δεν μπορω να απαντησω σε ολες τις ερωτησεις αλλα σιγουρα οι εξελιξεις τρεχουν με ρυθμο που δεν φανταζομαστε.
το ιδιο το ραδιοφωνο θα ζησει εξελιξεις που δεν θελουμε - κανεις μας - οτι και εαν εκπροσωπουμε.
δεν μπορω να απαντησω εαν επρεπε να με ρωτησει καποιος για αυτες τις εξελιξεις, αλλωστε ακομα και διευθυντης γνωστου σταθμου να ημουνα , παλι δεν θα ζηταγε κανεις την γνωμη μου-μας- αυτο ειναι και το προβλημα.
Σε οσο υψηλη θεση και εαν βρισκεσαι στο ραδιοφωνο, οτι και εαν σημαινει αυτο το "υψηλη", παντα αυτοι που θα παιρνουν τις αποφασεις θα ειναι αυτο που ονομαζουν οι Γερμανοι πολυ πετυχημενα FACHIDIOTEN δηλαδη επαγγελματιες ηλιθιοι, ανθρωποι που καθονται σε καρεκλα, εχουν εξουσια, αλλα δεν εχουν γνωση.
Επαγγελματιες ηλιθιοι δηλαδη.
Θα ακουστει εγωιστικο, αλλα πραγματικα θα ηθελα να ειχα την εξουσια να
τακτοποιουσα οπως εγω το αντιλαμβανομαι το σωστα, την πραγματικοτητα του ραδιοφωνου στη χωρα μας.
αλλα αποτι φαινεται δεν εχω την "τυχη" να ειμαι FACHIDIOT.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum