Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644147
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Πειρατικό Ραδιόφωνο απόψε στις 12 στον ALPHA TV !!!!!!!

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ IMITATION ?
ΝΑΙ
100%
 100%  [ 9 ]
ΟΧΙ
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο ψήφων : 9

Συγγραφέας Μήνυμα
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 20 Μαι 2005, 10:20 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Πειρατικό Ραδιόφωνο απόψε στις 12 στον ALPHA TV !!!!!!! Απαντηση με παραβολή κειμένου

O 267 TONIGHT ΣΤΟΝ ALPHA ......ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ..... στις 12 τα μεσάνυχτα με τον
ΧΡΙΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

... ΜΑΖΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ....

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΑΒΓΑ, ΜΑΡΟΥΛΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.....

Προσοχή....μην πετάξετε τίποτα στον Γιώργο Πολυχρονιου..δεν φταίει ο άνθρωπος σε τίποτε, απλά έτυχε να είναι καλεσμένος στην ιδια συνέντευξη...

τώρα εάν ο 267 αποφασίσει....και θα αποφασίσει....να μιλήσει γιε το πειρατικό ραδιόφωνο που βίωσε – και μαζί του απεβίωσε- ποιος είπαμε ότι έφτιαχνε τα μηχανήματα του 267? Ο Λάκης? Και γιατί δεν είναι καλεσμένος?

έχει ο καθένας δικαίωμα, εάν θέλει, να πετάξει ότι του έρχεται πρόχειρο στην οθόνη με αυτά που θα ακούσει..

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΝΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.... και χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον ξεχνώντας τον, τους πραγματικούς πειρατές - ερασιτέχνες των FM & AM

0 235, ο 261, ο 251 ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ που εν πάση περιπτώσει έχουν να πουν κάτι από τα πειρατικά χρόνια.... ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ…


ημαρτον


orban





Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 20 Μαι 2005, 10:24 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply Απαντηση με παραβολή κειμένου

Είμαι περίεργος να δω τι θα πούνε. Εντάξει ο Πολυχρονίου έχει και μια ιστορία.
Thanks για την πληροφορία θα κάτσω να το δω.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 20 Μαι 2005, 13:26 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Οι άγνωστοι πειρατές δεν πουλάνε.. Χρειαζόνται φάτσες γνώριμες και ακουστές ώστε να κάνουν νούμερα..

Τι θα πούλαγε περισσότερο σαν καλεσμένος σε εκπομπή για την πρέζα;
Το άγνωστο - ασήμαντο πρεζάκι από την Ομόνοια, ή η Ματούλα που είναι γνωστή και μη εξαιρεταία μαιντανός;

Για να δει κάτι ο κόσμος θέλει να υπάρχουν γνωστά ονόματα για να κάτσει ο άλλος να τη δει.. Ωστε να ενημερωθεί και για το θέμα. Δεν νομίζω ότι η εκπομπή γίνεται για να την δούμε όσοι ξέρουμε τι γινόταν εκείνα τα χρόνια.. Γίνεται για ..τη μάζα! (ομοίως, όποιος κάνει μια εκπομπή για τους διαρρήκτες πχ, δεν την κάνει για να την δουν οι διαρρήκτες και να την κρίνουν αν τα είπε σωστά, αλλά για τους υπόλοιπους)..


Πάντως κι εγώ θα συντονιστώ να δω τι θα ειπωθεί..

Κι ας έχει το ΣΤΑΡ κυνηγό φαντασμάτων! Wink
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
phaser
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Mar 24, 2005
Μηνύματα: 38

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 20 Μαι 2005, 16:49 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Re: Πειρατικό Ραδιόφωνο απόψε στις 12 στον ALPHA TV !!!!!!! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Περιμένω πως και πως post του Orban, γιατί απ ότι φαίνεται ξέρει πολύ καλά το παρελθόν / παρασκήνιο του ερασιτεχνικού ραδιοφώνου. Έτσι ακριβώς όπως τα λες έχουν τα πράγματα φίλε σίγουρα, και δεν φταίει σε τίποτα για της ντομάτες που θα πετάξουμε ο αγαπητός G Polly, αλλά σαν έμπορας και αυτός, σου λέει ας εμφανιστώ μωρέ στο γυαλί τώρα που ετοιμάζω το νέο μου come back από τους 99.5MHz (Πρώην Planet) Άντε να δούμε τι? Θα κάνη ΑΝ και εφόσον τα καταφέρει, εγώ γουστάρω να τον ξαναδώ στο ράδιο αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα πέσει πολύ σημερινό Hit RnB αυτό με τις μαϊμούδες, ε και κάπου κάπου λίγο Real Soulful music, ίδωμεν.

