Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641091
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Το ξαφνικό «καθάρισμα» του Υμηττού

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 13 Ιουν 2007, 18:52 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Το ξαφνικό «καθάρισμα» του Υμηττού Απαντηση με παραβολή κειμένου

Με μια κίνηση – έκπληξη – το Υπουργείο και ο Ε.Ε.Τ.Τ ανεβήκαν παρεούλα στο βουνό και ξήλωσαν ένα σημαντικό αριθμό παράνομων CONTAINER.

Τα συγκεκριμένα CONTAINER, υπολείμματα των τελευταίων 15 ετών και θύλακες παραμονής και λειτουργίας παράνομων σταθμών, ήταν γνωστό σε όλους μας χρόνια τώρα, ότι αποτελούσαν την «επίσημη» στέγη για οικοπεδάδες και λοιπούς παρανόμους σταθμούς.

Η ξαφνική κίνηση εντυπωσιασμού της κυβέρνησης – καθότι είπαμε, εκλογές έρχονται – έφερε μια ευχάριστη πνοή στην μπαντα των FM, με το να κατεβεί αρκετά db πιο κάτω το παράσιτο της μπάντας από τα «ραδιοπαράσιτα» της παρανομίας.

περισσοτερα στο www.radiotoday.gr
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 13 Ιουν 2007, 21:29 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τα νεότερα έχουν ως εξής:

Με πρωτοβουλία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) και υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ξεκίνησε σήμερα στο κέντρο εκπομπής Υμηττού μεγάλη επιχείρηση με σκοπό την απομάκρυνση των παρανόμως εγκατεστημένων κοντέηνερς, για τα οποία είχαν εκδοθεί εντολές κατεδάφισης από την αρμόδια Περιφέρεια Αττικής. Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχουν, πέραν των ανωτέρω, το Δασαρχείο Πεντέλης, η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, η ΔΕΗ και η Ασφάλεια Αττικής.

Σημειώνεται ότι υπήρξε πολύμηνη προετοιμασία της επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας έγινε χαρτογράφηση της περιοχής με τη βοήθεια αεροφωτογραφιών, ενώ διεξήχθησαν και αλλεπάλληλες αυτοψίες και μετρήσεις από την ΕΕΤΤ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς.

Σκοπός της συντονισμένης αυτής επιχείρησης είναι η απομάκρυνση των παρανόμως εγκατεστημένων κοντέηνερς, εντός των οποίων φιλοξενούνται μηχανήματα εκπομπής παρανόμως λειτουργούντων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, στο κέντρο εκπομπής Υμηττού. Με τον τρόπο αυτό, θα αποτραπεί η δυνατότητα των παρανόμων να βρίσκουν καταφύγιο και να επαναλαμβάνουν τις παράνομες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές τους, ακόμη και έπειτα από τυχόν εντοπισμό τους και κατάσχεση των μηχανημάτων τους. Τελικός στόχος είναι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα του άναρχου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου σε επίπεδο φάσματος συχνοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης κατεδαφίστηκαν και απομακρύνθηκαν 3 κοντέηνερς και ένας ιστός που είχε εγκατασταθεί για τοποθέτηση κεραιοσυστημάτων. Τα κοντέηνερς, για τα οποία έχουν εκδοθεί εντολές κατεδάφισης ανέρχονται συνολικώς σε 31. Η όλη επιχείρηση υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου.


(από το site της EETT - www.eett.gr)



Το ενδιαφέρον είναι ότι όντως η μπάντα έχει καθαρίσει από db πάρα πολύ.. Αφού χάρηκα σήμερα στη προοπτική της βραδινής εξόδου, γιατί το είδα ως ευκαιρία να τσεκάρω εμβέλεια exciter με ..εσωτερική κεραία εκπομπής, αλλά δυστυχώς η έξοδος είναι πολύ κοντινή και δεν προσφέρεται για DX πάνω από τα 300μ... Smile

Το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι άκουσα (στο φύσημα) στην περιοχή των Σπάτων τον 98 fm (που θεωρητικά εκπέμπει μέσα από την ΑΣΟΕ, ή αν γύρισε στα παλιά λημέρια, την Πολυτεχνειούπολη).. Οπως και να έχει, είναι εντυπωσιακό αφού και στις 2 περιπτώσεις δεν νομίζω να υπάρχει οπτική επαφή..

