Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 643642
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


Πώς θα μας ακούσετε..
Οδηγίες για ναυτιλομένους
Τελευταία ίσως έχετε παρατηρήσει προβλήματα στην ακρόαση του σταθμού. Προβλήματα όπως μηνύματα (σε στυλ που θυμίζει τηλεφωνητή) ότι 'το session σας είναι invalid' και άλλα τέτοια. Παρακάτω ακολουθούν οδηγίες για το πώς θα ξεπεράσετε τέτοια θέματα, ή ακόμα πιο σωστά, ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να μας ακούτε χωρίς προβλήματα ..

ΓΙΑΤΙ ;

Ο HotStation.gr για να βγει στον αέρα όπως είναι τώρα χρησιμοποιεί (βασικά) τις υπηρεσίες 2 τουλάχιστον εταιριών.  Η μία είναι για την web παρουσία του (το website και τις σελίδες, σαν κι αυτή που διαβάζετε τώρα) και η άλλη είναι η μετάδοση του ήχου από εμάς σε εσάς. Για την δεύτερη υπηρεσία έχουμε μισθώσει τις υπηρεσίες μιας Αμερικανικής εταιρίας, με το όνομα Live365.

Όπως κάθε συνεργασία έτσι κι η συγκεκριμένη, διακρίνεται από κάποιους όρους χρήσης - λειτουργίας. Ένας όρος από αυτούς, λεει λοιπόν το εξής: ότι ο σταθμός που χρησιμοποιεί τους servers και τις υπηρεσίες αυτές (εμείς δηλαδή) δεν έχει το δικαίωμα να συνδέει τους ακροατές τους απευθείας στη μετάδοση του προγράμματος, αλλά θα πρέπει πρώτα να τους στέλνει στο δικό τους site και από εκεί να ξεκινάει η μετάδοση στα PC των ακροατών. Επίσης, ένας άλλος όρος θέλει να επιτρέπει να ακούσει κάποιος έναν από τους πελάτες τους (πχ. τον HotStation) αφού πρώτα ολοκληρώσει μια διαδικασία δωρεάν εγγραφής ως μέλος στο site τους. Εδώ και αρκετό καιρό, συνηθίζαμε να γλιτώνουμε τους ακροατές μας από την όλη διαδικασία, παρέχοντας απευθείας links στη μετάδοση του προγράμματος. 

Αλλά επειδή παντού υπάρχει ο Μεγάλος Αδελφός και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, αυτή η μικρή παράκαμψη έχει γίνει αντιληπτή..  Έτσι, κάθε τόσο, η εν λόγω εταιρία αλλάζει πράγματα και θάματα, προκειμένου να μην επιτρέπει τέτοιου είδους παρακάμψεις, ενώ παράλληλα μας έχει απειλήσει / προειδοποιήσει και νομικά για το θέμα. Τις τελευταίες όμως μέρες, οι αλλαγές και το κρυφτούλι έχει ενταθεί πολύ και όπως δείχνει η κατάσταση τελικά μάλλον θα καταφέρουν να επιβάλουν το δικό τους (που εδώ που τα λέμε είναι και όρος της υπηρεσίας - άσχετο που όταν συμφωνήθηκε η συνεργασία δεν υπήρχε - όπως και πολλοί άλλοι, αλλά άντε βρες άκρη).. Οπότε, πριν φτάσουμε στο σημείο που δεν θα μπορείτε να μας ακούσετε καθόλου και για να αποφύγουμε την σύγχυση που θα προκληθεί από αυτό, σας δίνουμε κάποιες οδηγίες για να μπορέσετε να συνεχίσετε να μας ακούτε χωρίς πρόβλημα.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ:

Την ΠΡΩΤΗ φορά:

1. Πατήστε στο σύνδεσμο αυτό για να εγγραφείτε στο Live365 (είναι δωρεάν και σχετικά σύντομο)

    α. Δίνετε στην φόρμα ένα email address (δώστε καλού κακού ένα email που σας έρχεται ήδη σαβούρα και χρησιμοποιείτε για τέτοιους σκοπούς). Το ξαναγράφετε πάλι για επιβεβαίωση από κάτω.

    β. Διαλέγετε ένα username και ένα password (4 χαρακτήρες και πάνω) το οποίο το γράφετε κι αυτό 2 φορές, για να αποφευχθούν λάθη.

    γ. Επιλέξτε το εύρος της ηλικίας σας και το φύλο σας (male: άνδρας - female: γυναίκα) 

    δ. Πατήστε Next

Μέσα σε λίγα λεπτά θα σας έρθει ένα μήνυμα στο λογαριασμό που δώσατε στην εγγραφή από κάποιο Live365 Registration που θα έχει έναν σύνδεσμο. Θα πρέπει να μπείτε εκεί για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. (Σε περίπτωση που δεν έρχεται σύντομα, βεβαιωθείτε ότι δώσατε σωστά την email διεύθυνση σας, ή αν το email σας προστατεύεται από διαφημιστικά και spam γενικότερα μηνύματα, ελέγξτε κι εκεί μήπως έχει παραπέσει). 