Που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές? Είτε στο web με τα δικά τους net radios, είτε σε “αυτοεξόριστες συχνότητες” όπως λέει ο 261:) που ανελλιπώς ακούω. Όλους αυτούς έπρεπε να καλέσει ο Κος Βασιλόπουλος. Mια τηλεοπτική εκπομπή /συνέντευξη με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα λόγω σκοτεινής εποχής το 87(?) περίπου στο “Παρασκήνιο” της ΕΡΤ είχαν δώσει όλοι αυτοί που ανάφερες, και προσθέτω 68,98,235,251,261,278 ευτυχώς δεν ήταν ο 267 (άλλωστε ήταν μια *star * της ΕΡΤ)

Nαι το μηχάνημα που έβγαινε ο 267 (Πριν την ΕΡΤ) από Λυκόβρυση του το έφτιαχνε ο 235 με δανεική όμως γεννήτρια stereo από τον 251 και τον οποίο κάρφωσε στην συνέχεια στα ραδιογωνιόμετρα, διότι δεν έπρεπε να υπάρχει στον αέρα άλλος μουσικός ερασιτεχνικός σταθμός στην περιοχή του εκτός από τον 267!!. Σιγά μην μιλήσει για ερασιτεχνικό ραδιόφωνο!! ο 267, για τον εαυτό θα πει, από αυτόν & τον G Polly ξεκίνησε το ερασιτεχνικό ραδιόφωνο, “α ναι ήταν και κάποιοι παλιό πειρατές ερασιτεχνίσκοι” που μας δημιουργούσαν προβλήματα αλλά its OK τους δίναμε κανονικά για να υπάρχουμε εμείς και μόνο εμείς ΘΑ έλεγαν αν υπήρχαν καλεσμένοι οι παλιοί. Φυσικά και δεν θα είναι στην εκπομπή όλοι εκείνοι που θα έπρεπε.
Πολύ πιο εύστοχα έδωσε την απάντηση ο Μηνάς.

Όποιος θέλει πραγματικά να μάθει Τι? Παιζόταν τότε στο ερασιτεχνικό ραδιόφωνο στα Fm να αναζητήσει την εκπομπή του ‘Παρασκήνιο’ που ανέφερα πιθανώς να σώζεται κάποιο αρχείο, δεν ξέρω που, στην ΕΡΤ? Στην ίδια την εταιρία παραγωγής? Η εκπομπή πάντως παίζει ακόμα στην ΕΡΤ δεν ξέρω αν είναι επαναλήψεις. Για ψάξτε το.

Καλά θα πέσει πολύ γέλιο αλλά και θλίψη για τις Μα….ες που θα ειπωθούν απόψε το βράδυ. By the way εγώ λέω να του (267) πετάξω μερικές καμένες Eimac CX250:) γιατί οι ντομάτες είναι πανάκριβες πια.

Keep amateur radio alive.
Phaser
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 20 Μαι 2005, 19:03 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Εγω θεωρω πως η συνεντευξη θα κινηθει σε πλαισια εγωκεντρικα και θα αναδυκνυει την "ανεμελη", "ανεξαρτητη" και "ανταρτικη" ζωη του 267 (τοτε).

Μετα θα το γυρισουν σε μουσικες επιλογες, πορειες, αντιληψεις και στο 3 μερος (και το μεγαλυτερο) θα μιλησουν για τους σταθμους που τους φιλοξενουν (η ειναι μετοχοι) και θα αυτοδιαφημιστουν.

Ο σεβασμος μου η ο χλευασμος μου για ορισμενους που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και τα εχουν κανει ολα δεν χρειαζοταν καμια τηλεοπτικη συνεντευξη για να εκφραστει.

Αυτους που πρεπει να σεβαστω τους σεβομαι οπως και να εχει
Αυτους που δεν αξιζει ουτε στην πορτα τους να αφοδευσω τους εχω εξορισει απο το μυαλο μου, ακομα και αν ειχα προσωπικες εμπειριες μαζι τους.

Deep_Oblivion

P.S.: Παντα ημουν υπερ των ανθρωπων που δεν ειχαν πλατες και παλευαν για το παθος και την αγαπη τους. Οι δηθεν και εκεινοι που αντιγραφουν και κλεβουν ιδεες δεν καταλαμβανουν ουτε ενα μικρο κοματι απο τα γκρι κυτταρα του κρανιου μου.
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 20 Μαι 2005, 20:40 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Ποιος καπηλεύεται τα βάσανα των αυθεντικων ερασιτεχνών? Απαντηση με παραβολή κειμένου

Είναι γεγονός ότι την πολύπαθη ζωή του ερασιτέχνη της δεκαετίας 70,80 την καπηλεύτηκαν κάποιοι για να εμφανιστούνε ως σωτήρες του ραδιόφωνου κάποια χρόνια αργότερα.

