Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 692708
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


  User Info
Γειά σου, anonymous
Χρήστης

Κωδικός

(Εγγραφή)

Μέλη:
Νεότερο: Eurosystem
Σήμερα: 0
Χθες: 0
Συνολικά: 4216

Χρήστες Online:
Επισκέπτες: 332
Μέλη: 0
Σύνολικά: 332


  Facebook


  Δείτε..
Connect Bar - H καλύτερη ελληνική toolbar για Internet Explorer και Firefox - Τραγούδια, Βίντεο, ταινίες, ελληνικές σειρές, online ραδιόφωνο και TV, και ο,τι άλλο βάλει ο νους σας!



  Σαν σήμερα
17 / 6

Σαν Σήμερα...

2002
πεθαίνει ο Γερμανός άσσος της μπάλας, Φριτζ Γουόλτερ.

2002
πεθαίνει ο Αμερικανός δρομέας, Γουίλι Ντάβενπορτ, χάλκινος Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του 1976.

1992
στο Λονδίνο, το κλείσιμο του παλαιότερου ζωολογικού κήπου στον κόσμο αποφασίζουν οι ιδιοκτήτες του, εξαιτίας της μείωσης των επισκεπτών και των οικονομικών προβλημάτων.

1992
στο Λονδίνο, το κλείσιμο του παλαιότερου ζωολογικού κήπου στον κόσμο αποφασίζουν οι ιδιοκτήτες του, εξαιτίας της μείωσης των επισκεπτών και των οικονομικών προβλημάτων.

1992
θύελλα προκαλεί δήλωση καθηγητή του Πανεπιστήμιου του Χάρβαρντ, στη διάσκεψη του ΟΗΕ για τον αφοπλισμό, που γίνεται στην Ιαπωνία, ότι ο βομβαρδισμός σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι έσωσε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων

1991
στη Νότια Αφρική, καταργείται ο τελευταίος νόμος του Απαρτχάιντ, που προέβλεπε τη διάκριση των κατοίκων σύμφωνα με τη φυλή τους, από τη στιγμή της γέννησή τους.

1991
στη Νότια Αφρική, καταργείται ο τελευταίος νόμος του Απαρτχάιντ, που προέβλεπε τη διάκριση των κατοίκων σύμφωνα με τη φυλή τους, από τη στιγμή της γέννησή τους.

1989
το ΚΚΕ καταδικάζει τις δηλώσεις Ντενκτάς, ο οποίος καλεί τους μουσουλμάνους, που εγκαταλείπουν τη Βουλγαρία, να εγκατασταθούν στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

1983
ο πάπας ζητά από την Πολωνία να άρει το στρατιωτικό νόμο.

1982
το πτώμα του "τραπεζίτη του Θεού", Ρομπέρτο Κάλβι, εντοπίζεται κρεμασμένο στη γέφυρα Μπλακφρίαρ του Λονδίνου.

1982
ο μέσος της Manchester United Norman Whiteside γίνεται ο νεότερος παίκτης που συμμετέχει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

1980
στη Νότια Αφρική, στο Σοβέτο, τουλάχιστον οκτώ είναι οι νεκροί κατά τη διάλυση διαδήλωσης μαύρων από την αστυνομία.

1980
οι Λεντ Ζέπελιν ξεκινούν την τελευταία περιοδεία τους στην Ευρώπη.

1980
γεννιέται η άσσος του τένις, Βένους Ουίλιαμς, αδερφή και συμπαίκτρια της πρωταθλήτριας του αθλήματος, Σερένα.

1979
η διαρροή των θεμάτων των εξετάσεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι το κυρίαρχο θέμα του αθηναϊκού Τύπου

1972
στις ΗΠΑ, πέντε άντρες συλλαμβάνονται, ενώ προσπαθούν να τοποθετήσουν σύστημα παρακολούθησης στο εκτελεστικό γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος, στο κτίριο Γουοτεργκέιτ της Ουάσινγκτον. Το σκάνδαλο που ακολουθεί, είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Νίξον το 1974.

