Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641077
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

λευκός θάνατος

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
db-23
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Aug 26, 2005
Μηνύματα: 41
Πόλη/Χώρα: Ελλάδα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 7 Αυγ 2007, 23:15 GMT    Τίτλος Μηνύματος: λευκός θάνατος Απαντηση με παραβολή κειμένου

ξέρετε, διαβάζοντας κάποιος το topic αυτό ισως του φανει παράξενο, ίσως γελάσει,ίσως ξίνίσει, μπορεί ακόμα κι να το περιφρονήσει θεωρώντας το αρκετά δεδομένο για να μπει καν στον κόπο να το συζητήσει...

ομως εμένα με απασχολεί..
και για την ακρίβεια με εχει αγγίξει βαθιά και για εναν παράξενο λόγο με καταθλίβει!!! ειδικά τον τελευταίο καιρό.. ξέρετε, η κοινωνία που ζώ ειναι μικρή ομως αρκετά μεγάλη για να να φιλοξενει τη 'λευκή κυρία' και τους συστηματικούς πελατες της! ποσα παιδιά , ανήλικα ακόμα δεν γευτηκαν τις δελεαστικές κατα τα άλλα υπηρεσίες της πληρώνοντας για αντάλλαγμα τις ζωές τους...πόσα παιδιά αλλα κι παλληκάρια ολόκληρα, ακόμη κι στην κλειστή τούτη κοινωνία, δεν χαράμισαν ζωή, οικογενεια, μέλλον.....μέλλον...τ'αρνήθηκαν κι αυτό, βροντοφώναξαν όχι στο δικαιωμα τους για ζωή, για ευτυχία...τι θλιβερό που ακούγεται...λέω όχι στο μέλλον μου...κι αυτό γιατί? γιατί υπέκυψαν "σ'αυτην" που τους χίμηξε και τους ρούφηξε τη ζωή, τα όνειρα!!επέτρεψαν στο διλητήριο να κυλήσει μέσα τους και να μολύνει οχι μονο το αίμα τους, τα σωθικά τους αλλα το νου τους,το πνεύμα τους, τα ονειρα τους!! αφέθηκαν στις πρόσκαιρες υπηρεσίες της.........ΚΡΊΜΑ!!!
και ποιοι ειναι αυτοι που πουλαν το θάνατο?...ποιοι ειναι αυτοί που ετσι, αβίαστα κι αβασάνιστα, με αντάλλαγμα δυο ψωροδεκάρες αφαιρουν ζωες, καταστρέφουν οικογένειες, εκμεταλλεύονται την άγνοια παιδιών κι οχι μόνο.. ? ποιοι ειναι αυτοι που τα παρασύρουν σ'αυτον τον δίχως γυρισμό δρόμο?? ξέρετε, ο καθείς εχει το διάιωμα να την κάνει ο,τι θέλει τη ζωή του... δεν εχει ομως το δικαίωμα να την στερεί απο κανέναν αλλόν και ειδικά με τον τρόπο αυτο, με τον αργό θάνατο, με τα ναρκωτικά!!!
ειναι ΚΡΙΜΑ να χάνονται έτσι ζωες οπως και 3 γνωστοι μου απο'δω, απ'την κλειστη κοινωνία που ζω..

απονιά, αναλγησία, βαρβαρότητα....αδικο!!!

ένιωσα την ανάγκη να γράψω γιατι δεν χωράει ο νους μου την απονιά, την ανευθυνότητα, δεν χωράει ο νους μου αυτο εδώ το έγκλημα!!!! δεν μπορώ να το πιστέψω πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!!! δεν βρίσκω λόγια που να περιγράφουν τη πικρία που νιώθω!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 8 Αυγ 2007, 08:59 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Καλημέρα,

καλά έκανες και έγραψες αυτά που σε απασχολούν Smile
όμως να σου πω κάτι, είναι στον άνθρωπο, ο καθένας έχει τις αδυναμίες του. Υπάρχουν τόσα να πιαστεί, κάπνισμα, αλκοόλ, βία, νομίζεις αυτά δεν είναι θανατηφόρα? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μια απ'αυτές είναι και τα ναρκωτικά.

