Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644402
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Oδηγίες για τη συναυλία του Morrissey - 25-11-2006

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Εμφανίσεις, Συναυλίες, Δισκογραφία


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 24 Νοε 2006, 18:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Oδηγίες για τη συναυλία του Morrissey - 25-11-2006 Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τα εισιτήρια της κερκίδας (55 ευρώ) για τη συναυλία του Morrissey, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, εξαντλήθηκαν.

Η διάθεση των εισιτηρίων της αρένας (45 ευρώ) συνεχίζεται κανονικά από τα γνωστά σημεία προπώλησης:

Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής)
Δισκοπωλέια Metropolis
Ticket House (Πανεπιστημίου 42)
Vinyl Microstore (Διδότου 34)
Rock and Roll Circus (Σίνα 21)


Ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όσες και όσοι έρθουν στη συναυλία του Morrissey, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου.


Κατά την είσοδο στο χώρο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος σε όλους τους εισερχόμενους, άντρες και γυναίκες. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν – προς αποφυγή ταλαιπωρίας – το κοινό να προσέλθει το νωρίτερο δυνατό. Κατά προτίμηση, τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της συναυλίας (21:00).


Τα ακόλουθα αντικείμενα θα κατάσχονται πριν την είσοδο στο χώρο του live:

Κουτιά ή μπουκάλια
Αλυσίδες ή αιχμηρά αντικείμενα
Φωτογραφικές μηχανές / Βιντεοκάμερες / Mini disk
Πυροτεχνήματα οποιουδήποτε τύπου
Όπλα
Σακίδια πλάτης
Κουβέρτες
Αλυσίδες πορτοφολιών / κλειδιών
Σακίδια μέσης
Στυλό με λέιζερ / Φωσφορίζοντα sticksΤοποθεσία

Το κλειστό βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Δέλτα Φαλήρου, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού. Ο πιο απλός τρόπος για να φτάσετε μέχρι εκεί, αν δεν χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο, είναι το τραμ (στάση "Δέλτα Φαλήρου"). Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες.


Πρόσβαση

Η είσοδος στο χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Φαλήρου γίνεται είτε από την πλατειά πεζογέφυρα που συνδέει το Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου με την περιοχή του πρώην Ιπποδρόμου, είτε από μέσα από το ίδιο το Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου (εφ' όσον βρίσκεστε ήδη σε αυτό).

Η πρόσβαση στο Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου γίνεται με διάφορα μέσα:

Αν χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας που κινούνται στη λεωφόρο Συγγρού από και προς Αθήνα (π.χ. τα λεωφορεία 450, 550), αποβιβάζεστε στο Δέλτα Φαλήρου και μέσω της πεζογέφυρας (Εσπλανάντ, διαδρομή περίπου 900 μέτρων) προσεγγίζετε το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου στα δεξιά σας.

Αν χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας που κινούνται στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος από Πειραιά προς Δέλτα Φαλήρου κλπ, αποβιβάζεστε στο Δέλτα Φαλήρου και εισερχόμενοι στο Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου από την είσοδο κοντά στην πεζογέφυρα (Εσπλανάντ) προσεγγίζετε το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο από την δυτική πλευρά.

Αν χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας που κινούνται στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος από Παλαιό Φάληρο προς Πειραιά κλπ (τραμ), αποβιβάζεστε στο Δέλτα Φαλήρου και εισέρχεστε στο Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου από την είσοδο κοντά στην πεζογέφυρα (Εσπλανάντ).
Ερχόμενοι με ιδιωτικό μέσο από Αθήνα ακολουθείτε την παρακάτω διαδρομή: κινείσθε προς Γλυφάδα εξερχόμενοι από την δεξιά λωρίδα της Συγγρού, περνάτε επάνω από την Συγγρού και στρίβετε δεξιά στην α΄ έξοδο με προορισμό να κάνετε αναστροφή 180ο για να μπείτε στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά. Μόλις μπείτε στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στρίβετε στο αριστερά πρώτο φανάρι, περνάτε επάνω από τις γραμμές του τραμ στο ύψος του ναού της Αγίας Σκέπης (όπου και στάση του τραμ) και εισέρχεστε στον παραλιακό χώρο πρασίνου όπου βρίσκεται και το Ολυμπιακό Κέντρο. Αφού περάσετε το φυλάκιο εισόδου των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, εισέρχεστε στον χώρο, κατευθύνεστε στο χώρο στάθμευσης επισκεπτών και από εκεί με τα πόδια στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου.

Ερχόμενοι με ιδιωτικό μέσο από Πειραιά ακολουθείτε ανάλογη διαδρομή κάνοντας την αναστροφή των 180ο κλπ.

Ερχόμενοι με ιδιωτικό μέσο από Γλυφάδα μέσω Λεωφόρου Ποσειδώνος εισέρχεστε στο Ολυμπιακό Κέντρο από την είσοδο στο ναό της Αγίας Σκέπης κλπ.


PARKING

ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ / VIP / HANDICAPPED PARKING

Θα διατεθεί το εσωτερικό Παρκινγκ του Γηπέδου του ΤΑΕ ΚWON DO

Είσοδοι: Από Συγγρού - Μπαίνοντας στην παραλιακή με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, κάνουμε αναστροφή στην πρώτη έξοδο δεξιά και κινούμενοι στον εσωτερικό δρόμο των Ολυμπιακών έργων πρώτο φανάρι αριστερά.

Από Πειραιά - Είσοδος στον εσωτερικό δρόμο των Ολυμπιακών έργων από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στρίβουμε δεξιά στο φανάρι αμέσως μετά το VILLAGEΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΡΕΝΑΣ

Θα διατεθεί το ανοιχτο parking διπλα στο Village καθώς και το Parking της Μαρινας Αλιμου

Για το παρκινγκ διπλα στο Village: Εισοδος Από Συγγρού - Μπαίνοντας στην παραλιακή με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, κάνουμε αναστροφή στην πρώτη έξοδο δεξιά και κινούμενοι στον εσωτερικό δρόμο των Ολυμπιακών έργων στο δεύτερο φανάρι αριστερά.

Από Πειραιά - Είσοδος στον εσωτερικό δρόμο των Ολυμπιακών έργων από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στρίβουμε δεξιά στο φανάρι στο ύψος του VILLAGE

Για το πάρκινγκ της Μαρίνας Αλίμου: Κινούμενοι στον εσωτερικό δρόμο των Ολυμπιακών Ακινήτων, ακολουθούμε τις ταμπέλες " Προς Beach Volley"

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ASTRA
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Εμφανίσεις, Συναυλίες, Δισκογραφία All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©