1971
ΗΠΑ και Ιαπωνία υπογράφουν συμφωνία για την επιστροφή της Οκινάγουα στην Ιαπωνία, το 1972.

1967
η Κίνα δοκιμάζει την πρώτη της βόμβα υδρογόνου.

1966
γεννιέται ο ηθοποιός, Τζέισον Πάτρικ.

1964
στην παράταση του αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, περίπου 25.000 εξαγριωμένοι φίλαθλοι, που πιστεύουν ότι ο αγώνας είναι στημένος, εισβάλλουν και καταστρέφουν ολοκληρωτικά το γήπεδο της Λεωφόρου. Στην κανονική του διάρκεια, ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος με 1-1 (Δομάζος - Νεοφώτιστος).

1964
γεννιέται ο Γερμανός κολυμβητής, Μάικλ Γκρος, χρυσός Ολυμπιονίκης το 1984 και το 1988.

1962
ιδρύεται ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, ο οποίος σε πέντε χρόνια θα καλύψει όλες τις ανάγκες της χώρας σε σχολικά κτίρια.

1962
η Βραζιλία κατακτά το 7ο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Σαντιάγο της Χιλής, κερδίζοντας στον τελικό την Τσεχοσλοβακία με 3-1 σε μια διοργάνωση, όπου ανακηρύσσονται 6 πρώτοι σκόρερ με 4 γκολ και χαρακτηρίζεται σαν το "Κύπελλο της Μεγάλης Σφαγής", λόγω της βίας και των επεισοδίων που σημειώθηκαν. Ο Βραζιλιάνος Garrincha, που αποκαλείται "η ντρίμπλα του Θεού", είναι η μορφή αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ελάττωμα, που έμεινε στο δεξί του πόδι λόγω πολιομυελίτιδας, του χάρισε το προνόμιο της εκπληκτικής ντρίμπλας.

1961
πεθαίνει ο ηθοποιός, Τζεφ Τσάντλερ.

1958
γεννιέται ο τραγουδιστής των "Dead Kennedys", Τζέλο Μπριάφα.

1953
στο ανατολικό Βερολίνο, οι εργάτες απεργούν και ξεσηκώνονται εναντίον των σοβιετικών δυνάμεων.

1952
ιδρύονται στη Λάρισα δυο εργοστάσια κατασκευής δημοσιογραφικού χάρτου από το άχυρο του Θεσσαλικού Κάμπου

1951
στις εκλογές της Γαλλίας, πρώτο κόμμα εκλέγεται το κομμουνιστικό, παρόλο που οι κομμουνιστές χάνουν έδαφος σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές.



  Παιχνίδια-Games
Play Formula 1
Formula 1

Hi-Scores
LavantiS7000
a75fmstereo6800
glitsman6300
MARIONOFNAXOS6200
a75fmstereo5200


  Ημερολόγιο - Agenda
<
Ιούνιος 2026
>
ΚΔΤΤΠΠΣ

123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930


  Διαβάστε ακόμα:
Δευτέρα, Δεκέμβριος 22
· 90s Rock στον HotStation.gr
Πέμπτη, Δεκέμβριος 04
· Τα τελευταία μας νέα..
Σάββατο, Νοέμβριος 29
· 80s Αφιέρωμα & Διαγωνισμός
Δευτέρα, Νοέμβριος 10
· Νέα Εμφάνιση για τον HotStation.gr
Δευτέρα, Οκτώβριος 13
· Αυτήν την εβδομάδα...

