Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641079
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Θέμα Εκθεσης: Πως πέρασα το Σαββατοκύριακο

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Λογοτεχνική Γωνιά


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
Stefania
Ελιωσα στα posts
Ελιωσα στα posts


Mέλος από: Feb 19, 2004
Μηνύματα: 630

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 17 Ιουλ 2006, 13:47 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Θέμα Εκθεσης: Πως πέρασα το Σαββατοκύριακο Απαντηση με παραβολή κειμένου

Καμια σχεση με κατι λογοτεχνικό αλλά δεν κολλούσε πουθενά αλλού και θέλω ξεχαρμάνιασμα... πρέπει κάπου να ξεσπάσω και εγώ για να εκτονώσω την βαρεμάρα αυτές τις ωρες στο γραφειο που σκοτώνομαι!!


Παρασκευή βράδυ ξεκινήσαμε απο Λάρισα για Ψαρόλακα... Στο δρόμο πηγαίναμε σχεδόν σημειωτόν... όλος ο λαός για τα μπάνια του σαβατοκύριακου... Σταματήσαμε Βελίκα για κρεατικά, κρασιά, νερά και άλλες προμήθειες... θα κάναμε ελευθερο κάμπινγκ στην παραλία.
Οι υπόλοιποι ήταν ήδη εκεί και μας περίμεναν...
Κάναμε καμιά ώρα να βρούμε το σωστό μονοπάτι και φορτωμένοι με πράγματα κατεβήκαμε σχεδόν στα τυφλά σε έναν υπέροχο κολπίσκο με δέντρα και φόντο τον έναστρο ουρανό.
Το φεγγάρι βγήκε αργά... λίγο αφού φτάσαμε! Έσκασε μέσα απο τα βράχια κατακόκινο και μας άφησε άφωνους!
Ξενέρωσα λίγο με την κατάσταση εκεί... Ίσως γιατί υπήρχαν και άτομα που δεν ήξερα. Οκ μια χαρά παιδιά ήταν... αλλά ήθελα "πιο μεταξύ μας" να είμαστε, η παρέα μου μόνο και όχι φίλοι φίλων κλπ...
Ο Χρήστος είχε απλώσει καμιά 10 αριά καλάμια κατα μήκος της παραλίας και οι υπόλοιποι είμασταν γύρω απο τη φωτιά!

......................

Σήμερα έχει γενέθλια ο Ντίνος... Γίνετε 33.
Ξύπνησα λιωμένη απο τη ζέστη... δεν μπορούσα να αναπνέυσω και βγήκα γρηγορα έξω απο τη σκηνή!! Δεν είχε ξυπνήσει κανείς ακόμα... Ανέβηκα τα βράχια και πήγα απο την πίσω πλευρά της παραλίας, έκανα μπάνιο και πρέπει να κάθησα πάνω απο ένα 3ωρο εκεί!!
Σκεφτόμουν διάφορα και τελικά είχε δίκιο η Νατασα.
Δεν βάζω στόχους... ίσως γιατί "η ζωή ξέρει... και εγώ την εμπιστεύομαι"!
Τέτοια της λέω και με βρίζει...

Όταν ξαναγύρισα στη παραλία μας... έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ... όλο το μέρος είχε γεμίσει σκηνές και κόσμο. Παιδάκια να τρέχουν στην άμμο, ένα ζευγάρι χαμουρεύονταν ξαπλωμένο στην πετσέτα τους, άλλοι τινάζαν τα sleeping bag και άλλοι παίζαν ρακέτες!
Πανέμορφα....

Κατά τις 6.00 το πρωί γυρνούσαμε με την Νατασα απο Βελίκα... είχε σχεδόν ξημερώσει και οδηγούσα κατα μηκος της τεράστιας παραλίας - 10 χλμ ευθεία!
Ειχαμε πιεί κανα-δυο ποτά και μερικά σφηνάκια, είχαμε τέρμα το ραδιόφωνο, έπαιζε το "για τις παλιές αγάπες μην μιλάς" και γίνεται η στραβή!! Δεν είδα τη λακούβα, είχα και μια ψιλοταχύτητα και έσκασε το λάστιχο! Αντε τώρα να ξεβιδώσεις την ρεζέρβα και να βάλεις τον γρύλο... πήραμε τηλέφωνο τα παιδιά στο κάμπινγ και ήρθαν και το άλλαξαν! Πάλι καλά γιατί εγώ απ΄αυτά... μεσάνυχτα!!!
Όλα σε μενα συμβαίνουν!!

...........................

Όλο το πρωί ήμουνα με το φουσκωτό στη θάλασσα! Ο Χρήστος έκανε ψαροντούφεκο, η Νατάσα κοιμόταν, οι άλλοι απο εδώ και απο εκεί!!!
Το μεσημερι πήγαμε για τσιπουράκι στο Κόκκινο Νερό... Αυτες οι φλογέρες με ζαμπόν και κασέρι ήταν κόλαση... αλλά τώρα που το σκέφτομαι προτιμώ τις αντζούγιες!!!

