Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641100
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

radio....Τωρα εισαι παλι 16 (φουκαρα Θοδωρη Σαραντη)...

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 12:45 GMT    Τίτλος Μηνύματος: radio....Τωρα εισαι παλι 16 (φουκαρα Θοδωρη Σαραντη)... Απαντηση με παραβολή κειμένου

Λοιπόν είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από το γεγονός οτι πολλοί από τα παλιά έχουνε συγκεντρωθεί εδώ ...


Ακόμα περισσότερο χάρηκα που διάβασα και άρθρο του Κώστα Πλάτη.
Παλιά καραβάνα.
Της εποχής του Μάρκου του 647, του Κωστάκη του 1489
του Αλέξη του Α-17, του Θανάση του 590, του παπάρα του ΧΡΗΣΤΟΥ του Β22,
του Μίλτου του BLUE SKY από την απίστευτα ψηλή πολυκατοικία, του 317,
του Νίκου του RADIO ACTIVE κατά κόσμο ΝΙΚου Αδαμου, του Γιάννη Μουτσοπουλου Ραδιο 23, του Αλεξη Ιωαννου απο το αξεχαστο HAPPY RADIO, Του POWER του Νικου Αντωνιου, του 317, του fm10, του 4711, του Γιωργου του Α50 κτλ.

Όμως όπως έλεγε και ο ΜΑΟ ..... Άπω τις στάχτες φυτρώνουν τα λουλούδια...

Και για να συμπληρώσω τον φίλτατο Πλατη, σε χώρες όπως η Αγγλία, παρά το γεγονός ότι υφίσταται ένα παρόμοιο " επαγγελματικό" ραδιόφωνο με αυτό της Αθήνας,
ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Πρέπει πάντα να ανθεί η ελεύθερη, αγνή ερασιτεχνική πρωτοβουλία.
Η απόδειξη? Τα τελευταία χρόνια η ζήτηση στην αγορά του Λονδίνου για πομπούς με στόχο την ερασιτεχνική χρήση έχει αυξηθεί κατά 450% !!!!!!!!

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ FM.... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΟ, η έστω την καμένη EL 504... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΤΑΛΑΝΤΩΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΗΜΑΡΤΟΝ.

Επισκεφτείτε το site www.broadcastwarehouse.com
Με μια πιστωτική καρτουλα έρχεται σε 2 μέρες στο σπίτι σου πομπός ερασιτεχνικής φιλοσοφίας και εντελώς επαγγελματικής λειτουργίας των πιο κορυφαίων προδιαγραφών.

Φιλικά,

orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 14:04 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply Απαντηση με παραβολή κειμένου

Πομπός ερασιτεχνικής φιλοσοφίας:
25 W transmitter - 1423.50 EUR Availability: In stock + ΦΠΑ ~ 1679 €
Τσάμπα.....
Μάλλον έχουμε μπερδέψει την έννοια της ερασιτεχνικής φιλοσοφίας.
Ωραίο site φίλε, αλλά προτιμώ τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο. Πλακετούλα, τυπωμένο κύκλωμα πάνω, και one by one με το κολλητίρι. Εκεί να παιδεύεσαι με τα ολοκληρωμένα, τους πυκνωτές, τις αντιστάσεις, τα πηνία, με την τρομπίτσα δίπλα γιατί να κολλάς ολοκληρωμένο με κολλητίρι(το πιστόλι ακόμα αυτό έχω αθάνατο) της δεκαετίας του 80 είναι μανίκι τρελό. Και μετά να μετράς V/A και να λες το έκαψα, δεν το έκαψα. Βάλε μετά να αγοράσεις το σασί να ανοίξεις τρύπες, να βάλεις κοννέκτορες, ανεμιστηράκια κλπ Και όταν σου δουλέψει εκεί είναι η κ...
Και ας βγάζει και 100 χιλιάδες αρμονικές, θα τις μαζέψεις σιγά σιγά.
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η διαφορά είναι ότι και τότε υπήρχαν αυτοί με τα φράγκα που έλεγαν τους εαυτούς τους ερασιτέχνες έπαιρναν ένα έτοιμο μηχάνημα, το έβαζαν στιν πρίζα για να τους ακούσει η γκομενίτσα 4 στενά πιο μακριά. Και υπήρχαν και αυτοί που δεν έιχαν φράγκα, αλλά την έψαχναν την δουλειά τεχνικά οι πραγματικοί ερασιτέχνες, που δεν ήταν ο πρωταρχικός σκοπός τους να βγουν στον ραδιοφωνικό αέρα, αλλά η όλη διαδικασία ήταν που σε έφτιαχνε.
Τέλοσπάντων το έχουμε σκίσει το θέμα. Και θα μας την πει ο διαχειριστής στο τέλος. 3 στα 4 θέματα εδώ στο forum αφορούν ραδιόφωνο και ερασιτέχνες.
Κλείνω πρώτος αυτό το θέμα και δεν ξαναγυρίζω, λέγοντας ότι αυτές οι εποχές πάει περάσαν και δυστυχώς δεν θα ξαναγυρίσουν. Γιατί και πως κλπ το έχουμε αναλύσει πεντακόσιες φορές. Επίσης το τι έχει κάνει ο καθένας στην διαδρομή αυτή ως ερασιτέχνης, το ξέρει καλύτερα ο ίδιος και κανένας άλλος. Όμορφες αναμνήσεις, ωραία χρόνια τα οποία θα λέμε στα παιδιά μας.
This is the End...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 15:28 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Αγαπητε DJ_835... συμφωνουμε μεν διαφωνουμε δε.. Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητε DJ_835