Δεν παίζει ρόλο που οι πραγματικοί ερασιτέχνες στα FM, δεν έγιναν διάσημοι,
είναι τραγικό όμως, το γεγονός ότι, με την δουλειά αυτών, κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνωρισιμότητα κάποιοι, που δεν ίδρωσε ποτέ το αυτί τους, όταν χτύπαγε το κουδούνι κατά την διάρκεια της παράνομης εκπομπής και δεν διώχτηκαν ποτέ εν τέλει.

Τραγική ειρωνεία …

Ούτως η άλλως δεν θα μπορούσε να είναι κανένας ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ερασιτέχνης καλεσμένος τελικά στην αποψινή εκπομπή του συμπαθούς κατά τα άλλα κυρίου
Βασιλόπουλου, διότι οι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ερασιτέχνες εξακολουθούνε να βρίσκονται υπό το καθεστώς διωγμού με αποτέλεσμα να παραμένουν καταδικασμένοι στην αφάνεια σκεπασμένοι πάντα από το πέπλο της νύχτας….

Το μόνο αισιόδοξο….

αφού δεν μπορούν να εμφανιστούν στην εκπομπή δημοσίως…σημαίνει ότι
ΚΑΠΟΙΟΙ εξακολουθούν να ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
αυθεντικοί ερασιτέχνες …


orban





Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 23 Μαι 2005, 10:49 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ΛΟΥΦΑΞΕΝ Ο 267. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ?Ο ΛΑΚΗΣ Ο 235 ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ? Απαντηση με παραβολή κειμένου

όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχαν παρουσία εκείνοι που έχουν δικαίωμα να μιλούν...

Ο Χριστός Βασιλόπουλος απέδειξε ότι είναι κύριος άσχετα εάν οι πηγές του ήταν ελλιπείς….καθότι είναι και δύσκολο να βρεις τη σήμερον ημέρα ερασιτέχνες που να μπορούν να εμφανιστούν στο γυαλί η να εμφανιστούν γενικότερα…

Τα σημεία που θα πρέπει να κρατήσουμε σοβαρά αλλά και αστεία είναι….

ΛΟΥΦΑΞΕ Ο 267. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? Ο ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΚΛΑΣΑ?

Ο 267 που δήλωσε ότι τα μηχανήματα του τα έφτιαχναν κάποιοι γενικοί φίλοι…
η κάποιους που τους αποκαλούμε φίλους όταν μας βολεύει…
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΡΜΠΑ – ΜΙΧΑΛΗ? ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ?
Η ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ?

Ο FREUD θα το έλεγε αυτό ως η λεγόμενη επιλεκτική μνήμη.

Ενώ ο G-POLY το είπε ευθέως ο άνθρωπος..
<< παιδιά εγώ ήμουνα άσχετος με τα ηλεκτρονικά ο συχωρεμένος ο Κοσμάς ο τάδε τα κατασκεύαζε τα μηχανήματα μου…κτλ >>

Θα σταθώ και σε κάτι άλλο που ανέφερε ο Γιώργος Πολυχρονίου, που όπως και να το κάνουμε είναι στα πράγματα και γνωρίζει καταστάσεις και εξελίξεις…

Στην αναφορά του για τους ερασιτέχνες που είναι ξεχασμένοι από Θεό και ανθρώπους είπε ότι θα έπρεπε να τους δοθεί μια συχνότητα, ένα μεγάκυκλο, κάτι, για να μπορέσουνε και αυτοί να αναπνεύσουνε …ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΘΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΜΕ Τις Επερχόμενες ΑΔΕΙΟΔΩΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΘΟΥΝΕ Τέτοιες ΑΔΕΙΕΣ όπως ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ – ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ - ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΑΝ. ..

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ένωση Πιέζει προς αυτή τη κατεύθυνση.

Η Ελλαδίτσα τι κάνει? Θα συνεχίσει να κάνει τον ψόφιο κοριό?

Ας ελπίσουμε πως όχι..



orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 23 Μαι 2005, 18:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Antikeimenika panta milontas kai min exontas zhsei tin epoxi ton peiratwn(19 eimai) 8a elega pos o Tsaousopoulos (267) sxedon den milise se olh thn ekpompi. Den milisa para mono otan o oikodespoths tou apif8eine ton logo 2-3 fores. Sigoura loufakse opos les alla oso i sizitisi aforouse ta texnika meroi den eipe tpt. Den nomizw oti prokeite gia "kota" alla gia epaggelmatia tou "eidous" opote malon kala simperifer8ike......
an kanw kapoio la8os parakalw na me dior8osete.
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
asxetoos
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: May 23, 2005
Μηνύματα: 6

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 23 Μαι 2005, 18:18 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

itan kai o jeronimogroovy stin ekmpompi? elege tipota?
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 23 Μαι 2005, 23:11 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δυστυχώς, είδα αποσπασματικά την συγκεκριμένη εκπομπή..

