Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641181
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<7 Ιούνιος 20088 Ιούνιος 20089 Ιούνιος 2008>>

Θέμα: Testament + Dying Fetus
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Υδρόγειος, Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

Οι θρυλικοί Testament, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του Bay Area thrash metal, έρχονται στην Ελλάδα για δύο καταιγιστικά live σε Αθήνα (07/06 - Gagarin 205) και Θεσσαλονίκη (08/06 - Υδρόγειος).

Το αμερικανικό σχήμα ιδρύθηκε το 1983 και από το ντεμπούτο κιόλας album του, το κλασσικό πλέον Legacy, κατάφερε να βρεθεί στο προσκήνιο της thrash metal σκηνής και σταδιακά να καθιερωθεί σαν ένα από τα κορυφαία του είδους. Σε αντίθεση με άλλες thrash metal μπάντες που διάλεξαν πιο mainstream μονοπάτια, οι Testament παραμένουν μέχρι σήμερα πιστοί του ιδιώματος που τους ανέδειξε. 

Ύστερα από πολυετή αποχή από τα δισκογραφικά δρώμενα, οι Testament επιστρέφουν φέτος με το καινούριο τους album “The Formation of Damnation”, αλλά και σύνθεση βγαλμένη από τα παλιά, καθώς οι επιστροφές των Greg Christian και Alex Skolnick (που μετά από 16 ολόκληρα χρόνια επανέρχεται στο συγκρότημα που τον ανέδειξε) σε συνδυασμό με την εγκατάσταση του Paul Bostaph (Slayer, Exodus, Forbidden, Systematic) πίσω από τα drum kit, μας φέρνουν στο μυαλό τις ένδοξες μέρες του συγκροτήματος και μας ανοίγουν την όρεξη για δυο αυθεντικές thrash metal βραδιές.

Και αν ο ερχομός των Testament στην Ελλάδα αποτελεί από μόνος του σημαντικό νέο, η προσθήκη των Dying Fetus δημιουργεί ένα από τα καλύτερα "πακέτα" της χρονιάς. Οι Αμερικανοί Deathmetalers, που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό καλύτερα από τον καθένα, έρχονται με άγριες διαθέσεις στη χώρα μας και υπόσχονται αλλεπάλληλες εκρήξεις αδρεναλίνης.

7 Ιουνίου @ Gagarin 205 (Λιοσίων 203-205, Αθήνα)
8 Ιουνίου @ Υδρόγειος (26ης Οκτωβρίου 33-54628, Θεσσαλονίκη)

Τιμή: 32 €
Σημεία Προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα), PMW (Τσιμισκή 41, Θεσσαλονίκη)

Διοργάνωση: Music Box Productions

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©