μαλλον δεν προσεξες το site της broadcastwarehouse και πολυ καλα...

εχει KIT κατασκευες
(οπως οι παλιες καλες εποχες στις οποιες αναφερεσαι οπου φτιαχνεις με το κολλητηρι τα παντα μονος σου) που αρχιζουνε απο 90 μολις ευρω....
και κατασκευες που θα φροντισουν να σε προστατεψουν απο τις αρμονικες και οτι αλλο μπορει δυστυχως να βαλει εσενα και ολους τους εραστες του ερασιτεχνικου ραδιοφωνου στο ματι του ΚΥΚΛΩΝΑ της ΕΕΤΤ, εαν καταλαβαινεις τι εννοω.

Βλεπεις οι ερασιτεχνικες κατασκευες με παρεμβολες ( υπαρκτες η ανυπαρκτες δεν επαιζε και πολυ μεγαλο ρολο ) ηταν αυτες που δημιουργουσαν προηγουμενο για να μπαγλαρωνουνε τους φουκαραδες ερασιτεχνες.
Οι συγκεκριμενες κατασκευες λοιπον θα σε προστατεψουνε απο κακοτοπιες.
Φυσικα εαν εισαι ικανος πραγματικα στις ηλεκτρονικες κατασκευες οπως αφηνεις πιθανως να εννοηθει, μπορεις να σχεδιασεις δικο σου κυκλωμα..δεν ειναι αυτο ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ αλλωστε.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ...ΠΡΟΞΕΝΟΥΝΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ...
ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

Επισης οσον αφορα το site της broadcastwarehouse να σε πληροφορησω οτι δημιουργηθηκε απο ερασιτεχνες και οτι η επιλογη ειναι τυχαια απο μενα οχι για διαφημιστικους λογους ( θα μπορουσα να σου αναφερω 50 αλλες εταιρειες που κατασκευαζουν συστηματαα για ερασιτεχνικες και οχι μονο χρησεις για fm και aam ), αλλωστε δεν υφισταται σαν εταιρεια στη χωρα μας,

και για να κλεισω το θεμα εαν δεν παρουνε τα νεα παιδιαα πρωτοβουλια να δοκιμασουνε την μυρωδια του πειρατικου ραδιοφωνου, θα πεθανει το ραδιοφωνο μαζι τους και εκις θα ειμαστε οι υπαιτιοι διοτι δεν δοκιμασαμε να τους δειξουμε πως γινεται.....

φιλικα

orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 16:01 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply Απαντηση με παραβολή κειμένου

Μην το ψάχνεις δίκιο έχεις, δεν λέω ότι έχεις άδικο. Άλλα όπως έχεις παρατηρήσει μόνοι μας τα λέμε (να προσθέσω και τον jordan, lavanti, radioamateur και συγνώμη αν ξέχασα κανέναν άλλο).
Και σίγουρα θα υπάρχουν και καμιά 30 πιτσιρικάδες τώρα που θα διαβάζουν το post, και θα γελάνε. Θα λένε κοίτα τώρα τους "παππούδες" , θυμούνται τα νιάτα τους.
Έτσι είναι η εποχή η σημερινή. Απλά όπως σου ανέφερα παραπάνω, αν σε ρωτήσει ποτέ το παιδί σου τι έκανες στα νιάτα σου, εκτός από το σχολείο, φοιτητής ή γκόμενες κλπ. Θα έχεις να πεις και κάτι διαφορετικό. Για σένα σημαντικό, για άλλους ασήμαντο, δεν έχει σημασία.
Και όσο αφορά το ικανός, ποτέ δεν γίνεσαι, απλά διαβάζεις να μάθεις και πειραματίζεσαι. Έχω κάψει ότι καίγεται...κυριολεκτικά. Και μερικά σε έτσουζαν πάρα πολύ και ιδιαίτερα όταν καιγόντουσαν την ίδια μέρα που τα έβαζες πάνω στην πλακέτα, γιατί έπρεπε να περιμένεις άλλον ένα μήνα να μαζεύεις το χατζιλίκι, για να αγοράσεις καινούριο τρανζίστορ.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 16:04 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

O διαχειριστής θα μιλήσει: ΟΥΓΚ!!!

