Στάλθηκε: Δευτέρα 29 Αυγ 2005, 21:20 GMT Τίτλος Μηνύματος: Υδρόγειος 106.9 και Big Brother
Πρόσφατα μας ήρθε ένα email από τους υπεύθυνους της Υδρόγειου FM, ενός σταθμού που εκπέμπει από το Ηράκλειο Κρήτης.
Μας ενημερώνει λοιπόν ότι έχουν μια πολύ καλή διαδικτυακή παρουσία στο www.1069.gr , ότι το πρόγραμμα του σταθμού μεταδίδεται ζωντανά και στο Internet με τεχνολογίες Windows Media 9 αλλά και Shoutcast με κωδικοποίηση - επεξεργασία Orban 8500, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα ήχου στους On line ακροατές του..
Θα μου πείτε πού το πρωτότυπο;
Το ενδιαφέρον, που ..κόλλησα κι εγώ λίγο, είναι στην επίσης ζωντανή μεταδοση ΕΙΚΟΝΑΣ από το studio που μας κάνει να θέλουμε να βάλουμε το μάτι μας στην κλειδαρότρυπα των ...συναδέλφων!
Παρακολουθώ εδώ και λίγη ώρα την εκπομπή του συνάδελφου Παναγιώτη Παπαδάκη, και πολύ το χαίρομαι! Κι από την άλλη με καθησυχάζει ότι δεν είμαι ο μόνος που νιώθω αμήχανα ή κάνω γκριμάτσες στις εκπομπές μου!!! Εχοντας την ψευδαίσθηση της ασφάλειας του ραδιοφώνου κι ότι κανείς δεν σε βλέπει.. Επίσης, έχουν ενδιαφέρον κι οι ατελείωτες βόλτες στους βοηθητικούς χώρους του σταθμού την ώρα της εκπομπής, για τσιγάρο, νερό, τουαλέτα, καφέ, κλπ!
Ο Υδρόγειος 106.9 FM εκπέμπει στο Internet στις εξής διευθύνσεις:
Ωραίος σταθμός, ακούω συχνά εδώ κάτω. Παραξενεύτηκα και μόλις είδα το όνομά του γιατί νόμιζα ότι θα ανακαλύψω πως δεν είναι κρητικός σταθμός. _________________ Όποιος δεν κατάλαβε τι έγραψα μάλλον ξέρει καλά ελληνικά
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum