Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 695541
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


  User Info
Γειά σου, anonymous
Χρήστης

Κωδικός

(Εγγραφή)

Μέλη:
Νεότερο: Eurosystem
Σήμερα: 0
Χθες: 0
Συνολικά: 4216

Χρήστες Online:
Επισκέπτες: 433
Μέλη: 0
Σύνολικά: 433


  Facebook


  Δείτε..
Connect Bar - H καλύτερη ελληνική toolbar για Internet Explorer και Firefox - Τραγούδια, Βίντεο, ταινίες, ελληνικές σειρές, online ραδιόφωνο και TV, και ο,τι άλλο βάλει ο νους σας!



  Σαν σήμερα
11 / 10

Σαν Σήμερα...

2003
πραγματοποιείται με επιτυχία στη Ρώμη ο διαχωρισμός των σιαμαίων κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη σε μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Τα πέντε μηνών κοριτσάκια, μόλις ξυπνούν από τη νάρκωση αναζητούν αμέσως το ένα το άλλο. Την ίδια μέρα στο Ντάλας του Τέξας μια ακόμα χειρουργική επέμβαση διαχωρισμού δύο σιαμαίων αγοριών από την Αίγυπτο, ηλικίας δύο ετών, των Άχμεντ και Μοχάμεντ Ιμπραχίμ, ολοκληρώνεται με επιτυχία. Τα σιαμαία δεν μπορούσαν να δουν το ένα το άλλο καθώς ήταν ενωμένα στο κεφάλι επί της βρεγματικής χώρας.

2003
η Ελλάδα νικά την Βόρεια Ιρλανδία 1-0 (Τσιάρτας) στη Λεωφόρο και το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2004 στην Πορτογαλία γίνεται πραγματικότητα, για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 1980. Στον αγώνα αυτό ακούγεται για πρώτη φορά η σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη για την Εθνική. Μετά τη λήξη ο συνθέτης θα δηλώσει προφητικά, "ελπίζω να τα πάμε καλά στην Πορτογαλία και να φτάσουμε ψηλά, γιατί όχι και μέχρι τον τελικό. Ο ύμνος που έγραψα για την Εθνική είναι ένας γούρικος ύμνος, για να βάζουμε γκολ". Η Εθνική μας με εύστοχο πέναλτι, που εκτελεί ο Βασίλης Τσάρτας στο 69΄ παίρνει κατευθείαν το εισιτήριο για τα γήπεδα της Πορτογαλίας, επιτρέποντας μας να επιστρέψουμε στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από απουσία 24 χρόνων. Το καλοκαίρι του 2004 η Ελλάδα στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.

1991
αποφασίζεται η διάλυση της KGB στην ΕΣΣΔ, από το Συμβούλιο του Κράτους, που αποφασίζει την αντικατάστασή της από άλλες υπηρεσίες.

1990
η καθαρόαιμη φοράδα "Ξημέρια" ξεφεύγει καθώς μεταφέρεται στον Ιππόδρομο του Φαλήρου και σκοτώνεται από λεωφορείο στη Συγγρού στο ύψος του Φιξ, αφού επί 15 λεπτά κάλπαζε στη λεωφόρο.

1984
η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Μάργκαρετ Θάτσερ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης του ΙRA, σε ξενοδοχείο του Μπράιτον, όπου διέμενε. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο μπάνιο, η οποία, όμως εξερράγη δυο λεπτά αφού η Θάτσερ είχε βγει από αυτό με αποτέλεσμα να σωθεί.

1981
ένας άγνωστος νεαρός, με ιδιαίτερο ύφος και χαρακτηριστικά, ανοίγει την συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς στη Νέα Υόρκη. Το όνομά του Πρινς.

1978
η πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδος σημειώνεται επί της Φινλανδίας με 8-1 για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών, μετέπειτα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα γκολ: Μαύρος 3, Δεληκάρης 2, Νικολούδης 2 και Γαλάκος.

1968
οι ΗΠΑ στέλνουν στο διάστημα το πρώτο επανδρωμένο διαστημόπλοιο το Απόλλο 7.

1966
γεννιέται ο Αμερικανός ηθοποιός, Λουκ Πέρι, γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

1963
πεθαίνει στο Παρίσι η μεγάλη Γαλλίδα τραγουδίστρια Εντίθ Πιαφ σε ηλικία 47 ετών.

1963
πεθαίνει ο διάσημος Γάλλος συγγραφέας, ποιητής, ηθοποιός, σκηνοθέτης και ζωγράφος Ζαν Κοκτώ, σε ηλικία 74 ετών.

