Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641072
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Ναι! Εδώ σε κράζω!!!
Σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 00:21 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Ναι! Εδώ σε κράζω!!! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Είναι ορισμένα πράγματα που μου τη σπάνε απίστευτα. Δεν ξέρω τι φταίει, τα ψήγματα Κεφαλονιάς στο αίμα μου? Το ότι όπως λέει ο Greco είμαι Ελληνάρας (δεν ξέρω το θηλυκό αυτού) και μου αρέσει να γκρινιάζω? Το ότι έχουμε παραλογιστεί τελείως πλέον και δεν μπορώ να τα βλέπω και να μη μιλάω, θα σκάσω!

Τον τελευταίο καιρό τα έχω βάλει με τα SUVs! Ναί με αυτά τα τεράστια τανκς που ξαφνικά όλοι οι μεσοαστοί αποφάσισαν οτι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά και απορούν πως ζούσαν μέχρι τώρα... Και ανεβοκατεβαίνουν την Κηφισίας ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!! Ένας κυράτσος ή μια κυράτσα σε ένα τεράστιο αυτοκίνητο μόνος του. Να πεις ότι έχουν 6 παιδιά και θέλουν μεγάλο αυτοκίνητο για να τα μεταφέρουν; όχι είναι μόνοι τους και νιώθουν... τι νιώθουν;; Απο.. πάνω; μεγάλοι; μοντέρνοι; τετρα-κίνητοι;;;

Ήμουν που λέτε στην Κηφισίας σήμερα (πολύ δύσκολη μέρα, απεργία των ΜΜμεταφοράς) καταταλαιπωρημένη και είχα αργήσει 20 λεπτά. Έχω μπροστα μου μια απο αυτές τις μπουλντόζες ένα κατάμαυρο Grand Cherokee. Εγώ με το συμβατικό μου αυτοκινητάκι δεν βλέπω Χριστό μπροστά μου. Τα κόλπα: κοιτάμε απο το τζάμι του μπροστινού μπροστά τον δρόμο για να παρακολουθούμε την κίνηση να τα ξεχάσω πλέον. Βασίζομαι στον υπέρτατο Καραγκιόζη ο οποίος πήγαινε με 10. Νόμιζα κι εγώ οτι έχει κίνηση. Μετά απο λίγο αλλάζω λωρίδα γιατί κάτι μου βρωμούσε, όλοι στην διπλανή τρέχανε, μόνο εμείς πηγαίναμε τον παππού. Να μην τα πολυλέω ο τύπος μπροστά τον ύπνο του δικαίου, στον κόσμο του. Confused ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Μα γιατί ρε γαμώτο (συγγνώμη για τα Γαλλικά αλλά τα έχω πάρει).

Και δεν βγαίνει και νόημα. Έγιναν μόδα τώρα αυτά τα τέρατα που καίνε τα άντερά τους. Τώρα που το πετρέλαιο έχει φτάσει στα ύψη και καλύτερα να αγοράζεις κρασί παρά βενζίνη. Η Ελλάδα πλούτισε ξαφνικά??? Όχι βέβαια. Χρεωμένοι είναι οι περισσότεροι. Δεν έχουν σπίτι να μείνουν αλλά ένα status symbol για να πηγαινοέρχονται στο super market τους είναι απαραίτητο! Μήπως ξαφνικά οι Αθηναίοι το γύρισαν στη φύση και θέλουν αυτοκίνητο βουνού??? Μα ποιον κοροιδεύουμε... Δεν θα ξεχάσω πέρσι στη Μύκονο μέσα στην πόλη με τα δρομάκια μισό μέτρο μας είχε κλείσει ένα Cayenne που είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να παει ούτε μπρος ούτε πίσω. Θα μου πεις καλά να πάθεις που πήγες Μύκονο. Δίκιο έχεις και δεν θα το ξανακάνω. Μα με το Cayenne στο κωλόνησο??? Που πας??? Μα... που πας??? Shocked

Μου τη σπαει όλη αυτή η υπερβολή, όλη αυτή η υπερεπένδυση στην εικόνα και απο περιεχόμενο μηδέν. Λογική μηδέν και οι ανάγκες στο έπακρον. Πάντα θέλουμε κάτι μεγαλύτερο, ακριβότερο για να μας κάνει σπουδαίους. Αμ έτσι ρε μπαρμπαΓιώργο δεν γίνονται οι σπουδαίοι... αλλά το έχουμε χάσει τελείως...τι να πω.

