Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 649576
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<28 Ιούνιος 200429 Ιούνιος 200430 Ιούνιος 2004>>

Θέμα: Active Member
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Γεωπονική Σχολή
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: TALKIN POLITICS - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ME TOYΣ ACTIVE MEMBER ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 59) ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ, 21.00 ΕΙΣΟΔΟΣ 7 € ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΞΙΑ & ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΕΙ-ΤΕΙ Την μοναδική τους συναυλία στην Αθήνα, για το φετινό καλοκαίρι, θα δώσουν την Τρίτη 29 Ιουνίου στο χώρο της Γεωπονικής σχολής οι Active Member. Eπιλέγοντας συνειδητά να μείνουν μακριά από όλο αυτό το πανηγύρι που ονομάστηκε Πολιτιστική Ολυμπιάδα, το κορυφαίο low bap συγκρότημα από το Πέραμα δείχνει για μία ακόμη φορά πίστη και σταθερότητα στις απόψεις του και τις επιλογές του. Έτσι προσδίδει στη συναυλία ένα χαρακτήρα αντίστασης στα όσα συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν στο όνομα της «μεγάλης εθνικής ιδέας» των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας. Αντίστασης στα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα, στην αστυνόμευση, τις εκατοντάδες κάμερες και παρακολουθήσεις πολιτών, στην καταστροφή του περιβάλλοντος και τα 10 δις ευρώ που σπαταλήθηκαν για τη γκλαμουριά της Ολυμπιάδας. Για όλους αυτούς τους λόγους άλλωστε το εισιτήριο θα έχει τη μισή τιμή (7 €) από τις συνήθεις συναυλίες του συγκροτήματος. Διοργανωτές της συναυλίας είναι ο εναλλακτικός πολιτιστικός σύλλογος ΠΡΑΞΙΑ, ο οποίος παρεμβαίνει τόσο σε πολιτιστικά όσο και σε ευρύτερα κοινωνικά θέματα με έναν πάντα ιδιαίτερο και καυστικό λόγο, καθώς και η Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση ΑΕΙ-ΤΕΙ, η οποία συσπειρώνει των χώρο των φοιτητών που κινείται στην ανεξάρτητη ριζοσπαστική αριστερά και το αντικαπιταλιστικό φοιτητικό κίνημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επιλέχθηκε ένας πανεπιστημιακός χώρος για την τέλεση της συναυλίας. Για όλους και όλες που αντιστέκονται στην υποκρισία της μεγάλης ιδέας των Ολυμπιακών, για όλους και όλες που αρνούνται τα μέτρα που παίρνονται στο όνομα τους και για όσους δεν δέχονται το «πολιτισμό» του ντόπινγκ , του ανταγωνισμού και των πολυεθνικών, το ραντεβού είναι στις 29 Ιούνη στη Γεωπονική.  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©