Πάρτυ για το τέλος του κόσμου σε πυρηνικό καταφύγιο!

Περίεργα : Νέα και Περίεργα

Πάρτυ για το τέλος του κόσμου σε πυρηνικό καταφύγιο! - Περίεργα
Καταφύγιο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που είχε σχεδιαστεί για τους σοβιετικούς ηγέτες σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης θα λειτουργήσει ως χώρος πάρτι για όσους Ρώσους θέλουν να πληρώσουν εισητήριο 1.000 δολαρίων για να γλυτώσουν από το τέλος του κόσμου.

Το καταφύγιο Νο 42, σήμερα αξιοθέατο για τους τουρίστες, βρίσκεται 56 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στο κέντρο της Μόσχας κοντά στο Κρεμλίνο και μπορεί να φιλοξενήσει ως 300 ανθρώπους.

Το πάρτι διάρκειας 24 ωρών θα αρχισει ακριβώς τα μεσάνυχτα σήμερα. Θα υπάρχουν χώροι για όλους, ακόμα και για τα παιδιά, και έχουν οργανωθεί διάφορες εκδηλώσεις, όπως προβολές και ομιλίες με θέμα την αποκάλυψη.

Επίσης θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με άλλα καταφύγια στον υπόλοιπο κόσμο.

Ενα από αυτά βρίσκεται σε ξενοδοχείο στο όρος Ρτάν της Σερβίας. Οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως είναι το μοναδικό ασφαλές μέρος για να επιβιώσει κανείς από την απόλυτη καταστροφή λόγω των μυστικιστικών δυνάμεων του βουνού, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, "κατάπιε έναν κάστρο στο οποίο ζούσε διάσημος μάγος", παγιδευοντάς τον στο εσωτερικό του.


Κιβωτό για το τέλος του κόσμου

Ένας Ολλανδός σχεδιάζει να προϋπαντήσει το τέλος του κόσμου, το οποίο δήθεν έχει προφητευτεί από τους Ινδούς μάγια, σε «κιβωτό», - γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Ο Πίτερ Φρανκ βαν ντερ Μέερ έναντι 13500 ευρώ αγόρασε μια παλιά σωστική βάρκα, η οποία ακριβώς θα γίνει «κιβωτός» γι΄αυτόν και την οικογένειά του όταν, κατα την άποψή του, στις 21 Δεκεμβρίου θα αρχίσει ο "δεύτερος παγκόσμιος".

Ο Πίτερ Φρανκ βαν ντερ Μέερ έναντι 13500 ευρώ αγόρασε μια παλιά σωστική βάρκα, η οποία ακριβώς θα γίνει «κιβωτός» γι΄αυτόν και την οικογένειά του όταν, κατά την άποψή του, στις 21 Δεκεμβρίου θα αρχίσει ο «δεύτερος παγκόσμιος κατακλυσμός».

Αυτή την ημέρα θα λάβει χώρα ένα μοναδικό φαινόμενο – η ευθυγράμμιση των πλανητών. Θα απελευθερωθεί ενέργεια και ο Ήλιος θα ενεργοποιηθεί. Η μεγάλη ηλιακή έκρηξη που θα ακολουθήσει μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι ή δεύτερο παγκόσμιο κατακλυσμό», - θεωρεί ο Μέερ.

Το γιατί έχει "χάσει" στο μέτρημα έναν ολόκληρο παγκόσμιο πόλεμο, δεν τον ρώτησε κανείς..


Το τελευταίο αντίο

Αυτό φαίνεται πως πίστεψε ομάδα 150 ανθρώπων στην Αργεντινή οι οποίοι ετοιμάζονταν να ανέβουν στο βουνό Ουριτόρκο της χώρας και να πραγματοποιήσουν ομαδική αυτοκτονία. Ενόψει λοιπόν του τέλους του κόσμου, η ομάδα συντονίστηκε μέσω Facebook και έδωσε ραντεβού στην κορυφή του βουνού για να πει το τελευταίο αντίο σε αυτό τον μάταιο κόσμο πριν έρθει η απόλυτη καταστροφή. Μόνο που τα σχέδιά τους χάλασαν οι διαχειριστές του δημοφιλούς τόπου δικτύωσης που ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η πρόσβαση στο Ουριτόρκο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.


Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι θα έρθει η συντέλεια σήμερα

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας IPSOS που δημοσίευσε το Reuters οι Κινέζοι είναι εκείνοι που πιστεύουν περισσότερο πως σήμερα θα καταστραφεί η υφήλιος. Σε δείγμα 16.262 από 21 διαφορετικές χώρες, το 20% των Κινέζων πιστεύει ότι το ημερολόγιο των Μάγια λέει την αλήθεια για το τέλος του κόσμου. Την ίδια ώρα σε Τουρκία, Μεξικό και Ρωσία το 13% πιστεύει στην προφητεία, ενώ με μια μονάδα λιγότερο ακολουθούν οι Αμερικανοί. Γερμανοί και Ινδονήσιοι είναι οι πιο συγκρατημένοι όλων απέναντι στην καταστροφολογία καθώς μόλις το 4% πιστεύει στη συντέλεια.


Ο ατρόμητος Πούτιν ξέρει…

Παρά το 13% των Ρώσων που πιστεύουν ότι σήμερα θα καταστραφεί ο πλανήτης, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν δηλώνει με απόλυτη σιγουριά ότι η συντέλεια του κόσμου θα συμβεί μόνο «σε 4,5 δις χρόνια γιατί αυτός είναι ο κύκλος της ζωής του ήλιου». Πως είναι δυνατόν να φοβηθεί βέβαια ο άνθρωπος που παίρνει τα νταν στο τζούντο με άνεση που θα ζήλευαν οι καλύτεροι τζουντόκα, παλεύει με άγρια ζώα, ακόμα και αν οι περιπέτειές του στην άγρια φύση είναι σκηνοθετημένες, ψαρεύει ημίγυμνος δείχνοντας με καμάρι τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του και τα σμιλεμένα μπράτσα του…


Ακόμα και αν δε διαθέτει τις παραπάνω ιδιότητες,

ο υποψήφιος Ρεπουμπλικανός για στις προεδρικές εκλογές του 2008 Τζον Μακέιν, συμφώνησε με τα λεγόμενα του Πούτιν και ήσυχος πια του έστειλε μέσω Twitter ένα μήνυμα «Σε ευχαριστώ Βλαντ. Μπορώ επιτέλους να ηρεμήσω για αύριο! Ο Πούτιν αποκλείει το τέλος του κόσμου».

Αν παρόλα αυτά η βεβαιότητα του Ρώσου προέδρου δεν είναι αρκετά καθησυχαστική, μπορεί όποιος επιμένει – Ρώσος ή μη - ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει σήμερα, να δει ζωντανά την καταστροφή. Αν λοιπόν συνδεθεί με την ιστοσελίδα events.slooh.com, τότε θα έχει την ευκαιρία να δει πρώτος τον αστεροειδή ή τον κομήτη που πρόκειται να χτυπήσει τη γη. Χάρη στην εξελιγμένη κάμερα που έχει τοποθετηθεί από ερευνητές, το κοινό μπορεί να απολαύσει την έλευση πλανητών, ή την εμφάνιση οποιασδήποτε ανωμαλίας παρατηρηθεί γύρω από την Γη, ώστε να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο.


Σεξ μέχρι τελικής πτώσης

Οσοι ωστόσο δεν ενδιαφέρονται για την επιστημονική πλευρά της καταστροφής και προτιμούν να περάσουν τις τελευταίες τους στιγμές διαφορετικά, μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι τη Λοζάνη και να συμμετάσχουν στο όργιο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ενόψει της ημέρας λοιπόν, ένα ζευγάρι Ελβετών με αίσθηση του χιούμορ, φρόντισε να επικοινωνήσει μέσω Facebook την ιδέα για μια ομαδική ερωτική συνεύρεση λίγη ώρα πριν την συντέλεια. Ετσι μέσω της σελίδας «Organisons une grosse partouze avant la fin du monde 2012» στην οποία ήδη 700 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί κανείς να βρει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο κάνοντας σεξ μέχρι τελικής πτώσης.

