Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641068
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

To IRC πέθανε! (ή πώς το GRnet 'σκοτώνει τα παιδιά του'..)

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Προβλήματα - Report Problems


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 10 Μαι 2005, 20:50 GMT    Τίτλος Μηνύματος: To IRC πέθανε! (ή πώς το GRnet 'σκοτώνει τα παιδιά του'..) Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τελευταία είχαν παρατηρηθεί αρκετά προβλήματα με το chatroom μέσω του γνωστού πρωτοκόλου IRC που μετρά αρκετά χρόνια ζωής..

Προσπαθήσαμε με αρκετούς τρόπους να τα ξεπεράσουμε (αλλαγές clients, servers, κλπ) όπως θα έχετε διαβάσει και σε άλλο post. Τα τελευταία 2 χρόνια το chat μας λειτουργούσε στους servers του GRnet, ίσως γνωστό σε πολλούς δίκτυο κι από το κανάλι #hellas, με αρκετά προβλήματα, όπως μας είχατε αναφέρει (δεν σας άφηνε ο server να συνδεθείτε κλπ)..

Δυστυχώς, λόγω της γενικότερης κακής χρήσης του Internet που γίνεται τα τελευταία χρόνια, και του ..ξεπεσμού και ενός τόσου κλασσικού μέσου chat όπως το IRC, αφού πλέον χρησιμοποιείται για να διακινούνται πορνογραφικό υλικό, τραγούδια και δυστυχώς ιοί και trojans, φαίνεται πως το GRnet (Irc.gr) δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ..κατρακύλα..

Οταν έχουν μείνει ελάχιστοι της παλαιάς φρουράς για να το περισώσουν (πέτυχα και τον κύριο Τσιμπώνη, από εποχές Fidonet - BBS - κλπ πριν 2 χρόνια που συζητούσα την ύπαρξη του HotBoT στο κανάλι) έχει κατακλυστεί από έφηβους, που το αίμα τους βράζει από την ορμόνη και την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα, με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολη η συνύπαρξη μας στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Ειδικά, όταν μετά τις διακοπές του Πάσχα, κάποιος (κανείς από τους αυτο-αποκαλούμενους operators, δεν ξέρει ποιος), για άγνωστο λόγο (ή σεκλέτι) αποφάσισε να "κλειδωσει" το κανάλι μας.. Οσες φορές προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποια εξήγηση για την προφανή παρεξήγηση, οι αιτιολογίες ήταν "δεν ξέρω εγώ", "αυτός που το έκανε θα ξέρει", "έλα αργότερα μήπως βρεις κάποιον που να ξέρει", "εεε, θα πρέπει να είχε καλό λόγο", μέχρι και bans (αποκλεισμός) έπεσε, γιατί, κάποιον εκνεύρισε η ερώτηση ...

Κρίμα λοιπόν, για ένα μέσο που τόσα πολλά έχει προσφέρει, για ένα δίκτυο που έχει τελικά σαν σκοπό τη συνέργεια σε πράξεις που η ηθική τους δεν ξεπερνά χαζά όρια, όπως η διακίνηση αρχείων αμφίβολης νομιμότητας, το καμάκι μεταξύ ανδρών που παριστάνουν τις κοπέλες, το καουμποϊλίκι, και πιθανότατα το νταβατζιλίκι, όπου και όποιους τους παίρνει, κρυμένους πάντα από την ανωνυμία που πιστεύουν ότι τους παρέχει το διαδίκτυο..

Το chat του αγαπημένου σας σταθμού έχει μεταφερθεί πλέον σε απλό HTTP πρωτοκολο, το οποίο δεν σας δεσμεύει στο να συνδεθείτε, ακόμα και πίσω από firewall, είναι πολύ ασφαλέστερο, και δεν σας φέρνει σε επαφή με άτομα εκτός του HotStation.gr .. Επειδή η μετάβαση έγινε λίγο απρόσμενα και ξαφνικά, σας ζητούμε συγνώμη για πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά προκειμένου να διορθωθούν το συντομότερο.

Η νέα διεύθυνση του chatroom είναι: http://www.HotStation.gr/chat

Καλές ..συνομιλίες!

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Προβλήματα - Report Problems All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©