Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641142
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Calles de Cuba - Παραλία Φλάμπουρο - Loutraki

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Εμφανίσεις, Συναυλίες, Δισκογραφία


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
postyourevent
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Aug 30, 2012
Μηνύματα: 36

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 1 Σεπ 2012, 22:16 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Calles de Cuba - Παραλία Φλάμπουρο - Loutraki Απαντηση με παραβολή κειμένου



Οι «Δρόμοι της Κούβας» .....οδηγούν σε όλη την Ελλάδα!!
CALLES DE CUBA στο Φλαbaraki
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012
Παραλία Φλάμπουρο / Λουτράκι

Τα «Calles De Cuba»(Κάγιες ντε Κούμπα/μτφ. Οι Δρόμοι της Κούβας) - ο βασικός άξονας του πρόσφατου και πολύ επιτυχημένου 1ου Cuba Festival - «ξεχύνονται» σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα, με στόχο να «μυήσουν» όλο τον κόσμο στους πιο καυτούς κουβανέζικους ρυθμούς!

Τα Calles de Cuba αποτελούν μια κολεκτίβα καλλιτεχνών που κατά περίπτωση εναλάσοντα είτε επι σκηνής είτε στους δρόμους και τις πλατείες των Αθηνών και της Ελληνικής περιφέρειας παρουσιάζοντας μουσικο-χορευτικές παραστάσεις με θέμα τον πολιτισμό της πολυαγαπημένης μας Κούβας!!!

Στο ΦΛΑBARAKI θα συμμετέχουν οι: IVAN LOPEZ, OMAR CUESTA (EL PANTERA), ODALIS PALMA, CARLOS MENENDEZ, YILIAM FERNANDEZ QUESADA, DJ ACEBES

ΦΛΑBARAKI
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012
Παραλία Φλάμπουρο Λουτράκι Τηλ. 6949 202470 , 6948261212

Ώρα Έναρξης: 19:00
Είσοδος Ελεύθερη

VIDEO LINKS:
http://www.youtube.com/watch?v=0jY7Lp2newA&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=VBoKzyyvV7E
http://www.facebookvideodown.com/-calles-de-cuba-en-atenas-2-204677.html
http://www.facebookvideodown.com/-calles-de-cuba-en-atenas-1-204671.html

Facebook Group:
http://www.facebook.com/events/156866997770937
https://www.facebook.com/CUBAFESTIVAL

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

IVAN LOPEZ
Ο Ivan Lopez θεωρείται ένας από τους καλύτερους Κουβανούς καθηγητές χορού και χορογράφους που ζουν στην Ελλάδα όπου πρόκειται να μας μεταφέρει τις γνώσεις του στην μεγάλη μας γιορτή ως καλλιτεχνικός διευθυντής των Calles De Cuba και των χορευτικών δρώμενων που διεξήχθηκαν στο 1Ο Cuba Festival

Χορευτής, χορογράφος και καθηγητής χορού. Γεννήθηκε στο Isla de la Juventud της Κούβα. Καθώς ήταν παιδί υπερκινητικό και δραστήριο, η μητέρα του αποφάσισε να διοχετεύσει όλη αυτή την ενεργητικότητά του σε κάτι δημιουργικό κι έτσι τον έστρεψε σε μαθήματα χορού από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Πολύ σύντομα εκδήλωσε την ιδιαίτερη κλίση του και σε ηλικία έντεκα ετών έγινε δεκτός στην Κρατική Ακαδημία Τεχνών στην οποία σπούδασε κυρίως danza contemporanea πλάι στον Leonel Bousa. Μεγάλο μέρος των σπουδών του το αφιέρωσε στη μελέτη των παραδοσιακών χορών της χώρας του (son -πρόκειται για τη λεγόμενη salsa-, cha cha cha, mambo, rumba, columbia, yambu, orishas και danzon που είναι και ο εθνικός χορός της Κούβα. Σημαντικό επίσης τμήμα των σπουδών του καταλαμβάνουν οι αφροκουβανέζικοι χοροί που συνιστούν άλλωστε τη βάση και τις ρίζες της κουβανέζικης κουλτούρας.

Έχει συμμετέχει σε παραστάσεις και περιοδείες με επαγγελματικές κουβανέζικες ομάδες χορού κι έχει ακόμη παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια για πολλά είδη χορών, κυρίως jazz στην Κούβα και στο εξωτερικό. Επιπλέον έχει σπουδάσει θέατρο, μουσική (congas, με τον Tomas Calzada), διδασκαλία, μεθοδολογία και ψυχολογία χορού.
Από το 2004 που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, συμμετέχει σε μουσικές, χορευτικές εκδηλώσεις, σε σεμινάρια και διεθνή festival που οργανώνονται στη χώρα μας. Μάλιστα από το 2006 συνεργάζεται με το διεθνούς αναγνώρισης μουσικό Rene Soler Perdaza ο οποίος φέτος απέκτησε μια θέση στο Salon de la Fama de Miami. Ωστόσο βασικό του μέλημα αποτελεί να διδάξει και να μεταδώσει τις γνώσεις και το πάθος του για τους παραδοσιακούς χορούς της Κούβα.