και άμα εσύ που το διαβάζεις έχεις ένα τέτοιο να ξέρεις οτι είσαι βλάκας και ας είσαι παιδί διαμάντι. Δε με νοιάζει.

Και να ξέρεις επίσης οτι άμα μου έρθεις για θεραπέια και το δω παρκαρισμένο έξω απο το γραφείο μου δε θα ασχοληθώ με το λόγο που ήρθες αλλά θα φάμε το πρώτο εξάμηνο σίγουρα για τους λόγους που οδηγεις την νταλίκα. Για να μη λέτε οτι γκρινιάζω και δεν κάνω τίποτα. Έκαστος στο είδος του.
(καλά πρέπει να με δείτε! βαράω το πληκτρολόγιο καθως γράφω με μανία Very Happy )
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 06:50 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

ω καλά όντως έχουμε γεμίσει SUV-λάκια

ήρεμα το keyboard δε σου φταίει Very Happy
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 13:21 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Θα σου δώσω την κλασσική ευχή που δίνω στα απανταχού "αντιδραστικά στοιχεία" (μην το παραιξηγήσεις το εννοώ ως αντιδρώ προς αυτά που διέπουν το περιβάλλον που ζω Laughing ):

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ Cool

Να δω μετά εάν θα κράζεις τα Cayenne...

Aλλά μετά σκέφτομαι και την διαφήμηση του Super3 και του Εxtra5 που έλεγαν:

"ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ"

σκέφτομαι μερικά μεταμοντερνιστικά συνθήματα

CAYENNE ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
"ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ TZAKI
ΠΑΡΚΑΡΩ
ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
ΜΕΣ' ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ"

Κοίτα το να πάρεις Φεράρι και να την κυκλοφορείς στην Δροσοπούλου (με τσι λακούβες) είναι εντελώς λάθος, είναι κακό του κεφαλιού και επειδή σίγουρα στα μισά στενά δεν χωράει να στρήψει σίγουρα θα σου δημιουργήσει και πρόβλημα. Από εκεί και πέρα αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι μην του "κουμπώσω" από πίσω και πληρώνω ο φουκαράς ο μεροκαματιάρης (λυπήσου με Μηνά Razz) πουλώντας το σπίτι μου τον προφηλακτήρα του ποζερά που φρενάρει σε χρόνο dt...

Y.Γ. Το Κεφαλονύτικο ψύγμα σίγουρα φταίει.. Να είσαι σίγουρη Laughing
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 14:13 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

dimitspan: άπαιχτο το SUV-λάκια...γιατί για σουβλατζήδες πρόκειται στην πλειοψηφία τους. Όσο για το πληκτρολόγιο.. κρίμα βέβαια και είναι και καινούριο, μαύρο, με ασημί φινιρίσματα... Rolling Eyes

Greco: Δεν κράζω το Cayenne αυτό καλά κάνει και υπάρχει. Κράζω τους γελοίους που το αγόρασαν για να κυκλοφορούν στην πόλη. Αν κερδίσω το τζοκερ (που δεν γίνεται γιατί δε παίζω, το θεωρώ μιζέρια) θα πάρω ένα τζιπάκι, ανοιχτό βέβαια για τις φιάλες πίσω αλλά θα έχω και το Smart για την πόλη και για πλάκα, έτσι επειδή θα μπορώ, μια Porche για τις no limit εθνικές της Ευρώπης. Δεν θα παρω το Cayenne για να πηγαίνω super market!!! Shocked

