Γιορτάζει ο Χρύσανθος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 639774
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας από το Hotstation

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Προβλήματα - Report Problems


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
civileng
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Aug 21, 2004
Μηνύματα: 2

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 21 Αυγ 2004, 00:25 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας από το Hotstation Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητοί κύριοι,

με έκπληξη είδα στην ιστοσελίδα σας ένα σκίτσο του Soloup από το περιοδικό ΗΜ (www.-censored-.gr) δημοσιευμένο και μάλιστα χωρίς να αναφέρει την πηγή προέλευσής του.

Μπορεί ο σταθμός σας να είναι ερασιτεχνικός αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση αφαίρεσή του από την ιστοσελίδα σας (βρίσκεται στην κατηγορία Photo gallery, χιουμοριστικά).

Επίσης την δημοσίευση στην αρχική σας σελίδας κειμένου, το οποίο να αναγράφει την προέλευση του σκίτσου και την κλοπή του με το γνωστό copy paste.

Η εταιρία μας έχει ηδη κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την διαφύλαξη των συμφερόντων της.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 21 Αυγ 2004, 14:23 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητέ φίλε civileng,

καλώς ήλθες στον HotStation.gr!

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας. Το εν λόγω σκίτσο του soloup ("Ολυμπιακή ομπρέλα Καλατράβα", εξηγώ για τους αναγνώστες μας, καθότι η photo-gallery μας αριθμεί αρκετές φωτογραφίες) δημοσιεύτηκε στο site μας, αφού έφτασε μέσω email από κάποιον επισκέπτη μας για αυτό το σκοπό, τον Μάιο του 2004.. Αυτή είναι και η βασική λειτουργία της υπηρεσίας.. Να μοιράζονται οι επισκέπτες το γέλιο που μπορεί να δώσει μια όμορφη φωτογραφία ή στην συγκεκριμένη περίπτωση, το εύστοχο σκίτσο του soloup.. Δεν είναι εφικτό να αναζητούμε για την κάθε μία από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι χρήστες μας να ερευνούμε την προέλευση τους και τα πιθανές αντιρρήσεις που μπορεί να έχουν οι ...κάτοχοι τους. Οπως συμβαίνει συνήθως, οι ίδιοι οι χρήστες αναφέρουν την πηγή του υλικού, αν δεν είναι κάτι δικό τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η υπογραφή στο σκίτσο soloup θεωρήσαμε (λανθασμένα προφανώς) ότι είναι αρκετή...

Με κανέναν τρόπο δεν θελήσαμε να βλάψουμε το περιοδικό σας ή ακόμα περισσότερο το site σας, το οποίο ομολογώ ότι δεν γνωρίζα ούτε την ύπαρξη του, όπως πιθανότατα και ο επισκέπτης μας που μας έστειλε τη γελοιογραφία.. (και είναι λογικό αφού η επισκεψιμότητα του είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα: 4,409,837 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ για παράδειγμα ο hotstation.gr βρίσκεται στην θέση 43,032, πάντα σύμφωνα με τα στοιχεία του Alexa.com, δηλαδή το ένα εκατοστό της κίνησης του δικού μας site).

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν, την ανάγκη για την προώθηση του site σας μέσα από ένα κατά πολύ δημοφιλέστερο όπως το δικό μας, αλλά δεν καταλαβαίνω την υπερβολή. Η απλή επικοινωνία μέσα από την φόρμα επικοινωνίας θα ήταν αρκετή. Επίσης και το email που στείλατε μπορούσε να λειτουργήσει, αφού όπως και στην περίπτωση του επισκέπτη που διέπραξε την "πνευματική κλοπή" και μας έστειλε τα ..κλοπιμαία με email, τα λαμβάνουμε και τα διαβάζουμε όλα.. Επρεπε να στείλετε και τα σχόλια σας στην γκάλερι (πάντα αναφέροντας το σύνδεσμο του site σας) και για να είμαστε ακόμα πιο σίγουροι, και στο φόρουμ;

Να σας θυμίσω (ή μάλλον να σας ενημερώσω, αφού είστε καινούργιο μέλος στο site μας) ότι ο hotstation παρέχει δωρεάν καταχώρηση συνδέσμων για τους webmaster άλλων δικτυακών τόπων, και ειδική κατηγορία στο forum για να προτείνουν τα μέλη μας, sites που παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον για να τα επισκεπτεί κάποιος, όπως ίσως το δικό σας..