2. Κάνοντας κλίκ στο σύνδεσμο που σας έχει το mail που λάβατε, θα σας οδηγήσει σε μία σελίδα που θα πρέπει να βάλετε το username και το password που είχατε διαλέξει λίγο πριν για να συνδεθείτε. Συμβουλή: ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ την επιλογή "Remember Me" για να μπορείτε να συνδέεστε ταχύτερα χωρίς να πρέπει να τα πληκτρολογείτε κάθε φορά. Πατήστε στο κουμπί "Log In".

3. Αν όλα πήγαν καλά, και δεν είχατε κανένα μήνυμα λάθους, μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο. Ο Live365 έχει αρκετές popup διαφημίσεις που τον κάνουν πολύ ενοχλητικό.

4. Πηγαίνετε σε αυτή την σελίδα, για να ρυθμίσετε ποιον player θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να μας ακούτε. Προτείνουμε να επιλέξετε τον MP3 Player. Eπίσης επιλέξτε μια ταχύτητα που ανταποκρίνεται στην σύνδεση που έχετε. Πχ, 32kbps για απλό modem 56K.. 

Είστε έτοιμοι!!! Για να το δοκιμάσετε κάντε το παρακάτω:

 

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ:

Πατάτε στο link που υπάρχει στην πρώτη σελίδα μας, "Αν είστε ήδη μέλος του Live365 πατήστε εδώ για να μας ακούσετε". Θα σας ανοίξει την σελίδα του σταθμού μας στο Live365, και στην συνέχεια ένα μικρότερο παράθυρο από το οποίο θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση με τον σταθμό. Αφού ανοίξει ο player της αρεσκείας (winamp, media player, real) και αρχίσετε να ακούτε τον σταθμό μας, μπορείτε να κλείσετε όσα παράθυρα δεν χρειάζεστε (πχ του Live365)..

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

  • Τι άλλο μπορείτε να κάνετε έχοντας γίνει χρήστες του Live365; Καταρχήν, να ακούσετε όλους τους σταθμούς που φιλοξενούνται σε αυτόν και αριθμούν μερικές δεκάδες χιλιάδες.. Από την αρχική σελίδα του site, μπορείτε να ψάξετε κατά είδος μουσικής, τοποθεσία, τραγουδιστή, τραγούδι, ή με κείμενο που εσείς καθορίζετε.
  • Μπορείτε να βάλετε τους σταθμούς που σας αρέσουν σε 'μνήμες' (presets) ώστε να τους βρίσκετε εύκολα μέσα στο χάος.
  • Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έναν από αυτούς να είναι ο Αγαπημένος σας Σταθμός (favorite station) (ξέρετε ποιον να βάλετε εκεί, ε;).
  • Μπορείτε να βαθμολογήσετε τους σταθμούς που ακούτε προκειμένου να βοηθήσετε άλλους ακροατές να επιλέξουν τους καλούς και να αποφύγουν τις ..μάπες (ξέρετε τι να μας βάλετε στην αξιολόγηση φαντάζομαι)..
  • Έχετε την δυνατότητα να αξιολογείτε τα τραγούδια που ακούγονται ανάλογα με το πόσο σας αρέσουν ή όχι.. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε το μήνυμα σας στον DJ τι να αποφεύγει και τι να προτιμά, σύμφωνα με το κριτήριο και τις προτιμήσεις σας.
  • Τέλος, αν νομίζετε πως αξίζει τον κόπο και θέλετε να διαθέσετε μερικά λεπτά του ευρώ την μέρα για να ακούτε τους πάντες και τα πάντα (χωρίς τα pop-ups ή τις διαφημίσεις στον browser, προβλήματα 'γεμάτων' σταθμών από ακροατές και κυρίως χωρίς τις ξενερωτικές διαφημίσεις, και να συνεισφέρετε σε ένα μικρό ποσοστό στο μηνιαίο ποσό που πληρώνει ο Αγαπημένος σας Σταθμός για να εκπέμπει μέσω του live365 μπορείτε να γίνετε VIP μέλη, με ασφαλή χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας και δωρεάν δοκιμή για μία εβδομάδα. 

 

Οροι χρήσης HotStation.gr Greek Radio online All Right Reserved.

Δημοσίευση:: 2004-03-12 (3443 Αναγνώσεις)

[ Προηγούμενο ]
Content ©