Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641049
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

ο Ντουσαν Μπαγιεβιτς ξανα στην Α.Ε.Κ

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αθλητικά


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 19 Νοε 2008, 23:57 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ο Ντουσαν Μπαγιεβιτς ξανα στην Α.Ε.Κ Απαντηση με παραβολή κειμένου

Είναι οριστικό: η νέα εποχή στην ΑΕΚ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τρίτη φορά στο κιτρινόμαυρο τιμόνι ξεκίνησε! Ο Ντούσκο είχε απόψε συνάντηση με τους μετόχους της ΠΑΕ για τις τελευταίες λεπτομέρειες και σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο! Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και επίσημα και θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φόρμα στην αυριανή προπόνηση!


Παρών στην υπογραφή του συμβόλαιου για την δεύτερη επιστροφή του Ντούσκο φέρεται να ήταν και ο Ντέμης Νικολαϊδης, καθώς μόνο αυτός διατηρεί ακόμα δικαίωμα υπογραφής από την στιγμή που δεν έχουν γίνει ακατατάξεις στα διοικητικά! "Αύριο θα είμαστε έτοιμοι σε όλα", ήταν το σχόλιο του Μπάγεβιτς εξερχόμενος από το εστιατόριο που έγινε η τελική συνάντηση. "Δεν έχω κάνενα πρόβλημα με τους οργανωμένους", πρόσθεσε, ενώ ο Στέλιος Μανωλάς, τόνισε: "Περιμένουμε τις ανακοινώσεις".

Πριν το ραντεβού με τους μετόχους, ο Μπάγεβιτς είχε επαφή με τον Χριστόφορο Κόλα παρουσία του γυμναστή Αντώνη Κέζου, του Δημήτρη Μπουρουτζίκα και φυσικά του Στέλιου Μανωλά. Ο 60χρονος προπονητής ενημερώθηκε για την ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση των παικτών εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και δεν αποκλείεται να καθίσει στο πάγκο στην επικίνδυνη έξοδο στο νησί!

Μαζί με τον Μπάγεβιτς, αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του και θα τοποθετηθεί ως τεχνικός διευθυντής, ενώ βοηθός του Ντούσκο πιθανότατα να είναι ο Λύσανδρος Γεωργαμλής. Πόστο και μάλιστα σημαντικό στη νέα εποχή της ΑΕΚ αναμένεται να έχει και ο Λάκης Νικολάου, που αν επανενεργοποιηθεί θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με την ιατρική ιδιότητά του στο ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό!

Αντιδρά η Original, παίρνει μέτρα η διοίκηση!

Κατά της επιστροφής του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξακολουθούν να τάσσονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που έκαναν αισθητή την δυσαρέσκεια τους ακόμα και με συνθήματα στους τοίχους έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ! "Έξω ο προδότης", ήταν ένα από τα μηνύματα που οι άνθρωποι της διοίκησης φρόντισαν να εξαφανίσουν άμεσα!

Η αρνητική στάση της Original και οι αντιδράσεις για την επαναφορά του Ντούσκο ήταν αναμενόμενες και τον λόγο αυτό ο Σερβοέλληνας τεχνικός ζήτησε εγγυήσεις από τους μετόχους, ενώ χρειάστηκε και η τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Νοτιά από την Νέα Υόρκη προκειμένου ο Μπάγεβιτς να πάρει την απόφαση να φορέσει πάλι την κιτρινόμαυρη φόρμα.

O Νοτιάς θα αναλάβει εκτός απρόοπτου τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ και δεν θα βρεθεί στην Αθήνα όπως γράφτηκε για την παρουσίαση του Μπάγεβιτς! Πρώτος στόχος των μετόχων πάντως είναι να διασφαλίσουν ομαλό κλίμα για να μην υπάρξουν ακραία φαινόμενα.

Γ. Φώσκολος www.sportnet.gr


πολυ χαιρομαι που επιστρεφει ο Ντουσαν στην ΑΕΚ.
ειναι ικανος προπονητης και πιστευω οτι θα βοηθησει την ομαδα.
ευχομαι να αφησουν τον ανθρωπο να δουλεψει, ησυχα κι ωραια.
εξαλου ο προπονητης επιλεγετε απ' τη διοικηση μιας ομαδας κι οχι απο μια μεριδα οπαδων....
αν και πιστευω οι περισσοτεροι αεκτζηδες χαρηκαν με την επιστροφη του Μπαγιεβιτς.

οσο για το Χατζηχρηστο αλλα και καποιους οργανωμενους.....περαστικα τους.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 20 Νοε 2008, 11:37 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Kαταρχήν Εcho ο κ. Δημήτρης Χατζηχρήστος εκτός από οργανωμένος οπαδός είναι πλέον και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. άρα συμμέτοχος στο 10% της Διοίκησης της ΠΑΕ. Καλώς ή κακώς έχει και ένα θεσμικό ρόλο και είναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ από τα μέλη της ερασιτεχνικής.

