Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641049
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Mπαμπά... μην με περιμένεις σπίτι απόψε.
Σελίδα 1, 2  Επόμενο
 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αθλητικά


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 11:39 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Mπαμπά... μην με περιμένεις σπίτι απόψε. Απαντηση με παραβολή κειμένου

Έχω ραντεβού με τα "μπιιιιιιιπππππππ...". Πάμε σε μάχη. Κούμαντο σήμερα κάνουμε εμείς στην πόλη. Άντε γιατί μας κουνιούνται πολύ τα "μπιιιιιπππππππ". Θα είναι εκεί και τα κολλητάρια μου. Αυτοί που μου έχουν "σταθεί" σε αυτή την ζωή.

Πρώτον και κύριων. Τα παιδιά που βαφτίζουμε χούλιγκαν έχουν ένα χαρακτηριστικό το οποίο οι δημοσιογράφοι δεν θα κοιτάξουν και δεν θα αποκαλύψουν ποτέ. Ξέρουν να αγαπάνε. Τι αγαπάνε θα μου πεις. Αγαπάνε ένα κουρέλι, ένα κομμάτι πανί, τους κολλητούς τους, τις Κυριακές, ένα συγκεκριμένο χρώμα, την ιαχή του γηπέδου, την μυρωδιά από το βρώμικο...

Είναι επίσης πιστά και αφoσιωμένα. Ίσως κανένας άλλος στην δουλειά του ή στο χόμπι του δεν είναι τόσο πιστός και αφοσιωμένος. Ξέρουν να αγαπάνε και στις δύσκολες στιγμές.

Σε ένα γήπεδο είναι οι μαέστροι της ορχήστρας. Αρχίζουν πρώτοι το τραγούδι και το τελειώνουν τελευταίοι. Ξεσηκώνεται η κερκίδα και τότε είναι που έχουμε τις "μαγικές εικόνες" ή το εκστασιασμένο κοινό που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη...

Ένα τόσο συναισθηματικό πλάσμα όμως είναι ευάλωτο. Γιατί όλη αυτή η θετική ενέργεια μπορεί να γίνει αρνητική. Γιατί του πλασάρεις ότι η αγάπη συνεπάγεται και μίσος. Γιατί το μίσος οδηγεί στην αγάπη του λένε...

...και τότε έχουμε μαχαίρια, ναρκωτικά, ξύλο. Είσαι αυτό που σου δηλώσανε ότι είσαι. Απόβρασμα.

Στην λογική της παράνοιας. Εάν δείτε κάποιο από αυτά τα παιδιά που τις Κυριακές δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο από το να φοράνε ένα διακριτικό και να τραγουδάνε για μια ομάδα...

θυμηθείτε αυτά τα λόγια:

"αυτά τα παιδιά ξέρουν να αγαπάνε"...

Υ.Γ. Το ξέρω ότι θα προκαλέσει τριγμούς αυτό το thread, αλλά έχω πάρει και εγώ την δόση υπερβολής από τα media... και είπα να σας παρουσιάσω ένα θέμα λίγο διαφορετικά.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 12:58 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν ξερω για τριγμους η οχι, αλλα πιστευω πως θα κινησει το ενδιαφερον πολλων!

Φιλτατε Greco, ξερω την γηπεδικη σου ιδιοτητα και υποσταση οπως και ξερω οτι γνωριζεις την ψυχολογια οσων πανε στο γηπεδο ενεργα και απο κοντα.
Ομως δεν νομιζω πως οσα εγραψες αντικατοπτριζουν τους ανθρωπους που ηταν στην Παιανια (προφανως απο αυτο το γεγονος ορμωμενος εγραψες το thread)

Εκει ηταν μια κατασταση διαφορετικη. Ειχα την Κυριακη το βραδυ μια κουβεντα με ενα απο τα παιδια που ηταν εκει και γλυτωσαν, που ειχαν παει ετοιμα για
να πλακωθουν και τελικα σοκαριστηκαν απο τον ιδιο τους τον εαυτο.

Δεν ηξερε ουτε το 1/5 απο οσους ειδε στη μερια του. Μου μιλησε για Σερβους, μου μιλησε για μεγαλες ηληκιες, μου μιλησε για Ρωσους, μου μιλησε για πρωην φυλακισμενους και για ονοματα παλιων που ειχαν να ασχοληθουν χρονια με το "σπορ" του ξυλου.