`Οποιος δε καπνίζει ή δε πίνει τη σήμερον ημέρα είναι ΑΤΙΑ, φαντάσου να φτιάχνεται και με καμιά δυο γραμμές.
Προσωπικό παράδειγμα: Δε ξέρω αν είναι λόγω της μπάσας φωνής μου, αλλά όταν με ρωτάνε αν καπνίζω και τους λέω όχι με κοιτάνε σαν χάνοι με ανοιχτό στόμα. Μπράβο λένε. Τι μπράβο ρε μαλάκα, χέστηκα για τα συγχαρητήριά σου τις ξέρω τις δυνάμεις μου, εσύ ξέρεις τις δικές σου?

Το μπράβο το αξίζουν κάτι κοντινά μου πρόσωπα που έκοψαν το τσιγάρο μαχαίρι και παρά τις δυσκολίες αντέχουν. Αυτός ο άνθρωπος έχει τη δύναμη, που μπορεί να κόψει οποιαδήποτε ερεθιστική συνήθεια μαχαίρι.

`Οποτε συζητάω τέτοια θέματα τσαντίζομαι Very Happy
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
db-23
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Aug 26, 2005
Μηνύματα: 41
Πόλη/Χώρα: Ελλάδα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 8 Αυγ 2007, 16:15 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

dmitspan ευχαριστώ για την απαντησή σου! ναι,τόσα υπάρχουν που μπορει να πιαστεί κάποιος και ειδικά στις μέρες μας!και θύματα? οι αδύναμοι χαρακτήρες.. ξέρεις τι έχω παρατηρήσει? οτι κάποιος πέφτει στα ναρκωτικα ή σε άλλες μορφες θανάτου ακριβώς επειδή ειναι λιγο πιο ευαίσθητος απο τους άλλους ή λιγο πιο φιλότιμός, ανιδιοτελής μη μπορώντας να πει όχι στους φίλους του ή άλλους που κάνουν χρήση ή επειδή μπορει να εχουν χαραχτεί ανεξίτηλα μεσα τους τραύματα απο οικογένεια ή άλλες συγκυρίες, ή απλά για να μην ξεχωρίζουν απ'τους άλλους...
δεν ξέρω αν ειμαι λάθος αλλα αυτό πιστεύω.. οι πιο ευαίσθητοι, οι πιο φιλότιμοι,οι πιο ανιδιοτελεις, οι πιο γεναιόδωροι, οι πιο συναισθηματικοί, αυτοι που έχασαν κάτι, που ποτέ δεν μπόρεσαν να το έχουν ειναι αυτοί που αναζητούν λύτρωση στο ποτό, στα ναρκωτικά κτλ...τι ουτοπία ε?πληρώνουν για να πεθάνουν!
ο καθένας επιλέγει πως θα ζήσει τη ζωή του..ομως ρε dmitspan μερικές φορές ξέρεις τι νιώθω? θα ήθελα να ειχα μια μεγάλη αγκαλιά που να χωραει ολους αυτούς που υποφέρουν μ'αυτον τον τρόπο! να τους κρύψω και να τους προστατέψω! οταν έρχεσαι σε τριβή με τέτοια συμβάντα τα βλέπεις απο άλλη σκοπιά...συγκλονίζεσαι, αλλο να στα λένε κι άλλο να τα βλέπεις.. ειναι πολύ θλιβερό! πραγματικά όμως..

και για μένα ειναι ήρωες, ειλικρινά όμως, οσοι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν στις αδυναμίες τους με γήινους τρόπους και ακόμα πιο πολύ οπως ειπες κι εσυ αυτοί που ενω ειχαν πέσει χαμηλά, κατάφεραν να ορθοποδήσουν και να αρχίσουν απ'την αρχή... πραγματικά μπραβο τους...ειναι πολύ μεγάλο πράγμα!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 8 Αυγ 2007, 22:11 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Quote:
θα ήθελα να ειχα μια μεγάλη αγκαλιά που να χωραει ολους αυτούς που υποφέρουν μ'αυτον τον τρόπο! να τους κρύψω και να τους προστατέψω!