Κι ένα control που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του orban, από τους 106.4+ δεν υπάρχουν και τόσα κενά, ενώ η κάλυψη είναι κυρίως από τους ..αμφιβόλου νομιμότητας σταθμούς..

Over and out (but not shine off)
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 13 Ιουν 2007, 23:30 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

μαλιστα... τα ιδια με περυσι.

να υποθεσω οτι και ο freefm σταματησε να εκπεμπει?
στη δουλεια σημερα ειπα να συντονιστω... αλλα τιποτα!
το ιδιο και ο bluespace, και ισα ισα που ακουγεται ο Ατλαντις.
νομιμοι ξε-νομιμοι αυτοι οι τρεις σταθμοι, μουσικα προσφερουν κατι το διαφορετικο. (αν και περισσοτερο με νοιαζουν οι Freefm & Ατλαντις)
αντε βρες σταθμο που να βαζει 80ς, αλλα και με καποιες
ωραιες εκπομπες κατα τη γνωμη μου.
κριμα!
επιστροφη (για μενα) στα ιδια και τα ιδια...
τωρινες επιτυχιουλες χιλιοπαιγμενες,
non stop μουσικη, αλλιως τυποποιημενες εκπομπουλες...

εχω μια απορια:
αυτοι οι σταθμοι, θελουν να παρουν αδεια και δεν τους δινουν?
ή δεν εχουν μπει καν σ' αυτη τη σκεψη?
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Ιουν 2007, 10:01 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια. Για κανα μήνα σούσουρο έτσι για να γίνεται και ντόρος και μετά πάλι τα ίδια. Laughing Laughing Laughing
Αθάνατη Ελλάδα... Έπρεπε να τα αφήσουν όλα ελεύθερα. Όποιος γουστάρει να στείνει κεραία στον Υμηττό. Ο ένας πάνω στον άλλο όπως πριν 10 χρόνια, η τάπα της τάπας ωωωωω τάπαααα... Laughing Laughing Laughing
Και τα KW πάνω στο κεφάλι... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Edit: Ωραία χρόνια τότε δεν κουραζόσουν να αλλάξεις συχνότητα στο ραδιόφωνο. Έβαζες μία συχνότητα και ανάλογα την περιοχή που ήσουν άκουγες και διαφορετική μουσική.... έτσι για να μην βαριέσαι Laughing Laughing
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Ιουν 2007, 12:46 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τοσα χρονια που παρακολουθουμε το φαινομενο "Ελληνικο Ραδιοφωνο στα FM" εχουμε ολοι παρατηρησει τα εξης (μεταξυ απολλων):

α) Ποτε και καμια κινηση εκκαθαρισης της μπαντας δεν ειναι ολοκληρωτικη και αποτελεσματικη, παντα ειναι στην καλυτερη περιπτωση... ημιτελης!

β) Ποτε και καμια κινηση εκκθαρισης της μπαντας δεν ξεκινησε απο την ευαισθησια του κρατους για το θεμα, αλλα απο παροτρυνσεις διαφορων διαμαρτυρομενων για... διαφυγοντα κερδη.

Μενει να δουμε ποιος νεος ραδιοφωνικος σταθμος (μεγαλου ομιλου) θα ανοιξει το καλοκαιρι και ποιος (νεος **** Fm) ειχε συμφερον να κλεισουν σταθμοι με παρομοιο μουσικο θεμα!

Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Ιουν 2007, 15:54 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Το ελεγα στο β)?

αντιγραφω ενα κοματακι απο την Ναυτεμπορικη

"Αφορμή για την επιχείρηση αυτή, ήταν οι επανειλημμένες καταγγελίες πολιτών για τηλεοπτικούς σταθμούς με άσεμνο περιεχόμενο -όσον αφορά τα παράνομα κανάλια- αλλά και οι καταγγελίες από την πλευρά των νομίμων ραδιοσταθμών για τη λειτουργία ραδιοφωνικών «πειρατών».