Πρέπει να είστε υπομονετικός, αφού το όνομα μόνο, και πιθανότατα ούτε καν το site του domain σας έχει καταχωρηθεί μόνο από τον Ιούνιο (σύμφωνα με τα στοιχεία του hostmaster της Ελλάδας) και χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να αποκτήσει την επισκεψιμότητα που θα επιθυμούσατε. Βέβαια, είναι απορίας άξιο, πώς κάποιος ..κακοπροαίρετος μπόρεσε να "κλέψει" υλικό τον Μάιο, από ένα site, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιούνιο..

Όπως και να έχει, ως διαχειριστής του παρόντος site, σας ζητάω ταπεινά και δημόσια συγνώμη, και με χαρά δημοσιεύω το link του site σας (αν και φροντίσατε ήδη εσείς για αυτό ..πολλάκις) αν και θα διαφωνήσω για το copy paste... Συνήθως στις εικόνες γίνεται Save Image As... Το copy paste είναι για το κείμενο.. Επίσης, δεσμεύομαι να αφαιρέσω την εν λόγω εικόνα από την γκάλερι ( http://www.hotstation.gr/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showpic&pid=180 ).

Και για να μην ξεχνιώμαστε:

www .tsampa - diafimisi - telos. gr
www .tsampa - diafimisi - telos. gr
www .tsampa - diafimisi - telos. gr
www .tsampa - diafimisi - telos. gr
www .tsampa - diafimisi - telos. gr


(ελπίζω να σας καλύπτει για αρχή... Σύντομα και στην πρώτη σελίδα)...

Θα σας στείλω και με email τα στοιχεία μου για τα ασφαλιστικά μέτρα...
Αλήθεια, η δίκη θα γίνει στην Αγγλία, ή στην Ελλάδα...; Επειδή η εταιρία σας εδρεύει στο Cardiff της Αγγλίας ρωτάω.. Μην τα περιμένετε όμως πριν την δευτέρα που επαναλειτουργεί το νομικό τμήμα της δικής μας εταιρίας, η οποία θα επιληφθεί του θέματος!

ΥΣ. Ελπίζω να διαθέτε το humor που αποτελεί βασικό θέμα του περιοδικού σας και να μην σας ενοχλήσουν οι φιλικές παρατηρήσεις μου!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
civileng
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Aug 21, 2004
Μηνύματα: 2

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 21 Αυγ 2004, 16:00 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αγαπητέ φίλε,

καταερχήν η ειρωνία επιβαρύνει περισσότερο την θέση σου/σας.

Ένα απλό συγγνώμη θα ήταν αρκετό ίσως για να λυθούν όλες οι περεξηγήσεις.

Εκμεταλλευόμενος το δικαίωμα που σας δίνει η διαχείριση της ιστοσελίδας σας, "επιτεθήκατε" εναντίον μου προσωπικά, της ιστοσελίδας και του περιοδικού.

Καταρχήν διαφήμιση να ξέρετε ότι δεν έχουμε ανάγκη να γίνει από την ιστοσελίδα σας. Το περιοδικό ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα γι' αυτό και δεν το γνωρίζετε.

Κατα δεύτερον ο "προγονος" του περιοδικού αυτού που είναι υπό έκδοση είναι το ομογενειακό έντυπο "censored" το οποίο ξεκίνησε την ιστοσελίδα καθώς και την έκδοσή του τον Μαρτιο (www.-censored-.com)

Έτσι λοιπόν δεν ευσταθούν αυτά που λέτε και για έναν παραπάνω λόγο.

την φωτογραφία την προσθέσατε εσείς στην ιστοσελίδα. Συνεπώς έχετε και την ευθύνη της δημοσίευσής της καθώς και την αναφορά πού την βρήκατε (εξ ουρανού????)

