Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 649558
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<28 Ιούνιος 200429 Ιούνιος 200430 Ιούνιος 2004>>

Θέμα: Νίκος Πορτοκάλογλου
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Θέατρο Βράχων
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2004 – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ – 9.30 μμ Ο Νίκος Πορτοκάλογλου πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι περιοδεία με επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα η μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” στις 29 Ιουνίου στα πλαίσιο του Φεστιβάλ στη “Σκιά των Βράχων 2004” του Δήμου Βύρωνα. Η «Δίψα», το καινούργιο LP του Νίκου Πορτοκάλογλου το οποίο είναι ήδη χρυσό, δίνει την αφορμή στον τραγουδοποιό να ανανεώσει τον ήχο της μπάντας του με ένα σύνολο πνευστών που δημιουργεί μια καινούργια αίσθηση σε όλα τα τραγούδια. Στο «Σταυρό του Νότου» οι εμφανίσεις του Νίκου Πορτοκάλογλου εξελίσσονταν κάθε βράδυ σ’ ένα πραγματικό πάρτι, οι καλοκαιρινές του συναυλίες καλλιεργούν αυτή την ατμόσφαιρα ακόμη περισσότερο. Μαζί του και αυτό το καλοκαίρι η Ανδριάνα Μπάμπαλη σε δικά του τραγούδια αλλά και σε προσωπικό της ρεπερτόριο από το άλμπουμ της «…Και η Γη Γυρίζει» που ήδη έχει δημιουργήσει ξεχωριστή αίσθηση καθώς και ο Οδυσσέας Τσάκαλος ο οποίος εκτός από τη γνωστή του θέση στην μπάντα, φέτος τραγουδάει και δικά του τραγούδια από το υπό κυκλοφορία άλμπουμ του. Μαζί του ακόμη: ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα, ο Κώστας Γιαννίρης στο μπάσο, ο Τάσος Φωτίου στο σαξόφωνο και φλάουτο, ο Γιάννης Μωραΐτης στην τρομπέτα, ο Δημήτρης Σαβανής στο τρομπόνι. Η φετινή συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Θέατρο Βράχων θα είναι μια πραγματική γιορτή, όπως και η συναυλία του περασμένου Σεπτέμβρη στο Θέατρο Λυκαβηττού.  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©