Τα πραγματα εκει ηταν πολυ διαφορετικα. Δεν ηταν το κοινο πεσιμο μεταξυ των συνδεσμων, το καθημερινο γι'αυτους ξυλο.

Ο φιλος μου σοκαριστηκε απο αυτο που εζησε, σοκαριστηκε απο την συμπεριφορα αυτων που ακολουθησε αλλα και των "δικων τους αγνωστων", σοκαριστηκε γιατι στα μισα καταλαβε οτι αυτο δεν ειναι ομαδα, ουτε γηπεδο, ουτε παθος, ουτε προσφορα στο συνδεσμο. Τρομαξε και εφυγε στα μισα. Δειλιασε, πες το οπως θελεις. Εγω το λεω αφυπνιση απο το χαος εστω την υστατη στιγμη.

Ο φανατισμενος οπαδος, που αγαπαει, που παθιαζεται και ερωτευεται την ομαδα του, που γυρναει το βραδυ της Κυριακης σπιτι και ειναι με ζεστα και κομπρεσσες επειδη ο λαιμος του εχει κλεισει, που τα ρουχα του μυριζουν καπνογονο και τα μαλλια του ειναι κολλημενα απο τον ιδρωτα, που τα χειλη του εχουν σκασει και τα ποδια του ειναι 2 νουμερα μεγαλυτερα απο το πρηξιμο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συγχεεται με αυτη την κατασταση. Σιγουρα υπηρχαν μερικοι που πιστευαν οτι θα εκαναν το "κατι παραπανω" ακολουθωντας, ομως δεν ηταν αυτοι.

Οσο για τα ΜΜΕ, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν ξερουν, δεν ηξεραν, ουτε θα μαθουν ποτε για το ποιος που ποτε και κυριως ΓΙΑΤΙ.


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
jim829
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: Nov 19, 2005
Μηνύματα: 191

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 15:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν νομίζω πως το συγκεκριμένο συμβάν είχε να κάνει μόνο με μια συνηθισμένη κόντρα οπαδών, πιστεύω πως υπήρχαν πολλά περισσότερα πράγματα να λύσουν.. Όσον αφορά τους δημοσιγράφους, απλά δε δίνω σημασία.. Όταν κάποιοι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι, που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει με τα κειμενά τους ή τους έχει δείξει η τηλεόραση να πετάνε μπουκάλια στο γήπεδο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κρίνουν κανέναν, για κανένα λόγο...!!! Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της... Για αυτό κ γω όλες αυτές τις μέρες δε κάθισα να ακούσω κανέναν μ......α δημοσιογράφο, να λέει τις αερολογίες του, προτίμησα να βγω βόλτα να πάρω αέρα..!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 16:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Φίλε Deep... 1/2 του ΖΑΣ κτλ... κτλ...

Ξέρεις όταν ακούω ιστορίες γηπέδου, συνδέσμου είμαι επιφυλακτικός. Εν τέλει από αυτά που ακούω γύρω μου η μισή Ελλάδα ήταν εκεί ή είχε τουλάχιστον γνωστό. Επίσης η παρευρισκόμενοι σε τέτοια περιστατικά τα "φουσκώνουν" λίγο. Δηλαδή ο 1 φυλακόβιος που υπήρχε εκεί και είχε καιρό να παρουσιαστεί σε γεγονότα γίνεται αυτόματα ήταν πολλοί "φυλακόβιοι"...

Άλλωστε όπως είχε πει και ο Τσώρτσιλ κάποτε 2 λαούς δεν μπορείς να κατασκοπέψεις:

Τους Κινέζους επειδή δεν μιλάει κανείς

και

Τους Έλληνες επειδή μιλάνε όλοι.

Τέσπα παίρνω ως δεδομένα αυτά που ανέφερες. Το πρόσχημα είναι το ίδιο, και το πως το παρουσιάζουν παραμένει το ίδιο. Ότι η χώρα έχει πλυμμηρήσει χούλιγκαν, που είναι παιδιά χαμηλής κοινωνικής τάξης.

Δυστυχώς τα χειρότερα επεισόδια ξεκινάνε από τους κυρίους στα VIP με τα κουστούμια. Απλά τα διακριτικά και η εκκεντρική εμφάνιση των νεαρών "γράφουνε καλύτερα στα φλας".

Ας ελπήσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει "σκηνικό" όπως λένε και αυτά τα παιδιά σε αργκώ.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 16:59 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

με την ελπιδα θα μεινουμε greco..