Σε ότι αφορά το alexa.com ξέρουμε πολύ καλά πώς γίνεται οι μετρήσεις... συνεπώς μπορείτε να βρείτε άλλη δικαιολογία...

Εαν θέλαμε να διαφημιστούμε στην ιστοσελίδα σας να είστε σίγουρος οτι δεν θα επιλέγαμε αυτό τον τρόπο αλλά διαφήμσιση με banners και χορηγίες που θα το εκτιμούσατε περισσότερο...

Αγαπητή φίλε,
δεν δικαιολογείται αυτός που διαχειρίζεται ένα website να απαντά με τόση ειρωνία και θρασύτητα όπως εσείς.

Και μάλιστα για ένα θέμα που έχετε το 100% της ευθύνης.

Δεν σας βρίσαμε, ούτε σας μιλήσαμε ειρωνικά όπως κάνατε εσείς.

Θα μπορούσατε αντί να γράψετε μια μακροσκελέστατη επιστολή για να δικαιολογηθείτε στους χρήστες σας, να ζητήσετε απλά συγγνώμη δημοσίως.

Αυτό είχε σκοπό η επιστολή στο φορουμ και όχι την διαφήμιση.

Εν κατακλείδι, δεν σκοπεύαμε να το συνεχίσουμε και να δεχτούμε μια υποτειθέμενη συγγνώμη και έστω μια αναφορά στην πηγή όπου κλέψατε το σκίτσο.

Το θράσος σας μας θυμίζει την λαϊκή παροιμία, την οποία εσείς θα ξέρετε καλά, "φωνάζει ο κλέφτης".

Περιμένουμε τα στοιχεία σας αυτή τη φορά στο email κι όχι στο φορουμ. Αλλωστε ότι και να γράψετε δεν θα σας απαντήσουμε. Οχι τουλαχιστον από εδώ.

Η αγωγή θα κατατεθεί στην Αθήνα μόλις μας δώσετε τα στοιχεία σας.

Αλλωστε θα το διαπιστώσετε σε λίγες μέρες...

Αφού έχετε και νομικό τμήμα συνεπώς δεν θα έχετε πρόβλημα με την ΑΕΠΙ...

Περιμένοντας,

Γεράσιμος Ανδρέου
Νομικός Σύμβουλος
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 21 Αυγ 2004, 23:26 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Καλησπέρα και πάλι...

Με λύπη διαπίστωσα ότι το χιούμορ που θέλω να πιστεύω οτι διαθέτετε δεν το χρησιμοποιήσατε τελικά..

Οπως θα διαπιστώσατε και από την αποστολή του πρώτου σας μηνύματος, η δυνατότητα να λεει κάποιος την άποψη του δημόσια, όσο επιθετική, υπερβολική ή ειρωνική να είναι, παρέχεται σε όλα τα μέλη, ακόμα και αν στόχος της επίθεσης ή της ειρωνίας είναι το ίδιο το site ή ο διαχειριστής του. Δεν αποτελεί προνόμιο του διαχειριστή, και δεν ήμουν αυτός που έκανε χρήση της δυνατότητας αυτής..

Το site μας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.. και άρα δεν υπάρχει πρόβλεψη στις σελίδες του για πιθανούς χορηγούς ή διαφημιζόμενους. Ευχαριστούμε όμως για την σκέψη..

Ελπίζω το περιοδικό σας να κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ελλάδα, όπως ανεφέρετε ότι ήδη κάνει από το site σας (για το οποίο αναφέρα ότι αγνοούσα την ύπαρξη του). Και σας εύχομαι και καλή επιτυχία!

Συγνώμη σας ζήτησα και μάλιστα δημοσίως.. Αλλά φαίνεται πως δεν είναι αρκετό.

Αναφέρετε ότι μια συγνώμη θα σας αρκούσε όταν στα πολλαπλά posts που κάνατε (στη γκαλερι, το φόρουμ στο feedback, στα emails), επισημαίνατε συνέχεια τα νομικά μέτρα, τις νόμιμες διαδικασίες, τα ασφαλιστικά μέτρα, στα οποία έχετε ήδη αποφασίσει και κινήσει..

