Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641050
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Ελλάδα-Τουρκία μια ιστορία με διπλωματία & κοροϊδία

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 30 Μαι 2006, 23:35 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Ελλάδα-Τουρκία μια ιστορία με διπλωματία & κοροϊδία Απαντηση με παραβολή κειμένου

δεν έχω καταγράψει και δημοσιοποιήσει - αποσο θυμάμαι - ποτέ κάτι σαν και αυτό.
Ίσως γιατί δεν μου ταιριάζει. Να με συγχωρήσουν όσοι θα περίμεναν – αναμενόμενο από τα παλιά post - κάτι που αφορά το γλυκό ραδιόφωνο με όση πίκρα κιαν μας κερνάει συχνά - πυκνά.

Αλλά ο τίτλος του συγκεκριμένου post δεν ξέρω εάν μπορεί να περιγράψει αυτό που με προβληματίζει πλέον έντονα, όσο ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες.

Άλλο ένα παλικάρι χάθηκε.
Άλλη μια ελληνική ψυχή έφυγε.
Άλλος ένας ήρωας προστέθηκε στην λίστα των αδικοχαμένων φτερωτών ηρώων.

Πόσοι ακόμα?

25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ.

Που πάμε? Ζούμε σε χώρα με αξίες?
Υπάρχει έστω και ένας πολιτικός που να τιμά τα βρακιά που φοράει?
Πόσο ακόμα θα κάνουμε τα γιουσουφακια των Τούρκων?

Έλεος.

Orban




Υ.Σ. ζητώ συγγνώμη εάν κούρασα, αλλά δεν άντεχα πλέον…
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 31 Μαι 2006, 11:04 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Μα έχουμε αξίες σαν χώρα. Τις μίζες, τις κομπίνες, το δημόσιο, το Fame Story, το Dream Show, την Eurovision, την Καλομοίρα, τα μεσημεριανά ξεκατινιάσματα και άλλα πολλά Confused Confused Confused
Για να υπάρξει εθνικό φρόνημα πρέπει να γνωρίζει ο λαός την ιστορία αυτού του τόπου. Δυστυχώς η νέα γενιά δεν γνωρίζει πλέον γιατί κάνει παρέλαση στις 28 Οκτώβρη και 25 Μαρτίου. Δεν ξέρει τι έγινε στη Κύπρο το 1974. Η ιστορία αυτού του τόπου είναι ένδοξη αλλά πλέον δεν την ξέρουν και όσο περνάνε τα χρόνια μένει μόνο στα βιβλία και όχι στα μυαλά.
Σε αυτό φταίει και το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά περισσότερο και οι ίδιοι οι γονείς αυτών των παιδιών, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τα πουν από μόνοι στα παιδιά τους. Τους προσφέρουν τα πάντα από υλικά αγαθά, αλλά δεν κάνουν κάτι βασικό δεν τους προσφέρουν γνώση.
Τέλος κάτι πολύ σημαντικό. Ο ρόλος της τηλεόρασης που είναι μέσα σε κάθε σπίτι. Για να δεις μια καλή ενημερωτική εκπομπή, ή ένα πολύ καλό ρεπορτάζ πρέπει να ξενυχτήσεις. Έλεος πια, δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι σχεδόν το πρωί δουλεύουν ή έχουν σχολεία τα παιδιά.
Κρίμα στους ήρωες που έχουν χαθεί μέχρι τώρα. Κρίμα που τα τηλεοπτικά δελτία θυμούνται τους ήρωες μόνο όταν χάνονται. Κρίμα στους πολιτικούς που δεν τιμάνε τα παντελόνια τους. Κρίμα στην Ελλάδα που μικραίνει μέρα με την μέρα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
cy_melissa
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Apr 21, 2005
Μηνύματα: 45
Πόλη/Χώρα: Κύπρος

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 31 Μαι 2006, 22:59 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

...

