Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641072
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

ΤΟ Αθηναϊκό ραδιόφωνο πάει από το κακό στο χειρότερο

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 25 Μαι 2005, 23:33 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ΤΟ Αθηναϊκό ραδιόφωνο πάει από το κακό στο χειρότερο Απαντηση με παραβολή κειμένου

Το αθηναϊκό ραδιόφωνο πάει από το κακό στο χειρότερο, δυστυχώς. Δεν υπερβάλλω ούτε καταστροφολογω μια διαπίστωση κάνω. Κάνοντας μια ‘βόλτα’ στη μπάντα των fm μπορείτε παρά πολύ εύκολα να διαπιστώσετε το ‘Haly Poter’ των αθηναϊκών ραδιοφωνικών σταθμών. Ακούμε μουσική αλλά όχι παραγωγούς. Playlist και non stop μουσική τους έχουν αντικαταστήσει ?!?
Κάποιοι σταθμάρχες που σίγουρα αγαπάνε το ραδιόφωνο, στερούν από εμάς (τους παραγωγούς Laughing ) μια θέση στο πρόγραμμα. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο τα οικονομούν σίγουρα οι επιχειρηματίες-σταθμάρχες. Δυστυχώς όμως δεν έχουν καταλάβει πως οι πρωτιές στην ακροαματικότητα έρχονται μόνο με καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα και καλή μουσική. Δεν βρίσκονται τυχαία ο Λάμψη και Σφαίρα στην κορυφή. Έχουν πολλούς παραγωγούς, καθημερινά και το σαββατοκύριακο, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, παίζουν μουσική που αρέσει στον μέσο έλληνα (ο οποίος δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις ) και έτσι απλά διατηρούνται τόσο ψηλά.
Με τσιγκουνιές και μιζέρια δεν πετυχαίνουν απολύτως τίποτα. δεν είναι δυνατόν να ακούμε non stop μουσική όταν ανοίγουμε τους δέκτες μας και να λείπουν οι παραγωγοί ή σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχουν σε έναν σταθμό 4-5 παραγωγοί και να βγάζουν εβδομαδιαίο πρόγραμμα.



ΣΩΣΤΟΣ Question Exclamation Question
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Μαι 2005, 11:58 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Πριν απαντήσω εκτενέστερα στο post σου, μία είδηση σχετική από τον χώρο (αντιγράφω από το medianews.gr )

Quote:
Απομακρύνθηκαν όλοι οι «παλιοί» παραγωγοί από το Radio DJ αφού ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, βλέποντας ότι ο σταθμός δεν «περπατάει», αποφάσισε να τον γυρίσει στο στυλ του Village με αυστηρό playlist και ελάχιστους παραγωγούς.
Κρίμα πραγματικά όταν πετιούνται ξαφνικά στο δρόμο τόσα παιδιά που στήριξαν τον σταθμό στο παρελθόν...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Μαι 2005, 13:14 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply Απαντηση με παραβολή κειμένου