Οπως σας εξήγησα και νωρίτερα, η φωτογραφία στάθληκε με email στο site, και δεν ήρθε "εξ ουρανού". Οπως τα εκατοντάδες emails που ανταλλάσουν οι χρήστες του διαδικτύου καθημερινά, με χιουμοριστικό περιεχόμενο. Στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από μένα στην γκάλερι. Δεν νομίζω πως ήταν με οποιοδήποτε τεχνικά εφικτό να μάθω ότι η συγκεκριμένη γελοιογραφία είναι "ιδιοκτησία" σας, ειδικά όταν αυτή η πληροφορία δεν συμπεριλαμβάνεται στο email.

Άλλα sites αναφέρουν γραπτώς την δική μας στάση σε τέτοια θέματα, που αν εφαρμόσω το copy paste που λέτε, θα ήταν: "ο HotStation σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα και παρακαλούμε τους χρήστες μας να κάνουν το ίδιο. Oι εικόνες και τα videoclips που υπάρχουν στο site μας, έχουν σταλεί από τους επισκέπτες μας και παραθέτονται με την συγκατάθεση των δημιουργών τους, όπου αυτοί είναι γνωστοί. O "HotStation" δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των εικόνων και videoclips που του έχουν δοθεί. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ορισμένες δυσκολίες που πάντα υπάρχουν στη διακίνηση πληροφοριών μέσω του διαδυκτίου, υπάρχει πιθανότητα κάποιες από τις εικόνες και τα videoclips να μην έχουν τη συγκατάθεση των αληθινών δημιουργών τους. Σε αυτή την περίπτωση, o "HotStation" δεσμεύεται να αποσύρει τα εν λόγω αρχεία αμέσως μόλις ο δημιουργός τους μας κάνει γνωστή την επιθυμία του" (το copy paste έγινε από το Filaki.gr, για να τηρούμε και τις διαδικασίες).
Από την αρχή του όλου θέματος, έχουμε επικοινωνήσει και με τον δημιουργό, και περιμένουμε την απάντηση του. Αλλά μάλλον εδώ, δημιουργός και ιδιοκτήτης είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Οσες φορές στο παρελθόν έχει προκύψει κάποιο αντίστοιχο θέμα, υλικό που ούτε ίσως καν αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου, αλλά έχει ενοχλήσει για οποιοδήποτε λόγο, και η επικοινωνία, και η οποιαδήποτε "επανόρθωση" από πλευράς μας, έχουν γίνει χρησιμοποιώντας το email και όχι εντυπωσιακά posts στην ιστοσελίδα. Σας διαβεβαιώ ότι το ίδιο θα γινόταν και στην συγκεκριμένη περίπτωση, ειδικά για μια γελοιογραφία, που παρουσιάζεται στην τρίτη - τέταρτη σελίδα μιας υποκατηγορίας της φώτο - γκάλερι.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ενώ στους όρους χρήσης του site σας θεωρείτε δεδομένο πως : "Κείμενα, φωτογραφίες και γενικότερα υλικό που αποστέλλονται σε εμάς, αυτομάτως περιέρχονται στην κυριότητα του Hellenic Mail και μπορεί να δημοσιευθούν μαζί με όλα τα στοιχεία του συντάκτη εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. ". Εγώ ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι έχω "την κυριότητα" του σκίτσου.. Ούτε άφησα κάτι τέτοιο να εννοηθεί. Και την έλαβα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο..

Τέλος, να σας πω ότι καμία πρόθεση προσβολής δεν υπήρχε από μέρους μου, ούτε σε προσωπικό επίπεδο (με ποιον μιλάω τώρα, τον κ. Σιδηρόπουλο, ή τον κ. Ανδρέου;; ) ούτε για το περιοδικό ή το site σας. Σέβομαι και εκτιμώ τη δουλειά όλων, ασχέτως της επισκεψιμότητας ή της επιτυχία της. Πολύ περισσότερο, όταν απευθύνεται σε ομογενείς, όπως εμείς, έστω ερασιτεχνικά όπως επισημαίνετε, και μέσω της ραδιοφωνικής οδού και όχι της έντυπης. Η απλή παράθεση των στοιχείων από την Alexa και τον Hostmaster έγινε στην προσπάθεια μου να καταλάβω τη σκοπιμότητα του ύφους και του περιεχομένου αυτής της πρώτης επικοινωνίας.