και το σκηνικο θα ξαναγινει
και οι κουστουματοι θα μεινουν ατιμωρητοι
και οι δημοσιογραφοι θα συνεχισουν να λενε αερολογιες , κουκουλωντας οσους " πρεπει " να κουκουλωσουν ....
και η αστυνομια θα κρυβεται πισω απο το δαχτυλακι της , και θα κρυβει μαζι και ολους αυτους τους γνωστους αγνωστους...
και το παληκαρι που εχασα τη ζωη του δεν θα ανηστηθει...
και οι φιλοι του θα ζητησουν εκδικηση απο τους οπαδους της αντιπαλης ομαδας...
και οσα παιδια επεζησαν και δεν επαθαν απολυτως τιποτα ( ισως και αυτα που τραυματιστηκαν ακομα ακομα ) , δεν θα μετανοιωσουν για τις πραξεις τους ...

....και η ιστορια επαναλαμβανεται....

λυπαμαι!!!!
_________________
No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 18:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Φιλε Greco, και 1/2 του ΖΑΣ (μην ξεχνιομαστε!!!)

Οντως, οι Ελληνες μιλανε πολλοι, και η φραση "η μιση Ελλαδα ειχε εκει γνωστο" μπορει να ισχυει σε διαφορες περιπτωσεις, ομως φιλε μου, δεν μπορεις να το αμφισβητησεις οπως και εγω δεν μπορω να τον αμφισβητησω, αρα καλα κανεις και παιρνεις ως δεδομενα αυτα που εγραψα οπως πηρα και εγω δεδομενα οσα μου μετεφερε.

Απλα καμια φορα τυχαινει να ειναι οντως αληθεια οτι ειχε καποιος εκει γνωστο η ηταν εκει. Αυτο το καταλαβαινεις ομως μονο αν ξερεις τον αλλο και μιλησεις μαζι του για να καταλαβεις την κατασταση που ειναι και το βαθμο αηιοπιστιας των λεγομενων του.

Τωρα, αν το παιδι τα υπερεβαλε γιατι ηθελε να βγαλει τον ηρωισμο του η να δειξει οτι καποιος ειναι δεν ξερω, δεν με ενδιαφερει ομως, γιατι αν ισχυει το 1/10 απο οσα ακουσα μου ειναι αρκετα για να μην χωρεσουν στο κεφαλι μου.

Παντως αυτα τα ιδια ακριβως τα πετχυα και αλλου να λεγονται...

Το θεμα των κουστουματων δεν ειναι νεο, δεν ανακαλυφθηκε η Αμερικη ουτε πατησαμε στο φεγγαρι ξαφνικα! Και φαντασου, αν το εχουμε δει εμεις (αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο), ποσο καλα το γνωριζουν αυτοι που κανουν "συσκεψεις" και παιρνουν "μετρα και αποφασεις" κατα της βιας "καταδικαζοντας" το φαινομενο του χουλιγκανισμου.

Τωρα κατι για να γελασουμε... θελω να δω ποιο θα ειναι το πιο γρηγορο καναλι και θα προβαλει το Ελληνικο εργο "Οι Χουλιγκανς" της δεκαετιας του 80! Μεχρι και τον Φερεντινο θα κερδιζε στις θεαματικοτητες!


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 20:21 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

το πρόβλημα είναι αλλού και όχι στους δημοσιογράφους και τα media.

ΔΕΝ υπάρχει ο φόβος του νόμου στο Ελλάντα. Ο νεοέλληνας θα κάνει ό,τι του καπνίσει δίχως να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Δε φοράει ζώνη
Περνάει με κόκκινο
Βάζει τα μικρά παιδάκια στο μπροστά κάθισμα χύμα
Κουβαλάει στο πορτ παγκάζ ή στο πίσω μέρος του φορτηγού/νταλίκας ό,τι πιο επικίνδυνο χωρίς κατάλληλες ενέργειες φύλαξης
Πετάει το τσιγάρο του, τα σκουπίδια του κάτω
Ο πεζός που διασχίζει το δρόμο όποτε του καπνίσει
Τα γαιδούρια που πάνε να μπουν στο μετρό ενώ οι άλλοι εξέρχονται
Τα ίδια γαιδούρια που μπαστακόνονται στο αριστερό μέρος των κυλιομένων

Θα μου πείτε γιατί αναφέρομαι σε όλα τα άσχετα: Ο νοών νοείτο

`Οταν σας πληγώνουν την περηφάνεια για την Ιστορία που ούτε αυτή ξέρετε καλά καλά φωνάζετε όλοι. Κατά τ'άλλα όμως παιδεία μηδέν

Κι εδώ έρχεται το σύστημα που κάθεται και κοιτάει από μακρυά αμέριμνο. Σύστημα ανεξαρτήτος κόμματος αφού όλα τα παραπάνω συμβαίνουν δεκαετίες τώρα...

