Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641100
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Που μπορω να αγορασω εξοπλισμο?

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
orban
Καραβάνα
Καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 89
Πόλη/Χώρα: athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 4 Μαρ 2005, 13:03 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Που μπορω να αγορασω εξοπλισμο? Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ειναι αληθεια οτι πολλοι ειναι εκεινοι, νεοτεροι και γηραιοτεροι, που θα ηθλεαν να αγορασουν εξοπλισμο με τον οποιο θα μπορεσουν να ακουστουν σε μερικα τετραγωνα η και παραπανω στις γειτονιες τους και οχι μονο. Συνηθως δεν ξερουνε που να αποτανθουνε για την αγορα ΠΟΜΠΟΥ, ΚΕΡΑΙΑΣ, ΚΑΛΩΔΙΩΝ, ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΚΤΛ
Οι λυσεις ειναι πολλες αφου εξοπλισμο μπορει να αγορασει κανεις ευκολα απο την Ελλαδα αλλα και απο το εξωτερικο - πραγμα που ειναι προτιμοτερο - διοτι ειναι πιο αρτιος, επαγγελματικος και αξιοπιστος.
Ολοι κρυβουν μεσα τους εναν μικρο πειρατη. Οι καπως γηραιοτεροι που εχουν ζησει τα ομορφα πειρατικα χρονια της δεκαετιας 70 και 80 σιγουρα θυμουνται τα ατελειωτα ομορφα ξενυχτια.
Ο μονος τροπος για την ανανεωση της τωρινης καταστασης του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ειναι η αφυπνιση των νεων. Το ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ.
Επειτα σηκωνει πολυ κουβεντα γιατι ειναι παρανομο να χρησιμοποιεις την παντεντα του κυριου MARCONI ΤΟ 1901 την οποια ο ανθρωπος προσεφερε στους συμπολιτες τους για να τους δωσει την δυνατοτητα της επικοινωνιας και οχι για να γινει φερεφωνο των ενιοτε κυβερνητικων.
Γιαυτο το λογο και για πολλους αλλους ειναι καλο να ενημερωθουν οι υποψηφιοι ΠΕΙΡΑΤΕΣ για το που μπορουν να αγοραζουν αξιοπιστους πομπους που να τους δινουν την δυνατοτητα της ελευθερης βουλησης με τον πιο αξιοπιστο τροπο.
Μια απο τις πιο αξιοπιστες εταιρειες στον κοσμο σε επαγελματικο επιπεδο αλλα δοξα τον Θεο και για τους ερασιτεχνες ειναι η BROADCAST WAREHOUSE. Θα την βρειτε στο site www.broadcastwarehouse.com οπου μπορειτε με την πιστωτικη σας καρτα να παραγειλετε ενα μικρο η μεγαλο πομπο και να σας ερθει απο την Αγγλια σε χρονο ...απιστευτο...2-3 μερες. Δεν κανω διαφημιση, αλλωστε δεν εκπροσωπειται εδω ο η συγκεκριμενη εταιρεια αλλα ειναι υποστηρικτες του ποιοτικου πειρατικου ραδιοφωνου που τοσο αγαπαμε....υπαρχουνε και ελληνικες λυσεις
βεβαια www.cdm-electronics.com αλλα δεν ειναι και τοσο ενδεδειγμενες.

Αυτα.

φιλικα orban
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ραδιόφωνο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©