εγω παλι οχι! τουλαχιστον οχι για ολους. (λειτουργω αναλογα με το ποιον εχω απεναντι μου)
τι φταιω να μπαινω καθε πρωι στο μετρο, στο τρενο (ειδικα στο τρενο, στασεις Ομονοια, Μοναστηρακι, Αττικη) και σε καθε βαγονι να υπαρχει και ενας ναρκομανης και να μου λεει "φιλαρακο εχεις ενα ευρω?" -παλια ζηταγαν κατοσταρικο -

Επελεξες αυτον τον δρομο! ωραια... τουλαχιστον μη ενοχλεις τους υπολοιπους. και αναρωτιεμαι καμια φορα γιατι να νιωσω λυπη
για καποιον που επελεξε αυτο το μονοπατι? αντι να κατσει να παλεψει?
εχει προβληματα? ε! και? ολοι εχουμε προβληματα! ο καθε ανθρωπος κουβαλαει το δικο του σταυρο. αυτο ειναι σιγουρο.
για μενα ξερετε ποιος ειναι ο ηρωας? μια συναδελφος η οποια πασχει απο καρκινο και ομως την βλεπεις παντα ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!
ηρωας ειναι ο ξαδερφος μου που μεγαλωσε σε ορφανοτροφειο και τα εχει καταφερει αγοψα στη ζωη του. αυτος δεν περασε δηλαδη δυσκολα παιδικα χρονια?

και κατι αλλο που δεν μου πολυαρεσει.
καμια φορα στις ειδησεις βλεπω σαν θεμα το εξης: "τον Α χρηστη ο οποιος τα καταφερε να ξεφυγει απο τα ναρκωτικα"
ενταξει! καλο θα κανει στην υγεια του, στη ζωη του αλλα και στις ζωες των αλλων.
απο κει και περα ΤΙ?
ισα ισα θα προτιμουσα να μη το εβλεπα αυτο.
για τον εξης λογο: περνανε το μηνυμα, οτι ακομη και να παρεις ναρκωτικα
εχεις ελπιδα να ξεφυγεις.... οποτε, μικρο το κακο.

και δεν τα λεω αυτα για να φανει οτι εγω ειμαι "καποιος"
ισα ισα εχω τις αδυναμιες μου, και καπνιζω (σταθερα στα 10-15 τσιγαρα, εδω και 9 χρονια)
αλλα και το Southern δεν λειπει ποτε απ' το σπιτικο μας.
ειναι διαφορετικο ομως το να πιεις αλλα και να καπνισεις γιατι εχεις πολλα μες το κεφαλι σου, και να κανεις κακο μονο στον εαυτο σου και αλλο το να παιρνεις ναρκωτικα, οπου στο δικο σου δραμα θα παιξουν κι αλλοι.
(συνηθως ετσι γινετε)
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
db-23
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Aug 26, 2005
Μηνύματα: 41
Πόλη/Χώρα: Ελλάδα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 9 Αυγ 2007, 00:09 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Echo έγραψε:
και αναρωτιεμαι καμια φορα γιατι να νιωσω λυπη
για καποιον που επελεξε αυτο το μονοπατι? αντι να κατσει να παλεψει?
εχει προβληματα? ε! και? ολοι εχουμε προβληματα! ο καθε ανθρωπος κουβαλαει το δικο του σταυρο.