Οι μισοί γύρισαν στην παραλία με σκοπό να φύγουν Δευτερα πρωί κατευθείαν για δουλειά...
Εγώ με τη Νατάσα τα μαζέψαμε για να φύγουμε Κυριακή βράδυ.
Σταματήσαμε σε ενα βενζινάδικο στον Αγιόκαμπο να φουσκώσω την ξεφούσκωτη ρεζέρβα και να φάμε κανενα παγωτό... να περάσει η ώρα και να αποφύγουμε το μποτιλιάρισμα!! Εκεί έγινε η μοιραία συνάντηση της Νατασας και του Γιάννη... είχανε μαλώσει αυτό το Σαβ/κο.
Ο Γιάννης έχει σπίτι στο Πολυδένδρι... λίγο πάνω απο τον Αγιόκαμπο.... μας έψησε (δεν ήθελε και πολύ η Νατάσα) και μείναμε εκεί το βράδυ!!
Περάσαμε απροσδόκητα καλά... Θυμόμασταν μια ταβέρνα εκει στο χωριό που κάθε βράδυ έχει ζωντανή μουσική!!
Το τέλος της βραδιάς μας βρήκε να έχουμε γίνει όλο το μαγαζί - όλη η αυλή για την ακρίβεια - μια παρέα και τον Γιάννη να τραγουδάει με τα παλικάρια που έπαιζαν!!!
Μας κέρασαν όλα όσα παραγγείλαμε και φύγαμε επιτέλους για ύπνο!!

Η Νατασα με το Γιάννη κλείστηκαν στο δωμάτιο (επανασύνδεση) και εγώ στο σαλόνι.... Απο τη τζαμαρία μπορούσα να δω όλη τη θάλασσα κάτω!! Έστριψα ένα τσιγάρο και άνοιξα το ραδιόφωνο!
Δεν κατάλαβα για πότε κοιμήθηκα...

...................................................

Σηκωθήκαμε κατα τις 5.30, φτιάξαμε ελληνικό καφεδάκι και επιστροφή στη Λάρισα, επιστροφή στο γραφείο, επιστροφή στη μπίχλα αυτή που λέγεται πόλη!!!!

Στο γραφείο έχουν πάρει όλοι άδεια. Μόνη μου έμεινα.... επέλεξα να φύγω όλο τον Αυγουστο!!! Δεν είναι και άσχημα, αλλά αυτή η μοναξιά στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα!! Ειμαι μόνη μου και πλήττω... γι΄αυτό γράφω όλες αυτές τις μαλακίες τώρα εδώ!!!

Η διάθεσή μου ειναι χάλια... οι γονείς μου ειναι Πλαταμώνα, η αδερφή μου Αθήνα, πρέπει να πάω στο βουλκανιζατερ για το λαστιχο και δεν έχω μία!!!Το μόνο καλό προν το παρών είναι ότι η ώρα πήγε δύο παρα κάτι και σε λίγο την κάνω για σπιτάκι!!!

Και για να μην είμαι αχάριστη επίσης πολύ καλό ήταν και το πρωινό μου ξύπνημα στο Πολυδένδρι... Θεα το Αιγαίο και pearl jam... απο το ραδιόφωνο που είχα ξεχάσει ανοιχτό το βράδυ....

Αντε και καλή εβδομάδα!!!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 18 Ιουλ 2006, 17:49 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

παντα με εμπνεουν τα θεματα σου Στεφανια μου!!!
και παντα μου αρεσει να σε διαβαζω!! Smile Smile Smile

Δεν εχω (η μαλλον δεν θελω) να πω πολλα για το δικο μου Σαββατοκυριακο .... Το μονο που αξιζει να σημειωθει ειναι οτι ηταν ενα πολυ γεματο σαββατοκυριακο..κοντα σε φιλους και ανθρωπους που μ'αγαπανε και αγαπαω....χωρις πολλα νταβαντουρια...χωρις καθολου clubbing , αλλα γεματο αγκαλιες ..... γεματο χαρα.... και στο κατω κατω.... αυτο δεν ειναι που εχει σημασια?????
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Stefania
Ελιωσα στα posts
Ελιωσα στα posts


Mέλος από: Feb 19, 2004
Μηνύματα: 630

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 24 Ιουλ 2006, 13:25 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Vampy σ΄ευχαριστώ!! Smile

Καθώς διάβαζα το ποστ που έγραψα για το προηγούμενο σ/κ, ένιωθα σαν να πέρασε απο τότε μια αιωνιότητα!!!
Μυστήριο πράγμα ο χρόνος...

Τελευταια εβδομάδα πριν την άδεια και υπολειτουργώ στο γραφείο!!

Το Σάββατο γιόρταζε η αδερφή μου.
Ήρθε με ένα τσούρμο φίλες της απο την Αθήνα και τις φιλοξενήσαμε στο εξοχικό. Τους κάναμε ένα tour στα γύρω παράλια και μια βόλτα στο φαράγγι του Ενιππέα στον Όλυμπο που είναι εκεί κοντά.
Τα είδαν όλα στο φαράγγι!!
Το όργιο της φύσης σε όλες τις αποχρώσεις!!!

.....................................

