Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 692779
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


  User Info
Γειά σου, anonymous
Χρήστης

Κωδικός

(Εγγραφή)

Μέλη:
Νεότερο: Eurosystem
Σήμερα: 0
Χθες: 0
Συνολικά: 4216

Χρήστες Online:
Επισκέπτες: 334
Μέλη: 0
Σύνολικά: 334


  Facebook


  Δείτε..


  Σαν σήμερα
21 / 6

Σαν Σήμερα...

2001
πεθαίνει ο Αμερικανός μουσικός των μπλουζ, Τζον Λι Χούκερ.

1996
ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπούτρος Γκάλι εκφράζει την επιθυμία του να επανεκλεγεί στο αξίωμα του γ.γ., αλλά οι ΗΠΑ απειλούν ότι, θα ασκήσουν βέτο για να τον εμποδίσουν.

1995
την παραίτησή του υποβάλλει ο υπουργός Τουρισμού Διονύσης Λιβανός, μετά την κατάργηση του διαγωνισμού για την ανάθεση του καζίνο στο Φλοίσβο, καταγγέλλοντας συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του.

1995
ερωτικές σχέσεις διατηρούν ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγεφ με τον Βρετανο-ιρανό τραγουδιστή του συγκροτήματος Queen Φρέντι Μέρκιουρι, λίγο πριν πεθάνουν και οι δύο από AIDS, σύμφωνα με επιστολές του μεγάλου χορευτή.

1994
πρώτος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος σε τελικά Παγκόσμιου Κυπέλλου με ήττα από την Αργεντινή 4-0 με γκολ των Batistuta (3) και Maradona.

1982
γεννιέται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, γιος Καρόλου της Αγγλίας και της λαίδης Νταϊάνα.

1978
κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο το θεατρικό έργο "Εβίτα" των Άντριου Λόιντ Βέμπερ και Τιμ Ράις.

1975
τα "Σαγόνια του Καρχαρία", του Στίβεν Σπίλμπεργκ, κάνουν πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

1973
γεννιέται η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζούλιετ Λιούις.

1956
γεννιέται ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Μισέλ Πλατινί.

1940
γίνεται στον Πειραιά η κηδεία του Εμ. Μαχαίρα, του πρώτου γενικού γραμματέα της ΓΣΕΕ.

1929
πεθαίνει ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και μεγάλος εθνικός ευεργέτης Εμμανουήλ Μπενάκης.

1921
γεννιέται η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Ράσελ.

1913
η Tiny Broadwick γίνεται η πρώτη γυναίκα, που επιχειρεί ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο με αλεξίπτωτο.

1905
γεννιέται ο Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας Ζαν Πολ Σαρτρ, που αρνήθηκε να παραλάβει το Νόμπελ Λογοτεχνίας που του απονεμήθηκε το 1964.

1901
στο Νιου Τζέρσεϊ, μυστηριώδης έκρηξη καταστρέφει τετραώροφο κτίριο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 άτομα.

1633
ο Γαλιλαίος εξαναγκάζεται από την Ιερά Εξέταση να απαρνηθεί την ηλιοκεντρική θεωρία του.

1527
πεθαίνει ο Ιταλός πολιτικός και συγγραφέας Νικολό Μακιαβέλι.



  Παιχνίδια-Games
Play Cannon Blast
Cannon Blast

Hi-Scores


  Ημερολόγιο - Agenda
<
Ιούνιος 2026
>
ΚΔΤΤΠΠΣ

123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930


  Διαβάστε ακόμα:
Παρασκευή, Νοέμβριος 26
· ..'ο κόσμος θυμάται και κρίνει...'
Παρασκευή, Ιούλιος 02
· Σήκωσέ το!!!
Κυριακή, Μάρτιος 07
· Σταματήστε τις ΑΛΛΑΓΕΣ να κατέβω...
Πέμπτη, Δεκέμβριος 04
· Τα τελευταία μας νέα..
Σάββατο, Νοέμβριος 29
· 80s Αφιέρωμα & Διαγωνισμός

Αρχείο Αρθρων


  Ο καιρός


HotStation.gr Greek Radio online: Σημείωμα του εκδότη

Ερευνα στην παρούσα Θεματική Ενότητα:   
[ Αρχική Σελίδα | Επίλέξτε μια νέα Θεματική Ενότητα ]

HotStation.gr: Off the air


Σημείωμα του εκδότη<a href="article3109.html"><font class="title">HotStation.gr: Off the air</font></a>
Τίτλοι τέλους; Αλλαγή σελίδας; Τέλος εποχής;
Οπως και να το πει κανείς το γεγονός είναι ένα: το 24ωρο πρόγραμμα του HotStation σταματάει σήμερα.

