Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641089
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Παναθηναϊκός - Champions League - δημοσιογράφοι, κα

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αθλητικά


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 27 Νοε 2008, 22:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Παναθηναϊκός - Champions League - δημοσιογράφοι, κα Απαντηση με παραβολή κειμένου

Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρώτη του νίκη σε Ιταλικό γήπεδο.. Επαιξε πολύ καλά και έξυπνα και πήρε το παιχνίδι..

Πολλοί σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με ρωτάνε το κλασσικό "τι ομάδα είσαι;"..

Η ουσιαστική απάντηση είναι ότι σε κάθε αγώνα που παρακακολουθώ υποστηρίζω το "outsider".. Δηλαδή, την ομάδα με τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει, ή ακόμα και σε περίπτωση που κάποια προηγείται, θέλω να δω την ανατροπή..

Αυτό δεν ισχύει τόσο στις αναμετρήσεις Ελληνικών ομάδων με άλλες του εξωτερικού, όπου φυσικά θέλω να δω το ελληνικό ποδόσφαιρο να κατακτά επιτυχίες.

Δυστυχώς, δεν έχω δει / ακούσει πολλές φορές το ίδιο από τους σχολιαστές / δημοσιογράφους που περιγράφουν ένα παιχνίδι.. Ειδικά, αν παίζει κάποια από τις γνωστές / μεγάλες ομάδες..

Κι αναρωτιέμαι.. Καλά, αυτό που ακούω από διάφορους Ολυμπιακούς / Παναθηναϊκούς ότι η διαιτησία θα στηρίξει την "μεγάλη" ομάδα.. Αλλά οι δημοσιογράφοι, ειδικά αυτοί που δεν είναι "βαμένοι" / χαρακτηρισμένοι υποστηρικτές και θέλουν να δηλώνουν και να φαίνονται "ουδέτεροι", γιατί το κάνουν; Γιατί μεροληπτούν;

Σε αγώνες πρωταθλήματος, βλέπω τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό να παίζει με μια μικρότερη ομάδα.. Και όταν πχ ο παιχτούρας της Αθηναϊκής ομάδας κλαδέψει έναν αντίπαλο, "είναι και δεν είναι φάουλ", όταν είναι καραοφσάιντ, "πρόκειται για οριακή φάση και τα συμπεράσματα είναι δικά σας", ενώ αν τολμήσουν οι "μικρότερες ομάδες" να διεκδικήσουν, να σουτάρουν, να βγουν μπροστά, επι ίσοις όροις, τότε είναι "θρασσείς" και "οφσάιντ", "πέναλτι που δεν δόθηκε", "επικίνδυνο παιχνίδι" και ότι άλλο..

Τους είναι τόσο δύσκολο να απολαύσουν το όποιο παιχνίδι, άσχετα με το αν η ομάδα που παίζει καλά (ή καλύτερα) από την άλλη δεν είναι η δική τους (που τις περισσότερες φορές φαίνεται να είναι η ..άλλη); Και καλά αν είναι τόσο ενθουσιώδεις με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, ή τον Αρη.. Αλλά στην Ευρώπη; Δεν μπορούν να κρατήσουν πιο ήπιους τόνους;

Ακουγα και εβλεπα χθες το παιχνίδι στην ΝΕΤ και ο δημοσιογράφος που περιέγραφε κόντεψε να μείνει από τα ουρλιαχτά όταν ο ΠΑΟ έβαλε το γκολ και προηγήθηκε μέσα στο Μιλάνο.. Και με αυτό είμαι ΟΚ.. Και εγώ, που συνήθως Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν είναι οι πρώτες μου επιλογές σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, άσχετα ποιος είναι ο αντίπαλος, χάρηκα πολύ για το γκολ.. ΄

Επίσης, ήμουν πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι η Κυπριακή Ανόρθωση, που έχει δείξει τόσο καλό και άξιο ποδοσφαιρικά πρόσωπο στην Ευρώπη φέτος, που κατάφερε να είναι 2η στον όμιλο της με το σπαθί της, να ρίχνει 1 και στην συνέχεια 2 γκολς στην Βρεντερ Βρέμης..

