Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641101
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

....ραδιοφωνικες ιστοριες...

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 13 Φεβ 2006, 14:29 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ....ραδιοφωνικες ιστοριες... Απαντηση με παραβολή κειμένου

Διαβαζοντας το αρθρο "Στα Μονοπάτια του Γαλαξία - Ένα χρονικό ραδιοφώνου" (μέρος 1ο).
Περασαν ολα απο μπροστα μου σαν ταινια. Απιστευτη αφηγηση, εντυποσιαζωμαστε οσοι δεν ζησαμε τη εποχη εκεινη. Κρατικη ραδιοφωνια, λογοκρισια, "black list" και αλλα πολλα.
Απο τις λιγες ιστοριες ραδιοφωνου -περα απο αυτες των ραδιοερασιτεχνων- που μας κεντριζει το ενδιαφερον.
Απλα να σας ζητησουμε να συνεχισετε να γραφετε ολα οσα εχετε ζησει ολα οσα εχετε κανει...
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Nibelungen
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Oct 11, 2005
Μηνύματα: 29
Πόλη/Χώρα: Τρίτος Πλανήτης

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 13 Φεβ 2006, 19:08 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Έχω τεράστια δυσκολία στην καταγραφή, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κρατήσω και τι ν αφήσω απ έξω...Προσπαθώ να μείνω στην ουσία. Θα συνεχίσω ασφαλώς, σε 2 μέρες το πολύ θα ανεβάσω στο blog μου τη συνέχεια και παράλληλα εδώ -να είναι καλά ο φιλόξενος Μηνάς και το site.

Mε αφορμή όλα αυτά, θα μπορούσε ίσως και να γίνει μια συζήτηση για το ραδιόφωνο γενικά. Θυμάμαι κάτι που διάβασα κάπου (εδώ μέσα πάντως)...για το τι ΄έκανε το ραδιόφωνο εκείνης της εποχής ''καλό'' ή ''διαφορετικό''. Νομίζω πως είναι πολύ απλό. Παίζαμε, αυτά που ακούγαμε και στο σπίτι μας. Και, για μένα τουλάχιστον, και τώρα ακόμα μου είναι απολύτως αδύνατο να παίξω στο ραδιόφωνο κάτι που δεν θα άκουγα στο σπίτι. Απο κει και πέρα, πολλές εκπομπες ήτα ταυτόχρονα και story telling εκπομπές. Μουσικές, ατμόσφαιρες, ιστορίες παράξενες, επικοινωνία. Το ραδιόφωνο ήταν ''φίλος'' και όχι ουδέτερο soundtrack στο φόντο της ζωής. Αλλά...ας μη μονολογώ τώρα εδώ!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 13 Φεβ 2006, 20:17 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν ξερω κατα ποσον θα βοηθησει μια κουβεντα για το ραδιοφωνο και σε ποιο επιπεδο και αυτο γιατι σιγουρα αναμεσα σε ολους εκεινους που θα θελησουν, ειτε να παρουν κατι απο αυτην (οπως εγω κανω απο τα γραφομενα των παλαιοτερων στο χωρο), ειτε να εκφρασουν καποια γνωμη, θα υπαρξουν και εκεινοι που ειτε θα προσπαθησουν να βλαψουν καποιους λογω προσωπικων αντιδικιων, ειτε θα χρησημοποιησουν μια τετοια κουβεντα για ευτελεις σκοπους.

Εχω διαβασει εδω, αλλα και σε αλλα forums απειρες συζητησεις για το ραδιοφωνο και επιτρεψτε μου να πω την παρατηρηση που εκανα. Ολες σχεδον οι κουβεντες καταληγουν στο ιδιο σημειο, σε ενα τελμα αναμεσα στο "παλιο καλο ραδιοφωνο" της "ερασιτεχνικης εποχης" και το σημερινο "ανελπιδο και ανουσιο" ραδιοφωνο του "εμπορευματοποιημενου playlist & lifestyle".
Το θεμα ομως ειναι οτι τελικα αδυνατουν οι συνομιλητες να προσδιορισουν μεχρι ποιο σημειο τελειωνει ο ερασιτεχνισμος και το βιοποριστικο δικαιωμα καποιου σταθμου να διαφημιζει κατι για να στηριχθει και απο ποιο σημειο αρχιζει η φαιδροτητα της εκμεταλλευσης του μεσου που ολοι αγαπαπησαμε ειτε ως ακροατες, ειτε ως παραγωγοι.