Αποστολέας LavantiS την Τετάρτη, 06 Μάρ 2013 @ 10:00 (14560 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 966 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Εκτύπωση  eMail | Βαθμολογία: 4,8)

..Μεγαλώσαμε !?;


Σημείωμα του εκδότη<a href="article2909.html"><font class="title">..Μεγαλώσαμε !?;</font></a>
Πώς περνάει ο καιρός έτσι, ε; Και πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε ότι τα χρόνια περνούν, οι εμπειρίες μας αυξάνονται και ..ξεμακραίνουν, αλλά εμείς θεωρούμε πως πάνω μας και μέσα μας τίποτα δεν έχει αλλάξει.. Βέβαια, μερικές φορές - κάποιες φορές, καταφέρνουμε και βγαίνουμε από το μικρόκοσμό μας, από την βολική θέση που κατέχουμε τόσα χρόνια πίσω από τα μάτια μας, και αντικρίζουμε ξαφνικά το είδωλό μας: όπως φαινόμαστε, όπως είμαστε, κι όχι όπως θέλουμε να δείχνουμε, ή όπως πιστεύουμε ότι μας βλέπουν οι άλλοι. Και τότε, πραγματικά ξαφνιαζόμαστε.. Και η πιο εύκολη πρώτη αντίληψη / υπενθύμιση που δεχόμαστε είναι ότι ..Μεγαλώσαμε!

Αποστολέας LavantiS την Δευτέρα, 09 Απρ 2012 @ 18:00 (12946 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 5637 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Εκτύπωση  eMail | Editorial | Βαθμολογία: 4,85)

Οι καλύτεροι δίσκοι του 2011 στο HotStation Goes Urban


Σημείωμα του εκδότη<a href="article2756.html"><font class="title">Οι καλύτεροι δίσκοι του 2011 στο HotStation Goes Urban</font></a>
Αυτήν την Παρασκευή στις 21:00, ξεκινάει το πρώτο ειδικό επεισόδιο του Hotstation Goes Urban για τον μήνα Δεκέμβρη, ξεκινώντας με μία ανακεφαλαίωση των καλύτερων δίσκων του 2011. Μέχρι το τέλος του μήνα, η αγαπημένη σας εκπομπή στον hotstation.gr αναμένεται να παρουσιάσει τα πιο πετυχημένα singles, τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και τα albums που αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας.

Αποστολέας LavantiS την Πέμπτη, 01 Δεκ 2011 @ 21:40 (13247 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 1022 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Εκτύπωση  eMail | Βαθμολογία: 5)

Εγγραφή στον HotStation μέσω facebook


Σημείωμα του εκδότη
Γινετε γρήγορα και ευκολα μέλη στoν Hot Station χρησιμοποιώνγτας τον λογαριασμό σας στο facebookΕδώ και λίγα χρόνια τα social networks, τα κοινωνικά δίκτυα (κατά τη πλειοψηφία τους, ψηφιακά / ηλεκτρονικά / διαδικτυακά) έχουν καταλάβει τη μερίδα του λέοντος στο χρόνο που κάποιος θα δαπανήσει στο Ιντερνετ, και ακόμα περισσότερο, στα προσωπικά στοιχεία που θα μοιραστεί / δημοσιεύσει online. Πιο γνωστό από όλα αυτά τα μέσα (myspace, twitter, κλπ) είναι το facebook του Mark Zuckerberg. Με περισσότερα από 500 εκατομύρια εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως, ειναι πλέον πιο πιθανό να μην έχει κάποιος ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο παρά να μην έχει λογαριασμό στο facebook.