Το δωμάτιό το βράδυ, λίγο πριν βγούμε ήταν σαν να έπεσε ατομική βομβα!!!
Καλλυντικά, κρέμες, ξυραφάκια, ρούχα και βρακιά παντού...

Κατά τις 1.00 το βράδυ 6 γυναίκες στην τρίχα ήταν έτοιμες για την "τρομερή και φοβερή" νυχτερινή διασκέδαση που υπόσχεται ο πλαταμώνας.
Η έξοδος των αγρίων... ή καλύτερα το παρθεναγωγείο βγήκε βόλτα...
Εγώ τις προειδοποίησα πάντως... τζάμπα το σινιάρισμα... δεν με άκουσαν και την πάτησαν!! Very Happy

Αφού ακούσαμε όλα τα τραγούδια της γιουροβίσιον στα παραλιακά κλαμπ, αφού ανοίξαμε 2 μπουκάλια τεκίλες και αφού ομολογώ πως γελάσαμε πάρα πολύ, ήρθε ο κολλητός μου ο Γιώργος να με κάνει ρόμπα!!!

Την έπεσε σε όλες τις φίλες της αδερφής μου και το χειρότερο... και στην αδερφή μου!!!
Η αδερφή μου τον έβρισε καραγκιόζη και αυτός της έλεγε να πανε βολτα να της δειξει τα βραχακια.... και ποσο καλες σεξουαλικες επιδοσεις εχει...

Εντάξει το ξέρουμε ότι "οτι πετάει, κολυμπάει.. το χτυπάει" και ότι όταν πίνει όλες οι γυναίκες σε ακτίνα 500 χλμ. είναι θεές, αλλά υπάρχει και μέτρο.
Κανένας σεβασμός?? Μου την έσπασε πάρα πολύ...

Και για να του ξαναμιλήσω θα πρέπει να ζητήσει συγνωμη γονατιστός σε μενα και στην αδερφή μου 1000 φορές τη μερα επι ένα μήνα.

.............................

Την Κυριακή τους παράτησα όλους και έφυγα με τη Νατασα για Βελίκα. Ακούσαμε MILO Z σε λάιβ στην παραλία και ήρθα στα ίσα μου!!

Καλή εβδομάδα... μια έμεινε!!! Wink
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 24 Ιουλ 2006, 13:32 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

καλημερα και απο μενα...

μια εβδομαδα πριν την αδεια και για μενα λοιπον!!!

Εμενα τα τελευταια Σαββατοκυριακα μου δεν διαφερουν και παρα πολυ...περνανε το ιδιο ξεκουραστα και ομορφα...

Ισως η μονη διαφορα να ειναι το συναισθημα , το οποιο ειναι διαφορετικο καθε φορα για τους ανθρωπους που με περιτριγυριζουν!!

Αυτο που εχω απλα να προσθεσω ειναι πως μετα απο μια σχετικα δυσκολη περιοδο της ζωης μου , ολα δειχνουν να βαινουν καλως και παλι....Και τα Σαββατοκυριακα των αγκαλιων εχουν παιξει πολυ σπουδαιο ρολο σε αυτο!!!





Στεφανια μου 4 και σημερα Very Happy Very Happy Very Happy
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 25 Ιουλ 2006, 15:17 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

VaMMpyTreLLa έγραψε:
4 και σημερα Very Happy Very Happy Very Happy


6+σήμερα..για να γυρίσω στη δουλειά..
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 25 Ιουλ 2006, 15:27 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

dmitspan έγραψε:
VaMMpyTreLLa έγραψε:
4 και σημερα Very Happy Very Happy Very Happy


6+σήμερα..για να γυρίσω στη δουλειά..


εμ τι να κανουμε ερχεται η σειρα μας για διακοπες..

αλλος παει , αλλος ερχεται...αυτο ειναι το σωστο.... Laughing Laughing Laughing !

εχεις ακομα παντως μια εβδομοδουλα να απολαυσεις..οποτε μην το σκεφτεσαι γιατι χανεις τα καλα , αμα μελαχολεις!! Very Happy Very Happy Very Happy
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 25 Ιουλ 2006, 20:38 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

VaMMpyTreLLa έγραψε:
dmitspan έγραψε:
VaMMpyTreLLa έγραψε:
4 και σημερα Very Happy Very Happy Very Happy


6+σήμερα..για να γυρίσω στη δουλειά..


εμ τι να κανουμε ερχεται η σειρα μας για διακοπες..

αλλος παει , αλλος ερχεται...αυτο ειναι το σωστο.... Laughing Laughing Laughing !

εχεις ακομα παντως μια εβδομοδουλα να απολαυσεις..οποτε μην το σκεφτεσαι γιατι χανεις τα καλα , αμα μελαχολεις!! Very Happy Very Happy Very Happy


μπα δε πήζω, αντίθετα συνδυάζω τη "δουλειά" με διακοπές. Ναύτης είμαι αν το ξέχασες. Τώρα όμως είμαι σε άδεια και είναι περίεργα καθώς έχουν φύγει όλοι σε διακοπές
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Λογοτεχνική Γωνιά All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©