Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641189
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Εκκληση προς όλο τον Ελληνικό λαό..

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
AGGELOS197
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Jul 16, 2007
Μηνύματα: 25

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 9 Δεκ 2008, 16:40 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Εκκληση προς όλο τον Ελληνικό λαό.. Απαντηση με παραβολή κειμένου

EKKΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ..ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..ΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ..ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ..ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ..ΟΧΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΥΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ..
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 10 Δεκ 2008, 18:54 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

καλα κανουν τα παιδια και διαμαρτυροντε! καλα κανουν και οσοι πολιτες κατεβηκαν στο δρομο και φωναξαν... οχι μονο κατα της αστυνομικης βιας αλλα εβγαλαν και μια αγανακτηση. η κυβερνηση αυτη μας εχει καταπιεσει οικονομικα σε σημειο που δεν παει αλλο.

παντα βεβαια καποιοι θα υπαρχουν που βρισκουν εδαφος σε τετοιες διαδηλωσεις και πορειες, να καψουν και να καταστρεψουν. αυτη τη φορα η κατασταση οντως ξεφυγε.
τι σημαινει αυτο? οτι ο λαος δεν πρεπει να φωναζει? να διαδηλωνει?
η αστυνομια που ηταν? αυτοι ειναι που δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους.
να χτυπουν κοπελιτσες μονο ξερουν και συνταξιουχους...

δεν μπορεσε εστω να προστατεψει τις περιουσιες των πολιτων, τα αυτοκινητα, τα καταστηματα... ανενοχλητοι καποιοι εκαιγαν και καποιοι αλλοι λεηλατουσαν.
με τα ματια μου το εβλεπα!

αλλα το ψαρι βρωμαει απ' το κεφαλι!
και μ' αρεσει που ο ανεπροκοπος Προκοπης Παυλοπουλος ηθελε ταχα μου να παραιτηθει και δεν τον αφηνε ο ανικανος πρωθυπουργος.
καλα ρε Προκοπη, τσιπα δεν εχεις πανω σου?

και ακουσατε πως σκεφτοντε να βοηθησουν τους καταστηματαρχες των οποιων τη περιουσια δεν μπορεσε να προφυλαξει το κρατος?
το κρατος θα τους δανεισει καποια χρηματα.
και απ' οτι διαβασα ο δημαρχος Αθηνων θα τους απαλαξει για ενα διαστημα απ' την πληρωμη δημοτικων τελων...

τι γεναιοδωρια ειναι αυτη θεε μου? ? ?

δεν μπορουν να δωσουν ενα μερος απ' τα 28 δισ. που θα χαρισουν στις τραπεζες για να αντιμετωπισουν αυτην την "διεθνη οικονομικη κριση"? ?

και τελος
ωραιο ειναι που μεσα σ' αυτο το φορουμ μιλαμε κυριως για μουσικη, θεατρικες παραστασεις για αθλητικα...
αλλα πιστευω οτι ολοι μας τα βγαζουμε πιο δυσκολα περα και χρησιμο ειναι να τα συζηταμε κι αυτα, να μοιραζομαστε τις ανησυχιες μας...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 11 Δεκ 2008, 21:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τον Μάη του 1985, έξι μήνες πριν από τον φόνο ενός άλλου 16χρονου παιδιού, ο Μάνος Χατζιδάκις, γνωστός για τις δεξιές πολιτικές πεποιθήσεις του, είχε δημοσιεύσει στο περιοδικό «Τέταρτο» με τον τίτλο «Μια μοβ σκιά Μαϊου» ένα συγκλονιστικό, προφητικό κείμενο. Εκεί υπογράμμιζε ότι αρνείται να δει τον εχθρό στο πρόσωπο των «παιδιών των Εξαρχείων», ένα από τα οποία ήταν και ο Μιχ. Καλτεζάς, και έγραφε για την Αστυνομία πως έφτασε «να εκπροσωπεί ό,τι χολεριασμένο και άρρωστο κρύβει βαθιά του ο άνθρωπος για να προστατέψει μ έναν ακάθαρτο μανδύα τις έννοιες έθνος, πατρίδα, σπίτι, εκκλησία, κράτος και οικογένεια. Εννοιες ιερές που έγιναν πανάθλιες απ όσους ανέλαβαν με αυθαιρεσία ανάξια να τις φρουρήσουν»

Και οι άνθρωποι με τα καμένα μαγαζια και με τα καμένα αυτοκίνητα είναι θύματα όπως θύμα μπορεί να είναι ο καθένας από εμάς που εργάζεται, μένει στο κέντρο και βλέπει το αμάξι του σπασμένο κτλ. Αν και δεν θεωρώ τα μαγαζια του Κολωνακίου και της Βουκουρεστίου ως μαγαζιά του λαού που θα καταστραφούν (ας μην επεκταθώ και γίνω κακός των αδίκων αλλα και των δικαίων μεταξύ των) λυπάμαι για την ζημιά τους, ειλικρινά. Μην ξεχνάμε ότι η αδικία και η οργή δεν γέμισε τις φλέβες των ανθρώπων σε μια νύχτα. Κάθε μέρα για πολλά χρόνια τώρα η κοινωνική αδικία, η αστυνομική βία και αυθαιρεσία ιδιαίτερα ενάντια στους πιο αδύναμους της κοινωνίας (παιδιά, φοιτητές, άποροι) οργιάζει με ζαρντινιέρες, τυχαιες εκπρυσοκροτήσεις, εξωστρακίσεις, τυχαίες πτώσεις από μπαλκόνια κα. Η ατιμωρησία επίσης (ιδού η τελευταία φορά που υποσχέθηκαν να τιμωρηθούν αυστηρότατα οι δράστες http://www.tvxs.gr/v1143). Εμείς (μαζί με εσάς και εγώ φυσικά) ίσως να είμασταν μια μέρα συνένοχοι κοιτώντας αλλού, μη αντιδρώντας ή συνενώντας στην βία. Το ποτήρι είχε γεμίσει απλά ήρθε η σταγόνα που το ξεχείλισε, η σταγόνα από το αίμα του Αλέξη

Πως να το κάνουμε... δεν θα πω σε κανέναν μπράβο που καιει ακόμα και έναν κάδο με σκουπίδια, αλλά δεν θα συγκρίνω την ζωή ενός παιδιού με σκουπιδοτενεκέδες.
_________________
War does not determine who is right, war determines who is left
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Γενική συζήτηση All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©