Όπως και να έχει,
είναι δικαίωμα και απόφαση σας να κινηθείτε νομικά,
όπως είχατε ανακοινώσει από την πρώτη σας επικοινωνία μαζί μου..

Σας ευχαριστώ,

Μηνάς Λαβάντης


Υ.Σ. Τελικά, δεν μπόρεσα πάλι να είμαι σύντομος. Ζητάω συγνώμη αν σας κούρασα, εσάς και τους επισκέπτες μας. (είμαι φλύαρος, τι να κάνω;; )
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 23 Αυγ 2004, 15:33 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Άστα... σε βλέπω φυλακή!!! Τι τσιγάρα καπνίζεις;; Τρέχω να το πω στον Νίκο.

Σαν απλώς χρήστης που είμαι μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα... νομίζω;

Δηλαδή κύριε Ανδρέου αν στον τοίχο του σπιτιού σας, κάνουν αφισοκόληση την Γκουέρνικα,
μπορεί ο ιδιοκτήτης να σας κάνει μήνυση; Αφού το παλικάρι το έσβυσε. Μην μας τον
βάλετε φυλακή και δεν βγαίνουν τα λεφτά για δικεγόρους.

Αφήστε που είναι και ωραίος και δεν τον βλέπω να βγαίνει άντρας από τον Κορυδαλό

To έχουμε δει το έργο κύριε με τα 1000 ονόματα. Εντάξει δικαιολογήσατε τον μισθό σας,
την συνέχεια την ξέρουμε, αλλά όπως λέγαν και οι πρόγονοί μας
(μη βγει και κανένας και μου κάνει μήνυση) "ουκ αν λάβεις...". Την συνέχεια την ξέρετε.
Άλλωστε τι την φοράτε την γραβάτα... είσαστε σπουδαγμένος εσεις... μεγάλος και τρανός!!
Κάτι τρανούς σαν και σας στο νησί ξέρετε τι τους κάνουμε; (είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε μια
που μικρός πρέπει... να είσασταν πολύ καταπιεσμένος) Twisted Evil

Άντε γεια
Νεοκλής Κονταράτος
Αναλυτής συστημάτων, μηχανικός λογισμικού, σύμβουλος πωλήσεων, ψυχολόγος, ξεματιάστρα
μέγας αστρολόγος και Μέγας Αλέξανδρος (Part Time). Περαστικά μας.

Υ.Γ.
Μηνά... της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
cosmo
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Aug 01, 2004
Μηνύματα: 3

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 24 Αυγ 2004, 00:42 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τώρα να το πώ... για να μη το πω?




Δικεγόρος που... ξέρει πως δουλεύει η Alexa! Shocked Shocked




Ορίστε.. τοπα Mr. Green
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 24 Αυγ 2004, 20:45 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

σα δε ντρέπεται... δικεγόρος πράμα!!!! Shocked

Νεοκλής

(ξέρω ότι μας διαβάζει κρυφά... σαν τον Αρτέμη Μάτσα και περιμένει να πούμε κάτι να μας κάνει μήνυση χιχιχι) Twisted Evil Twisted Evil


ΣΕ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩ... ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ!!!!!!!!!!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 25 Αυγ 2004, 00:30 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

με τι κάθεστε και ασχολείστε ρε καλοκαιριάτικα, άλλη δουλειά δεν έχετε..
σας έχει ρέψει..
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stefania
Ελιωσα στα posts
Ελιωσα στα posts


Mέλος από: Feb 19, 2004
Μηνύματα: 630

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Αυγ 2004, 13:17 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν ήθελα να πώ κάτι για το θέμα αυτό γιατί από την αρχή μου φάνηκε εξαιρετικά γελοίο και υπερβολικό αλλά δεν αντέχω... θα μιλήσω απλά και σύντομα, αν και θέλω να πιστευω πως το ζήτημα έκλεισε.