Αρχείο Αρθρων


  Ο καιρός


Editorial: ..Μεγαλώσαμε !?;


Σημείωμα του εκδότηEditorial: ..Μεγαλώσαμε !?;
Πώς περνάει ο καιρός έτσι, ε; Και πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε ότι τα χρόνια περνούν, οι εμπειρίες μας αυξάνονται και ..ξεμακραίνουν, αλλά εμείς θεωρούμε πως πάνω μας και μέσα μας τίποτα δεν έχει αλλάξει.. Βέβαια, μερικές φορές - κάποιες φορές, καταφέρνουμε και βγαίνουμε από το μικρόκοσμό μας, από την βολική θέση που κατέχουμε τόσα χρόνια πίσω από τα μάτια μας, και αντικρίζουμε ξαφνικά το είδωλό μας: όπως φαινόμαστε, όπως είμαστε, κι όχι όπως θέλουμε να δείχνουμε, ή όπως πιστεύουμε ότι μας βλέπουν οι άλλοι. Και τότε, πραγματικά ξαφνιαζόμαστε.. Και η πιο εύκολη πρώτη αντίληψη / υπενθύμιση που δεχόμαστε είναι ότι ..Μεγαλώσαμε!

Αποστολέας LavantiS την Δευτέρα, 09 Απρ 2012 @ 18:00 (12937 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 5637 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,85)

Editorial: Forthnet/Nova vs Αλαφούζος/ΣΚΑΙ, τι να σημειώσουμε;


Σημείωμα του εκδότηEditorial: Forthnet/Nova vs Αλαφούζος/ΣΚΑΙ, τι να σημειώσουμε;
Τον Σεπτέμβριο έπαιζε (σε "heavy rotation" μάλιστα) στο ΣΚΑΙ (και άλλα ραδιόφωνα και μέσα του ομίλου) μια πολύ δυναμική και ιδιαίτερη καμπάνια (πώς λέμε "ανακυκλώστε, δεντροφυτεύστε, μαζέψτε σκουπίδια, ποτίστε δενδρίλια, καταγγείλτε αλλοδαπούς") ενάντια στην Νόβα και την συνδρομητική τηλεόραση..
Το νοημα ήταν: γιατί να πληρώνετε την "ακριβότερη συνδρομητική τηλεόραση της Ευρώπης" για να δείτε ποδόσφαιρο και αθλητικά όταν μπορείτε να δείτε στα ελεύθερα κανάλια; (προσέξτε όχι μόνο στο ΣΚΑΙ).. και έπαιζε μια ολόκληρη λίστα με το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα από όλες τις αθλητικές μεταδόσεις, σε ΟΛΑ τα κανάλια (ΝΕΤ, ΑΝΤ1, Mega, Alpha, κλπ) που μπορεί κανείς να δει ελεύθερα, από φορμουλα 1 και στίβο, μεχρι μπάσκετ, champions league, Europe league (UEFA), ελληνικό πρωτάθλημα κλπ..
Ηταν πολύ επιθετική σαν καμπάνια και πολύ επίμονη.. Και ειδικά όταν έφταναν να διαφημίζουν το αθλητικό πρόγραμμα άλλων καναλιών, φαινόταν ότι το είχαν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα..

Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 20 Οκτ 2009 @ 13:05 (17004 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 7490 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,8)

Editorial: Διαγωνισμός Χρήστος Κλέαρχος - Κερδίστε CD albums


Σημείωμα του εκδότηEditorial: Διαγωνισμός Χρήστος Κλέαρχος - Κερδίστε CD albums
Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε παρουσιάσει τον πρώτο δίσκο του Χρήστου Κλέαρχου, Καρδιά μου! Σήμερα, σε συνεργασία με την HeadWay Studios έχουμε την χαρά να χαρίσουμε σε 10 από εσάς το συγκεκριμένο album! Ο τρόπος για να το κερδίσετε είναι απλούστατος και διασκεδαστικός. Διαβάστε στο πλήρες άρθρο τι πρέπει να κάνετε και πιθανότατα να έχετε μετά από λίγες μέρες το Καρδιά μου στα χέρια σας! Συμμετέχετε με email ή SMS. Σε κάθε περίπτωση, οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά (με email ή SMS αντίστοιχα) και θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά στο σπίτι τους.

