Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641057
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Σήμερα ακούτε τους 88,9 για τελευταία φορά...
Σελίδα Προηγούμενο  1, 2
 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 09:15 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply Απαντηση με παραβολή κειμένου

Παρακαλουθώ την συζήτηση εδώ και μέρες. Και θα συμφωνήσω και απόλυτα με το post του Αδάμου που έγινε σε άλλο topic. Επιπλέον όμως θα ήθελα προσθέσω ότι:
Αντί να είμαστε ευχαριστημένοι που όλοι εμείς εδώ μέσα, περάσαμε ή μερικοί είναι ακόμα λίγο ή πολύ στον χώρο αυτό.
Αντί να είμαστε υπερήφανοι που μπορέσαμε να βάλουμε το μικρό ή μεγάλο λιθαράκι στο ραδιόφωνο με τον τρόπο μας.
Αντί να σκεφτόμαστε πόσο ωραία και όμορφα περάσαμε εκείνα τα χρόνια ή ακόμα περνάνε μερικοί από εμάς.
Αντί να σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί είμαστε που ζήσαμε όλοι εμείς κάποια πράγματα, που άλλοι τα διαβάζουν τώρα και δεν ξέρουν για τι λέμε.
Καθόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε τι κακό έκανε ο Τζερόνυμο στο ελληνικό ραδιόφωνο. Προσπαθούμε να αναλύσουμε τις προθέσεις του FreeFM και της κάθε νέας προσπάθειας. Και ρωτάω εγώ, ποιος ο λόγος για όλα αυτά; Έχει κανείς πάθει τόσο μεγάλο κακό από αυτές τις ιστορίες;
Μήπως είναι τελικά η ζήλεια το μεγάλο κακό του Έλληνα. Ας θυμηθούμε και τότε στα "αγνά" ερασιτεχνικά χρόνια όπως μας αρέσει να λέμε, τις τάπες, τα καρφώματα, τις απειλές και άλλα πολλά που έχουμε περάσει.
Και όσο αφορά το περίφημο "Ερασιτεχνικό" ραδιόφωνο στα FM. Το έχουμε κάνει πιπίλα, τότε και τότε και τότε και όλα τα συγκρίνουμε με αυτό. Παιδιά ήταν τότε. Πάει όμως τελείωσε, έκλεισε ο κύκλος του, όσο και να πονάει έτσι είναι. Έχουν περάσει 15-20 χρόνια, ο κόσμος έχει αλλάξει, η τεχνολογία το ίδιο και ακόμα κάνουμε συγκρίσεις σε εντελώς ανόμοια πράγματα.
Γι' αυτό λοιπόν ας μην κρίνουμε από πριν τις νέες προσπάθειες και ας σεβόμαστε την ιστορία.
Τελικά έχω καταλάβει ότι η όλη φαγομάρα είναι η εξής. Οι εναπομείναντες ερασιτέχνες πλέον δεν μπορούν να ακουστούν. Οι πολλοί φιλόδοξοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν μείνει στον δρόμο. Με αποτέλεσμα να κατηγορούνται τα πάντα από τα παλιά μέχρι και τα καινούρια.
Στο κάτω κάτω όποιος έχει τα @@@@ ας σκάσει τα εκκατομυριάκια να πάρει κιλοβατικό μηχάνημα, να στήσει studio, να σηκώσει κεραία στο βουνό και να αποκτήσει τις σωστές διασυνδέσεις. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού σήμερα το 2005, θέλουμε δεν θέλουμε και ας το πάρουμε απόφαση.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 09:47 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ...radio never dies... Απαντηση με παραβολή κειμένου

Παραθέτω τι εγραψε ο Νίκος Αδάμου σε άλλο Post.

«Τι τελικά σημαίνει ερασιτέχνης ?
Αυτός που ανοίγει ένα μηχανηματάκι και κάνει εκπομπή για το κέφι του ?
Εγώ πάντως ως ερασιτέχνης 20 χρόνια το ίδιο ευχαριστιέμαι και χαίρομαι όταν ανοίγω και ακούγομαι στο τετράγωνο μου. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ποιος είναι από πάνω κάτω αριστερά η δεξιά... το κέφι μου το κάνω.»

