Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641050
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

PODCASTING! Τώρα και στην Ελλάδα. Τι είναι το PodCasting?

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 15 Απρ 2006, 02:04 GMT    Τίτλος Μηνύματος: PODCASTING! Τώρα και στην Ελλάδα. Τι είναι το PodCasting? Απαντηση με παραβολή κειμένου

Είναι 1.30 το πρωι,

έχω αϋπνίες – δεν είμαι η Ανιτα Πανια – απλά η κούραση της ημέρας δεν με αφήνει να κλείσω μάτι, υπερένταση το λένε οι γιατροί, μαύρο χάλι το λέω εγώ….

Ακούω μέσα από το web τις καταπληκτικές μουσικές του φίλου – δασκάλου – 261,
ο οποίος έγινε πατέρας, να σου ζήσει πρόεδρε η κορακλα, και να γινει ραδιοφωνατζου σαν τον μπαμπά και τη μαμά του, μην ξεχάσω και την Ελενίτσα.,
Αnyway, ακούγοντας όμορφες μουσικές και κόβοντας βόλτες στο δίκτυο σε γνωστά site άρρωστων ραδιοφωνατζηδων ανά τον κόσμο, διάβασα ένα άρθρο που μου έχει κάνει μια εντύπωση σχετική….αφορά την νέα μόδα που λέγεται podcasting.

O όρος podcasting – για όσους δεν το ξέρουν - γεννήθηκε από το I-POD to mp3 player και όχι μόνο, της APPLE.
Πέρα από την κλασσική χρήση – λειτουργία – τύπου φορτώνω 100αδες τραγούδια στο mp3player για ναχω νακουω, υπαρχει και μια άλλη λειτουργια και πλεον μοδα την οποια την ¨κανουν¨ όλα τα mp3player και όχι μονο το I-POD φυσικα.

Λοιπόν ακούστε εδώ.

Παίρνεις το mp3player σου, κάνεις install ένα software το οποίο υπάρχει for free παντού, και συνήθως το δίνουνε για download τα site των ραδιοφωνικών σταθμών, και όταν επισκεπτεσαι ξανα την ιστοσελιδα του σταθμου από τον οποιο πηρες το software αυτό κάνει αυτόματα download όλες τις εκπομπές του σταθμού για να έχεις να τις ακούς όποτε γουστάρεις με τέλειο ηχο!!!!.
Το ωραίο είναι ότι όταν κάνεις set up το software στο mp3player σου, μπορείς να κατεβάσεις και από οποιοδήποτε άλλο site σταθμού ότι κανείς κέφι.

Το καλό πάντως έρχεται τώρα. Εκτός του ότι εκατοντάδες χιλιάδες είναι αυτοί που γουστάρουνε το podcasting σε όλο τον κόσμο, ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ –ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ – ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΤΛ, να στήνουνε μια δικη τους ιστοσελίδα στο INTERNET, και να «εκπέμπουνε» με αυτό το τρόπο τι προσωπικές τους εκπομπές χωρίς να δίνουνε λογο σε κανένα για το τι θα πούνε φυσικά!!!

Με λίγα λόγια, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΝΕΤ, ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΤΣΙ όπως ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ KAPOIOS PODCASTER ΜΠΕΙ ΣΤΟ SITE TOY, ΤΟ MP3PLAYER ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Στην Ελλάδα μόνο πειραματικά το κάνουνε 1-2 σταθμοί στην Αθήνα με αρκετή επιτυχία….αλλά ηρθε η ώρα να το κάνει οποιοσδήποτε ερασιτέχνης γουστάρει οι εκπομπές του να γίνονται « γνωστές» μέσα από το προσωπικό του site.

Είναι κάπως τεχνοκρατικό αλλά να που βοηθιέται η ελευθερία της άποψης.

orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©