Αποστολέας LavantiS την Σάββατο, 06 Ιούν 2009 @ 00:00 (14995 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 2602 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,87)

Editorial: H ψυχολογία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς / Metro


Σημείωμα του εκδότη
Η ψυχολογία του επιβάτη στο Μετρό - κανόνες επιβίωσης Πριν λίγο καιρό είχα την ..τύχη να κυκλοφορήσω για λίγες μέρες σε καθημερινή βάση και σε ώρες αιχμής στο κέντρο της Αθήνας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήσα το μετρό. Συγκέντρωσα λοιπόν τα σημαντικότερα συμπεράσματα – απορίες – κριτικές που μου δημιουργήθηκαν και με ..πνίγουν! Εδώ μπορείτε να βρείτε έναν μικρό οδηγό επιβίωσης για να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αρκεί να μπορείτε να είστε και να φερθείτε σαν κάφρος!

Τα αγαθά, κοποις κτώνται!
No Pain - No Gain!
Adriaaaaaaan....!

Rocky Balboa - 1976 - Rocky

Αποστολέας LavantiS την Τετάρτη, 04 Ιούλ 2007 @ 03:00 (16005 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 12578 ακόμα χαρακτήρες | 1 Σχόλιο | Βαθμολογία: 4,83)

Editorial: Οταν το καλάμι γίνεται ουρά ανάμεσα στα σκέλια..


Σημείωμα του εκδότη
Εχω βαρεθεί να ακούω συναδέλφους, TV / radio personες, συντάκτες και "δημοσιογράφους" να "θάβουν" ανθρώπους που έχουν πετύχει και αναγνωριστεί. Η τουλάχιστον που έχουν προσπαθήσει.. Και να μην κοιτάνε την δικιά τους την καμπούρα.. Ειδικά, όταν κάνουν τα ίδια (ή μάλλον χειρότερα)..

ή αλλιώς ...η καριέρα στη show - biz στην Ελλάδα..


Αποστολέας LavantiS την Δευτέρα, 06 Νοέ 2006 @ 10:00 (16781 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8503 ακόμα χαρακτήρες | 5 Σχόλια | Βαθμολογία: 3,33)

Editorial: Μια βραδιά στο Ζυγό..


Σημείωμα του εκδότη
Ο Διονύσης Τσακνής - Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι Αααα… Απωθημένο το είχα! Έχασα την παρουσίαση για τον τύπο χάρην της ρημαδοποδηλατάδας, αλλά τουλάχιστον το πρόγραμμα στο Ζυγό, το είδα. Την Κυριακή που μας πέρασε (5 Φεβρουαρίου) στις 9 παρά ήμουν ήδη καθισμένος στο τραπέζι μας στο Ζυγό. Το δελτίο καιρού μιλούσε για «ακραία καιρικά φαινόμενα» αλλά τίποτα δεν μας πτόησε. Και περάσαμε καλά! Παρόλο το black out, το κέφι και η έλλειψη του «δήθεν» και του «κάπως» έδωσε μια νότα, ζεστή και φωτεινή για να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα της ΔΕΗ και των πειρατικών λογισμικών! (άσχετο) Μπράβο Λαυρέντη, Φίλιππε, Διονύση, Νίκο και Βασίλη!


Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 07 Φεβ 2006 @ 00:25 (17869 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 6115 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 5)

Editorial: Για το Rockwave ..hestican (προφέρεται «χέστηκαν»)


Σημείωμα του εκδότηEditorial: Για το Rockwave ..hestican (προφέρεται «χέστηκαν»)

Ένα μήνα πριν την έναρξη του Rockwave Festival έγινε σήμερα η παρουσίαση στους δημοσιογράφους. Πρώτη φορά καλεσμένος εκεί κι ο HotStation.gr (και μάλλον τελευταία). Συμπεράσμα: αν η οργάνωση των συναυλιών είναι παρόμοια με αυτήν της συνέντευξης τύπου, ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ!