1961
πεθαίνει ο Αμερικανός κωμικός Λέοναρντ Τσίκο Μαρξ, ένας από τους Αδελφούς Μαρξ.

1957
γεννιέται ο Βρετανός κωμικός, Ντονν Φρεντς.

1949
γεννιέται ο Αμερικανός χορευτής Ντάρυλ Χολ έτερον ήμισυ του χορευτικού διδύμου Hall & Oates.

1939
ο Αμερικανός Πρόεδρος, Φράνκλιν Ρούζβελτ λαμβάνει ένα γράμμα με την υπογραφή του Άινστάιν, στο οποίο ο φυσικός του ζητά να ξεκινήσουν άμεσα οι ΗΠΑ το πρόγραμμα κατασκευής της ατομικής βόμβας.

1919
γεννιέται ο θρύλος της τζαζ, ο Αμερικανός ντράμερ Αρτ Μπλέικι.

1862
καταπλέει στο λιμάνι του Πειραιά η βασιλική θαλαμηγός αλλά ο Όθωνας και η Αμαλία δεν τολμούν να αποβιβαστούν στην προκυμαία, που συγκλονίζεται από αντιμοναρχικές διαδηλώσεις. Την επομένη εγκαταλείπουν για πάντα την Ελλάδα.



  Παιχνίδια-Games
Play Space Invaders
Space Invaders

Hi-Scores


  Ημερολόγιο - Agenda
<
Οκτώβριος 2026
>
ΚΔΤΤΠΠΣ

123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


  Διαβάστε ακόμα:
Δευτέρα, Δεκέμβριος 22
· 90s Rock στον HotStation.gr
Πέμπτη, Δεκέμβριος 04
· Τα τελευταία μας νέα..
Σάββατο, Νοέμβριος 29
· 80s Αφιέρωμα & Διαγωνισμός
Δευτέρα, Νοέμβριος 10
· Νέα Εμφάνιση για τον HotStation.gr
Δευτέρα, Οκτώβριος 13
· Αυτήν την εβδομάδα...

Αρχείο Αρθρων


  Ο καιρός


Editorial: ..Μεγαλώσαμε !?;


Σημείωμα του εκδότηEditorial: ..Μεγαλώσαμε !?;
Πώς περνάει ο καιρός έτσι, ε; Και πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε ότι τα χρόνια περνούν, οι εμπειρίες μας αυξάνονται και ..ξεμακραίνουν, αλλά εμείς θεωρούμε πως πάνω μας και μέσα μας τίποτα δεν έχει αλλάξει.. Βέβαια, μερικές φορές - κάποιες φορές, καταφέρνουμε και βγαίνουμε από το μικρόκοσμό μας, από την βολική θέση που κατέχουμε τόσα χρόνια πίσω από τα μάτια μας, και αντικρίζουμε ξαφνικά το είδωλό μας: όπως φαινόμαστε, όπως είμαστε, κι όχι όπως θέλουμε να δείχνουμε, ή όπως πιστεύουμε ότι μας βλέπουν οι άλλοι. Και τότε, πραγματικά ξαφνιαζόμαστε.. Και η πιο εύκολη πρώτη αντίληψη / υπενθύμιση που δεχόμαστε είναι ότι ..Μεγαλώσαμε!

Αποστολέας LavantiS την Δευτέρα, 09 Απρ 2012 @ 18:00 (13345 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 5637 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,85)

Editorial: Forthnet/Nova vs Αλαφούζος/ΣΚΑΙ, τι να σημειώσουμε;


Σημείωμα του εκδότηEditorial: Forthnet/Nova vs Αλαφούζος/ΣΚΑΙ, τι να σημειώσουμε;
Τον Σεπτέμβριο έπαιζε (σε "heavy rotation" μάλιστα) στο ΣΚΑΙ (και άλλα ραδιόφωνα και μέσα του ομίλου) μια πολύ δυναμική και ιδιαίτερη καμπάνια (πώς λέμε "ανακυκλώστε, δεντροφυτεύστε, μαζέψτε σκουπίδια, ποτίστε δενδρίλια, καταγγείλτε αλλοδαπούς") ενάντια στην Νόβα και την συνδρομητική τηλεόραση..
Το νοημα ήταν: γιατί να πληρώνετε την "ακριβότερη συνδρομητική τηλεόραση της Ευρώπης" για να δείτε ποδόσφαιρο και αθλητικά όταν μπορείτε να δείτε στα ελεύθερα κανάλια; (προσέξτε όχι μόνο στο ΣΚΑΙ).. και έπαιζε μια ολόκληρη λίστα με το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα από όλες τις αθλητικές μεταδόσεις, σε ΟΛΑ τα κανάλια (ΝΕΤ, ΑΝΤ1, Mega, Alpha, κλπ) που μπορεί κανείς να δει ελεύθερα, από φορμουλα 1 και στίβο, μεχρι μπάσκετ, champions league, Europe league (UEFA), ελληνικό πρωτάθλημα κλπ..
Ηταν πολύ επιθετική σαν καμπάνια και πολύ επίμονη.. Και ειδικά όταν έφταναν να διαφημίζουν το αθλητικό πρόγραμμα άλλων καναλιών, φαινόταν ότι το είχαν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα..

Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 20 Οκτ 2009 @ 13:05 (17347 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 7490 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,8)

Editorial: Διαγωνισμός Χρήστος Κλέαρχος - Κερδίστε CD albums


Σημείωμα του εκδότηEditorial: Διαγωνισμός Χρήστος Κλέαρχος - Κερδίστε CD albums
Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει τον πρώτο δίσκο του Χρήστου Κλέαρχου, Καρδιά μου! Σήμερα, σε συνεργασία με την HeadWay Studios έχουμε την χαρά να χαρίσουμε σε 10 από εσάς το συγκεκριμένο album! Ο τρόπος για να το κερδίσετε είναι απλούστατος και διασκεδαστικός. Διαβάστε στο πλήρες άρθρο τι πρέπει να κάνετε και πιθανότατα να έχετε μετά από λίγες μέρες το Καρδιά μου στα χέρια σας! Συμμετέχετε με email ή SMS. Σε κάθε περίπτωση, οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά (με email ή SMS αντίστοιχα) και θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά στο σπίτι τους.

Αποστολέας LavantiS την Σάββατο, 06 Ιούν 2009 @ 00:00 (15336 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 2602 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,87)

Editorial: H ψυχολογία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς / Metro


Σημείωμα του εκδότη
Η ψυχολογία του επιβάτη στο Μετρό - κανόνες επιβίωσης Πριν λίγο καιρό είχα την ..τύχη να κυκλοφορήσω για λίγες μέρες σε καθημερινή βάση και σε ώρες αιχμής στο κέντρο της Αθήνας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήσα το μετρό. Συγκέντρωσα λοιπόν τα σημαντικότερα συμπεράσματα – απορίες – κριτικές που μου δημιουργήθηκαν και με ..πνίγουν! Εδώ μπορείτε να βρείτε έναν μικρό οδηγό επιβίωσης για να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αρκεί να μπορείτε να είστε και να φερθείτε σαν κάφρος!

Τα αγαθά, κοποις κτώνται!
No Pain - No Gain!
Adriaaaaaaan....!

Rocky Balboa - 1976 - Rocky

Αποστολέας LavantiS την Τετάρτη, 04 Ιούλ 2007 @ 03:00 (16356 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 12578 ακόμα χαρακτήρες | 1 Σχόλιο | Βαθμολογία: 4,83)

Editorial: Οταν το καλάμι γίνεται ουρά ανάμεσα στα σκέλια..


Σημείωμα του εκδότη
Εχω βαρεθεί να ακούω συναδέλφους, TV / radio personες, συντάκτες και "δημοσιογράφους" να "θάβουν" ανθρώπους που έχουν πετύχει και αναγνωριστεί. Η τουλάχιστον που έχουν προσπαθήσει.. Και να μην κοιτάνε την δικιά τους την καμπούρα.. Ειδικά, όταν κάνουν τα ίδια (ή μάλλον χειρότερα)..

ή αλλιώς ...η καριέρα στη show - biz στην Ελλάδα..


Αποστολέας LavantiS την Δευτέρα, 06 Νοέ 2006 @ 10:00 (17141 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8503 ακόμα χαρακτήρες | 5 Σχόλια | Βαθμολογία: 3,33)

Editorial: Μια βραδιά στο Ζυγό..


Σημείωμα του εκδότη
Ο Διονύσης Τσακνής - Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι Αααα… Απωθημένο το είχα! Έχασα την παρουσίαση για τον τύπο χάρην της ρημαδοποδηλατάδας, αλλά τουλάχιστον το πρόγραμμα στο Ζυγό, το είδα. Την Κυριακή που μας πέρασε (5 Φεβρουαρίου) στις 9 παρά ήμουν ήδη καθισμένος στο τραπέζι μας στο Ζυγό. Το δελτίο καιρού μιλούσε για «ακραία καιρικά φαινόμενα» αλλά τίποτα δεν μας πτόησε. Και περάσαμε καλά! Παρόλο το black out, το κέφι και η έλλειψη του «δήθεν» και του «κάπως» έδωσε μια νότα, ζεστή και φωτεινή για να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα της ΔΕΗ και των πειρατικών λογισμικών! (άσχετο) Μπράβο Λαυρέντη, Φίλιππε, Διονύση, Νίκο και Βασίλη!


Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 07 Φεβ 2006 @ 00:25 (18293 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 6115 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 5)

Editorial: Για το Rockwave ..hestican (προφέρεται «χέστηκαν»)


Σημείωμα του εκδότηEditorial: Για το Rockwave ..hestican (προφέρεται «χέστηκαν»)

Ένα μήνα πριν την έναρξη του Rockwave Festival έγινε σήμερα η παρουσίαση στους δημοσιογράφους. Πρώτη φορά καλεσμένος εκεί κι ο HotStation.gr (και μάλλον τελευταία). Συμπεράσμα: αν η οργάνωση των συναυλιών είναι παρόμοια με αυτήν της συνέντευξης τύπου, ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ!


Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 24 Μάι 2005 @ 23:15 (9399 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8606 ακόμα χαρακτήρες | 2 Σχόλια | Βαθμολογία: 5)

Editorial: ..'ο κόσμος θυμάται και κρίνει...'


Σημείωμα του εκδότη

"H φάση έχει λεφτά.. Μην γελιώμαστε.. "
"Οπως όταν πας σε έναν οίκο ανοχής, δεν περιμένεις η κυρία που θα σε εξυπηρετήσει να της αρέσει κι όλας, ή να σε ερωτευτεί παράφορα.. "
"Ο κόσμος, έχει και δουλείες, δάνεια, στεναχώριες, και δεν μπορεί να γίνει ο σταυροφόρος του κάθε κακομοίρη παραγωγού, dj και όποιου άλλου πικραμένου ιερόδουλου της μουσικής διασκέδασης και βιομηχανίας... "


Διαβάστε και τα υπόλοιπα, παρακάτω... Αϊ Αμ Μπακ!


Αποστολέας LavantiS την Παρασκευή, 26 Νοέ 2004 @ 19:00 (11181 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 6800 ακόμα χαρακτήρες | 2 Σχόλια | Βαθμολογία: 4,47)

Editorial: Σήκωσέ το!!!


Σημείωμα του εκδότη

Ζούμε το θαύμα!


Ποιος θα το έλεγε; Όλοι λέμε κάθε φορά, πάλι καλά που φτάσαμε ως εδώ, αλλά όλοι πιστεύουμε στην κούπα!

Η Ελλάδα ζει μοναδικές στιγμές! Σε κάθε αγώνα, οι Ελληνάρες, περιμένουν με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να ξεχυθούν κορνάρωντας στους δρόμους!

Και πλέον, περιμένουμε την Κυριακή!


Αποστολέας LavantiS την Παρασκευή, 02 Ιούλ 2004 @ 12:25 (10659 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8799 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,90)

Editorial: Σταματήστε τις ΑΛΛΑΓΕΣ να κατέβω...


Σημείωμα του εκδότη
H φωτογραφία είναι άσχετη, απλά για να τραβήξουμε τα βλέματα! Ενημερωτικά, ειναι η Charlize Theron που εντυπωσίασε με την ασχήμια της στη ταινία Monster που της χάρισε το όσκαρ Πώς νιώθετε μετά τις εκλογές; Βιώσατε στο πετσί σας την/τις αλλαγή/ες που λέγανε τα δύο κόμματα; Τι να σας πω; Εγώ δεν είδα σαν ψηφοφόρος να μου προτείνεται κάποια αλλαγή για να επιλέξω.. Ο Βασιλάκης ο Λεβέντης θα με ευγνωμονεί 2-3-4 εκλογές τώρα.. Δεν είχα και την επιλογή του Βεργή φέτος..

Εβδομάδες τώρα το στριφογυρίζω αυτό το ρημάδι το editorial.. Αλλά δεν έβαζα πωπό κάτω να το γράψω..Και είχα πράγματα να σας πω... Ουυυυυυ...! Σωρό! Και τώρα έχουν παλιώσει.. Ανατραπεί.. Αλλάξει.. Δεν βαριέσαι όμως.. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, και γράφοντας έρχονται κι οι ιδέες.. (λέγοντας για φαί, κάποιοι - κάπου, απόψε, θα τρίβουν τις κοιλιές τους.. Τόσο καιρό στην πείνα.. θα φάνε του σκασμού και θα πάρουν και στο τάπερ για το σπίτι..)

Αποστολέας LavantiS την Κυριακή, 07 Μάρ 2004 @ 22:45 (11386 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8236 ακόμα χαρακτήρες | 3 Σχόλια | Βαθμολογία: 4,5)