Συμφωνώ απόλυτα αναφορικά με το

1. εάν αξίζει να είσαι ακόμα ερασιτέχνης,
2. εάν υπάρχει ακόμα ερασιτεχνικό ραδιόφωνο

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.
ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΑ ΖΕΙ ΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ - ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ…


Orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 11:52 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply Απαντηση με παραβολή κειμένου

Λοιπόν τέθηκε η ερώτηση τι είναι ραδιόφωνο.
Επειδή το ματαιόδοξος που είπε ο φίλος orban πήγαινε σε μένα. Θα σας πω τι είναι για μένα το ραδιόφωνο. Πως το ορίζω. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά είναι προσωπική μου γνώμη.
Το ραδιόφωνο είναι ένα μέσο διασκέδασης του κοινού. Είναι ένα ταξίδι μέσα στην μουσική που σου προτείνει ο εκάστοτε παραγωγός. Με την μουσική που επιλέγει και το πως θα μιλήσει, σε χαλαρώνει και πραγματικά νιώθεις όμορφα όταν το ακούς.
Για να υπάρχει ραδιόφωνο πρέπει να υπάρχουν τρία πράγματα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ο κόσμος που ακούει και η καλή μουσική που τους ενώνει. Και το βασικότερο από τα τρία είναι ο κόσμος που ακούει.
Το ραδιόφωνο δημιουργήθηκε για να το ακούνε. Δεν νοήται ραδιοφωνικός σταθμός χωρίς κόσμο να τον ακούει.

Το ραδιόφωνο δεν είναι ιδιοκτησία κάποιου. Και δεν είναι προσωπική απασχόληση και hobby μόνο για έναν. Είναι γρανάζι της κοινωνίας και ενώνει πολλούς ανθρώπους. Την εποχή των ερασιτεχνών γαλουχήθηκε μία ολόκληρη γενιά. Μετέπειτα με τους ιδιωτικούς η επόμενη γενιά και πάει λέγοντας.
Τώρα αν έχουμε φτάσει στο σημείο να ανοίγουν σήμερα κάποιοι ρομαντικοί ερασιτέχνες και να παίζουν μουσική μόνο για πάρτη τους. Και όχι μόνο ερασιτέχνες αλλά και κιλοβατικοί σταθμοί. Αυτό είναι άλλο θέμα, και το έχουμε συζητήσει που οφείλεται. Καλά κάνουν δεν λέω, αλλά εγώ προσωπικά δεν το κάνω και αυτός ο λόγος ήταν που τα έκλεισα. Γιατί δεν υπάρχει πλέον αυτή η μαγεία και η αμφίδρομη σχέση με το κοινό, μάλλον έχει χαθεί...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Adamou
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Jan 12, 2004
Μηνύματα: 37

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 13:37 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητέ κύριε Δημήτρη DSP κατηγορείς κάποιον έμμεσα πλην όμως δε μας λες και το πλήρες όνομα σου. Γιατί προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με αερολογίες. Ξέρεις εσύ για διαμερίσματα σε Εξάρχεια και ζωγράφου και δεν ξέρω εγώ εδώ και 17 χρόνια ?
Ράδιο αρβύλες ξέρω και εγώ να λέω άπειρες που κυκλοφορούν για πολλούς.
Πρέπει να μάθεις ότι πριν κατηγορήσεις κάποιον πρέπει και να είσαι έτοιμος να στηρίξεις και τις κατηγόριες σου.

Αγαπητέ κύριε Copier και εμένα δε μου αρέσουν τα 090 και γι αυτό δε συμμετέχω και δεν ακούω αυτούς που τα έχουν. Κρίση έχω και γυρίζω τη βελόνα του ραδιόφωνου όπου μου αρέσει...Εσένα σε υποχρέωσε κανείς να πάρεις στο 090 του Groovy?
Για την ιστορία και μόνο θα πρέπει να ξέρες λίγο καλύτερα τα των παρασίτων.
Όσον αφορά τον Ελλαδα.Οι άδειες τότε των σταθμών έγραφαν μέγιστη ισχύ εκπομπής 500 watt.Και ο Groovy αυτό έκανε από τα τουρκοβουνια.Και έρχεται μετά ο Ελλάδα και ανοίγει από τον Υμηττό με 5KW ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Πως σου φαίνεται ? λογικό ?
O Groovy δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τον LIFE εκτός από τη συχνότητα του.Ερχεται και ανοίγει ΧΩΡΙΣ άδεια στους 89,15 και ΟΧΙ στους 89,2 όπως λανθασμένα γράφεις δημιουργώντας πρόβλημα στον jeronimo.Γιατί όχι στους 89,25 ? και τέλος πάντων γιατί να ενοχλείς κάποιον με άδεια τη στιγμή που οι σταθμοί με το νόμο πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 300 χιλιοκύκλους ?
Πήγες καμία βόλτα τότε στις περιοχές που «έβλεπαν» καλά τα πυροβολεία να δεις το πρόβλημα που είχε ο Groovy ?
Όσο για τα πιπίνια πάλι που είναι το πρόβλημα σου. Ο Groovy δεν αρνήθηκε ποτέ ότι το κύριο μέρος του ακροατηρίου του ήταν νεανικό. Ποιος ήθελες να έρθει στα πάρτι ? ο πενηντάρης ?

Παρακαλώ πολύ αυτούς που κατηγορούν , να στηρίζουν τα στοιχεία τους , και όπως ισχύουν και τώρα στην ΕΕΤΤ μόνο οι επώνυμες καταγγελίες.

Αδαμου Νίκος.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 14:03 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Παιδια, να ρωτησω ενα πραγμα...

ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΚΡΟΑΤΗ τι τον ενδιαφερουν ολα αυτα? Τι τον ενδιαφερει ποιος εκανε και τι και αν ηταν ασχημο?

Τιποτα...

Τον απλο ακροατη ραδιοφωνου τον νοιαζει να ανοιγει το ρημαδι και να ακουει τη μουσικουλα του, τις ειδησουλες του, το χαβαλε του κλπ.

Τι παει να πει οτι ο ερασιτεχνης ειναι πιο μερακλης απο τον επαγγελματια? Δεν θα τον νοιαξει αυτον που ακουει. Τι παει να πει οτι καποιος εκανε βρωμια για να ακουστει ο δικος του σταθμος? Δεν θα τον νοιαξει, δεν το ξερει.

Με αυτη την κουβεντα που διαβαζω εδω και λιγες μερες, και στην οποια ελαβα μερος καταλαβα ενα πραγμα.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, εμεις δινουμε στον κοσμο, το απλο κοινο κινητρα να μην ακουει ραδιοφωνο, και οπλα στους εκμεταλλευτες του να πολεμανε.

Οποιος διαβασε αυτα τα posts καταλαβε ενα πραγμα, οτι υπαρχει μγαλη φαγωμαρα, φθονος, βρωμια και δυσωδια κανοντας τον την επομενη φορα που θα παει να ανοιξει το ραδιοφωνο να... προτιμησει το cd...

Ισως αυτη η κουβεντα δεν θα επρεπε να ειναι δημοσια και ομολογω οτι στεναχωριεμαι που ημουν και εγω απο αυτους που ελαβαν μερος.

Deep_Oblivion
http://stavropoulos.bravehost.com
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
DSP
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Aug 27, 2005
Μηνύματα: 81
Πόλη/Χώρα: Βούλα, Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 14:08 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητέ Νίκο,

Τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα αν ψάξεις λίγο ακόμη το προφίλ μου.
Θα σου θυμίσω δε ένα πρωινό στον Hit στη Συγγρού ( γιατί ίσως χρειαστεί να γνωριστούμε από την αρχή ), που έπαιζες με κάποιο Νίκο ( με συγχωρείς που δεν θυμάμαι το επώνυμο ), και συγχρονίζατε το τραγούδι που έπαιζαν ο Hit και ο JG. Το θυμάσαι αυτό ; Τότε είχες ένα πράσινο αυτοκίνητο αν θυμάμαι καλά ;

Όπως και να'χει, το περί Εξαρχείων είναι πραγματικό γεγονός, όπως και τα διάφορα ακατονόμαστα με ΑΝΗΛΙΚΑ από στελέχη του σταθμού εκείνου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορούν να ειπωθούν in public για λόγους που πολύ εύκολα καταλαβαίνεις κι εσύ.