Ο `Ελληνας που θα πάει στο γήπεδο και θα έχει το μαχαίρι ακόμα και στον ποπό του χωμένο... Οι επιπόλαιες έρευνες που γίνονται...χαλαρά μπορείς να πάρεις χειροβομβίδα μαζί σου

Πού πάμε ρε παιδιά έτσι?
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 20:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Εχεις δικιο, δεν υπαρχει ο φοβος του νομου, ομως αυτο γινεται γιατι ποτε δεν εφαρμοζεται κανενας νομος κατα γραμμα και κατα συνταξη του νομοθετη. Παντα υπαρχουν λυσεις για καποιον που θελει να γλυτωσει.

Οντως δεν εχουμε παιδεια και νοοτροπια κοντινοτερη στο κοινωνικο καλο, ομως αυτο συμβαινει γιατι δεν υπαρχει καποιος να μας διδαξει κατι και να μας κανει να κρινουμε μονοι μας το σωστο και το ωφελιμο. Σχολεια της παγαλιας, καθηγητες του 44λεπτου και τακτικες οικονομικης αφαιμαξης του μαθητη και της οικογενειας δεν δημιουργουν παιδεια.

Το προβλημα δεν εντοπιζεται, ουτε ξεκιναει απο τους δημοσιογραφους η τα ΜΜΕ, αναπαραγεται και μεγιστοποιειται ομως απο αυτους.
Το προβλημα δεν εγκειται μονο στην παιδεια, πηγαζει ομως μεσα απο την ανυπαρξια της.
Το προβλημα δεν ξεκιναει απο τα ναρκωτικα και την αθλιοτητα, οδηγει ομως νεους εκει για τους εγκλωβισει για παντα μεσα στον κικαιωνα του.

Οι αιτιες ειναι πολλες και απλωνονται σε καθε σημειο που φεγγει ο ηλιος τα πρωινα. Το να εστιασουμε σε μια πτυχη του ειναι επικινδυνοτερο απο το να το κοιταμε απλα σφαιρικα.

Οσο για την ιστορια μας, ας μην ανοιξουμε αυτο το θεμα, γιατι ορισμενους τους ποναει κατιτις παραπανω, και αυτο που ποναει παραπανω ειναι οτι καθημερινα ποναει ολο και λιγοτερους. Αλλα στην κοινωνια του συμπακτωμενου ωχαδερφισμου και της lifestylιστικης ψευτοεκτονωσης δεν μπορεις να περιμενεις κατι παραπανω.

Οσο για το lifestyle... σε κανει απο μηδενικο... νουμερο


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
jim829
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: Nov 19, 2005
Μηνύματα: 191

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 21:16 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Βλέπω οτι ξαφνικά αρχίσατε να λέτε για νόμους και τέτοια.. Μπράβο.. Δε μου λέτε όμως, αν κάποιος αστυνόμος σκότωνε κάποιον, θα λέγατε τα ίδια περί νόμων? Ή θα βγαίνατε και θα λέγατε "κρίμα το παλικάρι, το φαγε ο παλιόμπατσος".. Κ μιας και μιλάμε για παληκάρια, είναι κρίμα να χάνετε κάποια ζωή, ειδικά ενός νέου ανθρώπου, αλλά το συγκεκριμένο παληκάρι βρέθηκε τυχαία εκεί που βρέθηκε? Δεν ήξερε ππου πήγαινε? Κ αν δεν ήταν το θύμα, αλλά ι θύτης, τι θα λέγατε? Για μένα έχουν όλοι ευθύνη κ οι μεν κ οι δε, και ο λόγος που δεν γίνετε κάτ,ι είναι πολύ βαθύτερος απο αυτόν που νομίζετε όλοι...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 2 Απρ 2007, 21:50 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δημήτρη,
θυμάσαι το περιστατικό που κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στα `Εβερεστ ήταν ένας αστυνομικός με πολιτικά ο οποίος αργότερα σε καταδίωξη σκότωσε τον έναν εκ των δραστών? Εγώ μαζί του, καλά του κανε του (κατα)καθι(κι)ου. `Εχουμε γεμίσει τόσα χαμένα, να πάνε να δουλέψουν δουλειές υπάρχουν αβέρτα, επειδή ζητάνε το εύκολο χρήμα σημαίνει ότι πρέπει να τους αφήνουμε να μας κλέβουν?


