Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
djspo Νεούδι
Mέλος από: Nov 24, 2007 Μηνύματα: 18 Πόλη/Χώρα: θεσσαλονικη
|
Στάλθηκε: Σάββατο 24 Νοε 2007, 13:41 GMT Τίτλος Μηνύματος: αλλος ενας σταθμος μας εγκαταλειπει. |
|
|
ειναι γεγονος,την 1η Δεκεμβριου ο ιστορικος σταθμος Safari fm κατεβαζει διακοπτες και την θεση του παιρνει ο real fm θεσσαλονικης.ο Safari ηταν ενας καθαρα χορευτικος σταθμος,μη ακολουθωντας την γνωστη οδο του r'n'b hip hop και δεν συμμαζευεται...δεν ξερω ολους τους φιλους της χορευτικης μουσικης (ξενης παντα) μας γεμισε απογοητευση γιατι πραγματικα δεν εχουμε πια καμια επιλογη στο ραδιο. |
|
Επιστροφή |
|
|
Marconi_plus Νεούδι
Mέλος από: Nov 20, 2007 Μηνύματα: 3
|
Στάλθηκε: Σάββατο 24 Νοε 2007, 14:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: Αντίο…Safari fm |
|
|
Να πούμε ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν ραδιοερασιτέχνης!!! Κρίμα που θα κλείσει…. |
|
Επιστροφή |
|
|
LavantiS Αντμίν και βάλε!
Mέλος από: Oct 10, 2003 Μηνύματα: 1679 Πόλη/Χώρα: Athens - Greece
|
Στάλθηκε: Σάββατο 24 Νοε 2007, 16:34 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
Χωρίς να ξέρω, να υποθέσω ότι "ηταν πολλά τα λεφτά Αρη";
Οπως εγινε και εδώ με το Ραδιο Βερόνικα, που φώναζε και έτρεχε στα δικαστήρια για να πάρει μια βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας για να συνεχίσει να εκπέμπει όπως έλεγε, η οποία τελικά ήταν χρήσιμη όταν το ζεύγος Κουρή - Χατζηνικολάου θέλησαν να ακριβοπληρώσουν μια τέτοια για να βγει στον αέρα ο Real FM..
Η όπως έκανε η ιδιοκτησία του Jeronimo για να βγει ο Angel του Αλαφούζου..
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα βιοποριστικό αλλά μάλλον κερδοσκοπικό.. |
|
Επιστροφή |
|
|
|
|
djspo Νεούδι
Mέλος από: Nov 24, 2007 Μηνύματα: 18 Πόλη/Χώρα: θεσσαλονικη
|
Στάλθηκε: Σάββατο 24 Νοε 2007, 18:35 GMT Τίτλος Μηνύματος: |
|
|
οντως τουλαχιστον για την περιπτωση του safari το ποσο που ανακοινωθηκε ειναι παρα πολυ υψηλο.απλα να θυμισω πως ο safari ηταν ο τελευταιος που ειχε αδειοδοτηθει απο εναν αριθμο σταθμων πριν λιγα χρονια. |
|
Επιστροφή |
|
|
21century Νεούδι
Mέλος από: Oct 12, 2005 Μηνύματα: 18
|
Στάλθηκε: Πέμπτη 27 Δεκ 2007, 21:19 GMT Τίτλος Μηνύματος: ΝΕΑ |
|
|
Παιδιά, έχετε απολυτο δίκιο και δυστυχώς το είχαμε προβλέψει σε άρθρα στις εφημερίδες και το διαδίίκτυο. Ο Τζερόνυμο πουλήθηκε σε λίγες ημέρες αλλά οί φωνές του έμειναν και ήταν κρίμα που τόσοι σταθμοί απλά αλλάζουν όνομα χωρίς να προσφέρουν ουσία.
Το ίδιο συνέβη και με άλλους σταθμούς όπως ο Βερόνικα που μοσχοπουλήθηκε και του έδωσαν άδεια επειδή έπεσαν τα μεγάλα πολιτικά μέσα. Το ίδιο συνέβη και άλλες περιπτώσεις, ο μόνος που παραμένει ιδιοκτήτης είναι ο Κωστάκης του kiss στην Αθήνα ο οποίος έπαιζε από το τότε ερασιτεχνικά και ο μόνος που παρέμεινε πιστός. ΤΟ χρήμα το προσκυνούν τελικά όλοι. Μήπως να πάρω τον θείο μου να μου αγοράσει ένα σταθμό να λέω μπούρδες όλη μέρα και να αφήσω την δουλειά μου? |
|
Επιστροφή |
|
|
|