Που σημαίνει..: Εχω φάει εγώ τάσεις και από μετβλητούς πυκνωτές και ξεφορτίσματα πυκνωτών, μέχρι κι η πριζα που έπαιρνε το μηχάνημα (και είχε σημειωμένο με μακραδόρο, την τάση και την επιστροφή, καθότι ανόρθωση δικτύου, μη φάμε κι από το σασι) ήταν δίπλα στο κρεβάτι, σπασμένη και πιασμένη με σελοτέιπ (ούτε καν μονωτική) και ξεκάλτσωτος τα καλοκαίρια ξύπναγα από ηλεκτροσόκ..

Που δεν υπάρχει περίπτωση να κράξω κανέναν.. Για αυτό και το ειδικό section του φορουμ για ραδιόφωνο, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε, ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ HOTSTATION δεν θα μιλάμε για τίποτα άλλο ραδιοφωνικό..

Τι να λέμε δηλαδή; Μόνο για το τι ωραίος που είναι ο L@mpsi και το αν ακούτε καλά τον ΣΚΑΙ στην Βάρκιζα; Αντε και καμια κουταμάρα που ακούσαμε να λέει κανένας στον αέρα;

Εδώ έχουμε φτιάξει ένα πολύ ωραίο "κυκλωματάκι" χωρίς μικροφωνισμούς και παραφωνίες και το καταχαίρομαι να μας διαβάζω.. Ολοι μας έχουμε το ερασιτεχνικό μας background και το απολαμβάνω στο έπακρο..

Keep On!!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DJ_835
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: May 03, 2004
Μηνύματα: 138

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 16:16 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Reply Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ο διαχειριστής μίλησε χαχαχα. Μηνά δυνάμωσε λίγο την αναμετάδοση, με ακούω στο βάθος. Ωππ εκεί....
Είναι το μαμημένο μεγάλο μικρόβιο ... είναι γεγονός. Θα μας ακολουθεί για όλη μας την ζωή.
ΈΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ...
Μακάρι να γίνει και μεταδοτικό, όπως λέει ο orban.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 16:33 GMT    Τίτλος Μηνύματος: το ραδιοφωνο ειναι βιολι, αναλογα πως παιζεις ακουγεται ... Απαντηση με παραβολή κειμένου

δεν αμφιβαλλω οτι οι εποχες που εαν δεν ετρωγες τουλαχιστον μια υψηλη ταση την ημερα σε εκανε να πιστευεις οτι κατι θα σου παει στραβα...
( θυμαμαι πολυ καλα το 1985 την πρωτη φορα που εφαγα 2100volt ανορθωσης απο την δολια την 4-65 και ενιωσα μια ριγη.. μετα απο αυτο αποφασισα οτι θα ηταν καλο να βγαινω και με καμμια γυναικα που και που .. για αλλαγη...)

Τελος παντων.....

Η ουσια ειναι τι γινεται στις μερες μας...
το τοτε ηταν τοτε, το τωρα πρεπει να φτιαξουμε...

διοτι οπως προειπα...εαν δεν δωσουμε ερεθισμα στα νεα παιδια να ασχοληθουνε με το πειρατικο ραδιοφωνο και να γευτουνε λιγο την γλυκεια αμαρτια, θα πεθανει το ραδιοφωνο μαζι μας... και η 4-65 μπορει να εχει αντικατασταθει προ πολλου με mosfet αλλα το ραδιοφωνο παραμενει σαν το βιολι...

αναλογα πως παιζεις ακουγεται... ασε τους ιδιωτικους σταθμους να παιζουνε το δικο τους βιολι...και ας παιξουμε εμεις το δικο μας....

Δηλαδη

ο καθενας το βιολι του...

orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
JORDAN4
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: Nov 17, 2004
Μηνύματα: 113
Πόλη/Χώρα: AΘΗΝΑ

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 31 Μαρ 2005, 21:32 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Eτσι μπράβο, συνεχίστε ρε παιδιά... Είμαι και γω στον "αέρα" μαζί σας...
Αγαπητοί φίλοι, ασχολούνται και σήμερα πολλοί νέοι με το ραδιοερασιτεχνισμό, μια επίσκεψη στο site www.hlektronika.gr θα σας πείσει! Νέοι άνθρωποι ακόμη και σήμερα πειραματίζονται με μια αυτοταλάντωτη EL504 ή 6146...
Και γω μαζί σας πάντως "ερασιτέχνης" για πάντα....
_________________
www.radiorainbow.gr
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©