Το ζήτημα είναι απλό. Και δεν περιορίζεται μόνο στο Αθηναϊκό ραδιόφωνο.
Ποιος ο λόγος κάποιος να ακούσει ραδιόφωνο στο σπίτι του την σημερινή ημέρα?
Όταν έχει 20 κανάλια στην τηλεόραση που μπορεί να επιλέξει (Δεν συζητάμε τώρα να έχει κάνενα Nova).
Όταν μπορεί να πάρει ένα DVD να δει στο home cinema που έχει χρυσοπληρώσει ή σε ένα απλό DVD player.
Όταν μπορεί να κάτσει στο computer και να σερφάρει στο Internet ακούγοντας τα mp3 που έχει, και ταυτόχρονα να "ψάχνει" για καινούριες επιτυχίες.
Όταν μπορεί να κάτσει να παίξει PS2, XBox με τους φίλους του ή μόνος του?
Όταν μπορεί να πάρει το κινητό στα χέρια και να αρχίσει να στέλνει και να λαμβάνει SMS, MMS από εδώ και από εκεί. Μέχρι και τραγούδια ακούς τώρα από τα κινητά.
Είναι και άλλα που μπορεί να ξεχνάω τώρα.
Υπήρχαν όλα αυτά πριν από 15-20 χρόνια αν εξαιρέσουμε το Video???
Το ραδιόφωνο έχει χάσει πλέον την μάχη του σπιτιού. Και δυστυχώς δεν πρόκειται να την ξανακερδίσει. Πάρτε ένα απλό παράδειγμα στο μυαλό σας. Σκεφτείτε πόσα σπίτια φίλων, συγγενών κλπ έχετε επισκεπτεί τον τελευταίο καιρό, και αναλογιστείτε σε πόσα από αυτά έπαιζε ραδιόφωνο όταν είσασταν εκεί. Μπορεί και σε κανένα...
Πάμε τώρα στο αμάξι. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία όταν οδηγούν θα ακούνε αθλητικό ή ενημερωτικό σταθμό. Για τους νεότερους που βάζουν τα νέα ηχοσυστήματα με τα πολλά db, δεν το συζητάμε. Βάζουν το τελευταίας τεχνολογίας mp3 player να παίζει. Ακόμα και ένα απλό cd που έχουν αγοράσει από τον "δρόμο", και δεν έχουν πρόβλημα ούτε με παράσιτα ούτε με αντιπαθητικούς εκφωνητές, ούτε με τραγούδια που δεν τους αρέσουν να ακούνε.
Πιστεύω ότι οι σταθμοί που θα επιβιώσουν στο άμεσο μέλλον είναι πρώτον οι αθλητικοί σταθμοί, μετά οι ενημερωτικοί που είναι σταθερές αξίες. Και τέλος πολύ λίγοι μουσικοί σταθμοί με οικονομικούς κολλοσούς από πίσω (δισκογραφικές εταιρίες κλπ) που θα χρησιμεύουν για την προώθηση των νέων καλλιτεχνών. Όλοι οι άλλοι θα ανοίγουν, θα κλείνουν, θα αλλάζουν ονόματα, αφεντικά, παραγωγούς, προγράμματα και μετά πάλι από την αρχή. Αλλά δεν ξέρουν ότι το παιχνίδι είναι χαμένο...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Μαι 2005, 13:37 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply #2 Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ξέχασα και κάτι ακόμα να αναφέρω.
Παλιότερα οι περισσότερες καφετέριες είχαν σχεδόν όλη την ημέρα έναν ραδιοφωνικό σταθμό της επιλογής τους να παίζει στα ηχεία του μαγαζιού, ανάλογα με το στυλ του μαγαζιού.
Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό σε καφετέριες της γειτονιάς όπως λέμε, να αλλάζει αυτό το σκηνικό. Οι ιδιοκτήτες σκέφτονται σωστά. Πληρώνουν ένα σωρό λεφτά τον χρόνο για τα πνευματικά δικαιώματα όπως και να έχει, οπότε τι κάνουν αγοράζουν ένα computer, και βάζουν το winamp να παίζει όλη την ημέρα. Με επιλογές προσεγμένες, χωρίς ομιλίες και διαφημίσεις του ραδιοφώνου. Και καλά κάνουν στην τελική.
Οπότε άλλο ένα σημείο του mp3-τεχνολογίας που μειώνει το ραδιόφωνο. Έτσι λοιπόν κάτσε εσύ ραδιοφωνικέ παραγωγέ του σήμερα, να παίζεις μουσική για τον αδερφό σου, την αδερφή σου, τον συγγενή σου, τον φίλο του συγγενή σου και άντε κανέναν ακόμα που εντελώς τυχαία άνοιξε το ραδιόφωνο και του αρέσει το τραγούδι που παίζεις τώρα (γιατί αν δεν του αρέσει το επόμενο θα ψάξει για άλλον σταθμό). Και περίμενε να έχεις τα τηλέφωνα που είχες πριν από 15 χρόνια. Πως το θες???
Έτσι είναι τα πράγματα. Μπορεί να μας πονάει όλους που λίγο ή πολύ έχουμε περάσει από αυτόν τον χώρο, αλλά δυστυχώς τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
asxetoos
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: May 23, 2005
Μηνύματα: 6

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Μαι 2005, 15:40 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

kai gia na fanei kalitera to xali twn ellinikwn mousikwn radiofwnwn kai pws pleon oi paragwgoi fainontai "perito eksodo" apo to medianews sxetika mer ton radio dj:
Απολύσεις στο Radio DJ
Απομακρύνθηκαν όλοι οι «παλιοί» παραγωγοί από το Radio DJ αφού ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, βλέποντας ότι ο σταθμός δεν «περπατάει», αποφάσισε να τον γυρίσει στο στυλ του Village με αυστηρό playlist και ελάχιστους παραγωγούς.
Κρίμα πραγματικά όταν πετιούνται ξαφνικά στο δρόμο τόσα παιδιά που στήριξαν τον σταθμό στο παρελθόν...