Τροποποιήθηκε από τον cy_melissa την Παρασκευή 23 Ιουν 2006, 02:04 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 09:24 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Σήμερα το πρωι, έφτασε στο email μου το παρακάτω μήνυμα, που προσπαθεί να αποδώσει το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε στο Αιγαίο, νοτίως της Καρπάθου πριν λίγες μέρες και στοίχησε την ζωή ενός Έλληνα πιλότου..

Δυστυχώς, το κείμενο είναι ανυπόγραφο...



Τι πραγματικά συνέβη νοτίως της Καρπάθου.
Πως κατερρίφθη ο ηρωικός πιλότος Κ. Ηλιάκης.


Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα της αερομαχίας νοτίως της Καρπάθου.

Είναι απορίας άξιο γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αιφνιδιάζονται πάντα από την τουρκική προκλητικότητα όταν συμβαίνει ένα θερμό επεισόδιο, καθώς και η ελληνική υποχωρητικότητα στις τουρκικές απαιτήσεις όταν κλιμακώνεται η ένταση. Προκαλεί επίσης το θράσος τους να προσπαθούν κάθε φορά να μας πείσουν ότι η διαχείριση της κρίσεως εκ μέρους τους ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα χωρίς η πατρίδα μας να έχει απολέσει το ελάχιστο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Το ότι είναι όλοι τους «καραγκιόζηδες» κατά δήλωση του βουλευτή Κεφαλογιάννη δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες τους απέναντι στο Έθνος.

Ας έρθουμε όμως στα πραγματικά δραματικά γεγονότα που συνέβησαν νοτίως της Καρπάθου και όχι στα διαστρεβλωμένα που παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ κατόπιν εντολών. Την Τρίτη 23 Μαΐου το μεσημέρι απογειώνονται από τουρκικό αεροδρόμιο απέναντι από την Ρόδο δύο F-16 και ένα RF-4, παράλληλα μία τουρκική φρεγάτα πλέει στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Κρήτης. Τα ραντάρ της Κρήτης από την προηγούμενη μέρα έχουν εντοπίσει την μεταστάθμευση των τουρκικών πολεμικών στην βάση απέναντι από την Ρόδο, άρα γνώριζαν ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν έξοδο για την συνηθισμένη κατασκοπευτική τους δράση.

Τα τουρκικά μαχητικά κινούνται προς την Κρήτη και δύο ελληνικά F-16 απογειώνονται από την βάση των Χανίων. Όταν αποκτούν οπτική επαφή διαπιστώνουν ότι το ένα τουρκικό αεροσκάφος είναι αεροφωτογραφικό. Τα τρία τουρκικά πετούν σχεδόν παράλληλα και τα δύο ελληνικά έρχονται από πίσω. Ο σμηναγός Κ. Ηλιάκης μπαίνει ανάμεσα στο ένα τουρκικό F-16 και το RF-4 για να πάρει τα νούμερά του και να διαπιστώσει τα φωτογραφικά μηχανήματα και τα όπλα που φέρει. Το άλλο τουρκικό F-16 (σμηναγός Xαλί Iμπραήμ) αφήνει τον σχηματισμό και έρχεται πίσω από τον Έλληνα πιλότο Κ. Ηλιάκη, ενώ ο άλλος Έλληνας πιλότος έχοντας μείνει πιο πίσω, έρχεται πίσω από τον Τούρκο και τον εγκλωβίζει. Ο Τούρκος σμηναγός λέει στον Κ. Ηλιάκη να φύγει δίπλα από το RF-4 ενώ παράλληλα τον εγκλωβίζει. Ο Έλληνας πιλότος δεν φεύγει, ο Τούρκος μιλά συνθηματικά στους άλλους δύο Τούρκους πιλότους και εξαπολύει ένα πύραυλο, ενώ ταυτόχρονα τα τρία τουρκικά αεροσκάφη στρίβουν προς διάφορες κατευθύνσεις. Ο πύραυλος πλήττει το αεροσκάφος του Κ. Ηλιάκη το οποίο εκρήγνυται. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπολύει και αυτός ένα πύραυλο, αλλά λόγω του απότομου ελιγμού του Τούρκου τον βρίσκει στο φτερό και τον καταρρίπτει. Συνέβη λοιπόν αερομαχία και όχι «σύγκρουση ή ατύχημα» όπως προσπαθούν να μας πείσουν.