Εχω δει posts στα οποια κατακρινονται εκπομπες με συγκεκριμενα μουσικα ειδη γιατι τυχαινει να συμβαδιζουν με την σημερινη εποχη. Προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι η μουσικη εκεινη που χαλαει μια ραδιοφωνικη εκπομπη. Μπορει εγω να παιζω ηλεκτρονικη μουσικη, μπορει ο διπλα μου Ελληνικα, ο παραδιπλα μου Rock, και ο παραπανω Jazz. Προσωπικα δεν βρισκω σε τιποτα απο αυτα κατι κακο. Ο λογος μετραει, το μερακι, η αγαπη και το παθος για αυτο.

Ο φιλος μας ο Νασος ειναι αρκετα νεος σε ηληκια, και εχει την φλογα μεσα του να κανει ραδιοφωνο. Προσωπικα τον εχω διαβασει σε σημεια στο διαδυκτιο που και εκεινος δεν θα πιστευει. Μιλουσε για το πως κινουταν για να παρει μια εκπομπη, τι ενεργειες εκανε και για την απογοητευση του διοτι καποιες στιγμες τον απερριπταν πριν καν τον ακουσουν. Εχω δει να τον χλευαζουν κιολας. Τελικα βρηκε την στεγη του να κανει αυτο που αγαπα. Εγω προσωπικα θα ακουγα τον φιλο μας τον Νασο οτι μουσικη και να επαιζε καθως οταν αγαπας κατι δεν γινεται να το κανεις ασχημα, του δινεσαι.
Εγω παιζω ηλεκτρονικη μουσικη, και μαλιστα σε ενα σταθμο που δεν εχει ουδεμια σχεση με αυτο το ειδος, ομως αυτο που κανω ειναι να παιζω αυτα που μου αρεσουν προσπαθωντας στο μικροφωνο να εχω κατι να πω που να ενδιαφερει και να ψυχαγωγησει τον αλλο. Βλεπω οτι εχω ακροατες που δεν εχουν τοσο μεγαλη σχεση με το μουσικο ειδος που παιζω στον αερα, αλλα καθονται γιατι τους αρεσει η παρεα αυτη.

Για να καταληξω παντως, μπορει μια κουβεντα περι ραφιοδωνου γενικως να μην βοηθουσε, αλλα η καταγραφη των εμπειριων και των βιωματων απο παλαιοτερους και μεγαλυτερους στο χωρο βοηθα και εμας τους "μεσους" αλλα και τους "νεοτερους" να διατηρουμε τον ρομαντισμο στις εκπομπες μας.

Deep_Oblivion
http://chrisonair.blogspot.com
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 14 Φεβ 2006, 19:39 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Deep_Oblivion έγραψε:

Για να καταληξω παντως, μπορει μια κουβεντα περι ραφιοδωνου γενικως να μην βοηθουσε, αλλα η καταγραφη των εμπειριων και των βιωματων απο παλαιοτερους και μεγαλυτερους στο χωρο βοηθα και εμας τους "μεσους" αλλα και τους "νεοτερους" να διατηρουμε τον ρομαντισμο στις εκπομπες μας.

Deep_Oblivion
http://chrisonair.blogspot.com


Συμφωνω απολυτα φιλε Χρηστο, οι εμπειριες το παλαιοτερων θα βοηθησουν-οδηγησουν εμας τους νεους στον χωρο...
Οπως κατελαβαινεις Γιωργο Nibelungen, εχεις δυσκολο(?) εργο Very Happy
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
hellasaudio-com
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Jun 22, 2005
Μηνύματα: 11

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 16 Φεβ 2006, 00:52 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Αστείες Ιστορίες Απαντηση με παραβολή κειμένου

Το ραδίοφωνο έχει και τα καλά του, τα κακά του, τα σοβαρά αλλά και τα αστεία του..
Ειδικά για όσους έχουν την τύχη να βρίσκονται εκ των έσω (όπως και εγώ), σίγουρα ξέρουν και έχουν ζήσει κάποια απο τα off air ευτράπελα που πολλές φορές τα σώζουμε και δεν βγαίνουν στον αέρα με τα.. γνωστά αποτελέσματα..