Τι συμβαίνει στο Radio DJ;
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ήταn κάποιες πληροφορίες που μάθαμε, σχετικά με τις μαζικές απολύσεις παραγωγών του Radio DJ, με σκοπό να μετατραπεί σε computerized ραδιόφωνο, αποκλειστικά με playlist, με ελάχιστους παραγωγούς.

Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, ο αριθμός των απολυμένων παραγωγών που έχασαν τη δουλειά του σε μια νύχτα είναι έξι ενώ, άλλος ένας, αναγκάστηκε να αποδεχθεί μείωση των αποδοχών του κατά 50%, λόγω ανάγκης!

Επίσης, μάθαμε ότι ο διευθυντής του σταθμού, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, έθεσε τους παραπάνω παραγωγούς σε αναγκαστική άδεια, λόγω του ότι ο ιδιοκτήτης, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, "λείπει στο εξωτερικό και θα επιστρέψει την Πέμπτη (σ.σ. σήμερα), οπότε και θα δούμε τι θα γίνει". Μέχρι τότε, "δεν μπορεί να κάνει τίποτα"...

Ο λόγος των απομακρύνσεων που επικαλέσθηκε ο Τσαουσόπουλος ήταν πως ο σταθμός δεν είχε καλή πορεία. Η τελευταία Bari- Focus τον έδινε στο 4,1% ενώ η αντίστοιχη της Kάπα Research στο 2,5%.

Αυτό που κάνει όμως μεγάλη εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα πράγματα στο Radio DJ, ο σταθμός ζήτησε από αμερικανική εταιρία ποιοτική έρευνα, η οποία έβγαλε ότι η μουσική που μεταδίδει, δεν ικανοποιεί του ακροατές γι' αυτό και έχει χαμηλή ακροαματικότητα. Η ίδια εταιρία, πρότεινε μία δική της μέθοδο για το στήσιμο του σταθμού από την αρχή, με την οποία μπορούσε να εγγυηθεί (!!!) ακροαματικότητα μέχρι και 7%...

Οι πληροφορίες που έφτασαν στ' αυτιά μας ότι η παραπάνω εταιρία που έκανε την έρευνα, αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από μία από τις εταιρίες μετρήσεων ακροαματικότητας, μόνο υποψίες μπορεί να δημιουργήσει σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη. Και όχι μόνο για τον σταθμό, αλλά το γενικό ραδιοφωνικό τοπίο της χώρας μας... Εμείς θα το ερευνήσουμε περαιτέρω και ελπίζουμε να μην αληθεύει...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Μαι 2005, 19:53 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Να πω εξ αρχής ότι η θέση μου στο συγκεκριμένο θέμα, θα ενοχλήσει, ή ακόμα καλύτερα ίσως ρίξει λάδι στη φωτιά!

Θέλω να απαντήσω επί του αρχικού δημοσιεύματος - θέματος του Νάσου και όχι εκεί που έχει πάει η κουβέντα (ή δείχνει να πηγαίνει)..

Ελεύθερη οικονομία υποτίθεται ότι έχουμε.. Και το ραδιόφωνο, ή καλύτερα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, είναι επιχειρήσεις.. Καλώς ή κακώς, έτσι είναι.

Οι επιχειρήσεις αυτές ανήκουν σε κάποια άτομα, και διοικούνται από κάποια άτομα. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, καλούνται να πάρουν αποφάσεις, και αργότερα να λογοδοτήσουν για αυτές (στους μετόχους, ιδιοκτήτες, κλπ που για αυτούς θέλουν οι επιχειρήσεις τους να είναι επικερδής)..

Πολλοί λοιπόν σταθμοί - επιχειρήσεις, αποφασίζουν ότι θέλουν να κάνουν το ραδιοφωνικό σταθμό, απόλυτα μουσικό, να βάλουν ένα κομπιούτερ κι ένα megamix, jazzler, ή ότι άλλο radio automation πρόγραμμα θέλουν, και να έτσι να έχουν διάφορα καλά (και κακά) στο πρόγραμμα τους.

πχ.. Να ελαφρύνουν το κόστος λειτουργίας κατά πολύ
Να μειώσουν τον παράγοντα ανθρώπινων λαθών, ανικανότητας, κακής παιδείας, αντίληψης, κλπ..