Δημήτρης
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail MSN Messenger
Adamou
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Jan 12, 2004
Μηνύματα: 37

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 15:09 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Στο προφίλ σου δεν έχει τίποτα εκτός από το email σου και την περιοχή σου.
Τέλος πάντων εφόσον τα "στοιχεία" σου δεν μπορούν να γραφούν εδώ όπως λες, τότε καλύτερα να μην έγραφες τίποτα γιατί έτσι το μόνο που κατάφερες ήταν να εντυπωσιάσεις.
Επειδή μάλλον θα πρέπει να σε ξέρω αλλά όχι καλά όπως και δεκάδες άλλους που έχω συναντήσει κατά καιρούς στα ραδιόφωνα , καταλαβαίνω ότι ξέρεις ακόμα λιγότερα για τα του συγκεκριμένου σταθμού.
Και συμφωνώ με τον Deep_Oblivion στο ότι και εγώ νοιώθω τρομερά άσχημα που αναγκάστηκα να συμμετέχω σε αυτή την κουβέντα...
Ελπίζω να μη συνεχιστεί για πολύ τουλάχιστον..
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 15:26 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ (Χ) Απαντηση με παραβολή κειμένου

Μια φορά και έναν καιρό ήταν 2 αγρότες. Ήταν γείτονες, συνομήλικοι, και είχαν ακριβώς την ίδια περιούσια.
Κάθε πρωί, ξημερώματα, πήγαιναν στο χωράφι να οργώσουν και γύριζαν κατάκοποι αργά τη νύχτα στο σπίτι τους. Αυτό συνέβαινε για πολλά χρόνια .
Ο ένας από τους 2 αγρότες όμως κάθε βράδυ προσευχόταν στο Θεό και έλεγε¨. Θεούλη μου δεν μαγαπάς, Θεούλη μου δεν μαγαπας..
Κάποια στιγμή αφού κουράστηκε ο Θεός να ακούει το καθημερινό παράπονο του άμοιρου αγρότη, εμφανίζεται μπροστά του και του λέει.
Ποιο είναι το παράπονο σου? γιατί ο γείτονας σου δεν παραπονιέται όπως εσύ?
Και ο αγρότης με μισολογα του απήντησε. Κάθε πρωί πάμε στο χωράφι παρέα με το γείτονα μου να οργώσουμε ο καθένας το χωράφι του αλλά μόνο εμένα μου βγαίνει η πίστη. Έκπληκτος ο Θεός τον ρώτησε τι εννοεί και ο αγρότης Του απήντησε.
Εγώ οργώνω και σπρώχνω το αλέτρι με τα χέρια ενώ ο γείτονας μου έχει ένα γαιδουρακι που τραβάει το αλέτρι και έτσι δεν κουράζεται, ενώ εγώ πεθαίνω στη σκληρή δουλειά. Ο Θεός λυπημένος παραδέχτηκε ότι αδίκησε τον άτυχο αγρότη και του είπε. Έχεις δίκιο, σε αδίκησα. Θα κάνω δώρο ένα γαιδουρακι και σε σένα.
Και του απαντά ο αγρότης.
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΕ ΘΕΕ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ???? ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣ…Η ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΘΕΛΩ!!!!!!!


Αυτός είναι ο Έλληνας.
Αυτοί είμαστε εμείς.
Τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα ζώα.

Γιαυτο δεν πάει μπροστά η χώρα. Γιαυτο και όλοι οι ερασιτέχνες δεν μονιάζουνε, δίνει στεγνά ο ένας τον άλλο, και το ραδιόφωνο προχωράει μόνο για τους επιχειρηματίες που έχουν σύμμαχο το κέρδος ενώ οι ερασιτέχνες έχουν εχθρό τους ο ένας τον άλλο και τρωγόμαστε μεταξύ μας…

Όσον αφορά τον φίλο μου τον DJ 835 που είπε

…Γιατί δεν υπάρχει πλέον αυτή η μαγεία και η αμφίδρομη σχέση με το κοινό, μάλλον έχει χαθεί...

Να του θυμίσω μια σοφή κουβέντα του Μάο.

…ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ
ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ…


orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 17:08 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Νομίζω καλύτερα να σταματήσουμε εδώ πριν αρχίσουν οι προσωπικές επιθέσεις και παρεξηγήσεις κλπ

Και να σας πω κάτι σαν ακροατής? Το γούστο στο ράδιο είναι όπως με τις γυναίκες, δηλαδή άκρως υποκειμενικό. `Αλλος θέλει ν'ακούει μουσική, άλλος να συζητάει με τον παραγωγό, άλλος ν'ακούει συζητήσεις κ.ο.κ. Γι'αυτό λοιπόν όσο και να τρώγεστε σεις μεταξύ σας, να το πω ωμά, στα απ'αυτά του κάθε ακροατή τι γίνεται στα παρασκήνια και μεταξύ σας. Αυτός την επιλογή του την έχει κάνει

Χαλαρώστε λοιπόν..
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 19:24 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

DSP έγραψε:
όπως και τα διάφορα ακατονόμαστα με ΑΝΗΛΙΚΑ από στελέχη του σταθμού εκείνου


Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύονται τέτοια πράγματα εδώ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!
Εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά και να υπήρχαν δεν μας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο θίγονται όλοι που έχουν περάσει από τον χώρο του ραδιοφώνου και γενικότερα το ραδιόφωνο.
Αλήθεια τι θα νομίζει ο κόσμος για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς όταν διαβάσει αυτό το πράγμα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!
Λυπάμαι πολύ που συμμετείχα και εγώ σε αυτή την συζήτηση. Νόμιζα ότι ήταν μια ραδιοφωνική συζήτηση όπου ο καθένας κατέθετε την άποψή του. Λυπάμαι πραγματικά...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 19:27 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Σσσσ, ο moderator κοιμαται...

Deep_Oblivion
http://stavropoulos.bravehost.com
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 27 Σεπ 2005, 19:51 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Deep_Oblivion έγραψε:
Σσσσ, ο moderator κοιμαται...

Deep_Oblivion
http://stavropoulos.bravehost.com


ο moderator θα κοιμηθεί μετά το ματς Cool
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 28 Σεπ 2005, 01:01 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν ξέρω αν όσα γράφει ο DSP είναι αλήθεια, και ούτε θα ψάξω να μάθω. Αλλά νομίζω οτι μπερδεύεσαι λίγο, Δημήτρη. Πιστεύεις ότι αυτά που λες περί ανηλίκων δε θα είχαν συμβεί αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος σταθμός; Και αν δηλαδή στους υπαλλήλους μιας εταιρίας περιλαμβάνονται κάποιοι που στην ιδιωτική τους ζωή παρανομούν και φέροντα ανήθικα, σημαίνει ότι η εταιρία είναι ανήθικη και πρέπει να κλείσει;

Eπίσης γιατί γιόρτασες την αυτοκτονία του Kurt Cobain; Βελτιώθηκε η ζωή σου και ο κόσμος όταν πέθανε; Mήπως γιόρτασες και με τον Ιan Curtis (δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι); Με τον Michael Hutchence; Kαι κατά ποιον τρόπο πιστεύεις ότι είναι λογικό να παραλληλίζεις τo θάνατο του Kurt Cobain με το κλείσιμο του JGRS;

Προς dmitspan: Κλείδωσέ το, το τιμημένο...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
DSP
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Aug 27, 2005
Μηνύματα: 81
Πόλη/Χώρα: Βούλα, Αθήνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 28 Σεπ 2005, 10:38 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Φίλε Oblitron,

θα ξεκινήσω απαντώντας σου από τα εύκολα : τον Cobain.

Θα σού πώ πως είναι απλά θέμα γούστου, και ελπίζω να μπείς λίγο στον τρόπο σκέψης μου : σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες που πέρα από το έργο τους περνάνε και σωστά μηνύματα στους αποδέκτες της δουλειάς τους.

Σου ακούγεται ίσως λίγο οπισθοδρομικό, αλλά δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που περνάνε λάθος μηνύματα, και δίνουν λάθος παραδείγματα. Επίσης νομίζω πως η εποχή "Sex Drugs & Rock N' Roll" πέρασε ανεπιστρεπτί. Γι αυτό και χάρηκα όταν έφυγε. Ίσως αν η μουσική του ήατν απλά ήχος και δεν έπρεπε να ανεχτώ και την εικόνα η γνώμη μου να ήταν άλλη.

