Σταματήστε τις ΑΛΛΑΓΕΣ να κατέβω...

Editorial : Σημείωμα του εκδότη

H φωτογραφία είναι άσχετη, απλά για να τραβήξουμε τα βλέματα! Ενημερωτικά, ειναι η Charlize Theron που εντυπωσίασε με την ασχήμια της στη ταινία Monster που της χάρισε το όσκαρ Πώς νιώθετε μετά τις εκλογές; Βιώσατε στο πετσί σας την/τις αλλαγή/ες που λέγανε τα δύο κόμματα; Τι να σας πω; Εγώ δεν είδα σαν ψηφοφόρος να μου προτείνεται κάποια αλλαγή για να επιλέξω.. Ο Βασιλάκης ο Λεβέντης θα με ευγνωμονεί 2-3-4 εκλογές τώρα.. Δεν είχα και την επιλογή του Βεργή φέτος..

Εβδομάδες τώρα το στριφογυρίζω αυτό το ρημάδι το editorial.. Αλλά δεν έβαζα πωπό κάτω να το γράψω..Και είχα πράγματα να σας πω... Ουυυυυυ...! Σωρό! Και τώρα έχουν παλιώσει.. Ανατραπεί.. Αλλάξει.. Δεν βαριέσαι όμως.. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, και γράφοντας έρχονται κι οι ιδέες.. (λέγοντας για φαί, κάποιοι - κάπου, απόψε, θα τρίβουν τις κοιλιές τους.. Τόσο καιρό στην πείνα.. θα φάνε του σκασμού και θα πάρουν και στο τάπερ για το σπίτι..)

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για το ζωντανό της περασμένης Πέμπτης.. Εληξε λίγο άδοξα και παρά τη θέληση μου (και παρα φύση μπορώ να σας πω) όταν ο εξοπλισμός του studio για την σύνδεση μας στο διαδίκτυο κι από εκεί στον "αναμεταδότη" μας, παρέδωσε το πνεύμα, γύρω στις 12:30 το βράδυ, και στο τσακίρ κέφι.. Τι εναλλακτικές συνδέσεις δοκίμασα, τι 20λεπτα στην αναμονή του Οτενετ πέρασα (καλά, τόσοι χρήστες έχουν πρόβλημα με την σύνδεση τους στη 1 παρά τη νύχτα;), τίποτα! Και το καλυτερότερο;; Λίγες ώρες μετά, τα έπαιξε και το τηλέφωνο.. Μέχρι την Κυρικακή το πρωι, αποκομένοι από την χαρά της συμμετοχής στα έσοδα του μεγάλου παροχέα τηλεπικοινωνιών της χώρας! Για βλάβη που είχε δηλωθεί 10 μέρες πριν (με τα χιόνια τα άσπρα και άσπιλα) στο καταπληκτικό 121 βλαβοληπτικό (αλήθεια, πώς το καλείς από κινητό, αφού το σταθερό σου έχει βλάβη ;;) και που δυστυχώς δεν σε ενημερώνουν αν τελικά υπάρχει βλάβη που είναι και τι πρέπει να κάνεις.. ...Μέχρι να σου ξανασυμβεί, προφανώς υποθέτεις ότι το έφτιαξαν! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να σας αποζημιώσουμε από το ζωντανό της Δευτέρας (απόψε ντέεεε)..

Αυτά τα "..χαζά" που ήθελα να σας πω τότε, να δείτε τι καλό παιδί που είμαι και πόσο καιρό τώρα σας σκέφτομαι και σας αγαπώ (σαν την Αλιφέρη και βάλε), ήταν τα εξής:

-Η φοβερή και τρομερή υπηρεσία της φωτογραφικής μας γκαλερί.. Εκεί λοιπόν, μπορείτε (και σιγά να μην περιμένατε να σας το πω εγώ τώρα 2 μήνες μετά) να στέλνετε τις φωτογραφίες σας, αυτές που τραβήξατε εσείς, ή που βρήκατε στο διαδίκτυο, και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας και με τους άλλους χρήστες - επισκέπτες - ακροατές. Εξαίρεση αποτελεί η κατηγορία των φωτογραφιών των χρηστών όπου, ασχέτως τι πιστεύτετε, γιατί τό 'χετε μερικοί μερικές να είστε και μετριόφρονες, σας προκαλούμε να στείλετε τις αφεντομουτσουνάδες σας, για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε.. Υπάρχει και δυνατότητα βαθμολογίας και σχολίων, οπότε θα μάθετε λίαν συντόμως τι πιστεύουμε στην πραγματικότητα..!