Ετσι λοιπόν, και με τη χρήση των εργαλείων που το ίδιο το facebook δίνει στα υπόλοιπα sites, έχετε πλέον την δυνατότητα να συνδέεστε σαν μέλος στον HotStation χωρίς όμως να πρέπει να περάσετε από όλη την διαδικασία που ισχυε μέχρι τώρα, συμπληρώνοντας στοιχεία, επαληθεύοντας emails κλπ. Κι αυτό, κάνοντας χρήση του λογαρισμού σας στο facebook! Φυσικά, όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, ή δεν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε τον προηγούμενο τρόπο!

Στον αναλυτικό και παραστατικό οδηγό που ετοιμάσαμε σε αυτή τη δημοσίευση, σας δείχνουμε πώς θα μπορέσετε να γίνετε μέλη και θα αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στον HotStation, το υλικό και τις υπηρεσίες του, με 2 μόνο κλικς!

Αποστολέας LavantiS την Κυριακή, 23 Ιαν 2011 @ 23:50 (15216 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 6966 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Εκτύπωση  eMail | Βαθμολογία: 5)

Forthnet/Nova vs Αλαφούζος/ΣΚΑΙ, τι να σημειώσουμε;


Σημείωμα του εκδότη<a href="article1971.html"><font class="title">Forthnet/Nova vs Αλαφούζος/ΣΚΑΙ, τι να σημειώσουμε;</font></a>
Τον Σεπτέμβριο έπαιζε (σε "heavy rotation" μάλιστα) στο ΣΚΑΙ (και άλλα ραδιόφωνα και μέσα του ομίλου) μια πολύ δυναμική και ιδιαίτερη καμπάνια (πώς λέμε "ανακυκλώστε, δεντροφυτεύστε, μαζέψτε σκουπίδια, ποτίστε δενδρίλια, καταγγείλτε αλλοδαπούς") ενάντια στην Νόβα και την συνδρομητική τηλεόραση..
Το νοημα ήταν: γιατί να πληρώνετε την "ακριβότερη συνδρομητική τηλεόραση της Ευρώπης" για να δείτε ποδόσφαιρο και αθλητικά όταν μπορείτε να δείτε στα ελεύθερα κανάλια; (προσέξτε όχι μόνο στο ΣΚΑΙ).. και έπαιζε μια ολόκληρη λίστα με το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα από όλες τις αθλητικές μεταδόσεις, σε ΟΛΑ τα κανάλια (ΝΕΤ, ΑΝΤ1, Mega, Alpha, κλπ) που μπορεί κανείς να δει ελεύθερα, από φορμουλα 1 και στίβο, μεχρι μπάσκετ, champions league, Europe league (UEFA), ελληνικό πρωτάθλημα κλπ..
Ηταν πολύ επιθετική σαν καμπάνια και πολύ επίμονη.. Και ειδικά όταν έφταναν να διαφημίζουν το αθλητικό πρόγραμμα άλλων καναλιών, φαινόταν ότι το είχαν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα..

Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 20 Οκτ 2009 @ 13:05 (17015 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 7490 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Εκτύπωση  eMail | Editorial | Βαθμολογία: 4,8)

Διαγωνισμός Χρήστος Κλέαρχος - Κερδίστε CD albums


Σημείωμα του εκδότη<a href="article1912.html"><font class="title">Διαγωνισμός Χρήστος Κλέαρχος - Κερδίστε CD albums</font></a>
Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει τον πρώτο δίσκο του Χρήστου Κλέαρχου, Καρδιά μου! Σήμερα, σε συνεργασία με την HeadWay Studios έχουμε την χαρά να χαρίσουμε σε 10 από εσάς το συγκεκριμένο album! Ο τρόπος για να το κερδίσετε είναι απλούστατος και διασκεδαστικός. Διαβάστε στο πλήρες άρθρο τι πρέπει να κάνετε και πιθανότατα να έχετε μετά από λίγες μέρες το Καρδιά μου στα χέρια σας! Συμμετέχετε με email ή SMS. Σε κάθε περίπτωση, οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά (με email ή SMS αντίστοιχα) και θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά στο σπίτι τους.