Αν βρεθεί στα χέρια σου ποτέ, ρίξε μια ματίά σε συναυλία του Mike Oldfield ( οποιαδήποτε ), και παρατήρησε την συμπεριφορά του, και τη συμπεριφορά όλων των μουσικών από πίσω : απλοί, ευγενικοί, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.

Κι εδώ συσχετίζω τα δύο θέματα : όταν έχεις ένα μέσο που απευθύνεται σε ένα τόσο ευαίσθητο target group όπως το 12-18, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ελέγχεις τα στελέχη σου, και να κρατάς το τρένο στις σωστές ράγες. Εκεί τους κατηγορώ. ΔΕΝ παροτρύνεις το παιδάκι των 12 ετών να παίρνει σε 090, ΔΕΝ απαντάς στο ίδιο παιδάκι "καλός πουστάκος είσαι", ΔΕΝ γυρίζεις τη συζήτηση στο sex, γιατί το παιδάκι λαμβάνει λάθος μηνύματα. Κι εδώ πολύ λογικά θα αναρωτηθείς " γιατί, το παιδάκι από τον JG περίμενε να τα μάθει;". ΚΑΙ από εκεί.

Είναι λάθος προσέγγιση ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε ; Μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Kiss για αναξέλεγκτη συμπεριφορά ; Ή άλλους σταθμούς του 12-18 πέρα από τον Ατλαντίς ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ! Και ίσως εμάς να μην μας αγγίζει πλέον γιατί περάσαμε τα -άντα, αλλά από πίσω έρχονται κι άλλες γενιές, κι επιδή οι περισσότεροι ξέρετε τι δύναμη έχει το μέσο "Ραδιόφωνο", καταλαβαίνετε πως η ορχήστρα φαλτσάρει ώρες ώρες...

Σχετικά δε με όσα είπε το Σάββατο ο "mz", οφείλουμε να δεχτούμε πως σε αρκετά σημεία έχει δίκιο. Σε άλλα πάλι είναι λίγο αυθαίρετος. Το τελικό δικό μου συμπέρασμα είναι πάντως ότι καθόμαστε και τρωγόμαστε χωρίς λόγο.

Δημήτρης
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail MSN Messenger
E_N_A
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Sep 19, 2005
Μηνύματα: 13

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 28 Σεπ 2005, 14:23 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Καταρχάς δεν αντιλαμβάνομαι την λογοκρισία, για ποιον λόγο? Μπορεί κάποιοι να παρεκτράπηκαν αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το κλείδωμα του καναλιού…Αλίμονο αν στην Δημοκρατική Ελλάδα του 2005 δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει την γνώμη του ελευθέρα και δημόσια!! Τι απόψεις είναι αυτές Οblitron περί κλειδώματος?
Λυπάμαι αλλά πρέπει να συμφωνήσω σε αυτό το σημείο με τον DSP καθώς και εγώ σαν ακροατής πολλές φορές ήρθα σε δύσκολη θέση ακούγοντας παραγωγούς του JGRS (μεσημεριανής ζώνης ) να κάνουν σεξουαλικά σχόλια αναφερόμενοι σε ακροατές. Λυπάμαι ακόμα, γιατί είχα την ατυχία να γνωρίζω (ήμασταν τότε συμμαθητές) κοπέλα που διατηρούσε σχέση επίσημη (?!), πήγαινε από τον σταθμό και πολλές φορές έβγαινε και στον αέρα (ίσως κάποιοι κάτι να κατάλαβαν). Λυπάμαι όμως ακόμα περισσότερο που αναγκάστηκα να αναφερθώ σε αυτά (για τους δύσπιστους).
Τελειώνοντας ήθελα να πω, πως ο Groovy μας μεγάλωσε…τα εφηβικά μας χρόνια πρωταγωνιστούσε σε καθημερινή βάση. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που αναφερόμαστε σε μελανά σημεία του σταθμού…τον θέλαμε τέλειο αλλά ξεχάσαμε πως κανείς δεν είναι τέλειος….πως θα μπορούσε να είναι ένας σταθμός με ανθρώπινο δυναμικό???!!?? Έτσι είναι…μια ιστορία…δεν έχουμε παρά να την σεβαστούμε! Wink
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 28 Σεπ 2005, 16:00 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