Θα σας πώ μερικές ιστορίες απο πράγματα που έχουν γίνει στον σταθμό που συνεργάζομαι...

Περιστασιακά λοιπόν, εκτός απο παραγωγός με δική μου εκπομπή κτλ, αναλαμβάνω και το πόστο του ηχολήπτη για τους πιο αδαείς ραδιοφωνακλάδες.

Η πρώτη ιστορία έχει να κάνει με την δημοσιογράφο του σταθμού μας και κατά την διάρκεια ζωντανού δελτίου ειδήσεων. Ότι είχα τελειώσει την δική μου εκπομπή (απόγευμα τότε), και ακολουθούσε το δελτίο ειδήσεων. Κατά συνέπεια η δουλεία μου ως <<κονσολιέρης>> δέν είχε τελειώσει.
Μετά το τέλος των διαφημίσεων έπεσε το σήμα του δελτίου και όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Έπεσε το μουσικό χαλί και η δημοσιογράφος απο το οβάλ της άλλης πλευράς του τζαμιού ξεκίνησε να εκφωνεί τις ειδήσεις.
Εγώ εν τω μεταξύ, συζητούσα με ένα συνάδελφο απο το διαφημιστικό του σταθμού. Και ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά, ξαφνικά μπερδεύεται η γλώσσα της δημοσιογράφου και γίνεται το εξής στον αέρα:
Αντί να πεί : <<...στο πίανο>> είπε καταλάθως <<...στον πιάνο>> (=στον πιάνω αφού προφορικά δεν βλέπεις ούτε ορθογραφία ούτε σύνταξη ούτε τίποτα)..
Με το που γίνεται αυτό το σκινηκό, ο διαφημιστής βγήκε τρέχοντας απο το στούντιο και είχε πέσει κάτω απο τα γέλια ενώ εγώ κρύφτηκα κάτω απο την κονσόλα ώστε η δημοσιογράφος να μην με δεί που γελάω και παρασυρθεί και αυτή στον αέρα.. και καλά να ήταν μια εκπομπή.. αλλά όχι και το δελτίο ειδήσεων!! Βέβαια κάτι ψηλιάστικε και άρχισε να δαγκώνεται για να μην γελάσει..

Το γέλιο που ρίξαμε πάντως εκείνη την μέρα δεν περιγράφεται!

Η άλλη ιστορία έγινε πρωί πρωί με το καλημέρα.. Ήταν πρωί και έπρεπε να κάτσω κονσόλα για τον chef που έκανε εκπομπή με συνταγές..
Όπως ήταν λογικό, και επειδή ήταν εκπομπή με συνταγές, ποτέ δεν έδινα σημασία στην μουσική, άφηνα να πέρνει ο υπολογιστής αυτά που είχε προγραματιστεί να πέρνει για εκείνη την ώρα..

Έλα όμως που με πούλησε το άτιμο.. Πήρε ένα τραγούδι που δεν το ήξερα, με τίτλο "ΝΙΑΓΑΡΑΣ". Και δεν ενούσε τον ποταμό φυσικά...
Καλά αυτό.. Να Το χρησιμοποιούσαμε αποκλειστικά για χαλί ποιος θα καταλάβαινε τα λόγια.. Συγκεκριμένα ούτε εγώ άκουγα τα λόγια γιατί μίλαγε ο chef..
Και ξαφνικά ξεκίνησε να διαβάζει μια συνταγή.. Όταν διάβαζε συνταγές, μετά απο κάθε πρόταση ήθελε να παίζει λίγο μουσική για 6-7 δεπτερόλεπτα και μετά να συνεχίζει..
Και για να δείτε πως ο διάβολος έχει πολλά πόδια, η συνταγή που διάβαζε αφορούσε..χόρτα..
Και κάποια στιγμή φτάνει στην φράση <<...και ρίχνουμε στην λεκάνη τα χόρτα..>> και μου κάνει νόημα να δυναμώσω μουσική.. Και για κακή μας τύχη πέσαμε στο ρεφρέν το οποίο έλεγε <<... Βρήκα τα ρου...α σου νωπά ριγμένα στη λεκάνη, το Νιαγάρα τράβηξα και έκλεισα στο καπάκι...>>...
Ε μετά απο αυτό οι συνηρμοί δικοί σας.. λεκάνη με λεκάνη και ούτ'ο καθεξής...
Μου κάνει τσαντισμένος νόημα να ανοίξω μόνιτορ να μου μιλήσει, το ανόιγω και μου πάτησε κάτι βρισίδια που ακόυστικαν μέχρι την διεύθυνση, τόσο δυνατά που μαζεύτικαν όλοι στο στούντιο Razz
Αν και όποτε το θυμόμαστε αυτό το περιστατικό στο σταθμό, όλοι γελάμε:p ήταν μια κακή - γελοία στιγμή!
Αυτά απο το Κανάλι 1 Καλαμάτας...