Ας δούμε τώρα και μερικά στοιχεία καθώς και πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, τα οποία σημειώνω δεν αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κατ' αρχήν ο Αιγύπτιος πιλότος του πολιτικού αεροσκάφους δήλωσε ότι είδε δύο εκρήξεις (στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων την πρώτη μέρα, οι εφημερίδες την επομένη έγραψαν για μία έκρηξη). Αν όντως είχε γίνει σύγκρουση των δύο μαχητικών με ταχύτητες άνω των 500 μιλίων που πετούσαν θα έβλεπε μία έκρηξη και δεν θα είχε σωθεί κανείς.

Έπειτα ο Φιλιππινέζος καπετάνιος δήλωσε και αυτός ότι άκουσε και είδε πρώτα μία μεγάλη έκρηξη και μετά είδε και μία μικρότερη δεύτερη με λιγότερο καπνό (τηλεοπτικός σταθμός Αlpha). Ακριβώς, επειδή ο άλλος Έλληνας πιλότος τον βρήκε στο φτερό για αυτό είδε λιγότερο καπνό.

Επίσης αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρόλαβε να ενεργοποιηθεί το αυτόματο σύστημα εκτίναξης του καθίσματος και να διασωθεί τελείως ανέπαφος. Ο Φιλιππινέζος καπετάνιος, ενώ είχε προορισμό τον Πειραιά, τελικά πήγε στη Μάλτα, γιατί;

Πως δικαιολογείται ο πανικός και το σοκ της ελληνικής κυβέρνησης αν όντως ήταν «σύγκρουση-ατύχημα»; Στην δεκαετία του 1990 είχαν πέσει δύο τουρκικά και ένα ελληνικό μαχητικό με νεκρούς πιλότους και από τις δύο πλευρές κατά την διάρκεια αναχαιτίσεων και εμπλοκών, όμως δεν ακολούθησε ούτε κλιμάκωση της κρίσης, ούτε θερμό επεισόδιο όπως στην τελευταία περίπτωση, ενώ οι ελληνοτουρκικές σχέσεις τότε δεν ήταν καθόλου «ειδυλλιακές» σε αντίθεση με την σημερινή συνεχώς καλλιεργούμενη «ελληνοτουρκική φιλία».

Γιατί βρέθηκαν στον αέρα περί τα 120 μαχητικά και από τις δύο πλευρές, πράγμα που δεν συνέβη στις προηγούμενες περιπτώσεις; Στην Κρήτη ενεργοποιήθηκαν οι S-300 κάτι που δεν μεταδόθηκε από πουθενά. Οι Τούρκοι έδειξαν διάθεση να τελειώσει γρήγορα αυτή η ένταση που δημιουργήθηκε ακριβώς επειδή γνώριζαν ότι από υπαιτιότητα του πιλότου τους ξεκίνησε και για αυτό και τα τουρκικά μέσα κράτησαν χαμηλούς τόνους μετά από υποδείξεις της πολιτικό-στρατιωτικής ηγεσίας της Άγκυρας. Οι Τούρκοι από τις τρεις η ώρα το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσαν ότι ο Έλληνας πιλότος είναι νεκρός. Είναι επόμενο αφού ο πιλότος τους, τους είχε αναφέρει ότι είδε τα πάντα, αφού είχε «εκτελέσει» τον Έλληνα πιλότο από πολύ κοντά.

