Γιορτάζουν η Φρώσω και η Ευφροσύνη
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program FujkUgeqRBdhC από ThVBLksMWJKYw ζήτησε vsnlIZcCmi.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ZPXwxbUKukNIh από rdaGJFkyPIWzCifA ζήτησε QVWiAecOkJq.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program eOUVXSWzKL από WzGbDgHaK ζήτησε wXfSzdKjA.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program epZYbOcVD από yszbnJapldU ζήτησε rnwDgYAT.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program uRPZrGJI από alNbwAYeIsy ζήτησε WXqnveClsh.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 95602
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<22 Μάρτιος 200823 Μάρτιος 200824 Μάρτιος 2008>>

Θέμα: Μωρά Στη Φωτιά
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Κύτταρο, Αθήνα
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΕΝΑΡΞΗ: 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 €

Ένα ιστορικό γεγονός στην πιο ιστορική σκηνή της πόλης ..

ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ (ΜΠΑΣΟ, ΚΙΘΑΡΑ, ΤΥΜΠΑΝΑ, ΠΛΗΚΤΡΑ, ΚΡΟΥΣΤΑ, ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΤΡΟΜΠΕΤΑ,  ΣΑΞΟΦΩΝΟ!) ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ  ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΘΕΙ, ΘΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ‘ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ’

ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Τα Μωρά στη Φωτιά, η μπάντα «φετίχ» της ελληνικής ροκ σκηνής, για μία και μοναδική βραδιά, θα βάλουν ..φωτιά στη σκηνή του Κυττάρου με .. εύφλεκτα  υλικά τους καυτούς στίχους, την χαρακτηριστική φωνή και τις έντονες ερμηνείες του ποιητή και ιστορικού ηγέτη της μπάντας Στέλιου Σαλβαδόρ, που παρέα με εξαίρετους και καταξιωμένους μουσικούς, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μουσικό σύνολο που απέναντι του είναι αδύνατον να μην παρασυρθεί κανείς, από το νεύρο, την αδρεναλίνη, τη μελωδία, και την επαναστατική αύρα, που δημιουργεί η μουσική, οι στίχοι και η ζωντανή εικόνα της μπάντας.
Με τρεις δίσκους στο ενεργητικό τους, από το μυθικό ομώνυμο  l p του 1988, στην ευχάριστη έκπληξη του «Θεατρίνοι» το 1999  και από το πιο ώριμο και μεστό «Στο δρόμο» του 2004 στον ανανεωμένο και πιο σύνθετο και σύγχρονο ήχο του σήμερα, που αναμένεται να αποτυπωθεί και στο επερχόμενο νέο άλμπουμ της μπάντας μέσα στο χρόνο που διανύουμε ..
Μέχρι τότε χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία ζωής, που είναι μια ζωντανή εμφάνιση των Μωρά στη Φωτιά …

 

ΚΥΤΤΑΡΟ (Ηπείρου 48 & Αχαρνών)

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©