Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641039
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<17 Δεκέμβριος 201218 Δεκέμβριος 201219 Δεκέμβριος 2012>>

Θέμα: Blend Mishkin meets Mr. Soundproof
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 04 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Sporos Bar, Χαλάνδρι
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Σπόρο, το bar με τα μαγευτικά cocktails και την πιο funky ατμόσφαιρα του Xαλανδρίου, θα λάβει χώρα μια μεγάλη συνάντηση!
Τα deck καταλαμβάνουν οι Blend Mishkin και Mr. Soundproof, ένα πετυχημένο δίδυμο από την νύχτα στο κέντρο της Αθήνας, μετακομίζοντας την όρεξη, την ανυσηχία και την μουσική τους στα βόρεια στο Χαλάνδρι. Μουσικές γύρω από Hip Hop, funky, reggae, dancehall και allaround ακούσματα!
Εμείς βάζουμε την όρεξη, τις μουσικές και το αλκοόλ, εσείς βάλτε την παρέα! Από τις 21:00 και μετά σας περιμένουμε εκεί!


Blend Mishkin
Πολυάσχολος και καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα, o παραγωγός και DJ Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Διαθέτει έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινούν το 1997 σε labels όπως Shadow records, Pork, Gamm, Cooking records, Resence, Tru Thoughts, Irish Moss, Cast-a-Blast, Bastard Jazz, Nice Up κ.α.
Έχει κάνει remixes για τους Dub Pistols, Lone Ranger, DJ Spooky, Wax Tailor, Dirty Dubsters και Hot 8 Brass Band, παραγωγή για τους Duke Abduction τους Burger Project και τη Sugahspank!, και έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως o θρυλικός Tζαμαϊκανός MC Screechy Dan, ο Brother Culture, ο African Simba και ο Peppery ενώ τα κομμάτια του παίζονται από DJ’s όπως ο JStar, o Daddy G (Massive Attack), οι Dub Pistols και ο DJ Ease (Nightmares on Wax) μεταξύ άλλων.
To 2009 κυκλοφόρησε με το όνομα Blend Mishkin το όγδοο άλμπουμ του με τίτλο Sudden Death (A field guide) για την Cast-a-blast, καθώς και το πρώτο του άλμπουμ ως Palov & Mishkin σε συνεργασία με τον DJ Palov.
Τα DJ set του δημιουργούν έντονους και ζωντανούς συνδυασμούς με βασικά συστατικά το hip-hop, το dancehall, τη reggae, το moombahton & τη dub. Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες bars και clubs στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς συχνά περιοδεύει σε Ευρώπη και Μεγάλη Βρετανία με εμφανίσεις σε Μόναχο, Βουδαπέστη, Μπρίστολ, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Ζάγκρεμπ, Αμβέρσα κ.α.


Mr. Soundproof
Ο Mr. Soundproof ξεκίνησε στα μουσικά δρώμενα της πόλης από μικρή ηλικία, ως μέλος σε πολλές μπάντες. Μεγαλώνοντας, συνεπαρμένος από το hip hop, τη funk, τη reggae και οτιδήποτε εμπλέκει αυτά τα στοιχεία με την electro σκηνή, αποφάσισε να μοιραστεί τα ακούσματά του και να τα προωθήσει, αρχίζοντας έτσι να παίζει τις μουσικές του σε διάφορα στέκια του κέντρου της Αθήνας.
Σήμερα πιο κατασταλαγμένος και αφοσιωμένος στη freestyle σκηνή διοργανώνει και συμμετέχει σε διάφορα events, όπως επίσης είναι μέλος της ομάδας Groove Service που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό, των concept party/διοργανώσεων με την ονομασία WTF? Party και Τi Dop Hip Hop Party.
Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι DJ Cheeba, Jon Kennedy, Badboe, Blend Mishkin, Anna Mystic, Bruises & Cuts, Killemil, Dj Skone, Yeah Boy, Circo Inverso και πολλούς άλλους, έχει συμμετάσχει στο Plissken Festival καθώς και στις διοργανώσεις “Proved to be grooved” στο OT301 club και στο Supperclub στο Άμστερνταμ.

Sporos Bar
Κατσουλιέρη 4, Χαλάνδρι
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©