Καταφέρνουν:
Να παίζουν μουσική, απόλυτα συνεπή στο ύφος που θέλουν να λένε ότι έχουν, να μπαίνουν οι διαφημίσεις στην ώρα τους, να παίρνουν ωραία και καλά τα reports τους από τραγούδια και διαφημήσεις (για τις δισκογραφικές και τις διαφημιστικές ή τους διαφημιζόμενους) και μάλιστα, ο κόσμος να χαλάσει αύριο, αυτό θα συνεχίσει να παίζει.

Καλό; Κακό; Ο κόσμος ακούει, αν του αρέσει μένει, αν όχι φεύγει.

Το αποτέλεσμα θα το εισπράξει στα μούτρα του όποιος πήρε την απόφαση, και αναλόγως θα πάρει πόδι, ή bonus..

Υπάρχουν διαμαρτυρίες.. Δύο ειδών:

Ακροατές, που δεν τους αρέσει αυτό που συμβαίνει..
Για παράδειγμα, σε μένα, δεν μου αρέσει το μουσικό ραδιόφωνο από PC ή παλιότερα 100αρες juke box cdιέρες.. Μου αρέσει να υπάρχει λόγος και άποψη στο ραδιόφωνο, αλλιώς βάζω cd, ποιος ο λόγος;
Σεβαστή διαφωνία, απλά αλλάζω σταθμό και βρίσκω έναν από τους λίγους που μπορεί να έχουν εκπομπές μετρημένες στα δάχτυλα, που ο παραγωγός - παρουσιαστής, έχει άποψη και ξέρει να την καταθέτει ραδιοφωνικά..

Παραγωγοί (όχι ντομάτας, ραδιοφώνοι)...
Καλή ώρα σαν τον Νάσο. Ο οποίος, αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι είναι στα 18.. Που θέλουν ένα μέσο να εκφραστούν ή να δουλέψουν κι όλας (δηλαδή να ζήσουν από αυτό). Λυπάμαι! Ο νόμος της ελεύθερης οικονομίας, ισχύει κι εδώ.. Αν είσαι καλός, και όντως το θέλεις πολύ, θα φροντίσει ο κάθε παραγωγός να φτάσει και να κερδίσει ένα "βήμα" σε έναν από τους σταθμούς που δεν παίζει ο υπολογιστής.. Αν όχι, θα το κάνει κάποιος άλλος.. Φυσικά, τα κριτήρια δεν είναι τόσο αξιοκρατικά, αλλά ισχύει το ίδιο που ισχύει γενικότερα στην αγορά εργασίας.

Νομίζω, πως είναι ακόμα πιο ανούσιο να γκρινιάζουν οι "παραγωγοί".. Σου είπε κανείς να γίνεις (ή να δηλώσεις) παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών; Έκανες τρελές σπουδές για χρόνια και τώρα θες επαγγελματική αποκατάσταση; Συνήθως όχι. Αντε να την πάτησες και να πήγες στην Pan Sic, antenna, Tempo που άνοιγαν τα εργαστήρια ελευθέρων σπουδών για παραγωγούς ραδιοφώνου, DJ, παρουσιαστές τηλεόρασης, παίκτες ριάλιτι, τραγουδιστές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, το ένα μετά το άλλο..

Εμαθα ότι μια φίλη, και πρώην συνάδελφος των ερτζιανών, απολύθηκε πρόσφατα από γνωστό Αθηναϊκό σταθμό. Πραγματικά λυπήθηκα γιατί έκανε χρόνια ραδιόφωνο και ήταν καλή. Αλλά νομίζω ότι θα βρει τον δρόμο της. Οπως και όσοι βρίσκονται στον χώρο και θέλουν να παραμείνουν, ή να μπουν. Ειδικά για τους τελευταίους, υπάρχουν οι πιλότοι, τα βιογραφικά, οι πόρτες που περιμένουν να χτυπηθούν. Κι από την άλλη υπάρχει ένα πιθανό Ναι ή Οχι που τους περιμένει.

Σίγουρα είναι κρίμα, για οποιοδήποτε κλάδο, που κάποτε μπορεί να ζούσε καλά και στην χλιδή τώρα να αντιμετωπίζει κρίση, αλλά όποιος δεν το είδε έγκαιρα αυτό που ερχόταν, καλό θα ήταν να αναλάβει τις ευθύνες του.

