Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641061
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πίστα της Πάτρας στην τελική ευθεία!

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αυτοκίνητα-μηχανές


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
Merlin
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Jun 07, 2010
Μηνύματα: 15

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 5 Μαι 2011, 23:21 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πίστα της Πάτρας στην τελική ευθεία! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Επιτέλους!, μετά από 30 χρόνια!

Η γνωμοδοτική επιτροπή του Υπουργείου Ανάπτυξης πήρε σήμερα ομόφωνη απόφαση με την οποία εγκρίνει τη χρηματοδότηση της κατασκευής πίστας στην Χαλανδρίτσα της Πάτρας.

Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι τα αναμενόμενα εδώ και 30 χρόνια έργα για την κατασκευή της συγκεκριμένης πίστας στην περιοχή παίρνουν «σάρκα και οστά».
Όλοι οι φορείς που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, αλλά και ολόκληρη η Αχαΐα, περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη για ένα πραγματικά αναπτυξιακό έργο το οποίο, εκτός από θέσεις εργασίας, θα φέρει και πολλά χρήματα στην περιοχή, εάν τελικά επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι να διοργανωθεί Grand Prix του MotoGP στην Ελλάδα, έπειτα από μερικά χρόνια.

Ήδη στον φάκελο του έργου περιλαμβάνεται επιστολή της Dorna για την οποία μερίμνησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης και η εταιρεία «2 Δέλτα», κάτοχος των δικαιωμάτων του MotoGP στη χώρα μας.


Να επισημάνουμε ότι οι παγκόσμιες συγκυρίες είναι θετικές για τη χώρα μας καθώς δεν υπάρχει Grand Prix στην Ανατολική Ευρώπη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7173 Laughing
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Merlin
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Jun 07, 2010
Μηνύματα: 15

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 6 Μαι 2011, 22:38 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Σε 20 μέρες περίπου στο ΦΕΚ

Η αποκλειστική χθες και «μπαγιάτικη» πια σήμερα είδηση, που αφορά στην πίστα της Πάτρας, ήδη άναψε συζητήσεις στο facebook, στην σελίδα του MotoGrandPrix Club (https://www.facebook.com/pages/MOTOGRANDPRIX-CLUB/156723254711), αλλά και την προσωπική σελίδα του συνεργάτη μας Δημήτρη Διατσίδη, που είναι από αυτούς που βοήθησαν – έστω και λίγο – στη συμπλήρωση του φακέλου της πίστας που κατατέθηκε πριν τις 31/12/2009 στο Υπουργείο Ανάπτυξης.



Από την στιγμή λοιπόν που η γνωμοδοτική επιτροπή του Υπουργείου Ανάπτυξης πήρε χθες την ομόφωνη απόφαση με την οποία εγκρίνει τη χρηματοδότηση της κατασκευής πίστας στην Χαλανδρίτσα της Πάτρας, μένει αυτό να κυρωθεί από την Βουλή, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες 15 μέρες – κατά τη συνήθη τακτική – και μετά από ακόμη περίπου 5 ημέρες να έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το γνωστό μας ΦΕΚ, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές μας πληροφορίες.



Από κει και πέρα αρχίζει η ευχάριστη πλευρά των ανθρώπων της εταιρίας Αυτοκινητοδρόμιο Πατρών, οι οποίοι θα αναζητήσουν τον επενδυτή που θα αναλάβει την κατασκευή του έργου. Σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών που υπάρχει στον φάκελο του έργου, η κατασκευή και η αποπεράτωση θα διαρκέσει 22 μήνες.



Για τους φίλους του MotoGP, να πούμε ότι το πολύ θετικό είναι ότι η τελευταία διόρθωση στο σχεδιασμό της διαδρομής έχει εγκριθεί από την FIM, με την σύμφωνη γνώμη και της DORNA, ώστε να υπάρχουν οι προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας, αλλά και να γίνει η διαδρομή «ενδιαφέρουσα και με ευκαιρίες για προσπεράσματα» όπως χαρακτηριστικά είπε αποκλειστικά στο site μας ο κ. Javier Alonco, o Managing Director (Γενικός Διευθυντής) της DORNA, που είναι .. . . . . .

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7189
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 7 Μαι 2011, 17:11 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

καλά κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια λένε. όταν ξεκινήσουν οι κατασκευές το ξανασυζητάμε
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αυτοκίνητα-μηχανές All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©