..'ο κόσμος θυμάται και κρίνει...'

Editorial : Σημείωμα του εκδότη

"H φάση έχει λεφτά.. Μην γελιώμαστε.. "
"Οπως όταν πας σε έναν οίκο ανοχής, δεν περιμένεις η κυρία που θα σε εξυπηρετήσει να της αρέσει κι όλας, ή να σε ερωτευτεί παράφορα.. "
"Ο κόσμος, έχει και δουλείες, δάνεια, στεναχώριες, και δεν μπορεί να γίνει ο σταυροφόρος του κάθε κακομοίρη παραγωγού, dj και όποιου άλλου πικραμένου ιερόδουλου της μουσικής διασκέδασης και βιομηχανίας... "


Διαβάστε και τα υπόλοιπα, παρακάτω... Αϊ Αμ Μπακ!


Τον τελευταίο καιρό, μια τρομερή στροφή έχει παρατηρηθεί στην δεκαετία του 80, όσο αφορά τουλάχιστον την μουσική (γιατί από χτενίσματα, ρούχα, κλπ δεν λεει με τίποτα ακόμα)...

Παλιότερα, είμασταν λίγοι και γραφικοί όσοι ακούγαμε κολλημένοι τα τραγούδια της δικής μας εφηβίας, από italo-disco, pop, electro μέχρι και ροκάκια της εποχής (Joan Jett, κλπ). Μέχρι που δειλά-δειλά, τα life-style ραδιόφωνα, περιοδικά, clubs δοκίμασαν (με την "πισινή" του κιτς event) την μουσική σε εκδηλώσεις, playlists, parties. Και πέτυχε...!

H φάση έχει λεφτά.. Μην γελιώμαστε.. Όταν στα "κιτσερέλα πάρτυ" μαζεύονται τα πλήθη, οι εκπομπές και τα last chance events του Δ. Παπασπυρόπουλου είναι από τις πιο δημοφιλείς (παρότι ο ίδιος δείχνει να βαριέται την ζωή του όταν τις κάνει), όταν ο DJ Κυπριανός (...) παίζοντας στα τυφλά τα mp3 που βρίσκει στον δίσκο του PC του, διαπιστώνει ότι υπάρχει κόσμος που θα γεμίζει κάθε μήνα το όποιο club διαλέξει για να μοιραστούν τα ευρώ από τις εισόδους, ή ο μέγας Ρακιντζής (ο τηλε-ραδιο Άστυ) αποφάσισε να φτιάξει σταθμό 80ς και να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Boom-Boom..

Βέβαια, το ότι κάποιοι το κάνουν για τα λεφτά ή την αρπαχτή, ότι δεν έχουν καμία σχέση με το σπορ, ή πριν 3-4 χρόνια κοροϊδευαν όσους δήλωναν κολλημένοι με τα 80ς, δεν μας πειράζει. Οπως όταν πας σε έναν οίκο ανοχής, δεν περιμένεις η κυρία που θα σε εξυπηρετήσει να της αρέσει κι όλας, ή να σε ερωτευτεί παράφορα.. Ετσι, και με την διασκέδαση, το ραδιόφωνο, τα clubs.. Παλιά περίμενες ότι "αν αυτό που κάνεις το κάνεις από αγάπη, θα σε ανταμείψει ο κόσμος, και άλλα τέτοια ουτοπιστικά και κουλά".. Κλισέ πλέον εκφράσεις όπως "ο κόσμος το εισπράτει αυτό" είναι πλέον τουλάχιστον αφέλεις.. Ο κόσμος, έχει και δουλείες, αναδουλειές, δάνεια, στεναχώριες, ανασφάλειες και δεν μπορεί να γίνει ο σταυροφόρος του κάθε κακομοίρη παραγωγού, dj, πορτιέρη, μπάρμαν, και όποιου άλλου πικραμένου ιερόδουλου της μουσικής διασκέδασης και βιομηχανίας... Σήμερα είσαι ο θεός τους, αύριο σε έχουν ξεχάσει.. E, και; Σας είπε κανείς ότι η ζωή είναι δίκαιη; (Και πλέον κύριοι στα κανάλια, είναι πλέον η default κατάσταση και όχι άξιο για πρώτο θέμα στα δελτία σας.. Για παλιούς ηθοποιούς, πεθαμένους αστέρες σε έρημα μνημόσυνα, κλπ..)

Αφού το είπα κι αυτό και ησύχασα, έφυγε και ένα βάρος από πάνω μου, συνεχίζω..

Θα μου πείτε, γιατί με πρήζεις ρε Λαβάντη με τα απωθημένα σου, ή έστω τα απωθημένα των άλλων;

Δίκιο έχεις φίλε αναγνώστη - ακροατή, αλλά πού να το 'βρεις; Είπαμε, Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ!! Απλά, ξεκίνησα να γράφω για να καταλήξω στο ότι ο φίλος, γνώστης και εραστής των 80ς Γρηγόρης Στάικος παίζει Παρασκευές - Σάββατο στη Mustang, αλλά μου ξέφυγε λίγο.. Ούτε για editorial προοριζόταν αυτό, αλλά αφού δεν είχα δελτίο τύπου, και με αφήσατε με ελεύθερο θέμα.. Αυτά γίνονται!