To Μαράκι μας, η δική μας md, ποζάρει για την photo Gallery του HotStation.gr! Χιλιάδες ακόμα φωτό από μέλη μας περιμένουν να τις δείτε, να τις βαθμολογήσετε και να τις σχολιάσετε!


άλλη καταπληκτική υπηρεσία της αντζέντας! Ψάχνωντας, ακούγοντας, από τα δελτία τύπου που μας στέλνουν συνεργάτες ή διοργανωτές εκδηλώσεων, την συμπληρώνουμε για να σας ενημερώσουμε τι συμβαίνει γύρω μας από εκδηλώσεις και γεγονότα.. Συναυλίες, θέατρο, εκδηλώσεις, δρώμενα, παραστάσεις, όλα χωράνε εδώ.. Το ακόμα καλύτερο, είναι ότι μπορείτε κι εσείς να προτείνετε γεγονότα και εκδηλώσεις για να συμπεριληφθούν.. Παίζει το γκρουπάκι σας κάπου; Γνωρίζετε για κάποια εκδήλωση που πρόκειται να συμβεί; Ανακοινώστε το!

-Τέλος να σας ενημερώσω -όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα- για τις αφιερώσεις σας στον σταθμό.. Λειτουργούν με δύο τρόπους.. Ο πρώτος είναι ο κλασσικός: διαλέγετε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε, το αφιερώνετε εκεί που αγαπάτε και σε λίγες ώρες μπαίνει στο playlist του HotStation και μεταδίδεται καθημερινά, για αρκετές μέρες μετά (όπως πιθανότατα έχετε ακούσει κάποιες από τις αφιερώσεις που υπάρχουν ήδη στο πρόγραμμα μας)..
η δεύτερη λειτουργία των αφιερώσεων είναι κάτι σαν τις e-cards που μέχρι τώρα στέλνατε και λαμβάνατε: δεν θα ήταν αρκετά αποδοτικό αν το άτομο-α που απευθύνετε την αφιέρωση σας λάμβανε την αφιέρωση σας από πρώτο χέρι; Ε, λοιπόν, κι αυτό γίνεται! Αφού ετοιμαστεί η αφιέρωση σας και προγραμματιστεί για τις μεταδόσεις της από τον σταθμό, ένα αντίγραφο της σας στέλνεται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει κάνοντας την αφιέρωση σας! Ετσι λοιπόν, μπορείτε να ..χώσετε κάποιον άλλον (προφανώς εμένα) να πει αυτά που εσείς θέλετε σε κάποιον συνοδεύοντας τα με ένα αγαπημένο τραγούδι. Την αφιέρωση και το τραγούδι τα στέλνουμε σε κατάλληλα τροποποιημένη μορφή ώστε να μπορεί να ακολουθήσει την ηλεκτρονική οδό του email (κάτω από ΜΒ ανά αφιέρωση)..
Φυσικά, να σας ζητήσω να μην γίνεται κατάχρηση της υπηρεσίας (1-2 αφιερώσεις ανά άτομο την εβδομάδα είναι υπέρ αρκετές θα έλεγα) για να μπορέσει και πρακτικά να χωρέσει ο όγκος στις ανάγκες του ραδιοφωνικού προγράμματος του σταθμού. Κάθε εβδομάδα, οι αφιερώσεις που έχουν έρθει παρουσιάζονται μαζικά, στο ζωντανό μας πρόγραμμα της Πέμπτης.

Λιποθύμησε ο Ψινάκης και αποχώρησε από το super-idol; Και γιατί εμένα δεν μου είπε κανείς τίποτα; Τι το έχω φτιάξει το ρημάδι το forum;
Μου φαίνεται θα ξεκινήσει κι η "Φάρμα 2" και δεν θα πάρω χαμπάρι πάλι.. Αλλά Φάρμα χωρίς Λάσκο είναι ποίηση χωρίς βατράχια..

Κάνατε την δίαιτα με την σούπα των λαχανικών; Δεν ξέρω αν θα κάνει καλό σε σας αλλά στον μανάβη σας σίγουρα! 30 ευρώ πήγε η πρώτη κατσαρόλα! Τρώτε εσείς χορτάρια για να τρώει τα παϊδάκια του ο κυρ-Τάσος!

