Γιορτάζουν η Ξένια, ο Θανάσης και η Αθανασία
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program FujkUgeqRBdhC από ThVBLksMWJKYw ζήτησε vsnlIZcCmi.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ZPXwxbUKukNIh από rdaGJFkyPIWzCifA ζήτησε QVWiAecOkJq.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program eOUVXSWzKL από WzGbDgHaK ζήτησε wXfSzdKjA.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program epZYbOcVD από yszbnJapldU ζήτησε rnwDgYAT.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program uRPZrGJI από alNbwAYeIsy ζήτησε WXqnveClsh.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 106565
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<30 Οκτώβριος 200731 Οκτώβριος 20071 Νοέμβριος 2007>>

Θέμα: Γρηγόρης Δεσύπρης - Βασίλης Κωνσταντινίδης
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μουσική Σκηνή ΟΡΥΧΕΙΟ
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Ο Γρηγόρης Δεσύπρης, μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη των περίφημων Idols, αλλά και ντράμερ των Ντέμη Ρούσσου και Βαγγέλη Παπαθανασίου, συνοδευόμενοι από τον καταπληκτικό μπασίστα Βασίλη Συμεωνίδη και τον βιρτουόζο κιθαρίστα Περικλή Παλαμιώτη δημιούργησαν μια μπάντα που παίζει αποκλειστικά Classic Rock, κυρίως της δεκαετίας του 70, συμπληρωμένο από τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας. (Μ άλλα λόγια, τραγούδια των Chicago, Status Quo, Animals, Joe Cocker, Rare Earth, Doobies, Grand Funk κ.α., αλλά και του ίδιου του Δεσύπρη, όπως και των Idols, σε νέες φόρμες.)

Αυτό που ξεχωρίζει, εκτός απ τα παιξίματα - και λείπει από τα σημερινά συγκροτήματα - είναι τα φωνητικά, μιας και τραγουδάνε και οι τέσσερις!

Για τον Νοέμβριο και από την 1η του μήνα, εμφανίζονται στην Μουσική Σκηνή "ΟΡΥΧΕΙΟ", στην Αγίας Φωτεινής 22, δίπλα στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης. (Τηλέφωνο 210 9355619).

Φτηνά - 10€ η είσοδος με ποτό, για να μπορούν να πλησιάσουν όλοι - και από νωρίς, (11.00μμ.), γιατί το πρωί ο κόσμος έχει και δουλειές.

Ελπίζω να τους επισκεφτείτε όλοι! 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©