Δεν είναι όμως μόνο οι Ελβετοί που σκοπεύουν να τελειώσουν τη ζωή τους με αυτό τον τρόπο, καθώς και οι πολίτες της Νέας Υόρκης βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και ονειρεύονται να πεθάνουν κάνοντας έρωτα για τελευταία φορά.


Στοπ στην είσοδο τουριστών λέει ο δήμαρχος του Μπουγκαράτς

Από την άλλη όσοι πίστεψαν στην θετική ενέργεια του Μπουγκαράτς της Γαλλίας το οποίο σύμφωνα με τους …ειδικούς δε θα πληγεί από τις φυσικές καταστροφές, και έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια καλά θα κάνουν να τα ακυρώσουν. Ο δήμαρχος της πόλης Ζαν-Πιερ Ντελόρ παρακαλεί όλους τους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν το Μπουγκαράτς να ματαιώσουν το ταξίδι τους. «Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο. Μην έρθετε στο Μπουγκαράτς. Δεν είναι αστεία κατάσταση. Αν 10.000 άνθρωποι εμφανιστούν στις 21 Δεκεμβρίου, το χωριό μας δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει», δήλωσε απεγνωσμένος ο Ντελόρ. Μάλιστα οι άνδρες των τοπικών αρχών έχουν σκοπό να σταματούν όσους επισκέπτες επιθυμούν να εισέλθουν στο χωριό και μόνο σε λίγους θα επιτρέπεται η είσοδος.


Πηγή: i-Kύπρος, Πρώτο ΘέμαΓια να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε αυτό το άρθρο και να το αναφέρετε / εμφανίσετε στο δικό σας blog/ιστολόγιο, website, άρθρο ή όπου αλλού θέλετε, μπορείτε να κάνετε copy & paste τον παρακάτω HTML κώδικα:Θα εμφανίζεται ως εξής: Πάρτυ για το τέλος του κόσμου σε πυρηνικό καταφύγιο!Σχετικές Θεματικές Ενότητες

Θέματα γενικού ενδιαφέροντοςΜουσικά νέα - Συναυλίες - ΔισκογραφίαΝέα και Περίεργα
Συντάκτης: LavantiS
Αναγνώσεις: 1307
Εκτύπωση Εκτύπωση

Βαθμολογία άρθρου:

Μέση βαθμολογία: 4 / 5
Αριθμός Ψήφων: 1

Παρόμοια θέματα

Ταξιδεύοντας καβάλα στο τέρας του Λοχ Νες Ταξιδεύοντας καβάλα στο τέρας του Λοχ Νες Το Τέρας το Λοχ Νες, το μυθικό θαλάσσιο ερπετό που, σύμφωνα...
Το ζεϊμπέκικο του θρόνου Το ζεϊμπέκικο του θρόνου Πιθανόν να έχει τύχει να ακούσετε κατά καιρούς διάφορες...
Ευθανασία σε 700 κοάλα στην Αυστραλία Ευθανασία σε 700 κοάλα στην Αυστραλία Οι αυστραλιανές αρχές θανάτωσαν περίπου 700 κοάλα στη...
Περισσότερα για Περίεργα

Δημοφιλέστερα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
..Τα πιο δημοφιλή

Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα

Sweet Charity στο θέατρο Badminton Sweet Charity στο θέατρο Badminton Το αριστούργημα του μίστερ μιούζικαλ Μπομπ Φόσι, δημιουργού...
Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Είναι γνωστό πως για αρκετά χρόνια, από το ξεκίνημα της...
Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ....
Περισσότερα στα Αρθρα μας

Πολυ-ψηφισμένα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Αλλες κατηγορίες και νέα

Υψηλότερη αξιολόγηση

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Κι άλλες ειδήσεις