Τυχαίνει να είμαι μέλος σε αρκετά φόρουμ και sites και συχνά βλέπω αναδημοσιευμένες φωτο από διάφορους χρήστες, τις οποίες λογικά δεν τις έχουν τραβήξει οι ίδιοι με την φωτογραφική τους, αλλά τις έχουν πάρει απο κάποιο άλλο site!!!!!
Το πόσο συχνά βλέπουμε άρθρα ολόκληρα copy paste αυτό και αν είναι γνωστό και συνήθες φαινόμενο... γίνεται απο όλους μας!!!!

Ποτέ μα ποτέ δεν ξαναματαείδα να γίνεται λόγος από κανέναν για μηνύσεις και προσφυγή σε δικαστήρια και δικηγόρους!!!!

Υπερβολή και εκφοβισμός χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Απλά, καλό είναι όταν αντιγράφουμε κείμενα ή φωτο να αναφέρουμε και την πηγή προέλευσης, για αποφυγή τέτοιων παρεξηγήσεων, και αυτό πάλι δεν είναι απαραίτητο, από την στιγμή που ότι είναι διαθέσιμο στο ίντερνετ, προβάλλεται σε όλους και έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

Δεν πήρε κανένας χρήστης την φωτο για να την χρησιμοποιήσει για κερδοσκοπικό ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, και απ΄οσο γνωρίζω μόνο τοτε και εφόσον κάτι είναι κατοχυρωμένο, μπορεί να έχει νομική υπόσταση.

Χαλαρά λοιπόν με τις βαρύγδουπες δηλώσεις!!!!!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DSK
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Nov 18, 2003
Μηνύματα: 4
Πόλη/Χώρα: Athens

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Αυγ 2004, 16:22 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Ευθύνεστε κ. Λαβάντη Απαντηση με παραβολή κειμένου

Συγγνώμη φίλε Νάκο που άργησα κι εγώ να λάβω μέρος στην όλη διεργασία της ανταλλαγής απόψεων περί του θέματος, αλλά πλέον και μετά την παρέμβαση της Στεφανίας θεωρώ καθήκον μου να να ζητήσω τα εξής ακόλουθα.¨

1ον ) Ζητώ από το (γενικότερα) νεούδι civileng την εξήγηση του τρόπου λειτουργίας τoy site alexa.com.Ζητώ από τον κ. civileng λεπτομερή αναφορά του τρόπου επεξεργασίας δεδομένων του, το εγχειρίδιο χρήσης του server στον οποίο τρέχει το software του site καθώς και το θεσμικό πλαίσιο στο οποίο το εν λόγω site υπόκειται, Επίσης : εκτιμητέα θα ήταν η ακριβής αναφορά στο προσωπικό του site, περικλείοντας ονοματεπώνυμα και προτέρα εμπειρία τους προκειμένου να εξακριβωθεί η αξιοπιστία του. Επίσης για το προσωπικό που ανήκει στο θυλυκό γένος ζητώ ¨διαστάσεις", οικογενειακή κατάσταση και φωτογραφίες ολόσωμες με μαγιό (and/or) βραδυνή τουαλέττα.

