Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 637863
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<31 Μάρτιος 20061 Απρίλιος 20062 Απρίλιος 2006>>

Θέμα: 28 χρόνια Decadence
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Gagarin 205
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες:  Το Club Decadence γιορτάζει τα 28 χρόνια του και σας καλεί σε ένα πάρτυ στο Gagarin 205 Live Music Space στην οδό Λιοσίων 205.

Περισσότερα από χίλια πρόσωπα αναμένεται σήμερα Σάββατο, να συμμετέχουν στο διπλό πάρτυ του Decadence που θα αρχίσει στις 9.30 στο Gagarin 205, στη Λιοσίων 205 και τους δύο χώρους του Decadence.

To πρόγραμμα θα ανοίξουν οι 2 ΠΡ. Στις 11.30 θα ανέβει στα πλατό του Gagarin o Μάκης Παπασημακόπουλος.

Λίγο αργότερα ο dj Sevek θα ανοίξει τον δρόμο στον special dj του πάρτυ Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος θα τιμηθεί την αποψινή βραδυά με τον τίτλο του Στρατηγού Decadence.
(Tην ανώτερη τιμή του κράτους δωματίου Decadence).

H σημαία του Decadence που συμβαίνει να είναι η σημαία του Βυζαντίου θα κυμματίζει στον χώρο που θα γεμίσει μπαλόνια και θα αποχτήσει για την βραδυά τραπεζάκια. Ο Γρηγόρης Ψαριανός θα ανέβει στα πλατό σε ένα πρόγραμμα που θα συνοψίζει όλες τις φάσεις του decadence. O dj Sevek που θα συνδέει το πρόγραμμα και πάλι το πρόγραμμα στη Sunny Μπαλτζή. Μετά τις τέσσερις το πρωί οι σκοτεινοί τύποι Pop Killers θα τινάξουν το πάρτυ στον αέρα! Με τον Αυγερινό θα εμφανιστεί και ο περίφημος dj από τον Βόλο Disapperar!  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©