Γιατί το ΥΠΕΘΑ δεν δίνει στη δημοσιότητα την αναφορά του άλλου Έλληνα πιλότου, καθώς και το video από το δεύτερο F-16 αφού ήταν «ατύχημα»; Είναι φανερό ότι επιχειρείται συγκάλυψη των αληθινών γεγονότων όπως και στην περίπτωση των Ιμίων.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις και τα ερωτήματα επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά την περιγραφή της αερομαχίας και της κατάρριψης του ηρωικού σμηναγού Κ. Ηλιάκη. Για αυτούς τους λόγους οι Έλληνες πιλότοι μας είναι τόσο εξαγριωμένοι και τρέχουν οι πολιτικοί να κατευνάσουν τα πνεύματα. Δεν είναι δε καθόλου απίθανο τώρα που η κ. Μπακογιάννη θα πάει στην Τουρκία, να επισκεφθεί τον Τούρκο πιλότο για να δει πως είναι η υγεία του και να του ζητήσει συγνώμη επειδή τον καταρρίψαμε.

Οι αφιλότιμοι και ανελλήνιστοι πολιτικοί «μας» δυστυχώς συνεχίζουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και να συρρικνώνουν τα κυριαρχικά του δικαιώματα, καθιστώντας τον συμμέτοχο σε αυτά που ήδη του ανήκουν και για τα οποία έχει καταβάλλει βαρύ φόρο αίματος για να τα ελευθερώσει, αλλά και για να τα κρατά ελεύθερα. Η υποχωρητικότητα τους έναντι των παραλόγων και ανιστόρητων διεκδικήσεων των γειτόνων μας και όχι μόνον, δεν έχει όρια. Έχει όμως όρια η ανοχή και η υπομονή των Ελλήνων.

Ο ήρωας Κ. Ηλιάκης έπεσε υπέρ πατρίδος εκτελώντας το καθήκον του σαν πιστός και φιλότιμος στρατιώτης, στις επάλξεις του Αιγαίου σαν Έλληνας. Τον κλείνουμε και αυτόν μέσα στις καρδιές μας μαζί με τους άλλους ήρωες συναδέλφους του: Ν. Σαλμά, Χρ. Καραθανάση, Π. Βλαχάκο και Εκ. Γιαλοψό.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 10:09 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Εμένα πάντως το συστημένο μου ήρθε, εσάς;
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 10:35 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

LavantiS έγραψε:
Σήμερα το πρωι, έφτασε στο email μου το παρακάτω μήνυμα, που προσπαθεί να αποδώσει το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε στο Αιγαίο, νοτίως της Καρπάθου πριν λίγες μέρες και στοίχησε την ζωή ενός Έλληνα πιλότου..


Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε σε δεξιό (ακροδεξιό) κόμμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για το αν είναι αλήθεια ή όχι δεν μπορώ να γνωρίζω. Μόνο όσοι είναι εκεί γνωρίζουν την αλήθεια. Κατά τα άλλα, δημοκρατία έχουμε μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει.

Αν αύριο είναι κλειστο το hotstation θα ξέρουμε...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Nibelungen
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Oct 11, 2005
Μηνύματα: 29
Πόλη/Χώρα: Τρίτος Πλανήτης

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 11:34 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Χθες το βράδυ, παρακολουθούσα από το σπίτι μου στη Λευκωσία τα στιγμιότυπα από την κηδεία του πιλότου που έπεσε στα Νότια της Καρπάθου στο πρόσφατο επεισόδιο.

Ασφαλώς και ήμουν φορτισμένος-όπως υποθέτω κάθε Έλληνας- ωστόσο εκεί που η φόρτιση έγινε οργή ήταν όταν μετά από λίγο μας είπαν πως ακριβώς κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού του πιλότου, έγιναν συντονισμένες παραβιάσεις τόσο στον αέρα όσο και στη θάλασσα από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.


Απερίφραστα θα πω πως όποιος δεν αντιλαμβάνεται πως αυτή η "σύμπτωση" αποτελεί αισχρή, χυδαία πρόκληση και εξαιρετικά βίαιη ενέργεια κατά της Ελλάδας, είναι είτε ηλίθιος είτε επιεικώς (πολύ επιεικώς) αδιάφορος για το αν αύριο θα υπάρχει Ελλάς ή όχι.

Με άλλα λόγια προδότης και ρίψασπις.

