Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641153
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<20 Ιούλιος 201321 Ιούλιος 201322 Ιούλιος 2013>>

Θέμα: Γεωργία Νταγάκη
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Γεωργία Νταγάκη - Δημήτρης Λάππας
Κυριακή 21 Ιουλίου 2013
Θέατρο Ρεματιάς, 21.00 - Φεστιβάλ Ρεματιάς


Λυτρωτική ένταση και εκρήξεις αδρεναλίνης επιφυλάσσει το νέο πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη σε σύμπραξη με τον μουσικό Δημήτρη Λάππα, στην πολυαναμενόμενη πρώτη επανεμφάνισή τους στην Αθήνα.

Ένα πρόγραμμα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση, με την κάθε συναυλία τους να εξελίσσεται σε γιορτή. Μια μουσική εμπειρία που βιώνεται δυνατά και που ακολούθως μετά το φεστιβάλ Ρεματιάς θα παρουσιαστεί σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από την Κρήτη και είναι ένα νέο σημαντικό πρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής που θα μας απασχολήσει πολύ στην συνέχεια. Το λόγο, θα τον διαπιστώσετε στα live.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και διασκευές τραγουδιών, μ’ ένα μοναδικό τρόπο που καταλύει τα όρια ανάμεσα στη ροκ και την παραδοσιακή μουσική.

Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της Γεωργίας Νταγάκη εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία της με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals.

Επιπλέον, το Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής NETWORK MEDIEN, το album «Secret Love» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη.

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©