Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Dimitris_P Συντονιστής
Mέλος από: Nov 22, 2003 Μηνύματα: 1446 Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια
|
Στάλθηκε: Τρίτη 25 Μαι 2004, 19:00 GMT Τίτλος Μηνύματος: Διαφημίσεις |
|
|
Κατά καιρούς ακούω πετυχημένες διαφημίσεις στους διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς που ακούω, υπάρχουν μερικές που θυμάμαι.
Πηγαίνοντας μερικά χρονάκια πίσω, σας παραπέμπω στην διαφήμιση της panafon "Hello baby me I am ...", τέλεια ε;
Πρόσφατα στο Athens Radio Deejay ακούω κάτι καλές, η διαφήμιση του Κόλαση Club και του Ford Ka με το αστέρι και την ευχή.
Δύσκολο πράμα να ακούσεις επιτυχημένη διαφήμιση τη σήμερον ημέρα
Περιμένω και τις δικές σας _________________ τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums |
|
Επιστροφή |
|
|
Mairh Πάλιουρας
Mέλος από: May 09, 2004 Μηνύματα: 201 Πόλη/Χώρα: Planet Earth/Solar System
|
Στάλθηκε: Τρίτη 25 Μαι 2004, 22:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Dmitspan μια διαφήμιση μου έχει μείνει...
Η διαφήμιση για ένα ουίσκυ όπου ένας κορμός πέφτει πάνω σε έναν τύπο και όπως έρχεται κατα πάνω του...μπροστά στα μάτια του περνάει όλη του η ζωή σαν ταινία...Απ'ότι θυμάμαι έτσι ήταν...αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με...
Εκπληκτική διαφήμιση η οποία με είχε βάλει σε σκέψεις για το αν γινόταν το ίδιο και σε μένα...μακάβριο ε? και όμως παιδιά...that's life!
ΜΑΙΡΗ |
|
Επιστροφή |
|
|
artemios Συνεργάτης
Mέλος από: Nov 10, 2003 Μηνύματα: 56 Πόλη/Χώρα: PATRA
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 26 Μαι 2004, 00:20 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Για ραδιοφονική διαφήμηση δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά μια τηλεοπτική (μιας και μιλάμε για ουϊσκέλες). Ένα φαινομενικά στην αρχή κοπάδι ψαριών κολυμπάει προς την στεριά,αλλά στην ουσία είναι ένα κοπάδι ανθρώπων. Ένα κοπάδι ανθρώπων που κάνει το πρώτο βήμα στη ξηρά. Τρομερή ιδέα |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
optimus_prime Στα μπετά
Mέλος από: Apr 07, 2004 Μηνύματα: 43
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 26 Μαι 2004, 18:15 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
-€
-€
-€€€€€
-€€€€€€€€
-€€
-€€€€€€€
-€€€
-€ _________________
Μπορώ να σκανάρω την υπογραφή μου και να την κάνω επικόλληση εδώ; |
|
Επιστροφή |
|
|
Stefania Ελιωσα στα posts
Mέλος από: Feb 19, 2004 Μηνύματα: 630
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 26 Μαι 2004, 18:36 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Οι περισσότερες τηλεοπτικές διαφημίσεις πλέον είναι πολύ έξυπνες, γρήγορες, επενδυμένες με πολυ ωραία μουσική!
Μια που με ανεβάζει είναι ή "stimorol ice" νομίζω...
Παίζει το το the "way you walk - papas fritas"
Είναι μια κοπέλα που πέφτει πάνω σ' έναν τύπο καθώς ανεβαίνει στο μετρό, και του γράφει το τηλέφωνό της στο τζάμι...
Μου αρέσει και η heineken... με την Jennifer Anniston να προσπαθεί να φτάσει μια μπύρα από ένα ράφι στο σούπερ μάρκετ... |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Τετάρτη 26 Μαι 2004, 19:51 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Ρε
Ρε Σι
ΜιΛα Ρε Σι
Ρε
ΜιΛα
(εδώ τα 'χει παίξει η άλλη, τι μου λέει τώρα αυτός, τι να του πω)
Μι Ρε Σι, Φα Φα Σολ Ντο
ναι, διαφήμιση του TIM Imagine, καλή ε; _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
oblitron Συνεργάτης
Mέλος από: Apr 26, 2004 Μηνύματα: 282
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 27 Μαι 2004, 13:09 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
H αγαπημένη μου ραδιοφωνική διαφήμιση παιζόταν στον Jeronimo Groovy το καλοκαίρι του 1994. Μια νεαρή κοπέλα έλεγε:
"Τις λεγόμενες 'δύσκολες' μέρες, ήξερα από τη μητέρα του ότι δεν πρέπει να μπαίνω στη θάλασσα. Πώς άλλωστε να μπω; Φορώντας σερβιέτα; Οι φίλες μου χρησιμοποιούσαν ταμπόν o.b. και δεν έχαναν λεπτό από τις διακοπές τους. Κατάλαβα ότι όλη η ιστορία δεν ήταν παρά... ταμπού. Έτσι δοκίμασα κι εγώ o.b. Το ο.b. με απάλλαξε μια για πάντα από τη σκλαβιά της σερβιέτας και μου χάρισε ένα αδιάκοπο καλοκαίρι. Λοιπόν; Ταμπού ή... ταμπόν;"
Aυτό παιζόταν κάθε μία ώρα πακέτο με το τραγουδάκι της Unicef "ξέρεις πόσα παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο στα φτωχά μέρη αυτής της γης". Θυμάμαι μάλιστα ότι είχα μοντάρει για πλάκα τη διαφήμιση των ταμπόν με μια άσχετη διαφήμιση που έλεγε "σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για μία περίφραξη. Σιδηροπασσάλους, φράχτες, τσιμεντοπασσάλους κι ένα ειδικό συνεργείο τοποθέτησης, αν το θέλετε εσείς." |
|
Επιστροφή |
|
|
Dimitris_P Συντονιστής
|
Στάλθηκε: Κυριακή 30 Μαι 2004, 21:01 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
αν και το θέμα πρόκειται περί ραδιοφωνικών διαφημίσεων, θα αναφερθώ σε μια ωραία τηλεοπτική διαφήμιση, το νέο Polo που κουβαλάει μια νταλίκα μεταφοράς και ενώ φρενάρει απότομα, φεύγει αυτό και σταματάει παραπέρα σε 2 νεαρούς που κάνουν οτοστόπ. Ωραία να βρισκόσουν σε μια τέτοια φάση,ε _________________ τέως dmitspan
|
Επιστροφή |
|
|
|