Η συζήτηση στο studio δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον, αλλά οι συνεντεύξεις φάνηκαν ενδιαφέρουσες..

Σε μια από αυτές έμαθα σήμερα ότι εμφανίστηκε κι ο Δημήτρης Πρωτοπαπάς (ο τόνος στο παπΑς, παρεξηγούνται για αυτό), ο παλιός γνωστός Jeronimo Groovy των μεσαίων. Τι είπε, τι σχολίασε, δυστυχώς δεν έμαθα (ακόμα)..

Πάντως, επι εποχής Ηλιούπολης (87-90), είχαν κρατήσει ένα δίωρο την εβδομάδα κι έκαναν εκπομπή οι της παλιάς φρουράς του Jeronimo, με επικεφαλής τον Δημήτρη (και κάποια μπουκάλια ρετσίνα). Μια φορά τον χρόνο μάλιστα, εκανε εκπομπή κι ο Γιώργος Πολυχρονίου, προς χάρη των παλιών χρόνων! Θυμάμαι, ακόμα τους Γιώργο Έσπερο, Θανάση Φαρμάκη, Κώστα Αρμύρο, κλπ.. Το concept ήταν ότι είναι ακόμα 196Χ και έβγαιναν με τα τότε ψευδώνυμα τους - χαρακτηριστικά τους..
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 24 Μαι 2005, 01:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

o dimitris o prwtopapas itan o idritis tou JGR? Einai akoma kurios metoxos?
gia na katalavw ti ginete? poli xima sto kuma mou fenete o jeronimo ( o sta8mos).
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
asxetoos
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: May 23, 2005
Μηνύματα: 6

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 24 Μαι 2005, 16:38 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

apo oti kserw naso o dimitris prwtopapas paramenei o idioktitis tou jeronimo groovy. sxetika me to an einai xyma., to kathe radiofwno akolouthei anagkastika diaforetiki poreia me to perasma twn xronwn, pantws akomi uparxei ena diwro kathe deytera bradu pou legete i wra twn erasitexnwn, kai mia sti 2-3 bdomades bgainei kai o dimitris jeronimo (twra oxi me retsina alla me ouiski:P)
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 25 Μαι 2005, 00:16 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

o Anastasis o Papas einai gios toy kai exei kanei to Prwtopapas Papas gia ksekarfoma? Mipos kanw la8os??
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 25 Μαι 2005, 11:34 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Λάθος κάνεις!

Ο Αναστάσης Πρωτοπαπάς, δεν είναι γιος του Δημήτρη Πρωτοπαπά.. Είναι του Λάκη Πρωτοπαπά... Razz
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
NASOS170
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Apr 28, 2005
Μηνύματα: 95
Πόλη/Χώρα: a8ina

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 25 Μαι 2005, 23:28 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

thanx alla poli enimeromeno se vlepo gia ton jeronimo kai tous paragontes. pos ayto??? Question Question
_________________
| www.freefm.gr |
με την καλη εννοια παντα...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Μαι 2005, 09:40 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

O Jeronimo Groovy ήταν ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός που με φιλοξένησε σε επαγγελματικό επίπεδο μετά τα χρόνια τα ..πειρατικά, από το 1988 μέχρι το 1991 (αν θυμάμαι καλά)..

Ο Αναστάσης τότε ήταν ακόμα στο Δημοτικό, αλλά είχε ξεκινήσει τις εκπομπές, μια φορά την εβδομάδα, αν δεν κάνω λάθος! Smile
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Μαι 2005, 11:57 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

LavantiS έγραψε:
O Jeronimo Groovy ήταν ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός που με φιλοξένησε σε επαγγελματικό επίπεδο μετά τα χρόνια τα ..πειρατικά, από το 1988 μέχρι το 1991 (αν θυμάμαι καλά)..

Ο Αναστάσης τότε ήταν ακόμα στο Δημοτικό, αλλά είχε ξεκινήσει τις εκπομπές, μια φορά την εβδομάδα, αν δεν κάνω λάθος! Smile


Ε καλά είσαι και κάποιας ηλικίας!!! Laughing Twisted Evil Laughing Laughing Twisted Evil Laughing
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©