Αυτό που μου κακοφάνηκε απίστευτα, και με κάνει να γράφω αυτό το post είναι ο δημοσιογράφος.. Που αναθάρρησε μόλις μείωσαν στο 80 οι Γερμανοί εναντίον της Κυπριακής ομάδας (που απέκλεισε τον Ολυμπιακό και διέσυρε τον Παναθηναικό στον πρώτο τους αγώνα) και όταν ισοφάρησαν, στερώντας από την Ανόρθωση τους 2 από τους 3 βαθμούς, να ουρλιάζει με τον ίδιο τρόπο όπως έκανε όταν έβαλε το γκολ ο Παναθηναικός στην Ιντερ.. Δηλαδή ουσιαστικά, υποστήριζε με το ίδιο πάθος την Γερμανική ομάδα αντί της Κυπριακής, μόνο και μόνο επειδή θα έδινε στον (αδιάφορο έως οικτρό στην Ευρώπη φέτος μέχρι τον χθεσινό αγώνα) την ελπίδα να περάσει αυτός αντί της Κυπριακής ομάδας στην επόμενη φάση..

Είναι να μην θέλω να θριαμβέυσει στο ΠΑΟ - Ανόρθωση η Κυπριακή ομάδα, με τέτοια συμπεριφορά από τους "υποδειγματικούς" φιλάθλους της που θα έπρεπε να είναι (στην χειρότερη περίπτωση) οι "ουδέτεροι" δημοσιογράφοι; Γίνεται να το περιγράφει ο ίδιος; Να ακούσω τον πόνο στην φωνή του;

Πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο Αστέρας, ο Εργοτέλης, ο Θρασύβουλος να το τρίψουμε όλοι μαζί στα μούτρα των "κατα δικαίωμα και συρροή" συνηθων πρωταθλητών;
Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που μια ομάδα Β ή Γ κατηγορίας αποκλείει μια από τις πρωτοκλασσάτες και προχωράει άξια σε 1-2-3 φάσεις του Κυπέλλου; Πόσο μου αρέσει το Κύπελλο που δίνει την δυνατότητα σε ..ημι-επαγγελματίες παίχτες να διασύρρουν Μάντζιους, Τζώρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς, Ιβιτσς, Σαλπιγγίδηδες, και λοιπούς..
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
neokles
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: Jun 16, 2004
Μηνύματα: 373
Πόλη/Χώρα: Athens/Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 28 Νοε 2008, 13:56 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Γεια σου ρε λεβέντη Λαβάντη

Πριν από λίγες μέρες είχα την ίδια κουβέντα με φίλους. Συμφωνώ σε όλα αλλά θα ήθελα να πούμε και μερικά πράγματα για την Ανόρθωση που πιστεύω ότι ήταν και η αφορμή για να μας εκδηλώσεις τον προβληματισμό σου.

Πριν από αυτό μια μικρή παρένθεση για τα νούμερα προκειμένου να έχουμε και την σωστή εικόνα. Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός διασύρθηκαν από την Ανόρθωση. Ο ΟΣΦΠ έχασε 3-0 στην Κύπρο και κέρδισε 1-0 στον Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός έχασε 3-1 στην Κύπρο. Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει στην Ευρώπη 2 ήττες. Μία από την Ίντερ και μία από την Ανόρθωση. Στην προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟ κέρδισε 0-3 την Βερντερ Βρέμης. Άρα ο ΠΑΟ ούτε αδιάφορος ούτε οικτρός δεν ήταν (άμα ξαναπείς κακή κουβέντα για την Πανάθα θα σου #$$#@!%%)

Μετά να περάσουμε στους Έλληνες δημοσιογράφους που και εμένα με έχουν κάνει να σιχαθώ το ποδόσφαιρο. Δεν μας έφτανε η καφρίλα στις εξέδρες και οι 70,000 προπονητές τις εξέδρας, έχουμε και τους δημοσιογράφους. Σε συνεχόμενα ρεσιτάλ «εξυπνάδας» και μιζέριας έχουν κάνει την τηλεθέαση ενός αγώνα υπόθεση εμετού.