Ταυτόχρονα πρέπει κανείς να είναι ψύχραιμος και να συνδυάσει αυτές τις εξαιρετικές προκλήσεις με την αναταραχή στην Τουρκία και κυρίως με την ξεκάθαρη επιθετίκοτητα των Στρατηγών κατά του Πρωθυπουργού Ερντογάν, επιθετίκοτητα που έχει επίσης ξεπεράσει τα όρια.


Σε αυτό το σημείο, κατανοεί κανείς -ως ένα βαθμό- τους δισταγμούς της Ελληνικής Κυβέρνησης- που ναι μεν θέλει να "απαντήσει" σε όλα αυτά αλλά , ταυτόχρονα, πρέπει, είναι υποχρεωμένη, να κρατήσει ισορροπίες με τον Ταγίπ Ερντογάν και έμμεσα να τον στηρίξει. Μία ενδεχόμενη ανατροπή του από ακραίους κύκλους, θα βυθίσει ολη την περιοχή (και την Κύπρο) σε βαθύτατη κρίση.


Ωστόσο, βέβαια, μεταξύ της στήριξης και της επιθετίκοτητας υπάρχει η οδός της "πίεσης" και των ανταλλαγμάτων, δρόμο που μοιάζει να μην κατέχουν οι σημερινοί Κυβερνώντες των Αθηνών.


Ανφορικά με το κείμενο, δεν λέει τίποτα παραπάνω από όσα μας είπε πριν από λίγες μέρες, καλός φίλος και έγκυρος στρατιωτικός συντάκτης. Τα ίδια, ακριβώς, τα ίδια στοιχεία, τα ίδια νούμερα κλπ....Προσωπικά δεν νιώθω πως έχω λόγο να αμφιβάλλω για όλα αυτά.


Εύλογα λοιπόν κανείς αναρωτιέται...Πόσο λάστιχο είναι πια τα όρια μας; Πόσο τελικά απαθείς είναι οι περισσότεροι πολιτικοί στην Ελλάδα;

Και βέβαια σε αυτούς συγκαταλέγω και όσους ανέξοδα και εκ του ασφαλούς, πουλάνε πατριωτισμό με τα λόγια για να υπάρξουν στο πολιτικό σκηνικό τους πασης φύσεως Καρατζαφέρηδες δηλαδή....
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 13:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Nibelungen έγραψε:
Και βέβαια σε αυτούς συγκαταλέγω και όσους ανέξοδα και εκ του ασφαλούς, πουλάνε πατριωτισμό με τα λόγια για να υπάρξουν στο πολιτικό σκηνικό τους πασης φύσεως Καρατζαφέρηδες δηλαδή....


Το βρήκες

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2112
Τι πραγματικά συνέβη νοτίως της Καρπάθου.
Πως κατερρίφθη ο ηρωικός πιλότος Κ. Ηλιάκης.

Σπύρος Βάιλας
μέλος της Ομάδας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (ΟΚΕ) του ΛΑ.Ο.Σ. για το Υπουργείο Πολιτισμού
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 13:55 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

ευχαριστώ Νεοκλή...

Οπότε έχουμε και τον συντάκτη - συγγραφέα ..
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Nibelungen
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Oct 11, 2005
Μηνύματα: 29
Πόλη/Χώρα: Τρίτος Πλανήτης

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 15:13 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Quote:
Το βρήκες


τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;

...τα κοράκια που παριστάνουν τις γάτες.... Evil or Very Mad
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 15:46 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

μπορεί να λέγεται οτιδήποτε απ'τα ΜΜΕ, το θέμα είναι ότι γνωρίζουμε τι πραγματικά έγινε? δε νομίζω.. μπορεί να είχε σκοτωθεί ο Τούρκος σμηναγός αντί του `Ελληνα, τι θα κάναμε τότε, θα ήμασταν περήφανοι και θα ζητωκραυγάζαμε "τους φάγαμε τους πούστηδες" ? Μπορεί να ήταν από απλό ατύχημα εώς οργανωμένη επιχείρηση, και το καλό είναι ότι έληξε εκεί το θέμα και καμία γκρίζα ζώνη δε δημιουργήθηκε.
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nibelungen
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Oct 11, 2005
Μηνύματα: 29
Πόλη/Χώρα: Τρίτος Πλανήτης

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 16:07 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Κανείς δεν θέλει να πεθάνει κανένας (αν είναι δυνατόν...).


Ούτε νομίζω θα χαιρόνταν κάποιος-εκτός από κάποιους κλινικά άρρωστους- αν στη θεση του Έλληνα ήταν ο νεαρός τούρκος.

Είναι όμως αφέλεια να μην παρατηρούμε τον χρονισμό μίας κλίμακας γεγονότων κυρίως μέσα από τη σκοπιά των ενδοτουρκικών αντιθέσεων και των επιπτώσεών τους στην περιοχή μας.

Και, για άλλη μια φορά, θυμίζω. Όσα έγραψε στο άρθρο του αυτό το φασιστοειδές (περί τέτοιου πρόκειται) αν αφήσει κανείς κατά μέρους τους διάφορους ανέξοδους χαρακτηρισμούς που μοιράζει, τα γεγονότα που περιγράφει, καθόλου απίθανα δεν είναι , αλλά και ταιριάζουν απόλυτα με όσα ακούσαμε εδώ στην Κύπρο από "καλά ενημερωμένη πηγή".

Δεν πιστεύω στη ..."σύμπτωση" των παραβιάσεων την ημέρα και την ώρα της κηδείας του Έλληνα πιλότου αφ ενός.


Αφ ετέρου, λόγω των έριδων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Τουρκία και των πιέσεων που ασκούν οι στρατιωτικοι στην πολιτική ηγεσία, οι προκλήσεις στο Αιγαίο είναι αναμενόμενες.

Και, πάνε κάποιοι μήνες, που κάποιος οξυδερκής αναλυτής, στην Αθήνα, είχε προβλέψει αυτή την όξυνση, την οποία αναμένει να έχει πολλά επεισόδια σε τακτά διαστήματα.

Όσο η Πολιτική ηγεσία της Τουρκίας προσπαθεί (με τεράστιο κόπο, είναι η αλήθεια) να χαράξει μία ευρωπαϊκή πορεία, άλλο τόσο οι στρατιωτικοί θα κάνουν ότι μπορούν για να θυμίζουν πως αυτοί είναι τα πραγματικά αφεντικά. Και ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος, είναι μία θερμή κρίση στο Αιγαίο, για να βγουν μπροστά ως οι φυσικοί διαχειριστές της κρίσης.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 1 Ιουν 2006, 21:02 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ολοι θελουν ειρηνη. πως θελουν ολοι ομως να την αποκτησουν? Απαντηση με παραβολή κειμένου

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΙΣΩΣ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ.

Κατά την προσωπική μου, ταπεινή, γνώμη υπάρχουν στιγμές που θέλοντας κάποιος να κρατήσει χαμηλούς τόνους, κινδυνεύει να καταντήσει ως υπόδουλος ηλίθιος.

Τι θέλει πει το ποιητή?

Οι Σαολιν , τελευταίοι εναπομείναντες μοναχοί πολεμιστές έχουν μια φιλοσοφία όσον αφορά την ικανότητα τους στις πολεμικές τέχνες, τις οποίες πάντα φρόντιζαν να εξελίξουν και πάντα για να αμύνονται. ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΙΑ.

Η δυνατότητα όμως και το χάρισμα τους αυτό, τους εξασφάλιζε προστασία και σεβασμό από τους εχθρούς τους ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. Αρα το ότι είμαι καλός πολεμιστής σημαίνει ότι δικαιούμαι να αμύνομαι όταν μου επιτίθενται και πάντα θα προσπαθώ να αποφύγω την διαμάχη. ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ!

Το ΖΕΝ ΤΩΝ ΣΑΟΛΙΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

ΠΡΙΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ,
ΠΡΙΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙΣ,
ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕ.