Η τελευταία μάλιστα κατηγορία, αποτελεί και το μεγαλύτερο μέρος των παρανόμων που συνελήφθησαν χθες. Ειδικότερα κατά την κοινή επιχείρηση της ΕΕΤΤ της Αστυνομίας και του Εισαγγελέα, εντοπίστηκαν και κατεδαφίστηκαν 31 κοντέινερ, από τα οποία εξέπεμπαν παράνομοι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί."


Παντως η εκκαθαριση δεν ειναι απαραιτητα κακη. Τοσα χρονια παρακαλουσαμε για μια πραγματικη ταξη στα FM, μονο που... ουτε τωρα εγινε κατι πραγματικα κοινωφελες.

Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Ιουν 2007, 22:26 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω με όλους σας. Βασικά όλα - όπως και πολλά άλλα στην άμοιρη Ελλαδιτσα - γίνονται για το Θεαθήναι. Κατά συνέπεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, η, και εάν υπάρχει, είναι ελλιπής. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν έκλεισε τώρα Α η ο Β σταθμός.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ….
Τι θέλει πει το ποιητή? ΘΕΛΕΙ FORMAT ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ …
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ PC MAS OTAN TO ΞΑΝΑΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Επανεγκατάσταση του ... ραδιοsoftware για να λειτουργήσει …σωστά.

Φυσικά η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι ίδια με την πιθανότητα να βρεις στις μέρες μας ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ!!! - ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΛΟΥΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ - Shocked

Κατά συνέπεια θα πρέπει να βολευτούμε με κάτι άλλο.
Αυτό το άλλο θα με χαροποιούσε να είναι το εξής. Όλοι οι παράνομοι οικοπεδαδες και μη από το βουνά να κλείσουνε, για να μπορέσουνε να ακουστούνε με ένα exciter και 10-20 watt κάποιοι φουκαράδες ερασιτέχνες 6-7 στενά πιο κάτω από το σπίτι τους.
Άσε που έτσι όλοι θα παίζουν σε γενικό βαθμό επί ίσης οροις. Η έστω σχεδόν ίσης.

Καθότι εάν κλείσουν όλοι αυτοί, τα db θα πάνε ακόμα πιο κάτω και οι γκρίνιες, οι παρεμβολές, ο αθέμιτος ανταγωνισμός κτλ, θα μειωθούν αισθητά.

Το κυνήγι των ερασιτεχνών θα συνεχιστεί αλλά πιθανώς θα είναι λίγο πιο χαλαρό αφού ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΚΗΔΕΣ, AΥΤΟΙ EINAI ΠΟΥ «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ. !!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.

Για να δούμε.

orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 18 Ιουν 2007, 12:28 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

orban έγραψε:
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ….
Τι θέλει πει το ποιητή? ΘΕΛΕΙ FORMAT ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ …
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ PC MAS OTAN TO ΞΑΝΑΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΚΗΔΕΣ, AΥΤΟΙ EINAI ΠΟΥ «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ. !!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.

orban


Mαζι σου με τα 1000!!! Πω πω τι καλα που θα ηταν να στηνοταν το ραδιοφωνικο τοπιο απο την αρχη και να το εκαναν ανθρωποι ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ και ΝΙΩΘΟΥΝ.


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 18 Ιουν 2007, 14:01 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Πάντως σήμερα το πρωι στο αυτοκίνητο ο Ατλαντίς 105.2 καμπάνιζε πάλι, με κανονικό ζωντανό πρόγραμμα, ενώ ο "Στο Κόκκινο" 105.5 δεν νομίζω να είχε κλείσει ποτέ (Παρασκευή απόγευμα τον άκουγα.. ίσως και από Πέμπτη)..


