Γιορτάζει ο Νικηφόρος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 652016
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<26 Μάιος 200427 Μάιος 200428 Μάιος 2004>>

Θέμα: Αναστασία Μουτσάτσου
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Χαμάμ
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες:  η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ στο «ΧΑΜΑΜ» «ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21, ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΪΟΥ


Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο «ΧΑΜΑΜ» το χειμώνα που μας πέρασε, η Αναστασία Μουτσάτσου επανέρχεται με ανοιξιάτικη αυτή τη φορά διάθεση κλείνοντας το πρόγραμμα της μουσικής αυτής σκηνής με τρεις εμφανίσεις την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 & το Σάββατο 29 Μαΐου 2004. Η ερμηνεύτρια των χαμηλών τόνων και των προσεκτικών επιλογών, αγάπησε τον ιδιαίτερο αυτό χώρο, τον συνδεδεμένο με τη χαλάρωση και την παρεϊστικη ατμόσφαιρα και επιστρέφει πιο κεφάτη παρά ποτέ.

Το πρόγραμμα, που τιτλοφορείται «Δυτικά της Ανατολής», .ακροβατεί ανάμεσα στις επιρροές της δύσης και τα ακούσματα της ανατολής και περιλαμβάνει κατ` αρχήν μια επιλογή από την προσωπική δισκογραφία της Αναστασίας Μουτσάτσου. Θ` ακουστούν κομμάτια της συνεργασίας της με σημαντικούς τραγουδοποιούς της σύγχρονης μουσικής σκηνής όπως ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Νίκος Ζιώγαλας. Όλα αυτά μαζί με σύγχρονα και παλιότερα τραγούδια που μπλέκουν την ποπ διάθεση και την ροκ μουσική, με τη δημοτική παράδοση και την λαϊκή έκφραση.

Ένα μουσικό ταξίδι από το σήμερα στο χθες που στοχεύει στο συναίσθημα και στην επαφή με τον κόσμο. Τραγούδια φαινομενικά ετερόκλητα μεταξύ τους που η φανερή και κρυφή τους νότα «φιλοδοξεί» να μετατρέψει κοινό και μουσικούς σε μια μεγάλη παρέα που ξέρει να σιγοτραγουδάει συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα. Την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 & το Σάββατο 29 Μαϊου στο «ΧΑΜΑΜ».

Ώρα έναρξης παραστάσεων : 22:30
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 210-3421220
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©