Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 650024
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


Song Requests - Αφιερώσεις

Αποστολέας: erisaile


Τραγούδι: Uninvited - Alanis Morisette

Αφιέρωση: Σε αυτούς που νομίζουν πως επειδή κάποιος αγαπά είναι και κορόϊδο. Σε αυτούς που νομίζουν βλάκα αυτόν που υπομένει και προσπαθεί και ελπίζει. Σε αυτούς που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο να παίζουν με τα αισθήματα των άλλων. Σε αυτούς που ικανοποιούνται να βλέπουν τον άλλο να σέρνεται, να βασανίζεται, να υποφέρει. Σε αυτούς που το παίζουν και πολύ άντρες, μα ούτε το μισό από ότι νομίζουν πως είναι, δεν είναι, κυρίως όταν πρόκειται να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου πούν την αλήθεια. Σε αυτούς που η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από φτηνές δικαιολογίες, υπεκφυγές, παράξενες "συμπτώσεις". Σε αυτούς που δεν ξέρουν να εκτιμούν και να σέβονται. Σε αυτούς που υποτιμούν. Σε αυτούς που δεν ξέρουν να θυσιάζονται. Σε αυτούς που στα δύσκολα κάνουν πίσω. Σε αυτούς που ο εγωισμός τους δεν τους επιτρέπει να "ξοδευτούν". Στους ηθοποιούς. Στους ψεύτες που λένε πως μισούν το ψέμα. Στους εντυπωσιαστές.

Φταίω που σε πίστεψα και σε αγάπησα. Συγγνώμη. Δε θα το ξανακάνω.

(Μηνά σε παρακαλώ πές τα πιο πάνω κι ας είναι πολλά)Ημερομηνία : Τετάρτη 07 Ιουνίου 2006, 21:22Song requests module by HotStation.gr - Greek Radio
Original code by eXtreme Codes 2003©