Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641084
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Εξυπνάκηδες οδηγοί και πώς τους αντιμετωπίζετε

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αυτοκίνητα-μηχανές


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 9 Ιουλ 2009, 16:04 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Εξυπνάκηδες οδηγοί και πώς τους αντιμετωπίζετε Απαντηση με παραβολή κειμένου

Οι περισσότεροι από εμάς, λίγο ή πολύ περνάμε κάποιες ώρες / μέρες της ζωής μας στον δρόμο.. Είτε πηγαίνοντας στην δουλειά μας, ή στη διασκέδαση μας..

Ετσι λοιπόν, θέλοντας και μη, πρέπει να λουστούμε κι ολα τα παρελκόμενα ένα από τα πιο σημαντικά, η συναναστροφή μας με άλλους οδηγούς και ειδικά τους "εξυπνάκηδες", τους εφυέστερους, ή αν προτιμάτε "τους Ελληνάρες" (αν και βρίσκω τον χαρακτηρισμό άδικο για τους υπόλοιπους πατριώτες)..

Χθες λοιπόν έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα..

Κατηγορία οδηγου: "ΚΟΛΛΑΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ e-pass ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΩ"

Η κατηγορία αυτή εμφανίστηκε με την εμφάνιση της Αττικής οδού..
O οδηγός θεωρεί ότι όλοι εμείς που έχουμε πληρώσει για e-pass είμαστε κορόιδα και δικαίωμά μας.. Αυτός όμως δεν είναι.. Και κολλάει στον προφυλακτήρα σου για να περάσει όσο η μπάρα είναι σηκωμένη με τα δικά σου 2.70 ευρώ..

Τρόπος αντιμετώπισης:
2 σενάρια υπάρχουν για αυτόν..
Α. Μόλις περάσουμε την μπάρα, φρενάρουμε και περιμένουμε να ξανακατέβει ακριβώς μπροστά στα μούτρα του.. Ας εξηγήσει αυτός στους υπόλοιπους οδηγούς γιατί βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και τελικά ποιος είναι ηλιθιέστερος.. εσύ που έσκασες την συνδρομή του e-pass ή αυτός που θα παραδεχτεί ότι 'ειμαι βλάκας δεν κατάλαβα ότι δεν έχει ταμείο εδώ'..
Β. (αυτό μου έπιασε εμένα χθες με αρκετή επιτυχία): Μόλις πλησιάσουμε με υπερβολικά αργή ταχύτητα τα σαμαράκια, τα περάσουμε, ενώ κοντεύουμε να κοιμηθούμε από το πόοοοοοσο αργά πάμε περιμένουμε με αγωνία το ΜΠΙΠ της συκσκευής.. Στο ενδιάμεσο έχουμε μέσα καρφωμένη πρώτη και είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα..
Με το που ακούμε μπιπ και σηκώνετε η μπάρα γκαζώνουμε και φεύγουμε με αστραπιαία ταχύτητα, ενώ ο πίσω μας έχει αποκοιμηθεί από την προηγούμενη κατάσταση..
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να χαρούμε περισσότερο, αφού το πιο πιθανό είναι αν είναι αρκετά γενναίος και νιώθει μέσα του οτι προλαβαίνει, να φάει την μπάρα στο παρπριζ, ή στον ουρανό του αυτοκινήτου..

Χθες, ο τυχερός ήταν ένας εξυπνάκιας μετά γκομενικής συνοδείας και το αμάξι του μια BMW.. Ο τύπος πάνω που έδειχνε στο αίσθημα ΤΙ ΑΡΧΙ-ΜΑΓΚΑΣ ήταν, με το που έφαγε την μπαρα στο στην οροφή ..eχe$ε ολη την μαγκιά του στην άσφαλτο.. Ηθελε να σταματήσει αριστερά (μεσα στην ευφυία ο τύπος) για να δει το πανάκριβο αυτοκίνητο του πόσες ζημιές μάζεψε.. Τελικά κρατήθηκε και το έμαθε αργότερα στο σπίτι..
(μάλλον δεν είναι θέμα εγκράτειας, αλλά "λες να μου έρθει κανείς να με βάλει να πληρώσω την μπάρα και τα διόδια; εγινα που έγινα ρεζίλι ο τσίπης στο γκομενάκι")



Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να καταθέσουμε εδώ όλοι παρόμοιες απόψεις και εμπειρίες με ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ που ΚΑΗΚΑΝ για να παίρνουμε και εμείς κουράγιο τα ΚΟΡΟΙΔΑ που πάμε με το σταυρό στο χέρι..

Ακόμα μπορούμε να ψάχνουμε τρόπους να .. σταματήσουμε τους εξυπνους να προσβάλουν την νοημοσύνη μας.. (πχ αυτούς που μπαίνουν από διπλα πρώτοι στο φανάρι, ενώ εσύ το έχεις δει να αλλάζει χρώμα 4-5 φορές μέχρι να έρθει η σειρά σου)..

Στο επόμενο post μου θα σας πω για αυτούς που χρησιμοποιούν την λωρίδα έκτακτης κυκλοφορίας (με συνεχή άσπρη γραμμή τέρμα δεξιά στους δρόμους) όταν ο βασικός δρόμος είναι πηγμένος..


Τροποποιήθηκε από τον LavantiS την Κυριακή 12 Ιουλ 2009, 21:05 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 10 Ιουλ 2009, 07:13 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

άμα αρχίσουμε να μιλάμε για ζώα τελειωμό δε θα χουμε Wink
είναι πολλά και βρίσκονται παντού..
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αυτοκίνητα-μηχανές All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©