Εάν αυτό δυσαρεστεί κάποιους θα μπορούσαν με το ευτελές ποσό των 30 ευρώ να γίνουν μέλη του ερασιτεχνικού σωματείου, να έχουν άποψη και να εκλέξουν τους αρεστούς. Παράλληλα θα βοηθήσουν και κάποια παιδιά που φοράνε το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ στο στήθος και αγωνίζονται με προσωπικό κόπο και χωρίς στήριξη σε αθλήματα όπως η ποδηλασία, ή πυγμαχία, το χάντομπολ κτλ...

Οι δηλώσεις του κ. Δημήτρη Χατζηχρήστου μέχρι στιγμής για την επιστροφή του κ. Μπάγιεβιτς ήταν μια έκκληση για ψυχραιμία.

Βεβαίως τώρα κάποιοι επέλεξαν να φέρουν πίσω στον ιστορικό μας σύλλογο έναν κύριο ο οποίος ορκιζόταν ότι δεν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό σε κόσμο που τον εκληπαρούσε να παραμείνει, πήρε το μισό προπονητικό τιμ μαζί του, πήρε τον Σαμπανάτζοβιτς μαζί του, και κάθε γκολ εναντίων της ΑΕΚ το πανυγήρησε όσο τίποτα άλλο ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ δεν είχε πανυγηρήσει ΠΟΤΕ ΓΚΟΛ.

Ποιοι είναι αυτοί που τον επέλεξαν; Ο σεβαστός και καταξιωμένος επιστήμονας κύριος Λάκης Νικολάου και ένας ζωντανός θρύλος και σημαία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς σεβαστοί από όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Βεβαίως σημαντικό ρόλο έπαιξαν και κάποιοι κύριοι που 4 χρόνια βυθήζουν τον ιστορικό μας σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως και να έχει τα δεδομένα πλέον έχουν ως εξής. Ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα, πλαισιωμένος από ανθρώπους που αγαπάνε την ΑΕΚ και έχουν πολύ καλές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο, σε ένα στάδιο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ πάνε να αναστήσουν την ομάδα.

Καλή τους επιτυχία!

Εγώ μάλλον δεν θα είμαι εκεί.

Εκτός εάν ο κ. Μπάγιεβιτς ρίξει για λίγο τον εγωϊσμό του και πει ότι έκανε τραγικά λάθη. Όλοι κάνουμε. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη ήταν το πανώ που έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Λίγοι τα παραδέχονται.

Επίσης καλό είναι να μην ομαδοποιούμαι κατηογορίες ανθρώπων και να τους κολλάμε ταμπέλες έτσι αδιάκριτα Wink
_________________
ΖΑΣ Σούπερσταρς
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 22 Νοε 2008, 11:10 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

γεια σου Γιωργο. σε χασαμε!


Quote:
Εκτός εάν ο κ. Μπάγιεβιτς ρίξει για λίγο τον εγωϊσμό του και πει ότι έκανε τραγικά λάθη. Όλοι κάνουμε. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη ήταν το πανώ που έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Λίγοι τα παραδέχονται.


σωστα, τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.
Νομιζω προχθες βγηκε ο ανθρωπος και συζητησε ΣΥΓΝΩΜΗ.
αυτο με το πανω που εγραφε: "o θεος δεν σου εδωσε την ικανοτητα να κανεις παιδια, για να μην προδωσεις κι αυτα" ηταν μια σκετη αηδια. και επειδη δεν γνωριζω, σε ρωταω βγηκε κανεις να του ζητησει αντιστοιχα μια συγνωμη? ειχε ακουστει επισης οτι καποιοι του ειχαν στειλει σφαιρες στο σπιτι του.

μια παροιμια παντως λεει οτι για να γινει ενας καβγας χρειαζοντε 2 !

και οπως επισης δεν ξεχνουν καποιοι το λαθος ενος προπονητη, μηπως δεν θα πρεπε να ξεχνουν και οτι επι των ημερων του ειχαμε μια ομαδαρα, που επαιρνε τιτλους και επαιζε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο?


"ελα Ντου$$αν στο λαο σου" εχουν βαλει σαν τιτλο (μαζι με μια φωτο) στην ιστοσελιδα original21

"εμείς δεν βλέπουμε κανέναν Μπάγεβιτς στον πάγκο. Είναι... αόρατος. Εμείς βλέπουμε μόνο τον Γεωργαμλή και τον Μανωλά, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Μακάρι η ΑΕΚ να πάρει όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, αλλά για εμάς Μπάγιεβιτς δεν θα υπάρχει".
δηλωσε ο Χατζηχρήστος.

ωραια δηλωση μετοχου της παε ΑΕΚ, για τον προπονητη της ομαδας του! ! !
στελνει πολλα θετικα μηνυματα!!


Quote:
Όπως και να έχει τα δεδομένα πλέον έχουν ως εξής. Ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα, πλαισιωμένος από ανθρώπους που αγαπάνε την ΑΕΚ και έχουν πολύ καλές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο, σε ένα στάδιο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ πάνε να αναστήσουν την ομάδα.

Καλή τους επιτυχία!


+ 1000
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Αθλητικά All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©