Λοιπόν... Εδώ και 2 εβδομάδες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, στο club Mustang στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, ο Γρηγόρης Στάικος επιλέγει τα καλυτερότερα από την αγαπημένη δεκαετία του 80, λίγο πρίν και λίγο μετά... Για τις βραδιές αυτές, θα ξεκινήσουμε να σας δίνουμε κάθε εβδομάδα από δύο προσκλήσεις (για 2 άτομα η κάθε μία) για κάθε βράδυ. Στο σύνολο 4 προσκλήσεις - 8 άτομα.. Απλά μαθηματικά! Για να τις διεκδικήσετε, στείλτε απλά ένα email με το όνομα σας στο greg@hotstation.gr

Επίσης, μια και έπιασα να σας λέω για τα free entrances, επίσης σας δίνουμε 1 δωρεάν είσοδο κάθε Τετάρτη για το Motel club, όπου μπορείτε να ακούσετε παραγωγούς και μουσικούς της Klik Records στις ειδικές βραδιές της Τετάρτης (περισσότερα στην agenda).. Για αυτά τα events mail στο klikrecords@hotstation.gr, φυσικά και εδώ με το όνομα σας (μη σας πω και με το ποια Τετάρτη θέλετε να πάτε...)Στις φωτό παραπάνω απολαμβάνετε τον Γρηγόρη Στάικο, από παλιές καλές εποχές! :) Παρεπιπτόντως, τώρα που 'βλογάμε τα γένια μας, ο Γρηγόρης κάνει εκπομπές κάθε Σάββατο και Κυριακή 6 με 9 το απόγευμα στον BlueSpace FM 107.2.. Τον ψήνουμε να αναλάβει και κανα εβδομαδιαίο στον HotStation.gr αλλά αρνείται με την φτωχή δικαιολογία ότι δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία!

To άλλο που με πληγώνει σας το είπα;; Εσείς!! Δείχνετε να σας αρέσει η ιδέα να μου βγείτε στο ραδιόφωνο, που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει επίσημα... Κι όταν σας λένε να πιάσετε καμια πένα, κανα πληκτρολόγιο να γράψετε 5 αράδες, ούτε που το συζητάτε! (Ναι, μιλάω για το άνοιγμα για συντάκτες που έχουμε κάνει, και το υπονοούμενο για παραγωγούς).. Και μετά μου φωνάζετε και παραπονιέστε ότι γίνονται οι Αλβανοί κι οι Ρωσσοπόντιοι σημαιοφόροι!! ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! Και αφεντικά σας θα γίνουν στο μέλλον έτσι που το πάτε..

Νομίζετε πως θα λύσετε το οικονομικό σας με το χρηματιστήριο, το Πάμε Στοίχημα, και καμια αρπαχτή..; Οτι είστε πολύ έξυπνοι για να δουλέψετε προκειμένου να ζήσετε; Έχετε γεννηθεί προϊστάμενοι; Εχετε δει πόσα reports, memos και άλλα τέτοια χαζά γράφει ο κάθε προϊστάμενος; Για να δικαιολογήσει τον μισθό του αλλά και την δικιά σας παρουσία στη δουλειά; Αν δεν ξέρετε να χειρίζεστε το στυλό και το χαρτί, όσο score και να κάνετε στο counterstrike από frags, δεν θα σας σώσει..
(*μια κοινωνική προσφορά επαγγελματικού προσανατολισμού και στρωσίματος στο διάβασμα και το γράψιμο από τον HotStation.gr*)

Αυτά για την ώρα, γιατί έρχεται και Σαββατοκύριακο και σας λυπάμαι να σας τα χώσω κι άλλο... Τα υπόλοιπα στον Υποψήφιο με τον Π. Κωστόπουλο, πιθανότατα το ίνδαλμα σας αφού ξεκίνησε ένας πτωχός πλην τίμιος υπάλληλος του Τερζο και τώρα είναι CEO και βάλε! (ακόμα γράφει editorials όμως στα περιοδικά του)... Είναι αυστηρός και ξέρει να μαλώνει τα κακά παιδιά!
Καλά να περνάτε!
Για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε αυτό το άρθρο και να το αναφέρετε / εμφανίσετε στο δικό σας blog/ιστολόγιο, website, άρθρο ή όπου αλλού θέλετε, μπορείτε να κάνετε copy & paste τον παρακάτω HTML κώδικα:Θα εμφανίζεται ως εξής: ..'ο κόσμος θυμάται και κρίνει...'Σχετικές Θεματικές Ενότητες

Σημείωμα του εκδότηΜουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία
Συντάκτης: LavantiS
Αναγνώσεις: 10286
Εκτύπωση Εκτύπωση

Βαθμολογία άρθρου:

Μέση βαθμολογία: 4,47 / 5
Αριθμός Ψήφων: 17

Παρόμοια θέματα

HotStation.gr: Off the air HotStation.gr: Off the air Τίτλοι τέλους; Αλλαγή σελίδας; Τέλος εποχής; Οπως και να...
..Μεγαλώσαμε !?; ..Μεγαλώσαμε !?; Πώς περνάει ο καιρός έτσι, ε; Και πολλές φορές...
Οι καλύτεροι δίσκοι του 2011 στο HotStation Goes Urban Οι καλύτεροι δίσκοι του 2011 στο HotStation Goes Urban Αυτήν την Παρασκευή στις 21:00, ξεκινάει το πρώτο ειδικό...
Περισσότερα για Editorial

Δημοφιλέστερα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
..Τα πιο δημοφιλή

Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα

Sweet Charity στο θέατρο Badminton Sweet Charity στο θέατρο Badminton Το αριστούργημα του μίστερ μιούζικαλ Μπομπ Φόσι, δημιουργού...
Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Είναι γνωστό πως για αρκετά χρόνια, από το ξεκίνημα της...
Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ....
Περισσότερα στα Αρθρα μας

Πολυ-ψηφισμένα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Αλλες κατηγορίες και νέα

Υψηλότερη αξιολόγηση

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Κι άλλες ειδήσεις