Γιορτάζει ο Σάββας
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 623512
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<28 Νοέμβριος 201329 Νοέμβριος 201330 Νοέμβριος 2013>>

Θέμα: Κωνσταντίνα
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Small Cafe, Αριστοτέλους 10, Πειραιάς
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Η Κωνσταντίνα Live στο Small Café
Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Η Κωνσταντίνα μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ξεκινάει ένα μουσικό ταξίδι αναζητώντας το “Σημείο Επαφής” με το κοινό της, που δεν είναι άλλο από ζωντανές εμφανίσεις.

Εμφανίσεις που περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και αγαπημένα τραγούδια άλλων ερμηνευτών.

Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει με το “Σημάδι” και τις “Θάλασσες” και περνάει “Στον επόμενο τόνο” εκεί που οι “Πέντε άνεμοι” θα μας παρασύρουν μέχρι το “Κάιρο” και το “Μαρακές” και μαγικά θα μας μεταφέρουν ξανά σε “Mια Ελλάδα Φως”. Τραγούδια, σταθμοί, που όλοι έχουμε αγαπήσει, και που έχουμε συνδέσει με όμορφες αναμνήσεις. “Τηλεφωνώ” και “Δηλητήριο” “Έρχονται” “Κι αυτό το βράδυ” για να μας θυμίσουν πως ότι κι αν είναι αυτό που “Μπήκε Ανάμεσα μας” δεν είναι τόσο δυνατό όσο η αγάπη και το δέσιμο που έχει αποκτήσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τον κόσμο. Μια σχέση λατρείας που δυναμώνει και γίνεται πιο έντονη με το πέρασμα του χρόνου.

Έντονα ηχοχρώματα από την Κύπρο, την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα κάνουν την παρουσία τους στη διάρκεια αυτού του μουσικού ταξιδιού, στο όποιο η Κωνσταντίνα παρασύρει και παρασύρεται από τον κόσμο και μαζί δημιουργούν, κάθε φόρα, διαφορετικές διαδρομές με όμορφα τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει με μοναδικό σκοπό και προορισμό, την διασκέδαση!

Πρώτος προορισμός του μουσικού αυτού ταξιδιού είναι, το αγαπημένο στέκι, Small Café στον Πειραιά, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου!

Small Café, Αριστοτέλους 10, Πειραιάς, Τηλ. Κρατήσεων: 2104297236
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©