Και αυτό με κάνει και σκέφτομαι... το ωραιότερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ, αυτό που αγάπησα πιο πολύ και που θα θυμάμαι πάντα ήταν ένα Renault 5 που είχα όταν σπούδαζα. Ήταν πράσινο, στο χρώμα της κάμπιας, σχεδόν φωσφοριζέ! Το λέγαμε Froggy λόγω χρώματος και γαλλικής προέλευσης. Με ήξεραν όλοι με αυτό γιατί δεν υπήρχε άλλο με τέτοιο χρώμα και οι φίλοι μου, μου αφήναν μηνύματα στους υαλοκαθαριστήρες όταν το πάρκαρα στη σχολή.
Heart Το ρενάκι μου ήταν γρήγορο ευέλικτο και είχα πάντα ένα σφυράκι στο port baggage για να χτυπήσω τη μίζα όταν δεν έπαιρνε μπροστά!!! Το άφηνα επίσης σε κατηφόρες για να το ξεκινάω με ταχύτητα και μια φορά είχα καταφέρει να το ξεκινήσω με όπισθεν!!! Ήταν μια περιπέτεια κάθε φορά που το οδηγούσα και ήταν τέλειο! Μας είχε αφήσει μια φορά μέσα στο Κολωνάκι που λες, και είχα βγάλει έξω τη φίλη μου με το φορεματάκι της για να σπρώξει!!!! Embarassed Η ρόμπα η απίστευτη. Στο τέλος το έκαψα... Crying or Very sad πονεμένη ιστορία, είχε χαλάσει ο δείκτης του λαδιού, τέλειωσε το λάδι και κόλλησε η μηχανή. Πέθανε άδοξα ένα βράδυ στη Συγγρού που πρέπει να πήγαινα με 100+... Δεν έχω αγαπήσει άλλο αυτοκίνητο έτσι. Ακόμα και αυτό που οδηγώ τώρα που είναι το πρώτο που πήρα με δικά μου χρήματα.

Θα μου πεις αυτά είναι καλά όταν είσαι φοιτητής. Δεν αντιλέγω αλλά τα ωραιότερα πράγματα είναι συνήθως και τα απλούστερα.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 15:44 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Οk, παράφραση...

Δεν ήθελα να γράψω ότι κράζεις τα Cayenne, αλλά αυτούς που κυκλοφορούν με τα Cayenne μέσα στην πόλη...

Κοίταξε το να πουλάς μούρη δεν έχει τόπο, ούτε χρόνο. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ και πρέπει να γίνεται. Δεν θα χαλάσεις εσύ την πιάτσα επειδή είσαι Κεφαλονήτισα. Πως θα πουλήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν lifestyle εκπομπές, και αρθρογραφούν σε lifestyle περιοδικά; Ε; Δεν έχουν ψυχή αυτοί; Δεν έχουν οικογένειες;

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ΓΝΩΣΤΕΣ. Και ξέρουν ότι θα του την σπάσεις του γείτονα ή της γειτόνισσας ΤΡΕΛΑ όταν "σκάσεις μύτη" με το Cayenne στο Supermarket. Άλλωστε για αυτό δεν ζούμε; Για να την σπάμε στον άλλο...

Υ.Γ. Μπορεί να κάνεις την τύχη σου. Με το Τζόκερ δεν θα ξέρεις τι έχεις Razz
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 15:57 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

μα να τη σπάνε στο γείτονα με δανεικά από τις τράπεζες? Δεν το καταλαβαίνω! Confused

ΥΓ: Από Κεφαλονιά κατά το 1/4 αλλά φαίνεται οτι και αυτό είναι αρκετό για να τα παίρνω έντονα... Very Happy
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 16:04 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

"H γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ" Cool

Και για να προλάβω πιθανές σχετικές απαντήσεις:

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα...
Η Ρώμη καήκε σε μια νύχτα...
Live Fast Die Young... (αλλά με πόσο να πας στη Μεσογείων ή στην Κατεχάκη πιγμένος Laughing )

Υ.Γ. Κεφαλλονιά (Αργοστόλι) ή Ληξούρι;
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 16:09 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ναι αλλά τα φαινόμενα απατούν,
ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός
κλπ... απ' όλα έχει ο λαός!!! Εμένα όμως συνεχίζει να μου τη σπάει η υπερβολική επένδυση στην εικόνα χωρίς να υπάρχει τίποτα απο πίσω που να το στηρίζει. Οι πραγματικά πλούσιοι κυκλοφορούν με low profile πακέτο και θα το δεις, έχω δίκιο.