Αποστολέας LavantiS την Σάββατο, 06 Ιούν 2009 @ 00:00 (15001 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 2602 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Εκτύπωση  eMail | Editorial | Βαθμολογία: 4,87)

H ψυχολογία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς / Metro


Σημείωμα του εκδότη
Η ψυχολογία του επιβάτη στο Μετρό - κανόνες επιβίωσης Πριν λίγο καιρό είχα την ..τύχη να κυκλοφορήσω για λίγες μέρες σε καθημερινή βάση και σε ώρες αιχμής στο κέντρο της Αθήνας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήσα το μετρό. Συγκέντρωσα λοιπόν τα σημαντικότερα συμπεράσματα – απορίες – κριτικές που μου δημιουργήθηκαν και με ..πνίγουν! Εδώ μπορείτε να βρείτε έναν μικρό οδηγό επιβίωσης για να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αρκεί να μπορείτε να είστε και να φερθείτε σαν κάφρος!

Τα αγαθά, κοποις κτώνται!
No Pain - No Gain!
Adriaaaaaaan....!

Rocky Balboa - 1976 - Rocky

Αποστολέας LavantiS την Τετάρτη, 04 Ιούλ 2007 @ 03:00 (16012 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 12578 ακόμα χαρακτήρες | 1 Σχόλιο | Εκτύπωση  eMail | Editorial | Βαθμολογία: 4,83)

Οταν το καλάμι γίνεται ουρά ανάμεσα στα σκέλια..


Σημείωμα του εκδότη
Εχω βαρεθεί να ακούω συναδέλφους, TV / radio personες, συντάκτες και "δημοσιογράφους" να "θάβουν" ανθρώπους που έχουν πετύχει και αναγνωριστεί. Η τουλάχιστον που έχουν προσπαθήσει.. Και να μην κοιτάνε την δικιά τους την καμπούρα.. Ειδικά, όταν κάνουν τα ίδια (ή μάλλον χειρότερα)..

ή αλλιώς ...η καριέρα στη show - biz στην Ελλάδα..


Αποστολέας LavantiS την Δευτέρα, 06 Νοέ 2006 @ 10:00 (16787 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8503 ακόμα χαρακτήρες | 5 Σχόλια | Εκτύπωση  eMail | Editorial | Βαθμολογία: 3,33)

Μια βραδιά στο Ζυγό..


Σημείωμα του εκδότη
Ο Διονύσης Τσακνής - Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι Αααα… Απωθημένο το είχα! Έχασα την παρουσίαση για τον τύπο χάρην της ρημαδοποδηλατάδας, αλλά τουλάχιστον το πρόγραμμα στο Ζυγό, το είδα. Την Κυριακή που μας πέρασε (5 Φεβρουαρίου) στις 9 παρά ήμουν ήδη καθισμένος στο τραπέζι μας στο Ζυγό. Το δελτίο καιρού μιλούσε για «ακραία καιρικά φαινόμενα» αλλά τίποτα δεν μας πτόησε. Και περάσαμε καλά! Παρόλο το black out, το κέφι και η έλλειψη του «δήθεν» και του «κάπως» έδωσε μια νότα, ζεστή και φωτεινή για να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα της ΔΕΗ και των πειρατικών λογισμικών! (άσχετο) Μπράβο Λαυρέντη, Φίλιππε, Διονύση, Νίκο και Βασίλη!


Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 07 Φεβ 2006 @ 00:25 (17879 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 6115 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Εκτύπωση  eMail | Editorial | Βαθμολογία: 5)

Για το Rockwave ..hestican (προφέρεται «χέστηκαν»)


Σημείωμα του εκδότη<a href="article633.html"><font class="title">Για το Rockwave ..hestican (προφέρεται «χέστηκαν»)</font></a>

Ένα μήνα πριν την έναρξη του Rockwave Festival έγινε σήμερα η παρουσίαση στους δημοσιογράφους. Πρώτη φορά καλεσμένος εκεί κι ο HotStation.gr (και μάλλον τελευταία). Συμπεράσμα: αν η οργάνωση των συναυλιών είναι παρόμοια με αυτήν της συνέντευξης τύπου, ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ!


Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 24 Μάι 2005 @ 23:15 (9258 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8606 ακόμα χαρακτήρες | 2 Σχόλια | Εκτύπωση  eMail | Editorial | Βαθμολογία: 5)