ισως ομως να μην ηταν δική του επιλογή εξ ολοκλήρου...ισως να επέλεξαν άλλοι γι'αυτον κι αυτος απλα θύμα των αδυναμιών του μπηκε εναν δρόμο που αμα αρχίσεις να τον διαβαίνεις, δύσκολα επιστρέφεις...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
db-23
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Aug 26, 2005
Μηνύματα: 41
Πόλη/Χώρα: Ελλάδα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 9 Αυγ 2007, 00:28 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

τα λεγόμενα σου πάντως κρύβουν μια μεγάλη αλήθεια¨: ολοι εχουν τα προβληματα τους κι πρέπει ο καθένας μόνος του να παλέψει να ανταπεξέλθει..άλλωστε οπως στρωνει ο καθένας κοιμάται... σωστά? έλα ομως που υπάρχουν κι ναρκομανείς που έπεσαν εκει που έπεσαν εξ'αιτίας άλλων, παρασύρθηκαν ισως κι αθελα τους και παρ'ολα αυτα, αυτοι κι οι οικογένειες τους αξιοπρεπέστατα προσπάθησαν ΜΟΝΟΙ τους να γινουν καλά χωρίς βοήθεια απο κανέναν εξωτερικό κι χωρίς μοιρολατρειες!μερικοί που μόνοι τους μπλέξανε, μόνοι τους προσπαθουν να ξεμπλέξουν κι παρ'ολα αυτα δεν τα καταφέρνουν...γιατί το χρειάζομαι ειναι πολυ ισχυρότερο απο το πρέπει!! αυτοι λοιπόν που καταφέρνουν να απεξαρτητοποιηθούν μονοι τους ειναι πραγματικά άξιοι θαυμασμου κι αυτούς νιώθω την ανάγκη να βοηθήσω...
σκέφτομαι πολύ ουτοπικα κι εξειδανικευμένα για τις μερες μας ε?
Rolling Eyes Question
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
db-23
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Aug 26, 2005
Μηνύματα: 41
Πόλη/Χώρα: Ελλάδα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 9 Αυγ 2007, 00:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Echo έγραψε:
ειναι διαφορετικο ομως το να πιεις αλλα και να καπνισεις γιατι εχεις πολλα μες το κεφαλι σου, και να κανεις κακο μονο στον εαυτο σου και αλλο το να παιρνεις ναρκωτικα, οπου στο δικο σου δραμα θα παιξουν κι αλλοι.
(συνηθως ετσι γινετε)





γι'αυτο σου λεω οτι πολλοι χρηστες υπάρχουν που παρασέρνονται ανεπιστρεπτί, συνήθως εξ'αιτίας άλλων, σε μονοπάτια που δεν οδηγούν παρά στο θάνατο....κι οταν αυτοι οι άνθρωποι παλευουν να το αντιμετωπίσουν με αξιοπρεπεια το δράμα τους,εστω κι αν δεν τα καταφέρουν στο τέλος, γίνονται αξιοθαύμαστοι...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 9 Αυγ 2007, 08:50 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αυτός που παλεύει μένει σαν ήρωας και αυτός που την πατάει σαν το μαλάκα της υπόθεσης. Αν ξέρουν να κρατήσουν το όριο και δε πάνε από υπερβολική δόση, χαλάλι τους, πάντως θα παραμείνουν καμμένοι Wink
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RICHIE
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Nov 02, 2008
Μηνύματα: 7

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Κυριακή 2 Νοε 2008, 15:31 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Πως να ειναι δικη τους επιλογη,οταν ξεκινουν συνηθως ειναι σε μια ηλικια που ουτε εφηβοι ειναι ουτε ενηλικες,δεν εχουν γνωρισει ακομα αυτο που αρνουνται(ζωη).Ας μην το κρυβουμε,οταν εμεις οι μεγαλοι τουσ βλεπουμε,μας γεμιζουν ενοχες,για την κοινωνια που φιαξαμε, που ολο τουσ(μας)πληγωνει.Αυτο μας ενοχλει περισσοτερο και οχι τοευρω που εμμονα θα μας ζητησει...Πολυ μεγαλη συζητηση που ομως πρεπει να γινεται γιατι καπως πρεπει να δειχνουμε οτι κυκλοφορουμε με τα ματια ανοιχτα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©