OMAR CUESTA (EL PANTERA)

Ο Οmar Cuesta έχει γεννηθεί στη Havana της Cuba. Από 12 χρονών ξεκίνησε το σχολείο εθνικών τεχνών, Escuela Nacional de Artes. Απο τα 18 του χρόνια ξεκίνησε να διοργανώνει διάφορα γκρουπ παραδοσιακά από χορούς κουβανέζικους όπως rumba, guaguanco και florcloricos, σε ξενοδοχεία και clubs, στο hotel Miramar, Kolih, Habana Libre, Ocidental Miramar και άλλα γνωστά ξενοδοχεία. Επίσης στα clubs Casa de la Far, El Mella, La Concha, La Tropical.

Το 1986 ταξίδεψε στο Μεξικό με το συγκρότημα Imagen Latina, ύστερα πήγε Καναδά, στη συνέχεια στην Ισπανία ώσπου κατέληξε στην Ελλάδα το 2002.
Στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Palenque, το Enzzo de Cuba, και το Cubanita ως μέλος του συγκροτήματος Imagen Latina, και διδάσκει κουβανέζικους χορούς, salsa, cha cha cha, merengue, bachata, reggaeton και rueda de casino

ODALIS PALMA
H Odalis Palma είναι μια από τις πιο χαρισματικές κουβανές τραγουδίστριες που έχουν ζουν στην Ελλάδα και η ερμηνεία της καθηλώνει το κονό σε κάθε της εμφάνιση
Εχει σπουδάσει φωνητική στην Εθνική Ακαδημία Καλλών Τεχνών της Κούβας και έχει διδαχθεί τον χορό στην Εθνική Σχολή Χορού στην Αβάνα της Κούβας

Η Odalis Palma στα Calles de Cuba μας ταξιδεύει με την υπέροχη φωνή της στην αγαπημένη μας Cuba συνοδευόμενη από τους μαγικούς ήχους στα κρουστά των Carloς Menendez & Ivan Lopez!

CARLOS MENENDEZ
Ο Carlos Menendez είναι ο σημαντικότερος κουβανός percussionist που ζεί στην Ελλάδα και συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό της Κούβας

Εξαιρετικός κρουστός έχει μάθει από μικρός τα μυστικά της latin Jazz μουσικής σκηνής ενώ παράλληλα διδάσκει και παρουσιάζει όσο λίγοι την μουσική της Santeria που αποτελεί την παραδοσιακή μουσική της Κούβας που μετέφεραν οι Yoruba από tην Δυτική Αφρική τον 17ο αιώνα

YILIAM FERNANDEZ QUESADA

Η Κουβανή χορεύτρια χορογράφος Yiliam Fernandez Quesada μεταδίδει στο κοινό τις εξαιρετικές τις γνώσεις της στους κουβανέζικους χορούς κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων με την τεχνική της.

Γεννήθηκε στο Cienfuegos της Κούβας σπούδασε στην εθνική ακαδημία χορού της Κούβας κσι μεγαλώσε μέσα σε μουσική οικογένεια καθώς σχεδόν όλα τα μέλη της αποτελούνται από εξαιρετικούς μουσικούς κάτι που την βοήθησε να γνωρίσει από μικρή την ένοια του ρυθμού και των παραδοσιάκων αλλά και σύγχρονων χορών της Κούβας!!

DJ ACEBES

Στα Calles de Cuba ο DJ Acebes μας μεταφέρει τις μουσικές του γνώσεις και εμπειρίες ως εμπνευστής και υπεύθυνος παραγωγής του Cuba Festival και Calles de Cuba καθώς και της συνεργάσίας του στην Ελλάδα, με το μεγαλύτερο κουβανέζικο μουσικό συγκρότημα στον πλανήτη τους θρυλικούς Buena Vista Social Club!!

Εκτός των Cuba Festival – Calles de Cuba – Buena Vista Social Club ο DJ Acebes ήταν ο εμπνευστής και υπέύθυνος παραγωγής των πολύ επιτυχιμένων Mama Africa Art Festival & Street Parade Events που πραγμαοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα το 2006-2007-2009 και τα παρακολούθησαν χιλλιάδες θεατές

Επίσης έχει οργανώσει συναυλίες με πολύ συμαντικούς έλληνες και διεθνής καλλιτέχνες όπως: Alpha Blondy, Easy Star All Stars, Majek Fashek, Zion Train, Omar Faruk Tekbilek, Dub Incorporation, Ξύλινα Σπαθιά κ.α.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Εμφανίσεις, Συναυλίες, Δισκογραφία All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©