Τέλος άφησα μια ιστορία απο έναν άλλο σταθμο που έκανα εκπομπή για 1μισι χρόνο κάθε μεσημέρι, συγκεκριμένα τον Hit Fm Βορειοδυτικής Ελλάδας (Κλαύψη Λευκάδα, Άρτα, Πρέβεζα και άλλα..)..
Περιμέναμε μήνες να μας φέρουν το καινούργιο πανάκριβο μικρόφωνο, όσπου αυτή η μέρα ήρθε. Θα το δοκίμαζε ο καλός φίλος (και τότε συνάδελφος) Χρήστος Παπαρούνις 8-9 το βράδυ στην δική του εκπομπή, και μιας και έτυχε να είμαι και εγώ εκείνη την ώρα στο σταθμό θα το δοκιμάζαμε παρέα. Εκει που μιλούσε στον αέρα, είπε κάτι για μένα και πήγα στο μικρόφωνο να απαντήσω..
Πήγα εκεί, μιλούσα για κάνα δίλεπτο, εντωμεταξύ έβλεπα τον Παπαρούνη ο οποίος είχε πάει με την καρέκλα ποιο πίσω και είχε λιώσει στο γέλιο..
Παραξενεύτηκα γιατί δεν έλεγα και κάτι τόσο γελοίο ποια! Και γυρίζω και βλέπω στην κονσόλα να μην "παίζουν" οι ενδείξεις την ώρα που μιλάω, όπως είχα συνιθίσει να γίνεται πάντα με τα παλία μικρόφωνα..
Για να σε πάρει καλά αυτό το μικρόφωνο (και να παίζουν και οι ενδείξεις) πρέπει να μιλάς απο συγκεκριμένη θέση, αλλιώς ναι μεν σε πέρνει αλλα δεν είναι τόσο ισχυρός ο ήχος για να παίξουν οι ενδείξεις.
Για να μην τα πολυλογώ, μόλις είδα τις ενδείξεις να μην ανάβουν σε συνδιασμό με το γεγονός οτι έβλεπα τον Παπαρούνη να έχει λιώσει στο γέλιο,
νόμιζα οτι δεν ήμουν στον αέρα και με δούλευε αυτός για να με κάνει να μιλάω μόνος μου και εκτός αέρα (να μιλάω τσάμπα δηλαδή :p). Και χώρις να το πολυσκεφτώ, του λέω ψιλοτσαντισμένος (και υπενθυμίζω αφού νόμιζα οτι είμαι εκτός αέρα¨):
-Ρε Παπαρούνη άντε και γ........!
Και με το που το λέω αυτό παιδιά, παίξαν κανονικότατα οι ενδείξεις και ακούστηκα καμπάνα έξω.....

Τέτοια ξευτίλα OnAir δεν έχω ξαναπάθει...

Μαζεύτικα σε μια γωνία στο στούντιο και προσπαθούσα να καταλάβω και εγώ ο ίδιος το τί έκανα...


ΥΓ: Το καλό είναι πως και στις δύο περιπτώσεις και των δύο σταθμών οι διευθύνσεις τους το πήραν τόσο χαλαρά μέχρι χιουμοριστικά μπορώ να πώ και αντί για να μου την πούν.. γελούσαν και οι ίδιοι!

Πάλι καλά δηλαδή...

Αυτά για την ώρα!

Ααα, και εκεί στον Free, να προσέχετε τον φίλο μου τον Νάσο, είναι απο τα καλύτερα παιδία και απο τα πιο ταλαντούχα στο ραδιόφωνο άτομα, με πάθος και φυσικά τα προσόντα (κυρίως τη φωνή - έχει φοβερή φωνή)..