Αποστολέας LavantiS την Τρίτη, 24 Μάι 2005 @ 23:15 (9256 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8606 ακόμα χαρακτήρες | 2 Σχόλια | Βαθμολογία: 5)

Editorial: ..'ο κόσμος θυμάται και κρίνει...'


Σημείωμα του εκδότη

"H φάση έχει λεφτά.. Μην γελιώμαστε.. "
"Οπως όταν πας σε έναν οίκο ανοχής, δεν περιμένεις η κυρία που θα σε εξυπηρετήσει να της αρέσει κι όλας, ή να σε ερωτευτεί παράφορα.. "
"Ο κόσμος, έχει και δουλείες, δάνεια, στεναχώριες, και δεν μπορεί να γίνει ο σταυροφόρος του κάθε κακομοίρη παραγωγού, dj και όποιου άλλου πικραμένου ιερόδουλου της μουσικής διασκέδασης και βιομηχανίας... "


Διαβάστε και τα υπόλοιπα, παρακάτω... Αϊ Αμ Μπακ!


Αποστολέας LavantiS την Παρασκευή, 26 Νοέ 2004 @ 19:00 (11033 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 6800 ακόμα χαρακτήρες | 2 Σχόλια | Βαθμολογία: 4,47)

Editorial: Σήκωσέ το!!!


Σημείωμα του εκδότη

Ζούμε το θαύμα!


Ποιος θα το έλεγε; Όλοι λέμε κάθε φορά, πάλι καλά που φτάσαμε ως εδώ, αλλά όλοι πιστεύουμε στην κούπα!

Η Ελλάδα ζει μοναδικές στιγμές! Σε κάθε αγώνα, οι Ελληνάρες, περιμένουν με τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χέρι να ξεχυθούν κορνάρωντας στους δρόμους!

Και πλέον, περιμένουμε την Κυριακή!


Αποστολέας LavantiS την Παρασκευή, 02 Ιούλ 2004 @ 12:25 (10530 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8799 ακόμα χαρακτήρες | Σχολιάστε το | Βαθμολογία: 4,90)

Editorial: Σταματήστε τις ΑΛΛΑΓΕΣ να κατέβω...


Σημείωμα του εκδότη
H φωτογραφία είναι άσχετη, απλά για να τραβήξουμε τα βλέματα! Ενημερωτικά, ειναι η Charlize Theron που εντυπωσίασε με την ασχήμια της στη ταινία Monster που της χάρισε το όσκαρ Πώς νιώθετε μετά τις εκλογές; Βιώσατε στο πετσί σας την/τις αλλαγή/ες που λέγανε τα δύο κόμματα; Τι να σας πω; Εγώ δεν είδα σαν ψηφοφόρος να μου προτείνεται κάποια αλλαγή για να επιλέξω.. Ο Βασιλάκης ο Λεβέντης θα με ευγνωμονεί 2-3-4 εκλογές τώρα.. Δεν είχα και την επιλογή του Βεργή φέτος..

Εβδομάδες τώρα το στριφογυρίζω αυτό το ρημάδι το editorial.. Αλλά δεν έβαζα πωπό κάτω να το γράψω..Και είχα πράγματα να σας πω... Ουυυυυυ...! Σωρό! Και τώρα έχουν παλιώσει.. Ανατραπεί.. Αλλάξει.. Δεν βαριέσαι όμως.. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, και γράφοντας έρχονται κι οι ιδέες.. (λέγοντας για φαί, κάποιοι - κάπου, απόψε, θα τρίβουν τις κοιλιές τους.. Τόσο καιρό στην πείνα.. θα φάνε του σκασμού και θα πάρουν και στο τάπερ για το σπίτι..)

Αποστολέας LavantiS την Κυριακή, 07 Μάρ 2004 @ 22:45 (11253 Αναγνώσεις)
(Διαβάστε τη συνέχεια... | 8236 ακόμα χαρακτήρες | 3 Σχόλια | Βαθμολογία: 4,5)