Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644604
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Πραγματικότητα η πίστα στην Πάτρα!!

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αυτοκίνητα-μηχανές


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
Merlin
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Jun 07, 2010
Μηνύματα: 15

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 11 Απρ 2013, 15:19 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Πραγματικότητα η πίστα στην Πάτρα!! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Επιτέλους, μετά από 17 χρόνια αγώνων με το τo “τέρας” της γραφειοκρατίας, η Βουλή των Ελλήνων επικύρωσε χτες – 10/04/2013 – τη σχετική απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Mεταφορών και Δικτύων, με την οποία η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. εισήχθη στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας διαβάζουμε: «Αυτή τη χρονική στιγμή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κατ' αρχήν τους μετόχους της εταιρείας, για την οικονομική στήριξη της επένδυσης και την υπομονή και επιμονή τους όπως και ολόκληρο το Πολιτικό προσωπικό, Φορείς και την τοπική κοινωνία της Αχαϊας, που στήριξαν τις προσπάθειες της Διοίκησης μέχρι σήμερα.
Αναμφίβολα, μόνο με την ομοψυχία και στήριξη που επιδείξαμε όλοι οι Αχαιοί, σ' αυτό το έργο, θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως και έγινε.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, με όπλο την ωριμότητα του έργου, η Νέα Διοίκηση που θα προκύψει από την τακτική Γ.Σ., που θα γίνει το ερχόμενο μήνα, με την συνεργασία του επενδυτή θα δρομολογηθούν τα βήματα και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου και διαχείρισης αυτού».

Άρθρο 29: Κύρωση Απόφασης Υπαγωγής της επιχείρησης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ » με δ/τ«ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ » στις διατάξεις του Ν. 3299/2004, όπως ισχύει, για την ενίσχυση επενδυτικού σχεδίου της με το κίνητρο της επιχορήγησης.
http://www.opengov.gr/ypoian/?p=3315




Πηγη: http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=13826
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αυτοκίνητα-μηχανές All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©