ΥΓ: Σάμη. Razz
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 14 Δεκ 2006, 17:26 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν διαφωνώ... απλά λέω "εξυπνάδες..."

Βασικά τους λεγόμενους πολύ πλούσιους δεν τους βλέπεις καν... Συναντάνε ο ένας τον άλλο, και εσύ μπορεί και να ακούσεις για αυτό Wink
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
jim829
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: Nov 19, 2005
Μηνύματα: 191

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Δεκ 2006, 02:42 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητή μου Denia.. Καταλαβαίνω τα νεύρα σου αλλά, εγώ προσωπικά όταν αποφασίσω να χρησιμοποιήσω το δίπλωμα που έχω εδώ και κάτι χρόνια, θα προτιμήσω να πάρω ενα τζιπ και να πηγαίνω με το πάσο μου στη δεξιά λωρίδα, που δεν είναι και ταχείας κυκλοφορίας, και να είμαι αραχτός παρά να πάρω κάτι μοδάτο κάτι trendy.. Πραγματικά αυτά τα μικρά αυτοκίνητα που τα πέρνουν όλοι φτιαγμένα για να κάνουν θόρυβο και κάνουν σφήνες στις εθνικές οδούς, τα βλέπω σαν κάτι μικροσκοπικά σκυλιά που γαυγίζουν όλη την ώρα και όταν περάσει δίπλα τους ένα μεγάλο σκυλί τα κοιτάζει με ενα στυλ σα να τους λέει:" Τι φωνάζεις ρε? Άμα αποφασίσω να φωνάξω εγω θα σε πάρει ο αέρας..!" Βέβαια, όσον αφορά τα αυτοκίνητα, δε μιλάω για αυτά τα θεώρατα αυτοκίνητα, τύπου SUV, Cayien,κτλ, αλλά για ένα απλό τζιπάκι που θα μπορείς να το χρησειμοποιείς και μες την πόλη, αλλά και εκτός..
Κ όσον αφορά αυτό που λες, για το οτι "πάνε με το αμάξι μέχρι το super market", αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα.. Άμα προσέξεις τα πρωινά στην Κιφησίας που γίνετε μποτιλιάρισμα, θα δεις οτι κάθε αυτοκίνητο έχει 1 άντε 2 το πολύ επιβάτες..! Και εδώ έρχετε το οτι πλέον ο κόσμος έχει γίνει τόσο κλειστός και τόσο εγωπαθής με τα αντικειμενά του, που αντί να δει αν κανείς στη γειτονιά πηγαίνει στην ίδια κατεύθυνση με αυτόν για να μοιράζονται τα δρομολόγια, μια με το αμάξι του ενός, μια με του άλλου, κάθονται και παίρνουν το αμάξι τους όλοι και γίνετε μπάχαλο.. Αλλά τι λέμε, εδώ ο άντρας πηγαίνει στην ίδια κατεύθυνση με τη γυναίκα και παίρνουνε ξεχωριστό αυτοκίνητο, για τους άλλους θα μιλάμε..! Shocked Rolling Eyes
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Δεκ 2006, 14:52 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητέ μου Jim. Να το πάρεις το τζιπάκι, στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Και να μας πας και βόλτα Wink !

