Εγγραφή στον HotStation μέσω facebook


Ημερομηνία Κυριακή, 23 Ιαν 2011 @ 23:50
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS



Γινετε γρήγορα και ευκολα μέλη στoν Hot Station χρησιμοποιώνγτας τον λογαριασμό σας στο facebookΕδώ και λίγα χρόνια τα social networks, τα κοινωνικά δίκτυα (κατά τη πλειοψηφία τους, ψηφιακά / ηλεκτρονικά / διαδικτυακά) έχουν καταλάβει τη μερίδα του λέοντος στο χρόνο που κάποιος θα δαπανήσει στο Ιντερνετ, και ακόμα περισσότερο, στα προσωπικά στοιχεία που θα μοιραστεί / δημοσιεύσει online. Πιο γνωστό από όλα αυτά τα μέσα (myspace, twitter, κλπ) είναι το facebook του Mark Zuckerberg. Με περισσότερα από 500 εκατομύρια εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως, ειναι πλέον πιο πιθανό να μην έχει κάποιος ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο παρά να μην έχει λογαριασμό στο facebook.

Ετσι λοιπόν, και με τη χρήση των εργαλείων που το ίδιο το facebook δίνει στα υπόλοιπα sites, έχετε πλέον την δυνατότητα να συνδέεστε σαν μέλος στον HotStation χωρίς όμως να πρέπει να περάσετε από όλη την διαδικασία που ισχυε μέχρι τώρα, συμπληρώνοντας στοιχεία, επαληθεύοντας emails κλπ. Κι αυτό, κάνοντας χρήση του λογαρισμού σας στο facebook! Φυσικά, όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο facebook, ή δεν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε τον προηγούμενο τρόπο!

Στον αναλυτικό και παραστατικό οδηγό που ετοιμάσαμε σε αυτή τη δημοσίευση, σας δείχνουμε πώς θα μπορέσετε να γίνετε μέλη και θα αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στον HotStation, το υλικό και τις υπηρεσίες του, με 2 μόνο κλικς!


Αρχικά θα πρέπει να βρεθείτε με κάποιο τρόπο στη σελίδα εγγραφής νέου μέλους.. Αυτό μπορεί να γίνει τυχαία, προσπαθώντας να "μπείτε" σε κάποιο τομέα ή σελίδα που δεν έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες, ή αναζητωντας και κλικάροντας σε κάποιο σύνδεσμο που αναφέρει "ΕΓΓΡΑΦΗ" - "Γινετε Μέλος", ή κάτι άλλο αντίστοιχο..

Από το μενού το βρίσκετε στη κορυφή, τέρμα δεξιά, επικεφαλίδα Λογαριασμός, και επιλέγετε Γινε Μέλος..
Ακόμα στη δεξιά στήλη, όπου έχει τα πεδία για να κάνετε σύνδεση αν ειστε ήδη μέλη, εχει και σύνδεσμο "Εγγραφή" που οδηγεί στον ίδιο προορισμό.
Τέλος, αν βιάζεστε και θέλετε να το κάνετε τώρα ο σύνδεσμος είναι ο : http://www.hotstation.gr/account-new_user.html

Εφόσον δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι σαν μέλος του HotStation, θα δείτε την παρακάτω οθόνη με τις δύο επιλογές:

Εγγραφή στον HotStation με την χρήση του λογαριασμού μας στο facebook

Αφού εξετάζουμε το πώς θα γίνετε μέλος μέσω του facebook,
προφανώς επιλέγετε το δεύτερο και κάνετε click στη σύνδεση μέσω facebook.


Γίνε μέλος τώρα
&
Συνδέσου μέσω του facebook


Στην περίπτωση που δεν εχετε συνδεθεί πρόσφατα από τον ίδιο υπολογιστή στο facebook και τον λογαριασμό σας εκεί, το facebook θα σας ζητήσει πλέον να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εκεί. Αν έχετε συνδεθεί πρόσφατα (και δεν είχατε κάνει αποσύνδεση από το facebook)  δεν θα δείτε την επόμενη οθόνη.

Κάντε login στο facebook προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο εκεί λογαριασμός σας
αν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο facebook τότε δεν θα δείτε την παραπάνω οθόνη, διαφορετικά κάνετε σύνδεση κανονικά στο facebook



Αφού συνδεθείτε στο facebook, θα σας γίνει η ερώτηση αν επιτρέπετε στον HotStation να εχει πρόσβαση στις βασικές σας πληροφορίες του facebook προφιλ σας (email, ημ. γέννησης, κλπ) προκειμένου  να δημιουργηθεί ο λογαριασμός στο site. Εφόσον συμφωνείτε, επιλέγετε "Αποδοχή".

Δώστε προσβαση στα στοιχεία που χρειάζεται ο HotStation για να δημιουργήσει τον δωρεαν λογαριασμό σας

Φυσικά, σας διαβεβαιώνουμε ότι όπως μέχρι τώρα (12 χρόνια+ που λειτουργούμε με 3500 μέλη μέχρι στιγμής) πρόσβαση στα στοιχεία σας δεν έχει κανείς πέρα από την ομάδα διαχείρισης του HotStation και ανα πάσα στιγμή μπορούμε να απενεργοποιήσουμε / διαγράψουμε το λογαριασμό σας, αν το ζητήσετε.


Αφού λοιπόν με την Αποδοχή που κάνατε, συνδέσατε το λογαριασμό σας στο facebook με τον HotStation.gr απομένει να συμπληρώσετε 2 μόνο πεδία πριν ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Διαλέξτε ενα όνομα χρήστη και εναν κωδικό για να μπορείτε να εχετε αυτονομία στο Hotstation
Η οθόνη που ακολουθεί αφού συνδέσετε το facebook με το HotStation account σας - επιλέξτε όνομα χρήστη και password


- Το ένα είναι το όνομα χρήστη.
Σε αντίθεση με το facebook, στον HotStation δεν χρησιμοποιούμε τα ονοματεπώνυμα. Σεβόμενοι το δικαίωμα στην ανωνυμία, προτρέπουμε τα μέλη μας να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, πχ kostas, lavantis, semiramis, κλπ. Τα ψευδώνυμα αυτά όμως είναι μοναδικά στο site. Επιλέγετε λοιπόν ένα όνομα (που δεν χρησιμοποειται ήδη) με το οποιο θα εμφανίζεστε σαν συνδεδεμένο μέλος, θα υπογράφετε στο φορουμ,  θα ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας, θα φαινεστε στο chat, θα ειναι η ταυτότητα σας στον Hot..

-Το άλλο είναι το password / ο κωδικός σας.
Επειδή το facebook, σήμερα είναι και αύριο δεν είναι -o HotStation προϋπήρχε του δημοφιλούς site και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα-..
επειδή μπορεί να διαγράψετε το λογαριασμό σας εκεί
..ή να σας το διαγράψουν..
ή να μην θέλετε πάντα να συνδέεστε μεσω του facebook..
..ή στη δουλειά σας να μην επιτρέπουν το facebook αλλά να επιτρέπουν την προσβαση στον HotStation..

Με το ψευδώνυμο (username) που διαλέξατε παραπανω και αυτό το password που θα δώσετε, θα μπορείτε να συνδέεστε στον HotStation ανεξαρτητα από την κατάσταση σύνδεσης στο facebook..

Αυτό ήταν !

Πατώντας εγγραφή.. γίνεστε μέλη στον HotStation!
Μια σχέση ..για μια ζωή!


Καλώς ήρθατε!








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2376.html