Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program FujkUgeqRBdhC από ThVBLksMWJKYw ζήτησε vsnlIZcCmi.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ZPXwxbUKukNIh από rdaGJFkyPIWzCifA ζήτησε QVWiAecOkJq.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program eOUVXSWzKL από WzGbDgHaK ζήτησε wXfSzdKjA.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program epZYbOcVD από yszbnJapldU ζήτησε rnwDgYAT.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program uRPZrGJI από alNbwAYeIsy ζήτησε WXqnveClsh.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 97316
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<12 Φεβρουάριος 201113 Φεβρουάριος 201114 Φεβρουάριος 2011>>

Θέμα: Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μουσικές Αποστολές
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: RadioIsart.gr
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
1ος καλεσμένος του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη για το 2011, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μια καλλιτεχνική συνάντηση που η «αγαπημένη παρέα της Δευτέρας» ζητούσε καιρό να συμβεί, στις «mousikes apostoles» και θα γίνει γεγονός.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν όλοι στο διαδικτυακό αέρα του Radio Isart για να ζήσουμε με το Βασίλη το μαγικό 2ωρο που μας προσφέρει.

Η εκπομπή θα παίξει live τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, «Αγίου Κωνσταντίνου και Παπακωνσταντίνου» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο www.RadioIsart.gr καθώς και από το Live Stream του σταθμού @ http://www.livestream.com/radioisart

(ακούστε τη εκπομπή και κερδίστε και 4ρεις δωρεάν προσκλήσεις για να δείτε τον Βασίλη live στη σκηνή, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου)

οι *"mousikes apostoles"* γιορτάζουν *δύο χρόνια ζωής* στο διαδικτυακό αέρα του Radio Isart με ξεκάθαρα επιτυχημένη πορεία, που χτίστηκε σιγά σιγά. Με τις *μουσικές επιλογές* του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη, τους *ξεχωριστούς καλεσμένους* του από το χώρο της τέχνης... αλλά και τον μοναδικό δικό του *τρόπο να επικοινωνεί* με τους ακροατές του και τους προσωπικούς του φίλους που έχουν έρθει ως τώρα στο studio, όπως ο Κώστας Τουρνάς, ο Πάνος Μουζουράκης, η Sunny Baltzi, ο Χρήστος Χατζηνάσιος κ.α. και συνεχίζουμε!
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©