Αλλά να το πάρεις επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και τον τρόπο ζωής σου. Αν τους κράζω όλους αυτούς με τις αυτοκινητούμπες (που δεν μπορούμε πλέον να βλέπουμε μπροστά μας οι υπόλοιποι συμβατικοί οδηγοί παρά μόνο τις πινακίδες τους) είναι γιατί δεν τις χρειάζονται!
Ο Greco τα λέει πολύ καλά... διάφορα life style περιοδικά τους έπεισαν οτι αυτό είναι το νέο trend και δεν βάλαν το μυαλό τους κάτω να αναρωτηθούν... Ωραία η νεα μόδα αλλά εγώ χρειάζομαι αυτοκίνητο βουνού στην καθημερινότητά μου? Που οδηγώ πιο πολύ στην πόλη η στο βουνο? Μια στοιχειώδη λογική πίσω απο τις πράξεις. Confused

Αντί να εφευρίσκουμε νέες ανάγκες γιατί δεν κοιτάμε πως θα καλύψουμε καλύτερα τις ήδη υπάρχουσες... Εγώ κυκλογορώ κυρίως Αθήνα. Πρέπει να σκεφτώ την κατανάλωση, το μέγεθος, την ευελιξία. Γιατί να πάρω τη μαούνα? Για να ζούνε οι άλλοι κι εγώ να ταλαιπωρούμαι ή για να δίνω τα μισά απο αυτά που βγάζω στην βενζίνη και τα υπόλοιπα στις δόσεις του αυτοκινήτου μου?

Θα μου πεις κι εσένα τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.. Πραγματικά είναι δύσκολη η οδήγηση με όλα αυτά γύρω μου. Υπάρχουν φορές που δεν βλέπω και το θεωρώ πολύ επικίνδυνο. Νομίζω χρειάζεται να βλέπεις πολύ πιο μακριά απο το μπροστινό αυτοκίνητο.
Το παρκάρισμα επίσης.. ήτανε στραβό το κλίμα.. ήρθαν τώρα και αυτά που τρώνε πολύ περισσότερο χώρο.
Τέλος, γενικά ανησυχώ που χρεωνόμαστε όλοι τόσο, δεν αποταμιεύουμε και σε περίπτωση κρίσης θα μας πάρει όλους οι μπάλα όχι μόνο τους βλάκες που τρώνε ότι έχουν και δεν έχουν σε πλασματικές ανάγκες. Sad
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Δεκ 2006, 15:13 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

ΥΓ.1 Επίσης έχεις πολύ δικίο ότι πάμε όλοι στο ίδιο μέρος αλλά θέλουμε να πηγαίνουμε μόνοι μας. Rolling Eyes

ΥΓ.2 Επιτέλους βρήκα ένα θέμα που δεν μπόρεσες να μου το γυρίσεις στο Kinky Razz

Very Happy
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Δεκ 2006, 17:21 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Denia έγραψε:

Θα μου πεις κι εσένα τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι...


That's the spirit!!!! Όπως λέει και ο μπαμπάς μου (Razz) "επειδή ο άλλος είναι χαζός πρέπει να γίνεις και εσύ...". Aλλά από την άλλη εάν δεν προσθέσεις ένα τόνο ηληθιότητας στην ζωή σου κινδυνεύεις να απομονωθείς κοινωνικά ως ένα σημείο.

Denia έγραψε:

Τέλος, γενικά ανησυχώ που χρεωνόμαστε όλοι τόσο, δεν αποταμιεύουμε και σε περίπτωση κρίσης θα μας πάρει όλους οι μπάλα όχι μόνο τους βλάκες που τρώνε ότι έχουν και δεν έχουν σε πλασματικές ανάγκες. Sad


Αυτό που λες είναι ΠΟΛΥ σοβαρό θέμα και μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Τα κραχ δεν θα αργήσουν να γίνουν και έχουμε αρκετά πρόσφατα παραδείγματα στην παγκόσμια οικονομία που ακόμα και νοικοκύρηδες άνθρωποι έχασαν τις καταθέσεις τους στις τράπεζες.

