Τα Κιτρινα Ποδήλατα σε συναυλία αγάπης - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Mουσική : Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Μία μοναδική εμφάνιση, μία μοναδική συναυλία θα πραγματοποιήσουν τα "Κίτρινα Ποδήλατα" στο Fuzz με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών και Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα".

Το δυναμικό συγκρότημα "Κίτρινα Ποδήλατα" αφιλοκερδώς θα πραγματοποιήσει στις 26 του μήνα μία συναυλία για περισσότερες από δύο ώρες με τον Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά να συνδυάζουν αρμονικά ηλεκτρονικούς ήχους και εικόνες.

Διαβάστε στη συνέχεια περισσότερα για το συγκρότημα και την συναυλία αλλά και πώς μπορείτε να κερδίσετε συλλεκτικά CD και ημερολόγια του γκρουπ.


Στην εκδήλωση το συγκρότημα θα παρουσιάσει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο "Χρόνος", παλιές επιτυχίες που αγαπήθηκαν, καθώς και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών, με αναφορές και σε προηγούμενες δεκαετίες.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου "Φλόγα", ο οποίος φιλοξενεί 24 παιδιά από την περιφέρεια μαζί με τους γονείς τους, έως ότου ολοκληρωθεί η θεραπεία τους σε παιδιατρικά και ογκολογικά κέντρα της Αθήνας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ CD & ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Στη συναυλία αγάπης με τίτλο "Η ζωή σου φωνάζει" το συγκρότημα θα παρουσιάσει και ένα remix του ομώνυμου τραγουδιού από τον τελευταίο τους δίσκο, αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και στους γονείς τους.

Αυτό ακριβώς το remix σε ειδικό συλλεκτικό promotional cd single μπορείτε να κερδίσετε από το Ελληνικό Εναλλακτικό Ραδιόφωνο. Απαντήστε στην ερώτηση "Πώς λέγεται ο τελευταίος δίσκος από τα Κίτρινα Ποδήλατα;" στέλνοντας την απάντηση σας με SMS στο 4541 γράφοντας στην αρχή του μηνύματος τα αρχικά ΚΠ (χρέωση 1,19/SMS).

Οι πέντε πρώτοι που θα απαντήσουν σωστά θα κερδίσουν και ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο από τα Κίτρινα Ποδήλατα, ενώ cd singles θα κερδίσουν όσοι απαντήσουν σωστά, χωρίς κλήρωση.

Τα δώρα (cds & ημερολόγια) θα σας σταλλούν ταχυδρομικά σπίτι, οπότε μπορείτε να συμμετάσχετε από όλη την Ελλάδα, χωρίς πρόβλημα! Για συμμετοχές εκτός Ελλάδος, στείλτε την απάντηση και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο & διεύθυνση) στο win@hotstation.gr με θέμα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ).ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Τα Κίτρινα Ποδήλατα αποτελούνται από τους Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ : Ετών 29. Τελειόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Μαθηματικό τμήμα.
Μουσικές σπουδές: Έντεκα χρόνια σπουδές στην κλασσική κιθάρα σε ωδεία Περιστερίου – Χαϊδαρίου. 7 χρόνια μαθήματα φωνητικής – ορθοφωνίας, μονωδίας (κλασσικό τραγούδι) στα ωδεία Χαϊδαρίου και Μοσχάτου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ : Ετών 23. Απόφοιτος του μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Δυτικής Αττικής. Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Τ.Ε.Ι. Πειραιά.
Μουσικές σπουδές: Δώδεκα χρόνια σπουδές στην κλασσική κιθάρα στο ωδείο Χαϊδαρίου, οι οποίες συνεχίζονται στο εθνικό ωδείο με καθηγητή τον Ε. Μπουντούνη. Πτυχιούχος του Εθνικού στο μάθημα του ειδικού αρμονίας, σπουδάζει αντίστιξη και jazz αρμονία. Παίζει επίσης ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, ταμπουρά (σάζι) και μαντολίνο.

Οι Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς είναι οι εμπνευστές , δημιουργοί και τα μοναδικά μέλη του μουσικού συγκροτήματος ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ που σχηματίστηκε και υπάρχει στη δισκογραφία από το Νοέμβριο του 2000.

Δισκογραφία :
Έχουν στο ενεργητικό τους πέντε προσωπικά albums :
1. ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ (2000)
2. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣ (2001)
Συμμετοχή Γ.Ανδρεάτος , Ο. Περίδης
3. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΙ (2003)
Συμμετοχή Γλυκερία
4. ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ / 504 km ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (2004)
Συμμετοχή Τ. Τσανακλίδου
5. ΧΡΟΝΟΣ (2006)

Όλες οι δισκογραφικές τους δουλειές κυκλοφόρησαν από την Music Box International.

Το 2005 τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ υπέγραψαν σε στίχο, μουσική κι ενορχήστρωση το album της Δέσποινας Ολυμπίου με γενικό τίτλο «Αυτό είναι αγάπη» που κυκλοφόρησε από την Universal music.

Συνεργασίες :
Δισκογραφικά έχουν συνεργαστεί με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο , Ορφέα Περίδη , Γλυκερία, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα , Τάνια Τσανακλίδου, Δέσποινα Ολυμπίου ενώ επί σκηνής έχουν συμπράξει με τους Ορφέα Περίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Φίλιππο Πλιάτσικα, Βασίλη Καζούλη, Νίκο Ζιώγαλα, Δέσποινα Ολυμπίου, Δημήτρη Σταρόβα , Όναρ.

