Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641077
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<2 Μάρτιος 20113 Μάρτιος 20114 Μάρτιος 2011>>

Θέμα: Crazy P in Athens
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 05 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Mamacas Bar, 41 Persefonis Str., Gazi
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
CRAZY P IN ATHENS!

ΠΕΜΠΤΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
MAMACAS BAR / ΓΚΑΖΙ

Ο ηδονισμός του καρναβαλιού επιστρέφει στα dancefloors!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ζωντανά οι Crazy P!

Το πιο μοδάτο group του Λονδίνου έρχεται στο Mamacas, σε ένα εκρηκτικό performance για να γιορτάσουμε το Καρναβάλι του 2011 με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!

Οι πιο σημαντικοί εκπρόσωποι της Nu Disco / Pop σκηνής, με χορευτές, σκηνικά εφέ και εξεζητημένη γκαρνταρόμπα, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη των Ευρωπαίων clubbers, αφού κάθε τους εμφάνιση ισοδυναμεί με το απόλυτο Party!

Βραβευμένοι τόσο για τον φρέσκο και μοδάτο ήχο τους, όσο και για την μέχρι τώρα πορεία τους σε Ευρώπη και Αυστραλία, οι Crazy P αναμφισβήτητα κρατούν τα σκήπτρα της Nu Disco μουσικής κοινότητας αποκτώντας όλο και περισσότερους fans κατά την διάρκεια της περιοδείας τους.

Ο τρόπος με τον οποίο αναμιγνύουν την κλασική Disco με την Soulful House του σήμερα, σε συνδυασμό με τα εκρηκτικά φωνητικά της Danielle Moore, δημιουργεί το ιδιαίτερο στιλ που τους κατατάσσει, εκτός των άλλων, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά project της μουσικής βιομηχανίας.

Έχοντας ήδη σκαρφαλώσει στα διεθνή charts (‘’Stop Space Return’’ – Single of the week / iTunes), οι Crazy P αποτελούν το αγαπημένο θέμα του Ευρωπαϊκού τύπου με αφιερώματα και συνεντεύξεις στην πλειοψηφία των μουσικών εντύπων, ενώ την ίδια στιγμή οι δυνατές groovy μουσικές τους, έχουν κατακτήσει τις καρδιές και τα playlists πολλών DJs και ραδιοφωνικών παραγωγών σε Ευρώπη και Ελλάδα!

Μουσικές, που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά, το βράδυ της Πέμπτης 03 Μαρτίου στο Mamacas!

Δεν μένει λοιπόν, παρά να επιλέξετε την Future Disco ενδυμασία σας, να προμηθευτείτε τα πιο fancy & shiny αξεσουάρ και να ετοιμαστείτε για το πιο εντυπωσιακό party των Αποκριών με την διάθεση στο κόκκινο και πολύ, πολύ χορό!

Με καλεσμένους τους Crazy P! (LIVE PA. & DJ SET)

Συντονιστείτε στην τροχιά τους και προετοιμαστείτε για ένα σούπερ αποκριάτικο party!

*** Free Entrance
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©