Πίστεψε με ακόμα και σε εκείνες τις στιγμές τα ίδια άτομα θα νιώθουν την ικανοποίηση ότι μας έπιασαν "κορόϊδα", και σίγουρα θα πρωτοστατήσουν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση ενάντια στις αρχές του κράτους που πιθανόν να έχουν ευθύνη. Φυσικά θα αρχήσουν με ύφος χιλίων καρδηναλίων το δριμύ κατηγορώ εναντίων του άοσμου, απροσδιόριστου κράτους που φέρει ευθύνες και δεν προστατεύει τον πολίτη. Για μια ακόμα φορά ακόμα και σε αυτές τις στιγμές δεν θα κάνει αυτοκριτική Laughing Γιατί η "τιμημένη" αυτοκριτική είναι δύσκολο πράγμα
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
e-styles
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 24, 2005
Μηνύματα: 45
Πόλη/Χώρα: everywhere

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Δεκ 2006, 17:44 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

μαζέψτε όλες τις ροδοκούτες από τους δρόμους, τζιπ και μη! δεν χωράμε!! ακόμη κι εμείς οι μηχανόβιοι έχουμε πρόβλημα και αναγκαζόμαστε να παρκάρουμε πάνω στα πεζοδρόμια και να εμποδίζουμε τους πεζούς. δεν χωράμε ρεεεεε! Rolling Eyes
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Δεκ 2006, 18:04 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τώρα που είπες πεζός... Μου θυμήζει την διαφήμηση που λέει...

"Σταθερόοοοοο, μαμά μήπως θυμάσαι τι είναι το σσσσσταααθερό...;"


Επίσης συνήθως οι πεζοί συνήθως περπατάνε στην μέση του δρόμου. Τελικά το πεζοδρόμιο είναι για να προσγειώνονται τα ελικόπτερα Wink Razz Cool
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 15 Δεκ 2006, 23:19 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

e-styles πολύ καλη η εκπομπή σου, δε λέω αλλά μην μου αρχίζεις τώρα για τις μηχανές γιατί θα επιστρέψω στα Γαλλικά της αρχής και δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο... που δεν τολμάς πλέον να αλλάξεις λωρίδα χωρίς να φοβάσαι οτι θα εκσφεντονίσεις ένα τρελαμένο μηχανάκι που πηγαίνει με χίλια στις διαχωριστικές. Μα ποιός σας είπε οτι έχετε δική σας λωρίδα ανάμεσα στις δικές μας??? Confused Το κάθε αυτοκίνητο είναι πλέον όμηρος καταδικασμένο να μείνει εκεί που γεννήθηκε! Shocked

Όχι δεν είμαι παράξενη... απλά ταλαιπωρημένη στους δρόμους...

Greco είσαι απίστευτος..! Συνήθως μαζί σου δεν ξέρω αν σοβαρολογείς ή αν κάνεις πλάκα!!! Razz
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
jim829
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: Nov 19, 2005
Μηνύματα: 191

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 16 Δεκ 2006, 05:38 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Quote:
ΥΓ.2 Επιτέλους βρήκα ένα θέμα που δεν μπόρεσες να μου το γυρίσεις στο Kinky Razz


Μη το λες, που ξέρεις όλο και κάτι μπορεί να γίνει...!! Razz Very Happy

Κοίτα Denia, γενικώς και εγω συμφωνώ σε αρκετά μαζί και είπα πως τα τζιπ μου αρέσουν οχι μόνο λόγω εμφάνισης, αλλά γιατί δίνουν τη δυνατότητα και για μετακίνηση σε δρόμους εκτός πόλης..
Όσον αφορά αυτό που λες γαι τα περιοδικά και το lifestyle, άστο, δεν είναι μόνο εδω το θέμα είναι γενικότερα το τι επιρροή και τι πλύση εγκεφάλου κάνει στον σύγχρονο Έλληνα πολίτη, αλλά άμα αρχίσουμε εδώ αυτή τη κουβέντα δε μας φτάτουν 10 σελίδες..! Wink Rolling Eyes
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 16 Δεκ 2006, 13:01 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Denia ωραίες οι εμπειρίες με το παλιό το πρώτο αμάξι και περισσότερο όσα μαθαίνεις απ'αυτές. Είχα ένα autobianchi το οποίο από φίλτρο μου χε μείνει, από μίζα, από μπαταρία, από άξονα σαζμάν Shocked μια φορά είχα ανεβοκατέβει Παπάγου (από Αγ. Δημήτριο εγώ) με διαρροή λαδιών, δλδ τπτ και όλα εντάξει!! Ωραίες εποχές, ωραίες αναμνήσεις, άσχημο τέλος Sad