O jg είχε χάσει από καιρό τους μουσικούς του ακροατές, επειδή προτίμησε να περάσει σε άλλο κοινό, ίσως και με λάθος μηνύματα. Προσωπικά, ποτέ δε μπήκα στον κόπο ν'ακούσω ούτε 2 λεπτά εκπομπής απ'αυτές που έλεγε το κάθε χαμένο τον πόνο του.. Κακήν κακώς ο JG εκμεταλλεύτηκε με το χειρότερο τρόπο προς όφελός του τους ευάλωτους ακροατές του. Θέλεις να δίνεις συμβουλές στους νέους; Κάντο με τρόπο και όχι με 090 και κερδοσκοπικούς λόγους. `Ομως δε φταίει ο σταθμός γι'αυτό, είναι ο τελευταίος που φταίει. Φαντάζομαι όλοι μας περάσαμε απ'την εφηβεία και είχαμε προβλήματα, όμως δε θυμάμαι ούτε τον εαυτό μου ούτε κάποιο φίλο να κλαίγεται στο ραδιόφωνο και να ζητάει λύσεις από κει. `Οταν είχα κάτι εμπιστευόμουνα τους φίλους μου ή έβρισκα μόνος τη λύση.

`Οπως και να 'χει για το συγκεκριμένο θέμα, τέλος καλό (όλα καλά όμως? Rolling Eyes )

Το θέμα είναι ό,τι και να συζητάμε εδώ μέσα καλό είναι να αντικρούεται με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές επιθέσεις και αλλοπρόσαλες κατηγορίες..
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Κυριακή 2 Οκτ 2005, 12:32 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Για διάφορα που γράφτηκαν (και) εδώ ο Τάκης Φωτίου, χρόνια συνάδελφος στον Jeronimo Groovy, από αρχής μέχρι και τέλους του σταθμού, παρών σε όλες τις αλλαγές που πέρασε ο σταθμός, σχολιάζει στο blog του ( http://takisfotioy.blogspot.com )


Quote:
Κάποιοι σχολίασαν τον σταθμό αρνητικά λέγοντας την άποψή τους και την σέβομαι απόλυτα.

Εχω μάθει να σέβομαι τις απόψεις που ειναι καλοπροαίρετες και δέν προσβάλουν εμένα η άλλους ανθρώπους.

Μια απο τις απόψεις αναφέρεται στην νυχτερινή ζώνη την οποία χιλιάδες αγάπησαν και χιλιάδες μισησαν.

Εγώ αυτο το λέω επιτυχία.

ΤΑ παιδιά της νύχτας που για 7 ολόκληρες ώρες μπροστά σε ένα μικρόφωνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτο εγω τους σέβομαι πιο πολύ απο τον καθένα άλλον που πηγαινει σε ενα ραδιόφωνο κάνει 2 ωρίτσες ακούραστες και μετά την κοπανάει για να πάει οπου θέλει.

ΝΑΙ σίγουρα τα 9011 έχουν το κόστος τους αλλα οι απόψεις οι παλιές περι 90 ανήκουν στο παρελθον αφου πια ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ τα χρησιμοποιούν μέρα-νύχτα για να μπορέσουν να βγάλουν τα έξοδά τους.

Στον όμορφα αγγελικά πλασμένο κόσμο μερικών ακροατών που νομίζουν οτι τα χρήματα βγαινουν απο τα δέντα σίγουρα τους ενοχλεί.

Εγω τα 90 τα λέω ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στους ξενύχτηδες παρουσιαστές . ΚΑνένας δεν σας πίεσε να τηλεφωνήσετε.Κανένας δεν σας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο.Κανένας δεν σας ζήτησε να πληρώσετε για να ακούσετε.

Το νυχτερινό ραδιόφωνο είναι μια πολυέξοδη υπόθεση για τα ραδιόφωνα-διπλοι μισθοί,διπλές νυχτερινές βάρδιες .Δεν αντέχεται.

Η νυχτερινή ζώνη,το TALKRADIO δηλαδη, είναι μια ιδέα,μια παρέα μοναδική και ΔΕΝ πρέπει να λείπει απο το ελληνικο ραδιόφωνο.