Από ότι φαίνεται, η αναμπουμπούλα πέρασε αν και η ΕΕΤΤ υποστηρίζει το αντίθετο:

Συνεχίστηκε σήμερα στο κέντρο εκπομπής Υμηττού η επιχείρηση απομάκρυνσης εξοπλισμού και κοντέηνερς παράνομων ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, η οποία διεξάγεται με πρωτοβουλία της EETT σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Δασαρχείο Πεντέλης, την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, τη ΔΕΗ και την Ασφάλεια Αττικής και τελεί υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη σημερινή επιχείρηση εντοπίστηκαν και ανοίχθηκαν 8 παρανόμως εγκατεστημένα κοντέηνερς, εκ των οποίων τα 5 κατεδαφίστηκαν. Επιπλέον, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός ενός παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού που εξέπεμπε στη συχνότητα 99,4 MHz καθώς και 3 κεραιοσυστήματα ικανά για την εκπομπή 3 ραδιοφωνικών προγραμμάτων.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχισθούν με εντατικούς ρυθμούς ενώ εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν ένα μήνα περίπου.

14-6-2007
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 18 Ιουν 2007, 14:57 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Συμφωνα με το http://hellastv.blogspot.com οι παρακατω σταθμοι επαιζαν κανονικα μεσα στο ΣΚ

90.65 Ράδιο Άστυ
91.4 Κρητική Ραδιοφωνία Αττικής
95.8 Disco Boom Radio
100.0 Φλόγα FM
100.6 Ο παλιός πομπός του ΣΚΑΙ από Πάρνηθα στους 100,6
101.55 Άγνωστος
105.2 Atlantis FM
105.5 Στο κόκκινο
106.7 Digital FM
107.2 Blue Space FM
107.4 Star FM
108.0 Ηχόραμα?

Eιδατε ξεκαθαρισμα η ΕΕΤΤ???
MUAHAHAHAH

Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 26 Ιουν 2007, 11:31 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Κι ενώ η ΕΕΤΤ έλεγε ότι η επιχείρηση ξεκαθάρισμα Υμηττού θα κρατήσει ένα μήνα περίπου και ότι είναι η μεγαλύτερη στα τελευταία 18 χρόνια, φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να εξαιρεθεί από τα μέτρα του κράτους για τη ζέστη και πάνε πλέον νωρίς σπίτι, για να μην χαλάνε και το κρατικό ρεύμα με τα κλιματιστικά τους..

Χθες το απόγευμα λοιπόν, ξανάκουσα τον Blue Space FM με Live πρόγραμμα μάλιστα (2 χαρούμενες κοπέλες παρουσίαζαν), μέσα στο φύσημα από την άλλη (ίσως δεν παίζει αυτον τον καιρό από Υμηττό, ή έχει πολύ χαμηλότερη ισχύ), ενώ στους 98 έπαιζαν 80s και Italo disco με πολύ χαμηλή διαμόρφωση αλλά καλό κατά τα άλλα σήμα..

Αντε να δούμε πότε θα βγουν κι οι υπόλοιποι, γιατί μου έχει λείψει πολύ ο blackman με το Ράδιο Αναγέννηση.. Το πρωι με 40 βαθμούς τίποτα καλύτερο από ένα κλαρίνο!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 26 Ιουν 2007, 12:45 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αρα μιλαμε για μια απο τα ιδια με περυσι, κινηση για να φανει στα αφεντικα μας (τα πραγματικα) οτι κατι κανουμε και μετα παλι την παπια για κανενα χρονο!

Αυτη ειναι η μοιρα των Ελληνικων FM και θα παραμεινει ετσι μεχρι τον ερχομο του ψηφιακου ραδιοφωνου. Φυσικα μετα ολα θα αλλαξουν. Οχι γιατι θα μπει μια ταξη, αλλα επειδη κανενας δεν θα ενδιαφερεται για τα απλα κοινα και ποταπα FM.


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 6 Ιουλ 2007, 16:59 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

τα νεότερα περί free fm διασπάστηκαν σε νέο θέμα προς διευκόλυνσή σας και μπορείτε να το βρείτε εδώ
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©