Γιορτάζει ο Σάββας
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 623539
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<12 Νοέμβριος 201013 Νοέμβριος 201014 Νοέμβριος 2010>>

Θέμα: Dj Booker & Mr. Soundproof
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Higgs bar
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου ο Mr. Soundproof (Groove Service) φιλοξενεί στα deck του Higgs bar τον Dj Booker από την Θεσσαλονίκη, έναν από τους πιο δραστήριους και καταξιωμένους Dj’s στον χώρο αυτήν την στιγμή.

Ο Dj booker ξεκίνησε τα μουσικά του ταξίδια από πολύ μικρός με διακρίσεις στο Dmc competition καταλαμβάνοντας την 3η και 4η καλύτερη θέση το 2000 και το 2001, και σύμφωνα με το “Undercover” magazine της Αγγλίας θεωρείται ως ο καλύτερος στα Cuts.

Για 4 χρόνια ήταν μέλος της μπάντας Active Member στην Αθήνα και έχει συμμετάσχει σε 17 δισκογραφικές παραγωγές με scratching,sampling,mastering και producing ρόλους για την “Freestyle Productions”.

Έχει την δική του εκπομπή στον Paranoise Radio παρουσιάζοντας κατά κύριο λόγο Hip Hop, Dubstep και D’N’B ακούσματα και πρόσφατα ίδρυσε με τον Fleck την “Breath Records” ένα digital label με έδρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη εστιάζοντας κυρίως σε dubstep, d’n’b και glitchhop παραγωγές.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν 13 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα στο Higgs bar για να μας ξεσηκώσει με ένα freestyle set ταξιδεύοντας μας από το hip hop και την funk στα μονοπάτια του dubstep και της d’n’b με τον μοναδικό του τρόπο.
Να είστε όλοι εκεί!

http://www.higgs.gr


FREE ENTRANCE
LIVE STREAMING ON USTREAM.COM

LINKS:
MR. SOUNDPROOF :
http://soundcloud.com/groove-service
http://www.myspace.com/groove_service

DJ BOOKER:
http://www.myspace.com/djbooker1
http://soundcloud.com/dj-booker
http://www.mixcloud.com/djbooker/
http://djbooker.bandcamp.com/
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©