2Ον) κ. Λαβάντη, ή όπως τέλος πάντων σας λένε. Είστε σίγουρος ότι αυτά που γράφει ο dsk, αυτές οι γραμμές που τώρα διαβάζετε εσείς και το αγαπητό σας κοινό, έχουν παγματι αποσταλεί από τον κ. dsk ? Μήπως κάποιος/κάποια υπέκλεψε το κείμενό μου και το απέστειλε ηλεκτρονικά,στο site σας ? Μήπως κ. Λαβάντη οφείλετε αυτή τη στιγμή να με αποζημιώσετε για το γεγονός ότι δεν γνωρίζετε ότι πράγματι εγώ τα έχω γράψει, αλλά κάποιος τα έχει υποκλέψει ? Σας καθιστώ υπεύθυνο για το γεγονός ότι πραγματικά αυτή τη στιγμή κάποιος άλλος μπορεί να τα γράφει, ίσως είμαι εγώ, ίσως να μην είμαι όμως εγώ. Αλλά τότε κ. Λαβάντη, οφείλετε να με αποζημιώσετε. Γενικότερα κ. Λαβάντη ευθύνεστε. Γιατί αυτά που γράφω, δεν τα γράφω εγώ, αλλά εκείνος που με ένα απλό copy-paste, έκλεψε το μνημειώδες αυτό κείμενό μου εμφανίζοντάς το σαν δικό του. Αν όμως είναι κάποιος άλλος αυτός η ευθύνη βαραίνει τους δικούς σας ώμους. Τα ασφαλιστικά μέτρα είναι προ των πυλών κ. Λαβάντη.( και τα προφυλακτικά (μέτρα) επίσης) Ποιος γράφει κ. Λαβάντη αυτό το κείμενο, εγώ ή ο άλλος? Κι αν ο άλλος το χει κλέψει, ποιος σας διαβεβαιώνει ότι τα γράφω εγώ ? Κι αν τα γράφω εγώ, ποιος σας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι κλεμένα και τα γράφει κάποιος άλλος ?

3ον) Από τη κ. Στεφανία τέλος, ζητώ να αποστείλει μερικές ακόμα φωτογραφίες της , προκειμένουν να συμπληρωθεί καλύτερα ακόμα η εικόνα της όλης δικογραφίας.. Γιατι κ.Λαβάντη να το γνωρίζετε, κι εσείς και η κ. Στεφανία, και όλοι σας οι ακροατές/αναγνώστες. Η δίκη θα γίνει..

Με τιμή

DSK ή αλλίως Dικουρέζος Sόλων Kούγγιας

ΥΓ) Μας έχει βαρέσει κατακούτελα μου φαίνεται., αντε να τελιώσουν οι ΟΑ να πάμε διακοπές επειγόντως.....
ΥΓ2) Ευθύνεστε κ Λαβάντη, ευθύνεστε !!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 26 Αυγ 2004, 16:33 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Razz


ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
optimus_prime
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Apr 07, 2004
Μηνύματα: 43

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 27 Αυγ 2004, 16:40 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

άλλη δουλειά δεν έχετε καλοκαιριάτικα; κι ο Φοίβος κλεμμένα τα είχε στο γκούτσι αλλά δεν του έκανε μύνηση ο 50σεντ (που το είχε μάθει και είχε ακούσει το γκούτσι). κύριε Γεράσιμε Με-το-σκίτσο Ανδρέου, άσε μας γιατί κι εμείς δεν ξέρουμε εάν το πήρατε νόμιμα το σκίτσο του solup

καλά δεν τα είπα;
_________________
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Μπορώ να σκανάρω την υπογραφή μου και να την κάνω επικόλληση εδώ;
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 27 Αυγ 2004, 17:29 GMT    Τίτλος Μηνύματος: soloup! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ο κάθενας για πάρτη του μιλάει εδώ μέσα και μια κουβέντα για τον καλλιτέχνη δεν είπε κανείς. Ο Soloup λοιπόν (τονίζεται στη λήγουσα) ή κατά κόσμον Αντώνης Νικολόπουλος, ετών 38, είναι ένας ταλαντούχος καρτουνίστας, σκιτσογράφος, άμα λάχει κάνει και εικονογράφηση, και τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης. Οι δύο πιο πρόσφατες συλλογές του "Η Ελλάδα με πληγώνει" και "Big Porther" κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Futura. Για να μάθετε όλη (σχεδόν) την αλήθεια τραβήξτε στο:

http://www.soloup.gr

Έχει και wallpapers να βάλετε στην ταλαιπωρημένη οθόνη σας. Μην το πείτε πουθενά όμως γιατί μπορεί να φάτε 21 περίπου μηνύσεις και να σας κατασχέσουν και τον υπολογιστή.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Προβλήματα - Report Problems All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©