Πλην της περίπτωσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου ,
Οι Έλληνες πάντα αμυνόντουσαν. Ο Τούρκος πάντα επιτιθονταν.

25 χρόνια ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ τώρα οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .
Ο Έλληνας έφτασε σε ένα σημείο που του ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Και αυτό το τελευταίο είναι που πληγώνει τους φτερωτούς ηρωές μας ιδίως όταν δεν ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΧΑΡΙΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ

Δ Ε Ν Ε Χ Ε Ι Ο Δ Η Γ Η Σ Ε Ι Μ Ε Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Γ Μ Η Σ Τ Η Ν Χ Ω Ρ Α
Π Ο Υ Θ Ε Ν Α.


orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 2 Ιουν 2006, 14:09 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

`Αντε πάλι τα ίδια..βρε orban τι λέγαμε παραπάνω? `Εχεις ανθρώπους ικανούς να πολεμήσουν ? Νομίζεις ότι ο Ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι έτοιμος ψυχολογικά για πόλεμο? Οι μεν να κοιτάνε το συμφέρον τους, οι δε πώς να φάνε το χωράφι του διπλανού τους, έχουν καμια ιδέα για το τι σημαίνει έθνος και προστασία του? Νομίζεις ότι το μόνιμο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεών μας είναι τόσο πολύ? Ναι έχουμε τα αεροπλάνα μας, τις φρεγάτες και τα αντιτορπιλικά ενισχυμένα με πολύ καλής τεχνολογίας συστήματα, αλλά ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΤΣΙ πόλεμο! Μπορεί εγώ κι εσύ να θέλουμε να υπερασπίσουμε, όμως δε σώνεται η κατάσταση έτσι Wink
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tassos
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Dec 03, 2005
Μηνύματα: 13

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 2 Ιουν 2006, 17:10 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

DJ_835 έγραψε:
Μα έχουμε αξίες σαν χώρα. Τις μίζες, τις κομπίνες, το δημόσιο, το Fame Story, το Dream Show, την Eurovision, την Καλομοίρα, τα μεσημεριανά ξεκατινιάσματα και άλλα πολλά Confused Confused Confused
Για να υπάρξει εθνικό φρόνημα πρέπει να γνωρίζει ο λαός την ιστορία αυτού του τόπου. Δυστυχώς η νέα γενιά δεν γνωρίζει πλέον γιατί κάνει παρέλαση στις 28 Οκτώβρη και 25 Μαρτίου. Δεν ξέρει τι έγινε στη Κύπρο το 1974. Η ιστορία αυτού του τόπου είναι ένδοξη αλλά πλέον δεν την ξέρουν και όσο περνάνε τα χρόνια μένει μόνο στα βιβλία και όχι στα μυαλά.
Σε αυτό φταίει και το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά περισσότερο και οι ίδιοι οι γονείς αυτών των παιδιών, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τα πουν από μόνοι στα παιδιά τους. Τους προσφέρουν τα πάντα από υλικά αγαθά, αλλά δεν κάνουν κάτι βασικό δεν τους προσφέρουν γνώση.
Τέλος κάτι πολύ σημαντικό. Ο ρόλος της τηλεόρασης που είναι μέσα σε κάθε σπίτι. Για να δεις μια καλή ενημερωτική εκπομπή, ή ένα πολύ καλό ρεπορτάζ πρέπει να ξενυχτήσεις. Έλεος πια, δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι σχεδόν το πρωί δουλεύουν ή έχουν σχολεία τα παιδιά.
Κρίμα στους ήρωες που έχουν χαθεί μέχρι τώρα. Κρίμα που τα τηλεοπτικά δελτία θυμούνται τους ήρωες μόνο όταν χάνονται. Κρίμα στους πολιτικούς που δεν τιμάνε τα παντελόνια τους. Κρίμα στην Ελλάδα που μικραίνει μέρα με την μέρα...


TO MΕΓΙΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΧΑΣΕΣ

ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ....
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©