Χρήστο,
όντως μπαίνουμε σε άλλο επίπεδο μ'αυτή τη συζήτηση, όμως από κει ξεκινάνε όλα και δυστυχώς καταλήγουν στον Τ%#@%@ ωχαδερφισμό...
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 3 Απρ 2007, 12:44 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

jim, κανενας μας δεν χαρακτηρισε τον συγκεκριμενο ως αδικοχαμενο, ως ατυχο η οτιδηποτε.

Ο καθενας σε αυτη τη ζωη παιρνει αυτο που του αξιζει, αυτο που ζηταει και αυτο που προκαλει. Οι Αγγλοι (που σπανιως λενε κατι σωστο) εχουν μια σαιξπηρικη παροιμια "Live by the sword and die by the sword"
Ειμαι σιγουρος οτι δεν περασε τυχαια απο εκει (αρχηγος συνδεσμου ηταν) οπως ειμαι σιγουρος οτι εχει υπαρξει και θυτης σε αλλες περιπτωσεις (γι'αυτο του την ειχαν στησει προσωπικα).

Το ιδιο ισχυει και για τον ληστη, και για τον βιαστη, και για το καθε κατακαθι. Οποτε μην προτρεχεις να βγαλεις συμπερασματα για το τι θα ελεγε ο καθενας μας για τον "μπατσο". Ασε να γινει και μετα κατεκρινε μας η επικτροτησε μας αναλογα με την σταση μας.

Μπορει οι αποψεις μας να συμπιπτουν αλλα θα πρεπει να μην εισαι προπετης για να το δεις αυτο.


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 3 Απρ 2007, 15:57 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

νομίζω το πήγες αλλού, δε μιλάμε για τον συγκεκριμένο για τι προβλήματα τον απασχολούσαν αν την είχε πάθει στο παρελθόν ή αν είχε κάνει τα ίδια σε άλλους. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σωστή παιδεία και ενέργεια απτο κλειστό κοινωνικό σύνολο για να καταπραϋνει την εγκληματικότητα. Αυτά τα φαινόμενα ξεκινούν απτις παιδικές ηλικίες, αν λοιπόν οι γονείς αντί να δώσουν σημασία στο παιδί κάθονται και τρώγονται μεταξύ τους, τι παιδί θα βγει αυτό στην κοινωνία? Κάτι ανάμεσα στα δυο άκρα, ή πολύ καλό ή σταρχιδικό
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 4 Απρ 2007, 11:47 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Κλείνουν λέει τους συνδέσμους...

Ακόμα και τον Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης ρε παιδιά; Αυτόν που δίνει αίμα, που δίνει χορηγίες σε παιδιά με σπάνιες αρρώστεις και κάνει φιλανθρωπικούς χωρούς. Που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα;

...και είναι πολλοί αντίστοιχοι σε άλλες ομάδες.

Άντε το λύσαμε το πρόβλημα της βίας. Πάμε ύσηχα για ύπνο στα κρεβάτια μας.

Αρκεί να βρούμε τον δρόμο. Γιατί οι ταμπέλες είναι γεμάτες αυτοκόλλητα και δεν ξέρουμε που "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ"
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 4 Απρ 2007, 12:13 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Οταν βαριεσαι η δειλιαζεις να αναλαβεις ευθυνες και να κανεις πραξεις, αντιδρας σπασμωδικα. Οντως ο Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερινης εχει τακτικη αιμοδοσια, κανει 2 φορες το χρονο εκδηλωσεις για ιδρυματα, κανει ερανους, βοηθαει τους αναξιοπαθουντες και ο προεδρος τους ειναι ενας 50αχρονος Κυριος.

Εχουμε δει εθελοντικη αιμοδοσια και απο συνδεσμους της Θυρας 7, και απο την ΠΑΛΕΦΙΠ και απο πολλων συνδεσμων ομαδες.

Αλλα βλεπεις, ειναι δυσκολο να κινηθεις εναντιον ΑΤΟΜΩΝ και οχι ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

Αντε να επαναφερουμε και το νομο του Χαμουραμπι!!

Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 4 Απρ 2007, 12:54 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

1) ετσι κι αλλιως εαν θελει να κανει καποιος φιλανθρωπιες ,μπορει να τις κανει και χωρις τους συνδεσμους..

2) Θα ξανανοιξουν οι συνδεσμοι...δε νομιζω να καταφερουν να τους καρατησουν "κλειστους"για παντα...απλα τωρα .δηθεν λαμβανουν καποια ( λαθος ισως) μετρα κατα της βιας και του χουλιγκανισμου!!

3) Δεν μας φταινε οι ταμπελες που εχουν αυτοκολλητα, φταιμε εμεις που βαριομαστε να τα ξεκολλησουμε για να βρουμε την στροφη!!
_________________
No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 4 Απρ 2007, 13:10 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Πληροφοριακά...

έχεις δοκιμάσει ποτέ να ξεκολήσεις αυτοκόλητο συνδέσμου; Δεν ξεκολλάει το άτιμο Rolling Eyes
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 4 Απρ 2007, 13:18 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

τα αυτοκολλητα ξεκολλανε , μερικα ευκολα , μερικα δυσκολα...παντως ξεκολλανε..... οι "ταμπελες" ,οι ιδιες , ειναι που δεν βγαινουν με τιποτα!!!




ο νοων νοειτο.... Wink
_________________
No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
spirsol
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Nov 05, 2003
Μηνύματα: 58

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 4 Απρ 2007, 14:57 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ Π.Α.Ε. ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 4 Απρ 2007, 16:30 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

spirsol
μη ξεφεύγεις απ'το θέμα

Σωστό μέτρο είναι η τοποθέτηση καμερών και ηλεκτρονικού ελέγχου εισιτηρίων, αλλά όχι και η κατάργηση συνδέσμων όπως ορθώς ο Greco αναφέρει παραπάνω.

Επίσης πρέπει οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων να δράσουν έτσι ώστε να προσφέρουν φιλικότητα στα γήπεδα για να μπορούν οι οικογένειες να παρακολουθούν αγώνες δίχως το φόβο ρίψης πετρών και παρομοίων ανωριμοτήτων. Στις μικρές ομάδες οφείλει την εσωτερική αστυνόμευση να αναλάβει η Πολιτεία
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
e-styles
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 24, 2005
Μηνύματα: 45
Πόλη/Χώρα: everywhere

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 5 Απρ 2007, 01:21 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

οι εταιρείες αυτές (που αυτοαποκαλούνται ομάδες -- μόνο ομάδες δεν είναι, ομάδα π.χ. είχα εγώ στον στρατό σαν λοχίας), είναι μια αφορμή για προσκόλληση (υπερβολική αγάπη και αφοσίωση, όπως είπε ο Greco) ανθρώπων σαν εμένα κι εσένα. μεταξύ άλλων, όπως θρήσκευμα, πολιτικό κόμμα, κάθε είδους παράταξη, εθνικισμός, ρατσισμός και ο,τιδήποτε άλλο που μπορεί να κάνει κάποιον από εμάς να αγαπήσει υπερβολικά και να "χάσει τα λογικά του". μήπως και ο έρωτας ο ίδιος δεν είναι μια από τις αιτίες, όταν γίνονται εγκλήματα "για τα μάτια μιας γκόμενας"; είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, αγάπη σε μορφή εξάρτησης που μετατρέπεται σε μίσος.

πολλοί ή ίσως όλοι από εμάς έχουμε έρθει σε τέτοια κατάσταση σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

αυτά τα παιδιά δεν είναι "άχρηστα". είναι το ίδιο φαινόμενο με τον ξυλοδαρμό αλλοδαπών από "εθνικόφρονες". το ίδιο με το ξύλο που πέφτει έξω από τις εκκλησίες (του χριστού παρακαλώ).

όλοι έχουν μάθει (στους "παραθυράκηδες" αναφέρομαι) να κατηγορούν και να αφορίζουν, αλλά να αγνοούν το ίδιο και το αυτό φαινόμενο μέσα στους ίδιους τους τους εαυτούς.

τελικά το 90% του πληθυσμού σε όλον τον κόσμο, μου φαίνεται ότι είμαστε ψυχοπαθείς σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

μια βοήθεια ρε θεέ.. Confused
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αθλητικά All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1, 2  Επόμενο
Σελίδα 1 από 2

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©