Πρέπει δηλαδή να διαμαρτύρονται οι καρεκλάδες, που έχουν εκλείψει οι ψάθινες καρέκλες, ο σαλουπατζής που οι μπεκρήδες και ξενύχτες προτιμούν το βρώμικο ή τα Everest, ο παγωτατζής που πλέον τα πουλάνε τα παγωτά στο περίπτερο, ή ο τύπος που έφερνε τον πάγο επειδή υπάρχουν ψυγεία;

Οποιος περιμένει να ζήσει από το ραδιόφωνο, ειδικά επειδή θα κάνει μια εκπομπή στις τόσες, γελιέται. Το ποσοστό το οποίο το καταφέρνει αυτό είναι ελάχιστο. Κι όσοι ζουν γενικότερα από το ραδιόφωνο, είναι επειδή έχουν και κάποια άλλη θέση - δουλειά στην επιχείρηση και δικαιολογούν τον μισθό τους.

Hint: Θες τον πιο εύκολο τρόπο να κάνεις γρήγορα και άμεσα εκπομπή; ασχέτως ικανότητας κλπ; Βρες έναν παχουλό σπόσορα και πήγαινε τον στο ραδιόφωνο που θες να κάνεις εκπομπή. θα διαλέξεις ακόμα και τις μέρες και ώρες που θες..

H δικιά μου στάση για το ραδιόφωνο (που για ενα διάστημα, έχω ζήσει κι από αυτό), είναι η παρακάτω:

    Κάνω ραδιόφωνο για το κέφι μου.. Αν διαπιστώσω κάποια στιγμή ότι το βαρέθηκα (πάλι), το σταματάω..
    Οσο μεγαλύτερος είναι ο σταθμός, τόσο λιγότερο είναι το κέφι. Αυστηρότεροι κανόνες, playlist, ύφος, κλπ τα οποία περιορίζουν το άνθρωπο πίσω από το μικρόφωνο.
    Δεν ρισκάρω - ποντάρω σε μια εκπομπή που ετοιμάζω περισσότερα από αυτά που μπορώ να διαθέσω και έχω σαν δεδομένο ότι δεν θα έχω ..κέρδος περισσότερο από αυτό που έχω συμφωνήσει (οικονομικό, κοινωνικό, επαγγελματικό, φήμης, χλιδής, κλπ). Και για αυτά, δέχομαι την πιθανότητα η άλλη πλευρά να είναι ασυνεπής, οπότε πάλι φεύγω!
    Κάνω την εκπομπή που μπορώ να κάνω και με ευχαριστεί.. Αλλιώς, θα βαριόμουν ακόμα πιο εύκολα ή θα κουραζόμουν..

Αυτά μπορώ να σκεφτώ για την ώρα. Ολα αυτά με έχουν ωθήσει να συνεργάζομαι με "μικρούς" σταθμούς, που πρωτοξεκινούν, που θέλουν ένα ..σπρωξιματάκι, που με βοηθούν να αντιληφθώ ευκολότερα την όποια δική μου συμμετοχή και αποτέλεσμα σε αυτή τη προσπάθεια. Και μου δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση να το διαπιστώνω, αν αργότερα πάει καλά..

Ελεγε ο Δημήτρης (DJ835) ότι έγραψε σεντόνι, αλλά τότε αυτό τι είναι; Διπλόφαρδο πάπλωμα;

..Την αγάπη σας!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 27 Μαι 2005, 14:21 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα... Ο Radio Deejay δε θα γίνει non-stop music. Από τη Δευτέρα (30/05) στο πρόγραμμα εντάσσονται νέα ονόματα όπως Nίκος Μουρατίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χάρης Ρώμας και Γιώργος Μητσικώστας. Επομένως ο σταθμός απλώς αλλάζει ύφος και σύνθεση.

Για τα γενικότερα με κάλυψε φυσικά ο κ. Λαβάντης. Τώρα, αν κάποιος πραγματικά πιστεύει ότι έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον ή διασκεδαστικό να πει, και ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνει τους ακροατές να κολάνε στη συχνότητα της εκπομπής του, και ότι δε θα λέει βλακείες και γενικότητες (βλ. Μάγκυ Χαραλαμπίδου) που σε κάνουν να αλλάξεις σταθμό, τότε κάνε τις επαφές σου και θα βρεις κι εσύ μια ραδιοδουλίτσα. Όλοι οι καναλάρχες θέλουν μεγαλύτερες ακροαματικόητες, και αν μπορείς να τις φέρεις εσύ, γιατί να μη σε προσλάβουν;

ΑΝ ΟΜΩΣ δεν πιστεύεις ότι μπορείς κι εσύ να συνεισφέρεις στην κερδοφόρο πρόοδο ενός ραδιοσταθμού, και προσεύχεσαι ότι κάποιος ψυχοπονιάρης επιχειρηματίας θα σου δώσει τα λεφτά του και τα μηχανήματά του για να κάνεις το hobby σου, τότε think again.