Γρήγορες ειδήσεις:

Αμερικανή κυρία γέννησε εξάδυμα (6) σε λιγότερο από ένα λεπτό.. Μία γέννα δηλαδή ανά 10 δευτερόλεπτα. Ο ευτυχής σύζυγος, μπαμπάς και πολύτεκνος ομολόγησε ότι τα ξεπέταγε η γυναίκα σαν μηχανή του ποπ-κόρν..!

2 αδέλφια από πρώην ανατολική χώρα ανακάλυψαν οτι οι μεγάλες τους αντοχές στο αλκοολ και τις κρεπάλες οφείλονταν στα 4 νεφρά που είχε ο καθένας. Ο,τι έχει κανείς παραπάνω, καλό είναι..

Ανδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (όπου αργότερα πέθανε) αφού είχε καταπιεί 120 κέρματα ύστερα από στοίχημα. Ο νικητής κατάπιε πάνω από 200 και χαίρει άκρας υγείας. Το μυστικό κατά τον νικητή (το οποίο δεν βοήθησε τον εκλιπώντα) είναι να τα καταπίνεις με μπόλικο κόκκινο κρασί, που μαλακώνει τα έντερα ώστε τα κέρματα να φέυγουν σαν εξάδυμα.. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι..

Γερμανός πολίτης ζήτησε το ποσόν των 350.000 δραχμών από την κοινωνική πρόνοια (κάνοντας αγωγή) για τις σεξουαλικές του ανάγκες, που δεν καλύπτονται αφού είναι ένας παρατημένος σύζυγος σε ένα διαλυμένο σπίτι. Αφού τον άφησε η γυναίκα του με το παιδί του, ξόδεψε το παραπάνω ποσό, σε πόρνες, ενοικίαση 23 πορνό βίντεο και 3 περιοδικά, αναλόγου περιεχομένου.

Και λέγοντας για καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.. Αν σε ενδιαφέρει φίλε ακροατή να ξεπεράσεις τα όρια, μάθε ότι το νέο ρεκόρ αυνανισμού είναι πλέον 36 φορές σε ένα 24ωρο. Το προηγούμενο ήταν 28.. Αν δεν έχεις μπράτσα, προσπάθησε για 7δυμα...

και αυτό για τις φίλες του HotStation.gr... Γεωργούλης ξάπλα και ξεκάλτσωτος!Για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε αυτό το άρθρο και να το αναφέρετε / εμφανίσετε στο δικό σας blog/ιστολόγιο, website, άρθρο ή όπου αλλού θέλετε, μπορείτε να κάνετε copy & paste τον παρακάτω HTML κώδικα:Θα εμφανίζεται ως εξής: Σταματήστε τις ΑΛΛΑΓΕΣ να κατέβω...Σχετικές Θεματικές Ενότητες

Σημείωμα του εκδότη
Συντάκτης: LavantiS
Αναγνώσεις: 10632
Εκτύπωση Εκτύπωση

Βαθμολογία άρθρου:

Μέση βαθμολογία: 4,5 / 5
Αριθμός Ψήφων: 8

Παρόμοια θέματα

HotStation.gr: Off the air HotStation.gr: Off the air Τίτλοι τέλους; Αλλαγή σελίδας; Τέλος εποχής; Οπως και να...
..Μεγαλώσαμε !?; ..Μεγαλώσαμε !?; Πώς περνάει ο καιρός έτσι, ε; Και πολλές φορές...
Οι καλύτεροι δίσκοι του 2011 στο HotStation Goes Urban Οι καλύτεροι δίσκοι του 2011 στο HotStation Goes Urban Αυτήν την Παρασκευή στις 21:00, ξεκινάει το πρώτο ειδικό...
Περισσότερα για Editorial

Δημοφιλέστερα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
..Τα πιο δημοφιλή

Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα

Sweet Charity στο θέατρο Badminton Sweet Charity στο θέατρο Badminton Το αριστούργημα του μίστερ μιούζικαλ Μπομπ Φόσι, δημιουργού...
Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Είναι γνωστό πως για αρκετά χρόνια, από το ξεκίνημα της...
Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ....
Περισσότερα στα Αρθρα μας

Πολυ-ψηφισμένα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Αλλες κατηγορίες και νέα

Υψηλότερη αξιολόγηση

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Κι άλλες ειδήσεις