Διαμαντής Κ.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 16 Φεβ 2006, 12:30 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Φοβερες οι ιστοριες σου Διαμαντη!!!
Παντως μην ανησυχεις, με προσεχουν στον Free Fm δεν εχω παραπονο...
Στα πουπουλα με εχουν Razz
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Nibelungen
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Oct 11, 2005
Μηνύματα: 29
Πόλη/Χώρα: Τρίτος Πλανήτης

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 16 Φεβ 2006, 12:45 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

χαχαχα....ωραία ιστορία...Το ραδιόφωνο, έχει πολλές τέτοιες ''ιστορίες για αγρίους''.

Τώρα, με αφορμή αυτά, θυμήθηκα λοιπόν το ...καψόνι που μου κάνανε όταν βγήκα για πρώτη φορά στον αέρα, στο Λονδίνο στο BBC World...

Όπου ο συμπαρουσιαστής (παλιά καραβάνα) κάθεται απέναντί μου και με το που ανάβει το κόκκινο φως και πρέπει εγώ σοβαρά και κοφτά ψυχρά και ουδέτερα αλά BBCνα διαβάσω ειδήσεις , με το που ανοίγω το στόμα μου, αρχίζει τις πιο παρανοϊκές γκριμάτσες και χειρονομίες για να με κάνει να γελάσω , ουσιαστικά για να τεστάρει το πόσο μπορώ να μείνω ''πάγος'' στο τι συμβαίνει γύρω μου. Έχασα 100 κιλά ιδρώτα, έπαιρνα κάτι βαθιές αναπνοές μέχρι σκασμού, είχα καρφώσει το βλέμμα μου στο κέντρο του μικροφώνου , δάγκωνα τα χείλη μου στις παύσεις, πάτησα μια δυο φορές το λεγόμενο κουμπί του βήχα (κλείνει το μικρόφωνο όσο το κρατάς πατημένο για να βήξεις) και έβγαλα μια παλαβή κραυγή εκτόνωσης, τέλος πάντων τα κατάφερα να βγάλω το δελτίο όπως έπρεπε. Με του έπεσε το μουσικό σήμα τέλους, ξεσπάσαμε και οιο δυο σε αδιανόητο γέλιο μέχρις υστερίας για καμιά δεκαριά λεπτά και καταλήξαμε στο bar του BBC πίνουμε μπύρες.

Αρκετό καιρό αργότερα, υπέβαλλα κάποιον νεοσσό στο ίδιο μαρτύριο ακριβώς...

''Μπιμπισιώτικη'' παράδοσις γαρ!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 18 Φεβ 2006, 22:52 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Με αφορμη την συνεχεια της "ραδιοφωνικης ιστοριας" σας, πραγματικα αισθανομαι περιεργα που δεν μπορεσα να ακουσω καποια εκπομπη σας! Αν ολα αυτα γινονταν το 2000 σιγουρα θα ημουν ενας απο τους πολλους στο νεοκλασικο κτιριο....
Υπαρχει δυνατοτητα να "ανεβασετε" στο internet καποια εκπομπη? η καποια αποσπασματα? Εχετε φανταζομαι καποιο αρχειο... Rolling Eyes
Θα ηταν οτι καλυτερο για μας τους νεοτερους...
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
prevezana
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Jan 02, 2006
Μηνύματα: 42
Πόλη/Χώρα: Πρέβεζα-Ιωάννινα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Κυριακή 19 Μαρ 2006, 02:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

διαμαντη...αυτη την ιστορια με τον Παπαρουνη...(μα να χασω εγω τετοιο γελιο??)..
φανταζομαι ο Χρηστος δεν ξερει οτι εχει δημοσιευτει στο net???
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
hellasaudio-com
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Jun 22, 2005
Μηνύματα: 11

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Κυριακή 19 Μαρ 2006, 02:53 GMT    Τίτλος Μηνύματος: hm Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ε καιρός είναι να το μάθει λοιπόν! Θα δεί καμια μέρα κανένα φίδι τυλιγμένο στη βάση του μικροφώνου και θα φύγει σαν βρεγμένη γάτα απο το Studio...!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©