Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 654265
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<28 Νοέμβριος 200629 Νοέμβριος 200630 Νοέμβριος 2006>>

Θέμα: Film
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μακεδονία tour
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Η indie μπάντα των Film από την Αθήνα ξεκίνησε τη τελευταία φάση της Angel B περιοδείας της και θα περάσει από τη Μακεδονία και τη Θράκη το πενθήμερο 29 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου. Οι Film θα εμφανιστούν στις εξής πόλεις:

29 Νοέ – Ξάνθη, Mistral
30 Νοέ – Καβάλα, Jazz Rock
1 Δεκ. – Θεσσαλονίκη, Ξυλουργείο Μύλου
2 Δεκ. – Αμύνταιο Φλώρινας, Otherside
3 Δεκ. – Σέρρες, Κινηματοθέατρο Εργ. Κέντρου

Oι Film συνεχίζουν τη χειμερινή περιοδεία τους (την τελευταία για αρκετό καιρό στη χώρα μας) φέρνοντας τον αέρα των Ευρωπαϊκών εμφανίσεών τους αλλά και τα τραγούδια που έχουμε ήδη αγαπήσει από τα δύο άλμπουμ τους. Ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το δεύτερο τραγούδι από το “Angel B”, το “Alarm” και στην album μορφή του αλλά και στο ρεμίξ από τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο του Best Radio της Αθήνας. Οι Film μετά το σκέλος αυτό της Angel B tour, φεύγουν για μια μηνιαία περιοδεία στην Ευρώπη σε πέντε χώρες τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2007!

Μαζί τους σε τρεις εμφανίσεις
(Θεσσαλονίκη,1 – Αμύνταιο,2 – Σέρρες,3) θα εμφανιστούν οι Zebra Tracks, το Indie σχήμα από την Αθήνα, το οποίο έχει κάνει τα πρώτα του, έντονα, βήματα στη σκηνή της πρωτεύουσας. Στη Θεσσαλονίκη ακόμα θα εμφανιστούν και οι εξαιρετικοί εκπρόσωποι της ανεξάρτητης σκηνής της συμπρωτεύουσας, Sugarmate, ενώ, τέλος, στη Καβάλα θα ανέβουν στη σκηνή οι Μωβάστρο, από τα πλέον ελπιδοφόρα Μακεδονικά σχήματα!

Η συνεχώς ανερχόμενη Indie κοινότητα της Ελλάδας αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν σε αυτές τις συναυλίες οι οποίες αποτελούν και μια γιορτή της σκηνής της χώρας μας! Μιας Ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής η οποία προσέλκυσε με την έντονη κινητικότητά της και τα δύο μουσικά περιοδικά της Ελλάδας (Pop & Rock και Sonic) να αφιερώσουν τα εξώφυλλά τους τον τρέχοντα μήνα σε αυτήν και στους εκπροσώπους της, προβεβλημένους ή όχι…  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©