Πάντως χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους που έχουν τέτοια άποψη για τα παλιά και τους λείπουν και μαθαίνουν κιόλας κι όχι κάτι άλλους που παίρνουν αμέσως καινούριο αμάξι έτσι απλώς για να το χουν (δεν αναφέρομαι σ'αυτούς που πραγματικά χρειάζονται καινούριο)

Καλύτερα να μη συνεχίσουμε με τα δίκυκλα γιατί δε θα καταλήξουμε ποτέ πουθενά Wink

α κ το δικό μου μαύρο με μπλε ledakia Laughing
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Denia
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Feb 03, 2004
Μηνύματα: 118
Πόλη/Χώρα: Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 16 Δεκ 2006, 16:25 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Quote:

ΥΓ.2 Επιτέλους βρήκα ένα θέμα που δεν μπόρεσες να μου το γυρίσεις στο Kinky


Μη το λες, που ξέρεις όλο και κάτι μπορεί να γίνει...!!


Jim Να σε δω πως θα το κάνεις αυτό στο συγκεριμένο θέμα... Αν και τώρα που ανέφερε ο dimitspan το autobianchi λογικά σου άνοιξε το δρόμο και τη φαντασία Razz !
Σοβαρολογώ πάντως... να το πάρεις το τζιπάκι και να πηγαίνεις τρελές βόλτες και να αρχίσεις και καταδύσεις και να βάζεις πίσω τον εξοπλισμό! (κόλλημααααααααααααα, αλλά είναι πολύ ωραία, αλήθεια..!!) Very Happy


Quote:

Πάντως χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους που έχουν τέτοια άποψη για τα παλιά και τους λείπουν


Dear moderator... Μη σας το παίξω η σοφή που από μικρή είχε καταλάβει την αξία της απλότητας. Όχι βέβαια, τρελλό θύμα ήμουν κι εγώ (και σε πολλά είμαι ακόμη) Όταν μου ανακοίνωσαν στα 18 μου ότι θα μου δωσουν το Ρενάκι έβαλα τις φωνές!!!
Μα την κάμπια θα μου δώσετε??? Εγώ ντρέπομαι να κυκλοφορώ με ένα τέτοιο.
Έτσι τους έλεγα και μου είπαν: ξίδι, αυτό έχουμε. Cool
Μετά όμως άρχισα να το αγαπάω... και να το διασκεδάζω. Θέλω να πω ότι το πρώτο που θέλουμε είναι κάτι καινούριο, μοντέρνο για να έχουμε την αποδοχή των άλλων. Όσο πιο ίδιοι είμαστε με τους άλλους τόσο νιώθουμε πιο ασφαλείς. Εγώ ήθελα ένα Toyota starlet που ήταν τότε στη μόδα και είχαν αρκετοί φίλοι μου. Τελικά το υπέροχο με το Ρενάκι ήταν οτι ξεχώριζε! Το χρώμα του, το μοντέλο του που ήταν του ΄75 και βγάλε... και πράγματι μου έμαθε πολλά. Η αλλαγή λάστιχου ήταν στην ημερίσια διάταξη και δεν λειτουργούσε η μίζα μια στις δυο φορές! Στο τέλος το καπό άνοιγε από μόνο του και η μίζα μέσα ήταν καταχτυπημένη από το σφυράκι... Rolling Eyes
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
jim829
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: Nov 19, 2005
Μηνύματα: 191

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 16 Δεκ 2006, 19:59 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Quote:
Jim Να σε δω πως θα το κάνεις αυτό στο συγκεριμένο θέμα... Αν και τώρα που ανέφερε ο dimitspan το autobianchi λογικά σου άνοιξε το δρόμο και τη φαντασία Razz !


Για αυτό σου λέω ποτέ μη λες ποτέ..! Wink Very Happy
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
Σελίδα 1 από 6

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©