Το 2004 στα μουσικά βραβεία Αρίων τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ βραβεύτηκαν ως το καλύτερο έντεχνο συγκρότημα.

Ζωντανές εμφανίσεις :
Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ στην Αθήνα έχουν εμφανιστεί σε χώρους όπως Rodeo (2000) , House Of Art ( 2001) , μουσική σκηνή ‘’ Στον αέρα ‘’ (2001, 2004) , Καφεθέατρο (2002), Σταυρός του Νότου - club (2002) , θέατρο μουσικής Μετρό (2002, 2003, 2005, 2006), Όνομα του Ρόδου (2004) , μουσική σκηνή X-edra (2006), Ζυγός (2006) είτε σε προσωπικές τους παραστάσεις είτε στα πλαίσια συνεργασιών επί σκηνής με τους καλλιτέχνες που προαναφέρθηκαν.
Τις περισσότερες πόλεις εκτός Αθηνών καθώς και πολλά νησιά τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ έχουν επισκεφτεί είτε σε χειμερινές ( 15 -20 εμφανίσεις) είτε σε καλοκαιρινές (25-35 εμφανίσεις) περιοδείες , οι οποίες γίνονται ανελλιπώς από το 2002 ως και το 2006 , ενώ πολλές είναι και οι εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει στην Κύπρο στο ίδιο χρονικό διάστημα.
(Θεσσαλονίκη, Σέρρες , Καβάλα, Καστοριά , Αλεξανδρούπολη , Έβρος , Πτολεμαίδα, Έδεσσα , Χαλκιδική , Φλώρινα , Ιωάννινα , Βόλος , Λάρισα , Τρίκαλα, Καρδίτσα , Αμφιλοχία , Αγρίνιο , Μέγαρα , Κιάτο ,Πάτρα , Παραβόλα , Καλαμάτα , Κυπαρισσία , Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ρέθυμνο, Σητεία , Αγ. Νικόλαος Κρήτης , Ρόδος , Σάμος , Λήμνος , Κέρκυρα , Παξοί . Κως , Τήνος , Μύκονος, Σύμη ,Λευκωσία, Λεμεσός, Πάφος, είναι ενδεικτικά κάποια από τα μέρη στα οποία έχουν δώσει παραστάσεις τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ )

Highlights
- Πάει τόσος καιρός, Μη μ’ αγγίζεις , Βράδυ Αυγούστου ( ντουέτο με Ο. Περίδη ), Να σε δω να γελάς , Ανοίγω πανιά , Κάθε τέλος μια αρχή , Πότε θα με μάθεις (ντουέτο με τη Γλυκερία) , Θυμάμαι όσα είχες πει ( με τη φωνή της Δ. Ολυμπίου στο album της ‘’ Έχουμε λόγο ‘’), Ταξιδεύω το εγώ μου , Αυτά που έχεις ξεχάσει, είναι μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος.

Website:
επισκεφτείτε το KitrinaPodilata.grΕυχαριστούμε τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Music Box International για την παραχώρηση των CD singles και των ημερολογίων για τους αναγνώστες / ακροατές μας
Για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε αυτό το άρθρο και να το αναφέρετε / εμφανίσετε στο δικό σας blog/ιστολόγιο, website, άρθρο ή όπου αλλού θέλετε, μπορείτε να κάνετε copy & paste τον παρακάτω HTML κώδικα:Θα εμφανίζεται ως εξής: Τα Κιτρινα Ποδήλατα σε συναυλία αγάπης - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΣχετικές Θεματικές Ενότητες

Θέατρο - Κινηματογράφος - ΤηλεόρασηΜουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία
Συντάκτης: LavantiS
Αναγνώσεις: 5591
Εκτύπωση Εκτύπωση

Βαθμολογία άρθρου:

Μέση βαθμολογία: 4,87 / 5
Αριθμός Ψήφων: 8

Παρόμοια θέματα

Πέθανε κι ο Prince στα 57 του χρόνια! Πέθανε κι ο Prince στα 57 του χρόνια! Νεκρός βρέθηκε στην έπαυλή του ο 57χρονος Αμερικανός...
Ο Axl Rose και επίσημα τραγουδιστής των AC DC Ο Axl Rose και επίσημα τραγουδιστής των AC DC Με μια λιτή ανακοίνωση οι AC/DC καλωσόρισαν τον 54χρονο...
Κωνσταντίνος Βήτα - Ομόνοια Κωνσταντίνος Βήτα - Ομόνοια Ομόνοια &#–; η Μεγάλη Άρκτος κοιμάται στην άμμο....
Περισσότερα για Mουσική

Δημοφιλέστερα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
..Τα πιο δημοφιλή

Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα

Sweet Charity στο θέατρο Badminton Sweet Charity στο θέατρο Badminton Το αριστούργημα του μίστερ μιούζικαλ Μπομπ Φόσι, δημιουργού...
Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Η Βίκυ Καγιά απέλυσε την μητέρα της! Είναι γνωστό πως για αρκετά χρόνια, από το ξεκίνημα της...
Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Αποστολή: Άνθρωπος και Περιβάλλον Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ....
Περισσότερα στα Αρθρα μας

Πολυ-ψηφισμένα

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Αλλες κατηγορίες και νέα

Υψηλότερη αξιολόγηση

Δεν βρέθηκαν προσφατες δημοσιεύσεις
Κι άλλες ειδήσεις