Επίσης δεν ήταν λίγοι οι σταθμοί που πήγαιναν πολύ καλά με το playlist, όπως κάποτε ο Pop FM 92.4 (Ίζυ Γκουτιέλ) και ο Galaxy. Κι εγώ προσωπικά προτιμώ να ακούω μουσική από τον Κώστα Πετάση να ρωτάει τα 12χρονά αν προτιμάνε την Avril Lavigne ή την Anastasia, το Νίκο Μαστοράκη να πουλάει τα τελευταία 20 κομμάτια της σπάνιας rock συλλογής του και τον Τάκη Φωτίου να αρνείται να ωριμάσει. Εξαιρείται φυσικά ο κ. Λαβάντης που είναι γεννημένος για talk show. Smile
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
asxetoos
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: May 23, 2005
Μηνύματα: 6

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 27 Μαι 2005, 15:28 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Quote:
Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα... Ο Radio Deejay δε θα γίνει non-stop music. Από τη Δευτέρα (30/05) στο πρόγραμμα εντάσσονται νέα ονόματα όπως Nίκος Μουρατίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χάρης Ρώμας και Γιώργος Μητσικώστας. Επομένως ο σταθμός απλώς αλλάζει ύφος και σύνθεση.


sorry tote gia to astoxo sxolio mou sxetika me to radio dj. parasirthika apo to arthro tou medianews
an einai etsi sigoura tha exei kapoio endiaferon...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
koukouroukou
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Jan 13, 2005
Μηνύματα: 2

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 31 Μαι 2005, 17:12 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Παιδια ποια η γνωμη σας για το προγραμμα του DeeJay? Noμιζω ελαχιστα νεα πρόσωπα. Μαριεττα, Βαρνας, Τριανταφυλλου, Τουμπάνος, Ηλιάνα... Οπότε ουτε Ρενος, ουτε Ρωμας κλπ κλπ. Ακουσε κανεις να σχολιασει; Και η "εξυπνη" κινηση ειναι ο Τσαουσοπουλος να παρει το πρωινο 7-10 απο την αλλη Δευτερα (εκανε κατι τετοιο το '91 στον 9,84 εWink. Γιατι κατα τα άλλα... Rolling Eyes Ας το σχολιασουν οι παλιοτεροι...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 31 Μαι 2005, 20:48 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν έχω ακούσει ο ίδιος ούτε την προηγούμενη "φημολογία" ούτε την τωρινή..

Είχαν φύγει Βαρνάς - Τριανταφύλλου - κλπ από τον Τσαουσόπουλο; Νόμιζα ότι ήταν το δεξί του χέρι πάντα! Smile

Το μόνο που μπορώ να θυμάμαι και να σχολιάσω (και το έκανα και στο παρελθόν) είναι το πρωινό του Τσαουσόπουλου στον 9-84.. Το άκουγα μάλιστα πηγαίνοντας στη σχολή, φοιτητής τότε.. Δύο πράγματα θυμάμαι..:

1. Την Έλενα Παπαβασιλείου (ήταν κι ο λόγος που τους άκουγα, φοβερή αδυναμία, εδώ και καιρό στον Best, πριν μάλιστα μετακομίσει εκεί το team του πρώην Κλικ, πριν τα σποτάκια της στα τηλεοπτικά του Mega). Αν και δεν την άφηνε ο Τσαουσόπουλος να πει και πολλά, μου άρεσε πολύ! Χαρακτηριστική ατάκα του χειμώνα, "κάνει κρύο κάνι τσίφι, για το δόλιο το κοτσύφι!"

2. Η φοβερή άποψη του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, ότι το target group άλλαζε άρδην απλά όταν συστηνόταν στα πρωινά σαν Μ. Τσαουσόπουλος, και στα Σαββατοκύριακα - μουσικά ως 267!!!!

3. Το πάγωμα της Έλενας όταν ο κ. Τσαουσόπουλος, ξεχνώντας την ραδιοφωνική δεοντολογία, και ακόμα και στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας, χαρακτήρισε πρωτοεμφανιζόμενη (τότε) τραγουδίστρια που έπαιζαν το τραγούδι της από το Playlist, ως σκυλί, μετά doperman, και στην συνέχεια το διόρθωσε σε ΝΤΟΠΕΡ-Woman!!! Evil or Very Mad
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©