Το οτι ΟΛΟΙ ασχολούνται μαζί του είναι η μεγαλύτερη επιτυχια του

Ps. Αν δέν κάνεις ραδιόφωνο ,δέν μπορείς να καταλάβεις τί σημαίνει ραδιόφωνο επικοινωνίας.Τώρα που ολα τα ραδιόφωνα έγιναν super market και το megamix κάνει ΟΛΗ την δουλειά,όσοι αγαπάτε αυτο το ταλαιπωρημένο μέσο ,αντί να το βομβαρδίζετε απλα στηρίξτε το γιατι σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν μόνο 3-4 ραδιόφωνα σε 2-3 πανίσχυρα γκρούπ και μετά θα καταντήσετε σαν εναν κακόμοιρο αναγνώστη που μου έστειλε μήνυμα οτι ευχαριστεί τον ΑΛαφούζο που αγόρασε τον σταθμό και γλύτωσε απο εμάς.

Είμαι σίγουρος οτι θα είναι ο ιδιος άνθρωπος που δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει τίποτα στην ζωή του και φυσικα δεν κατάφερε ποτέ να μπεί στον Jeronimo .Βλέπετε το αλάθητο ένστικτό μας απομάκρυνε και έκοβε απο νωρίς ανθρώπους που ουδεμία σχέση είχαν με το ραδιόφωνο.

ps2. Αν διαβάζατε τα sms που έπαιρναν οι βραδυνοί παρουσιατές θα τρίβατε τα μάτια σας.Αυτα τα παιδιά έχουν απίστευτη υπομονή ,απίστευτη δύναμη και αγάπη για το ραδιόφωνο τόσο μεγάλη που απλα δέν τους έδιναν σημασία.

ps3. Κάτι μου λέει οτι σύντομα θα τα ξαναπούμε..
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Κυριακή 2 Οκτ 2005, 15:23 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τάκης Φωτίου @ http://takisfotioy.blogspot.com έγραψε:

ΝΑΙ σίγουρα τα 9011 έχουν το κόστος τους αλλα οι απόψεις οι παλιές περι 90 ανήκουν στο παρελθον αφου πια ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ τα χρησιμοποιούν μέρα-νύχτα για να μπορέσουν να βγάλουν τα έξοδά τους.

Στον όμορφα αγγελικά πλασμένο κόσμο μερικών ακροατών που νομίζουν οτι τα χρήματα βγαινουν απο τα δέντα σίγουρα τους ενοχλεί.

Εγω τα 90 τα λέω ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στους ξενύχτηδες παρουσιαστές . ΚΑνένας δεν σας πίεσε να τηλεφωνήσετε.Κανένας δεν σας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο.Κανένας δεν σας ζήτησε να πληρώσετε για να ακούσετε.


Ακριβώς, τώρα μιλάει σωστά ο Τάκης, αντίθετα με ό,τι μπούρδες έχουν ειπωθεί παραπάνω. Μπορεί σε μερικούς από εμάς να μη μας άρεσε η ζώνη αυτή, εμού συμπεριλαμβανομένου, όμως είναι καθαρά θέμα επιλογών και αντικειμενικότητας. Εγώ θέλω ν'ακούω τη μουσικούλα μου στο ράδιο, ο άλλος θέλει ν'ακούει αθλητικά, ο άλλος ειδήσεις και σχολιασμούς και ο παράλλος να μιλάει για τα προσωπικά του. Το ραδιόφωνο δεν είναι προς κρίσην, αλλά προς επιλογήν, γι'αυτό υπάρχει ένα τόσο μεγάλο εύρος συχνοτήτων, για να υπάρχουν και άπειρες επιλογές.
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 25 Σεπ 2007, 23:25 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Ο Κώστας Γαλανός (παράξενα-ανεξήγητα φαινόμενα) στο TV stars Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αν και λίγο αργά μια πρόταση για απόψε...

Ο Κώστας Γαλανός, βοηθός του Κώστα Μυλωνά από τον Τοπ FM και τον Διαυλο 10 και παρουσιαστής των "ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ" το 1989-90 στον Jeronimo εμφανίζεται απόψε (αν αληθεύει το τρειλερ) στο TV STARS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ, στις 11.30 στον ALPHA...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα Προηγούμενο  1, 2
Σελίδα 2 από 2

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©