Όμως Μηνά μου στον αγώνα της Ανόρθωσης έκαναν αυτό που ακριβώς ζήτησες. Ήταν ουδέτεροι! Λίγο είναι το 2-0 να μετατραπεί σε 2-2; Άκουσε την μετάδοση της Ιταλικής ή της Αγγλικής τηλεόρασης και θα ακούσεις τα ίδια ουρλιαχτά. Επιπλέον ο ΠΑΟ ήταν πλέον το αουτσάιντερ του ομίλου. Θυμήσου ότι η μετάδοση (που μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπηση) έγινε την ίδια ώρα με τον αγώνα του ΠΑΟ. Έτσι λοιπόν η ένταση ήταν μεγάλη και η εναλλαγή στην βαθμολογία ήταν συνεχής. Σε μια παραμικρή αλλαγή στο σκορ θα ερχόντουσαν όλα τούμπα στον πιο συναρπαστικό όμιλο του Champions League. Μας βλέπει πια όλη η Ευρώπη με κομμένη ανάσα

Τα περί ουδετερότητας δεν ισχύουν σε τέτοια παιχνίδια. Όλοι οι υγιείς Έλληνες φίλαθλοι πανηγύρισαν με την ισοφάριση. Δυστυχώς μία από τις δύο ομάδες θα περάσει στην επόμενη φάση και είναι επόμενο. Το ίδιο θα έκανε ο Κυπραίος δημοσιογράφος αν η ΄Ίντερ ισοφάριζε στο 94’, (όπως έκανε όταν ο Βερντερ ισοφάρισε τον ΠΑΟ 2-2 με τον ίδιο παίκτη στο 84 πριν από ένα μήνα). Είναι ένα παιχνίδι και θέλεις να κερδίσει ο κοντινότερος ξάδελφος, έτσι είναι.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
_________________
War does not determine who is right, war determines who is left
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 29 Νοε 2008, 21:02 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Οπως τα γράφεις όντως δεν ακούγονται τόσο τραγικά..

Τώρα αν ο Κύπριος δημοσιογράφος θα ούρλιαζε και θα πανιγύριζε την υποτιθέμενη ισοφάριση από την Inter εις βάρος του Παναθηναικού, δεν το πολυπιστεύω..

Οσο για τους τελευταίους χαρακτηρισμούς μικρέ μου άθλιε βάζελε...

Περισσότερο χαίρομαι να χάνει ο Ολυμπιακός και ύστερα η ομάδα σου..

Οπότε αστόχησες..

Πέρσυ μου άρεσε η ΑΕΚ στο περισσοτερο μέρος του πρωταθλήματος, στο τέλος με απογοήτευσε (ειδικά στα play-offs όπου είχαν κατεβάζει τα όπλα και τα παντελόνια)..

Φέτος είμαι ουδέτερος (για την ώρα).. Γουστάρω λίγο που ο ΠΑΟΚ αναπνέει στον σβέρκο του ΟΣΦΠ, και σας δείχνει την πλάτη του, αλλά απο την άλλη προτιμούσα απόψε να έρθει ισοπαλία με τον Θρασύβουλο (ειδικά αν δεν είχαν κάνει κι εκείνο το Ολυμπιακίσιο χέρι στην ισοφάριση)..

Για Σκοντα με βλέπω ή κάτι άλλο παρόμοιο... Ομάδες που το παλεύουν στα ίσια, χωρίς μιζέριες και τσούκου τσούκου ball..
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αθλητικά All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©